To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy z wrzosowisk Haworth - Toby Stephens

Harry_the_Cat - Wto 10 Maj, 2011 01:07

Normalnie widzialam dzis Tobika na ulicy!!!!! Szedl sobie tak zwyczajnie...
Deanariell - Wto 10 Maj, 2011 01:14

Harry_the_Cat napisał/a:
Normalnie widzialam dzis Tobika na ulicy!!!!! Szedl sobie tak zwyczajnie...

Harry! Kupę lat... :przytul: ;) Ty to w ogóle "błogosławiona" jesteś - dziś widziałaś Tobika, a niegdyś samego Jensen'a - z którym to nawet masz fotki... :slina: Czego nadal po przyjacielsku zazdroszczę. :slina: :mrgreen:

praedzio - Wto 10 Maj, 2011 05:29

Qrczę, Harry... :thud:
Yvain - Wto 10 Maj, 2011 10:18

Woow ! :thud: zazdraszczam :mrgreen:
Anaru - Wto 10 Maj, 2011 11:58

To sie nazywa dobre miejsce zamieszkania :mrgreen:

A ja z nim obejrzałam jakieś dwa dni temu badziewny horror :roll: , nie podejrzewałam go o granie w takich rzeczach, ale jak widać gra. :wink:

Harry_the_Cat - Wto 10 Maj, 2011 23:08

To bylo w takiej okolicy, ze sie absolutnie niespodziewalam - w City, gdzie zawsze tlum garniturkow... Ale go nie napastowalam, jako, ze autograf swego czasu po teatrze wyciagnelam.

I tak w ogole to wszystkich serdecznie pozdrawiam i sciskam! Nikt sie do Londynu nie wybiera??

ps. ale za to nie mam jak na razie Game of Thrones obejrzec.... :(

Anonymous - Śro 11 Maj, 2011 01:09

Harry_the_Cat napisał/a:
To bylo w takiej okolicy, ze sie absolutnie niespodziewalam - w City, gdzie zawsze tlum garniturkow... Ale go nie napastowalam, jako, ze autograf swego czasu po teatrze wyciagnelam.

Trzeba bylo na niego "przypadkiem" wejsc i przeprosic za to. On by ci odpowiedzial, ze nie szkodzi o moglabys sie potem kfalic, ze rozmawialas z Rochesterem :P

Harry_the_Cat napisał/a:
I tak w ogole to wszystkich serdecznie pozdrawiam i sciskam! Nikt sie do Londynu nie wybiera?? (

Pisalam do Ciebie w tej sprawie 2 miesiace temu... :foch2:

Admete - Śro 11 Maj, 2011 15:14

Harry odwiedzaj nas czasami.
Harry_the_Cat - Śro 11 Maj, 2011 21:25

AineNiRigani napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:

Trzeba bylo na niego "przypadkiem" wejsc i przeprosic za to. On by ci odpowiedzial, ze nie szkodzi o moglabys sie potem kfalic, ze rozmawialas z Rochesterem :P

Harry_the_Cat napisał/a:
I tak w ogole to wszystkich serdecznie pozdrawiam i sciskam! Nikt sie do Londynu nie wybiera?? (

Pisalam do Ciebie w tej sprawie 2 miesiace temu... :foch2:

Aine, gdzie do mnie pisalas? Nic nie dostalam...

Anonymous - Śro 11 Maj, 2011 21:53

na fejsbuku...
Deanariell - Śro 11 Maj, 2011 23:58

AineNiRigani napisał/a:
na fejsbuku...

I wszystko jasne. :lol: Fejsbuk to ZUO wcielone. :rotfl: :wink:

Harry_the_Cat - Nie 15 Maj, 2011 22:37

Fejsbuk jest dobry czsami ;)

Juz sie wyjasnilo....

A wracajac do Tobika, to on chyba gdzies mieszka w okolicy City/Old Street bo go znowu widzialam - w piatek rano idac do pracy. Jak ktos chce sprobowac sie czaic, to byla 8:16, skrzyzowanie City Road i Sheperdess Walk.... Biegl City Road w strone Old Street i Moorfirlds Eye Hospital...

Caitriona - Śro 18 Maj, 2011 00:34

Wszelki duch... Malmik i Harry!! Oczom nie wierzę :shock:

A Ty Harry, masz kurczaki farta, wpadasz tak sobie na Tobika, zazdraszczam! Ja tam tylko ostatnio na Tomasza Lisa... :mrgreen:

Anonymous - Śro 18 Maj, 2011 02:16

Caitriona napisał/a:
Wszelki duch... Malmik i Harry!! Oczom nie wierzę :shock:

A Ty Harry, masz kurczaki farta, wpadasz tak sobie na Tobika, zazdraszczam! Ja tam tylko ostatnio na Tomasza Lisa... :mrgreen:

a ja na futryne w drzwiach - wiec i tak obie macie farta... :foch2:

Hiacynta76 - Pon 08 Sie, 2011 11:00

Toby Stephen s jest najlepszym odtwórcą Edwarda Rochestera! Jest taki zmysłowy i pociągający w tej roli :serduszkate: :serce2: az się rozmarzyłam :wink:
Mara - Pon 22 Sie, 2011 20:38

Jakieś 2 lata temu, oglądając III serię „Robin Hooda”, a potem czytając wypowiedzi na tym forum dziwiłam się jakie poruszenie wywołuje każdy występ Toby’ego jako Księciunia. Fakt, że był tak pełen egzaltacji i samouwielbienia, że aż przezabawny, a z drugiej strony pełen okrucieństwa. Śmieszny i straszny zarazem. Nie rozumiałam jednak tych zachwytów. Niecały miesiąc temu przeczytałam „Jane Eyre”, potem obejrzałam ekranizację z 2006 roku (uznałam, że powinna być najlepsza i nie się pomyliłam). Od tego momentu wpadłam… w podziw nad Tobym. To wspaniały Rochester, ale nie tylko. Biję się więc w małe piersi i pieję z zachwytu. Zaczynam odkrywać go na nowo w kolejnych rolach. Szkoda, że tak późno. W związku z tym mam pytanie czy można go aktualnie zobaczyć na scenie w Londynie? Próbowałam, ale trudno mi znaleźć informację. Może Harry, która miała to wielkie szczęście wpaść na niego, wie coś więcej?
Caitriona - Czw 02 Sie, 2012 14:10

Obejrzałam sobie pierwszy odcinek brytyjskiego serialu policyjnego Vexed z Toby'm Stephensem w roli głównej. Serial ma zabarwienie komediowe, jest lekki i sympatyczny. A Toby świetnie się prezentuje. Mnie się podoba i będę oglądała dalej, zapowiedziane jest sześć odcinków (teraz jest druga seria, pierwsza, trzyodcinkowa, była puszczana w tv w 2010 roku, nie przeszkadza to jednak w oglądaniu).

http://www.youtube.com/watch?v=mTUNeXvPebc

Admete - Czw 02 Sie, 2012 14:57

Dzięki za polecenie :)
Anonymous - Czw 02 Sie, 2012 22:19

auc - on sie w ogole nie starzeje...
trifle - Sob 04 Sie, 2012 15:22

Caitriona napisał/a:
Obejrzałam sobie pierwszy odcinek brytyjskiego serialu policyjnego Vexed z Toby'm Stephensem w roli głównej. Serial ma zabarwienie komediowe, jest lekki i sympatyczny. A Toby świetnie się prezentuje. Mnie się podoba i będę oglądała dalej, zapowiedziane jest sześć odcinków (teraz jest druga seria, pierwsza, trzyodcinkowa, była puszczana w tv w 2010 roku, nie przeszkadza to jednak w oglądaniu).

http://www.youtube.com/watch?v=mTUNeXvPebc

Dzięki dzięki! :love_shower:
Pierwsze 12 minut i mój dzień już jest lepszy, Toby cudowny :love_shower:

Irm - Pią 14 Wrz, 2012 12:22

Za Stopklatką:

Cytat:
Brytyjski aktor Toby Stephens ("Die Another Day") zagra rolę kapitana Flinta w serialu o piratach pt. "Black Sails" , którego głównym producentem wykonawczym jest Michael Bay .

Twórcami ośmioodcinkowego serialu są Jon Steinberg i Robert Levine. Opowieść ma rozgrywać się 20 lat przed wydarzeniami z klasycznej książki "Wyspa skarbów" Roberta Louisa Stevensona.
Akcja skupi się na przygodach słynnego kapitana Flinta i jego niezłomnej załogi. Flint jest jednym z najbłyskotliwszych piratów swoich czasów. Pewnego razu do jego załogi dołącza młody John Silver. Zagrożeni zniszczeniem, walczą o przetrwanie wyspy New Providence, najstraszniejszej przystani dla bandytów i złoczyńców.

Premiera zaplanowana jest na 2014 rok.

Toby piratem - może być ciekawie :)

Anonymous - Pią 14 Wrz, 2012 13:11

nawet bardzo... :)
Anaru - Pią 14 Wrz, 2012 13:19

Ohoho ile jeszcze czasu, ale brzmi smakowicie :mrgreen:
Yvain - Sob 22 Wrz, 2012 17:35

Też chętnie go zobaczę w takim wydaniu :mrgreen:
Akaterine - Nie 21 Lip, 2013 09:06

http://25.media.tumblr.co...ls01zo1_500.png
Taka ciekawostka - młody Toby (genialna fryzura :lol: ) z mamą i bratem (Chris Larkin, też aktor).