Seriale - SUPERNATURAL Next Generation
Harry_the_Cat - Czw 17 Lip, 2008 18:24
Wszystkie są SPN related. Albo tzw. official stills, albo z planu, albo promocyjne.
Anonymous - Czw 17 Lip, 2008 18:27
| Harry_the_Cat napisał/a: | | kurze łapki Jensena | On kochany jest. | praedzio napisał/a: | | Może za ostro zareagowałam, za co przepraszam. |
Praedziu ja ja wcale się nie poczułam zaatakowana
Caitriona - Czw 17 Lip, 2008 18:48
| malmik napisał/a: | | No wiesz co - chciałam odłożyć oglądanie SPN na święte nigdy (nie zabijać to jest żart) ale po tych zdjęciach chyba się skuszę - mniam jaki on słodki (choroba znowu nie moja kategoria wiekowa) |
Malmik, Ty niczego nie odkładaj tylko bierz sie za oglądanie!!
I prawda że Dean cudny?
Fajne fotki Harry
Harry_the_Cat - Czw 17 Lip, 2008 18:58
| malmik napisał/a: | | No wiesz co - chciałam odłożyć oglądanie SPN na święte nigdy (nie zabijać to jest żart) ale po tych zdjęciach chyba się skuszę - mniam jaki on słodki (choroba znowu nie moja kategoria wiekowa) |
A tak w ogóle, to co Ty z tą kategorią wiekową?
Kiedy chodzi o prawdziwą miłość wiek nie ma znaczenia...
Deanariell - Czw 17 Lip, 2008 20:09
| Caitriona napisał/a: | | Malmik, Ty niczego nie odkładaj tylko bierz sie za oglądanie!! |
Właśnie - popieram wniosek szkoda czasu na odkładanie takiej przyjemności
| Harry_the_Cat napisał/a: | A tak w ogóle, to co Ty z tą kategorią wiekową?
Kiedy chodzi o prawdziwą miłość wiek nie ma znaczenia... |
To też prawda A co? Za stary?
malmik - Czw 17 Lip, 2008 21:26
| Deanariell napisał/a: | To też prawda A co? Za stary? |
Dokładnie - chyba nie myślałaś, że ja???
Harry_the_Cat - Czw 17 Lip, 2008 21:34
Malmik, wątek jednak nie w ignorowanych?
ETA: Obejrzałam 1.19/ Provenance
Dołącza do Faith jeśli chodzi o ulubione odcinki serii 1. Lubię Sarah - szkoda, że chłopaki nigdy tam nie wrócili. Podoba mi się też dynamika Sama i Deana w tym odcinku - Dean jest naprawdę żałosny momentami
ETA 2: Malmik ogląda pierwszy odcinek
Admete - Czw 17 Lip, 2008 22:22
Malmik i tak trzymać Alez on ma na tym zdjęciu długie nogi...Najwyrażniej nie wie, co z nimi zrobić Dlaczego żałosny? Sarah to ewidentnie materiał na dziewczynę Sama - ładna, inteligentna, energiczna. Zmarnowali...
Harry_the_Cat - Czw 17 Lip, 2008 22:26
Żałosny w sensie, że taki był oczywisty ze swoimi uwagami - z tym portfelem albo muzyką.... Oj, Dean, Dean... serce to ty masz ze złota...
I to prawda Dean miał rację, mówiąc "Marry that girl"
A co do nóg Jareda - moja cała noga ma pewnie długość jego łydki
praedzio - Czw 17 Lip, 2008 22:26
No, też jestem niepocieszona, jeśli chodzi o Sarę.
Dodam parę spoilerków odnośnie czwartego sezonu - właściwie to wszystko już zostało powiedziane wcześniej, ale skoro co i raz się powtarza (z różnych źródeł) - to chyba krztyna prawdy w tym być musi.
| Cytat: | Strona j-ackles.net zamieściła kolejne doniesienia odnośnie 4 sezonu. Oto co powiedział o nim sam twórca serialu Eric Kripke:
- akcja rozpocznie się 4 miesiące później, niż miał miejsce finał,
- Dean obudzi się całkowicie nie pamiętając tego, co się z nim działo przez ten czas,
- to, co przydarzyło się Deanowi i jego młodszemu bratu (który przez ten czas był samotnym łowcą) w ciągu tych miesięcy będzie stopniowo wychodzić na jaw. Daje to wspaniałą okazję na pokazanie wewnętrznych rozterek Deana oraz wzajemne zaskakiwanie się braci.
- jak już wiemy nie będzie ani Katie Cassidy (Ruby) ani Lauren Cohan (Bela). Jednak powróci Jim Beaver i Steven Williams jako zadziwiający (? - praedzio) mędrzec (starzec). |
Harry_the_Cat - Czw 17 Lip, 2008 22:30
Eeee - kto to był Steven Williams, bo ja jakoś nie kojarzę...
Szkoda mi i Belli i Ruby. Bella wprowadzała trochę ciekawego chaosu w życie obydwu braci Jeśli chdz i Ruby to mam nadzieję, że jednak wróci, tyle że pod inną postacią - w jej przypadku to nie problem, nie? Zmieni sobie hosta
praedzio - Czw 17 Lip, 2008 22:47
Ruby wróci na bank - tylko że w innym ciele.
A ten Steven Williams to chyba jakaś nowa postać - zagra łowcę, niejakiego Rufusa (!).
Czasem te tłumaczenia z angielskiego - takie na żywca - mnie rozbrajają. Nie bardzo wiem wtedy o co właściwie chodzi.
Harry_the_Cat - Czw 17 Lip, 2008 22:52
Znalazłam , ze on b ył w 3.15 - Time Is On My Side... Ale widziałam to na razie raz, więc nie kojarzę...
praedzio - Czw 17 Lip, 2008 22:55
Aaaa... już pamiętam. To on podał Deanowi informacje o Beli.
Harry_the_Cat - Czw 17 Lip, 2008 22:56
A! ok, to ja też pamiętam. Ten od szkockiej chyba, nie? Ciekawa postać. Tez niejednoznaczna.
malmik - Czw 17 Lip, 2008 23:01
Obejrzałam piersze dwa odcinki - o mało nie zeszłam na zawał, to niebezpieczne oglądać takie filmy w moim wieku. Dosyć na jeden dzień. Idę spać - o Matko będę miała koszmary!!!!!!!!!!!!!
Admete - Czw 17 Lip, 2008 23:05
| praedzio napisał/a: | | Aaaa... już pamiętam. To on podał Deanowi informacje o Beli. |
To jest właśnie Rufus - jego postać może się ciekawie rozwinąć. Myślę, że jak się scenarzyści postarają, to będziemy miec naprawdę ciekawy sezon 4. Sądzę, że te spoilery sa jak najbardziej prawdziwe. Za często się powtarzają. Za Ruby i Belą chyba nie będę tęsknić.
Aragonte - Czw 17 Lip, 2008 23:08
Ohoho, Malmik w wątku supernaturalnym
Harry_the_Cat - Czw 17 Lip, 2008 23:09
Ale nam Malmik napisała, nie?
Aragonte - Czw 17 Lip, 2008 23:10
I od razu obejrzała ciurkiem dwa odcinki
Malmik, pociesz się, ja przy niektórych odcinkach autentycznie miałam stracha, zwłaszcza że oglądałam je sama w środku nocy - ale spoko, człowiek się uodparnia z czasem
Caitriona - Czw 17 Lip, 2008 23:23
Brawo dla Malmika!!! Obejrzała i to dwa odcinki
Malmik, Dean czy Sammy?
Harry_the_Cat - Czw 17 Lip, 2008 23:25
Malmik już chyba poszła, ale na Skypie mówiła coś o Deanie
Caitriona - Czw 17 Lip, 2008 23:26
No, to Malmik jest nasz
Aragonte - Czw 17 Lip, 2008 23:35
Nie przesądzajmy jeszcze sprawy... (praedzio, któremu się nie chciało przelogowywać)
Harry_the_Cat - Czw 17 Lip, 2008 23:56
Ja myślę, że sprawa była przesądzona od początku...
|
|
|