Tymczasem dokończyłam picspam. Z przyczyn technicznych nieco zmienił formę, mam nadzieję, że nie będzie Wam przeszkadzało... Będzie nie po kolei. No bo właśnie stanęłam na odcinku 12...:
Proszę kliknąć zdjęcie, żeby był większy rozmiar
Spoiler:
Deanariell - Pon 14 Lip, 2008 16:05 Harry napisała:
Cytat:
Ja wyjaśnię o tym Jensenie/Jaredzie tu, żeby już było zupełnie jasne...
Dzięki, już wszystko jasssne
PRAEDZIO! Dzięki za przepis - niezła szperaczka z Ciebie Tylko skąd ja teraz wezmę to obiecane królestwo, żeby Ci dać? praedzio - Pon 14 Lip, 2008 16:07 No, moja droga, kombinuj, kombinuj... Deanariell - Pon 14 Lip, 2008 21:11
praedzio napisał/a:
No, moja droga, kombinuj, kombinuj...
Taaaa... na razie myślę czy stać by mnie było na kupienie składników na takiego drinka
Harry_the_Cat napisał/a:
Dostałam wlaśnie tydzień zwolnienia... wiecie, co będzie się działo?
SPN obssession? (Między innymi oczywiście )
Harry picspam w tej nowej wersji praedzio - Wto 15 Lip, 2008 00:39 Jakoś tak od kilku dni chodziło za mną Houses of the Holy, aż w końcu dzisiaj przybrałam się i obejrzałam. Od ostatniego obejrzenia tego odcinka minął rok - i wielu rzeczy już nie pamiętałam... nooo... może poza "magicznymi paluszkami"!
Ale ta rozmowa braci o wierze i odkupieniu.... No cudo, normalnie! Harry, ja tu widzę świetny materiał na pogrzebanie się w grafice...
P.S. Cytat-zabójca:
Sam: Dean, sprawia ci to za dużo przyjemności. Czuję się niekomfortowo...
*zawał*Harry_the_Cat - Wto 15 Lip, 2008 00:42 Houses of the Holy ? - tak daleko po tytułach to jeszcze nie kojarzę
Na razie jestem ekspertem od odcinków 1-12 serri 1 praedzio - Wto 15 Lip, 2008 06:08 Ja prędzej skojarzę po tytułach niż po numeracji... To był 13 odcinek 2 serii. A poza tym ja ci się nie dziwię, skoro lecisz maratonami... Harry_the_Cat - Czw 17 Lip, 2008 01:05 Za długo cisza w tym wątku...
>>>> dla dobra Trifle: SPOILERY <<<<<<
Obejrzeliśmy dziś trzy kolejne odcinki i tak zaczęłam się zastanawiać przy 1.14/ Nightmare ile razy przyszło nam już oglądać umierającego Deana na ekranie... Chodzi mi o sytuacje, kiedy właściwie klamka już zapadła, kiedy Sammy ma wizje - i my to faktycznie widzimy... Ciężko zdefiniować, ale jak podam przykłady, to może będzie to jasne...:
1. 1.06/ Skins - Sheapeshifter w ciele Dean zostaje zastrzelony... - Jensen gra trupa jak nic.
2. 1.12/ Faith - wiadomo - Dean po zawale ma 2 miesiące życia - jest umierający...
3. 1.14/ Nightmare - Sammy ma wizję, jak Max strzela Deanowi w głowę...
4 1.22/ Devil's Trap + 2.01/ In My Time of Dying (chyba...) - Dean właściwie ginie w wypadku samochodowym, nie?
Co dalej?
Mamy oczywiście odcinek z dniem świstaka, ale jak ktoś chce go podać, to proszę, żeby wyliczył wszystkie przypadki praedzio - Czw 17 Lip, 2008 07:45 Jako że Aragonte jeszcze nie obejrzała, to nie będę spoilerować, chociaż niektóre przypadki aż cisną się na usta...
P.S. Wczoraj z Aragonte zrobiłyśmy mały maratonik z 1 sezonu. Scenę z ręczniczkiem oglądałyśmy (no, dobra - JA oglądałam) przez palce... Zbyt duża dawka nagiego Sammy'ego może powalić. Admete - Czw 17 Lip, 2008 10:08 Słucham muzyki z Life on Mars i stwierdzam, że muzyka by się Dean'owi podobała - serial zresztą też Anonymous - Czw 17 Lip, 2008 10:20
Harry_the_Cat napisał/a:
ile razy przyszło nam już oglądać umierającego Deana na ekranie
Dean jest po prostu jak Marion z Robin hooda- czuć Go katafalkiem już praedzio - Czw 17 Lip, 2008 10:24 Kasiek!!!! Proszę mi tu takich rzeczy nie wypisywać!!!
Facet siedzi w piekle i wszystkie zagryzamy paznokcie w oczekiwaniu, co będzie dalej - a ty nam wcale sprawy nie ułatwiasz. Poprawić się proszę - i to natentychmiast!! Caitriona - Czw 17 Lip, 2008 12:05
lady_kasiek napisał/a:
Dean jest po prostu jak Marion z Robin hooda- czuć Go katafalkiem już
Harry_the_Cat - Czw 17 Lip, 2008 12:33
praedzio napisał/a:
Jako że Aragonte jeszcze nie obejrzała, to nie będę spoilerować, chociaż niektóre przypadki aż cisną się na usta...
P.S. Wczoraj z Aragonte zrobiłyśmy mały maratonik z 1 sezonu. Scenę z ręczniczkiem oglądałyśmy (no, dobra - JA oglądałam) przez palce... Zbyt duża dawka nagiego Sammy'ego może powalić.
Oj to ukryj za spoilerem, ale podaj
No wiesz, przez palce! Toż Ci wtedy umyka warsztat aktorski Jareda!
praedzio - Czw 17 Lip, 2008 12:50 Spokojnie - warsztat to on ukazał później (ale to zabrzmiało! ), kiedy drapał się w różnych najdziwniejszych miejscach... Harry_the_Cat - Czw 17 Lip, 2008 13:04
praedzio napisał/a:
Spokojnie - warsztat to on ukazał później (ale to zabrzmiało! ), kiedy drapał się w różnych najdziwniejszych miejscach...
Anonymous - Czw 17 Lip, 2008 13:22
praedzio napisał/a:
Poprawić się proszę - i to natentychmiast!!
Praedziu dla mnie Tyś jest Vis maior i nie mogę nie obiecać poprawy. toteż kajam się i obiecuję poprawić się i empatii więcej okazywać względem losu Deanowego i uczuć wielbicielek spowodowanych zaistniałą sytuacją...praedzio - Czw 17 Lip, 2008 13:44
lady_kasiek napisał/a:
Vis maior
Eeeee... kto?
Wiesz, żem dozgonna wielbicielka Samowa i nic tego nie zmieni, jednakowoż los Deana nie jest mi obojętny i martwię się również o niego - zwłaszcza teraz. Może za ostro zareagowałam, za co przepraszam.
Harry_the_Cat napisał/a:
Oj to ukryj za spoilerem, ale podaj
Aż sobie musiałam włączyć ten odcinek, bo mi się o niektórych Deanowych zejściach przepomniało. No, to jedziemy:
Spoiler:
1. zastrzelenie przez właściciela Mystery Spot
2. potrącenie przez samochód
3. przywalenie szafą
4. zakrztuszenie się kiełbaską
5. bliżej nieokreślone zajście pod prysznicem
6. dziwnie smakujące tacos
7. porażająca golarka
8. siekiera
9. ewidentnie nieprzyjacielski pies
10. zastrzelenie przez Cala.
Harry_the_Cat - Czw 17 Lip, 2008 13:56 no to mamy 14...
To się nazywa poświęcenie dla nauki praedzio - Czw 17 Lip, 2008 14:03 Aj, przestań, znowu się poryczałam...
Spoiler:
Sam klęczący nad ciałem Deana (w ostatnim przypadku): Powinienem się obudzić!!
Harry_the_Cat - Czw 17 Lip, 2008 18:03 No to na pocieszenie post o niskiej wartości itd - kurze łapki Jensena
zdjęcia: http://www.spnmedia.net/malmik - Czw 17 Lip, 2008 18:06 No wiesz co - chciałam odłożyć oglądanie SPN na święte nigdy (nie zabijać to jest żart) ale po tych zdjęciach chyba się skuszę - mniam jaki on słodki (choroba znowu nie moja kategoria wiekowa)Harry_the_Cat - Czw 17 Lip, 2008 18:08
malmik napisał/a:
No wiesz co - chciałam odłożyć oglądanie SPN na święte nigdy (nie zabijać to jest żart) ale po tych zdjęciach chyba się skuszę - mniam jaki on słodki (choroba znowu nie moja kategoria wiekowa)
Szybko w cytacik, cobyś wyedytować nie mogła
Słuszna uwaga, mój Malmiku, słuszna Admete - Czw 17 Lip, 2008 18:20 Malmik nie daj się namawiać i oglądaj. ostatnie zdjęcie w pierwszym rzędzie bardzo mi się podoba. To chyba w trakcie kręcenia, bo Jensen ma deanową bransoletke, obrączkę i wisiorek