Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Calipso - Śro 08 Lip, 2009 12:32
Czy Rufus ma jakieś nazwisko ?
Anonymous - Śro 08 Lip, 2009 12:36
| Calipso napisał/a: | Czy Rufus ma jakieś nazwisko ? |
ma! ja ciągle zapominam,a le wtedy w gugle wpisuję "Rufus" i "Eleventh" i wyskakuje
Rufus Sewell
Calipso - Śro 08 Lip, 2009 12:48
| lady_kasiek napisał/a: | | w gugle wpisuję "Rufus" i "Eleventh" i wyskakuje |
Ze Rufus to wiedziałam,ale "Eleventh" nic mi nie mówi
Anonymous - Śro 08 Lip, 2009 12:54
| Calipso napisał/a: | | Ze Rufus to wiedziałam,ale "Eleventh" nic mi nie mówi | mi też nie mówiłoby gdyby nie sprawca serialowego uzależnienia Praedward
praedzio - Śro 08 Lip, 2009 13:06
No, co? No, co? Żałujesz?
Anonymous - Śro 08 Lip, 2009 13:09
| praedzio napisał/a: | | No, co? No, co? Żałujesz? |
ja żadnego uzależnienia jakie mam dzięki Tobie nie żaluję...
praedzio - Śro 08 Lip, 2009 13:11
I tak mi mów!
Anonymous - Śro 08 Lip, 2009 13:20
| praedzio napisał/a: | | I tak mi mów! |
jak mawiało się u mnie w LO
"Tak mi dobrze tak mi mów"?
nie ma sprawy
Anonymous - Czw 09 Lip, 2009 12:54
Skończyłam oglądać sezon.
Mam nadzieję, że EH będzie kontynuowane.... chociaż polecą pewnie w schematy bo tak jak w Kosciach ile mozna sie skupiać na zagadkach bez odrobiny życia prywatnego?
Chociaż ostatnie zagadki były ciekawe...... Zazdroszczę tym co mają przed sobą jeszcze tyle odcinków.....
Admete - Czw 09 Lip, 2009 16:41
Ja dalej 1 sezon NCIS Pojawił się już Ari. To dziwne, bo wiem jak skończy się ten watek. Tak to jest, jak się ogląda serial od ostatniego sezonu zamiast od pierwszego
Caitriona - Pią 04 Wrz, 2009 22:51
Yes! Zakończyłam w końcu ostatni sezon Prison Break Długo się do niego zbierałam, bo seria trzecia mnie rozczarowała. Czwarty sezon tez nie jest wolny od absurdów i powrótów zza grobu, ale w sumie dobrze mi się go oglądało. Tylko dziwnie go zakończyli...
Anonymous - Sob 05 Wrz, 2009 12:53
Zaczynam dojrzewać do nowego serialu.... parę osób mi poleciało i tak się zastanawiam czy któraś z Was widziała i może polecić Lie to me
Aragonte - Sob 05 Wrz, 2009 22:18
| Admete napisał/a: | Obejrzałam dwa odcinki Murdoch Mysteries i jestem zachwycona. Od kiedy przeczytałam Alienistę i Anioła ciemności, zastanawiałam się, dlaczego ktoś nie zrobi filmu, serialu osadzonego pod koniec XIX wieku, nie opowie historii policyjnej rozgrywającej się w tamtych czasach. Doczekałam się w końcu. Serial jest dobrze zrobiony, ma ciekawych bohaterów i niezłą fabułę. Jestem fanka inspektora Brackenreida, który ma piękny akcent ( chyba z Yorkshire ) i jest wiktoriańską wersja Hunta Kto by pomyślał, że kanadyjczycy zrobia taki serial. Oglądam tez The Listener ich produkcji i nawet polubiłam bohaterów. |
Admete, a Ty masz może Murdoch Mysteries? Obejrzałam dzisiaj u psiapsióły dwa odcinki na "Ale kino" i spodobało mi się
Caitriona - Sob 05 Wrz, 2009 22:26
Ja mam
Aragonte - Sob 05 Wrz, 2009 22:38
A ja mam dla Ciebie Ashes to ashes
Caitriona - Sob 05 Wrz, 2009 22:42
Dla mnie? Ja przecie to mam i kocham nad życie
Admete - Sob 05 Wrz, 2009 22:43
| Caitriona napisał/a: | Ja mam |
Bez dwóch odcinków 2 sezonu...Niestety...
Caitriona - Sob 05 Wrz, 2009 22:47
| Admete napisał/a: | | Bez dwóch odcinków 2 sezonu...Niestety... |
No.. I akurat jak na złość nie widziałam ich równiez w alekino....
Aragonte - Sob 05 Wrz, 2009 23:08
| Caitriona napisał/a: | Dla mnie? Ja przecie to mam i kocham nad życie |
Tfu! Plątak mi się pojęzał, tzn. przeklawiaturzyło mi się coś
Little Ashes miało być - od Agn Ale bez literek, więc na razie nie mam odwagi obejrzeć
Caitriona - Sob 05 Wrz, 2009 23:20
| Aragonte napisał/a: | | Little Ashes miało być - od Agn Ale bez literek, więc na razie nie mam odwagi obejrzeć |
Aaa! To jesteśmy w domu
Anonymous - Nie 06 Wrz, 2009 21:13
Szukałam, ale nie znalazłam, czy któraś z Was ogląda Lie to me. Zaczęłam wczoraj oglądnęłam trzy odcinki. I jestem pod wrażeniem. Ciekawy serial o naukowcach rozpoznających po mimice, mowie ciała czy człowiek kłamie. Rozwiązują (jak na razie) po dwie zagadki w odcinku równolegle. Można się dużo napatrzeć na drobiazki, które świadczą, że mijamy się z prawdą...
Admete - Nie 06 Wrz, 2009 21:55
Nie znam, ale widzę, ze ciekawy.
Anonymous - Nie 06 Wrz, 2009 21:59
| Admete napisał/a: | | Nie znam, ale widzę, ze ciekawy. |
mam w zapasie 4 odcinek... i chyba na jutro do kawy sobie zostawie... ale polecam, polecam...
Admete - Nie 06 Wrz, 2009 22:09
Nie mam już siły na kolejne
Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009 14:06
Niestrudzenie dodając nowe seriale do oglądanych oglądnęłam dwa odcinku drugiej serii Life. No i padłam zaraz chyba zrobię jakiś maraton. Uwielbiam Rudzielca
|
|
|