Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Admete - Czw 28 Maj, 2009 23:26
Doszłam do wniosku, że nie jestem normalna...Zamiast się romantycznie wzruszać np. oglądając Mer/Der w Chirurgach, wzruszam się podczas oglądania koncówki serialu 24. Nie jestem normalna ...
Harry_the_Cat - Czw 28 Maj, 2009 23:55
Normalność to pojęcie względne...
Admete - Pią 29 Maj, 2009 05:28
Pewnie masz rację Pocieszam sie w ten sposób
BeeMeR - Pią 29 Maj, 2009 11:03
| Admete napisał/a: | | Zamiast się romantycznie wzruszać np. oglądając Mer/Der w Chirurgach | tym wątkiem w ogóle nie umiem się wzruszyć - oni mnie nie ziębią ni grzeją - zwłaszcza Meredith i jej poczynania i użalania się nad sobą (podobnie nie rusza mnie Christina ) - panowie zaś bardziej - np. Derek po wypadku przy promie
Admete - Nie 31 Maj, 2009 18:08
Obejrzałam dwa odcinki Murdoch Mysteries i jestem zachwycona. Od kiedy przeczytałam Alienistę i Anioła ciemności, zastanawiałam się, dlaczego ktoś nie zrobi filmu, serialu osadzonego pod koniec XIX wieku, nie opowie historii policyjnej rozgrywającej się w tamtych czasach. Doczekałam się w końcu. Serial jest dobrze zrobiony, ma ciekawych bohaterów i niezłą fabułę. Jestem fanka inspektora Brackenreida, który ma piękny akcent ( chyba z Yorkshire ) i jest wiktoriańską wersja Hunta Kto by pomyślał, że kanadyjczycy zrobia taki serial. Oglądam tez The Listener ich produkcji i nawet polubiłam bohaterów.
Caitriona - Nie 31 Maj, 2009 21:56
Prawda, że fajna rzecz? Strasznie bym się chciała dorwac do ksiażek, niestety nie były tłumaczone na nasz...
W tym serialu najbardziej z bohaterów lubię George Crabtree i inspektora Brackenreida właśnie
Admete - Pon 01 Cze, 2009 05:28
| Caitriona napisał/a: | Prawda, że fajna rzecz? Strasznie bym się chciała dorwac do ksiażek, niestety nie były tłumaczone na nasz...
W tym serialu najbardziej z bohaterów lubię George Crabtree i inspektora Brackenreida właśnie |
To mamy podobne upodobania - inspektor i George. Ty pewnie oglądasz 2 serię...
Caitriona - Pon 01 Cze, 2009 09:16
| Admete napisał/a: | | Ty pewnie oglądasz 2 serię... |
Tak, leci teraz na ale kino!, w niedzielę o 20:00. Ale mam duże dziury w serii pierwszej
Caitriona - Pon 15 Cze, 2009 22:10
Uff, skończyłam właśnie drugi sezon Ashes to Ashes. Było naprawdę nieźle. A końcówka
Wiadomo już że będzie trzeci sezon, ostatni.
A, i Ashes (seria pierwsza) będzie można oglądać na BBC Entertainment
praedzio - Wto 16 Cze, 2009 22:58
Hm, dzisiejszy odcinek Eleventh Hour był rewelacyjny! Takie dzieci naprawdę istnieją?
Sofijufka - Śro 17 Cze, 2009 08:31
ostatnio to często są pokazywane! W jednej Robbb "In Death" jest tak mała morderczyni, że dreszcze chodzą...
Anaru - Sob 27 Cze, 2009 15:06
Czy oglądał ktoś ten serial? Warto się zainteresować?
Zaklinacz dusz (ang. Ghost Whisperer) – amerykański serial telewizyjny o młodej kobiecie, która porozumiewa się z duchami - duszami zmarłych, które maja niedokończone sprawy na ziemi. Serial został stworzony przez Johna Graya. Główne role grają Jennifer Love Hewitt, Aisha Tyler i David Conrad.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zaklinacz_dusz
| praedzio napisał/a: | | Hm, dzisiejszy odcinek Eleventh Hour był rewelacyjny! |
Rufus Sewell tam gra! Właśnie zauważyłam! Bardzo go lubię
Chyba mi się trafiło na jeden odcinek, z chłopcem mordującym głupszych od siebie
praedzio - Sob 27 Cze, 2009 16:48
Ooo... to był dobry odcinek!
Ghost Whisperer? Niezły, niezły. Obejrzałam kilka odcinków, tylko w porównaniu z SPN, to mi się jakiś taki płaczliwy wydaje. Każdy odcinek (z tych, które obejrzałam) kończył się łzawym pożegnaniem ducha ze światem, który nawiedzał. *zieeeew*
Admete - Sob 27 Cze, 2009 23:28
Próbowałam oglądać, ale główna bohaterka taka śliczna i pusta mi się wydała.
Fibula - Pią 03 Lip, 2009 23:25
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Nie wiem, czy ktoś jeszcze tu śledzi Prison Break - ja się właśnie załapałam na finałowe 10 minut 4 serii w telewizji |
Obejrzałam i powiem krótko: uff, wreszcie koniec. Zakończenie większości wątków okazało się być zgodne z przewidywaniami, co nie zmienia faktu, że finał sprawia wrażenie pisanego do innego serialu. Klimatycznie nijak się ma do tego, co wcześniej. Dla mnie największą niespodzianką sezonu było
Anonymous - Nie 05 Lip, 2009 16:27
Praedzio wspomniała kiedyś o Eleventh Hour i teraz oglądam jestem na siódmym odcinku i z każdą sceną kocham Rufusa bardziej i bardziej, Jego głos działa na mnie niesamowicie kojąca i sam serial jest fajny te naukowe przypadki ciekawe rzeczy, wprawdzie ta agentka jest taka wodnista jakby, ale ujdzie, ujdzie. Kocham ten serial.
A w kolejce mam jeszcze 6 płyt z Cold Case. Ale Rufus jest priorytetem
praedzio - Nie 05 Lip, 2009 16:30
Prawda? Początkowe odcinki jakieś drętwe takie były, ale teraz się wciągnęłam. Co prawda, oglądam w TV, ale dzięki temu mam bardzo miłe wtorkowe wieczory.
Alicja - Nie 05 Lip, 2009 19:54
też chciałam ogldać w tv,ale zawsze zapominałam że to we wtorek i do tego we wtorki byli Herosi i Zagubieni
od czego ma się jednak przyjaciół dzięki Lady jest nas już trójka oglądajacych Rufusa i jego oczęta
Admete - Nie 05 Lip, 2009 20:09
Ja kiedys pewnie obejrzę, bo na razie NCIS W końcu oglądam jak należy od I serii, a nie od 6
Sofijufka - Nie 05 Lip, 2009 20:11
Rufusa oglądam w porywach, bo skleroza, ale ta panienka mnie drzaźni, to wolę już tę od Monka...
praedzio - Nie 05 Lip, 2009 20:41
E, tam - panienka. Panienka się nie liczy.
Anonymous - Pon 06 Lip, 2009 11:40
| praedzio napisał/a: | | E, tam - panienka. Panienka się nie liczy. |
dokładnie taka jest... ciezko sprecyzować, ale wiadomo, ze liczy się TYLKO Rufus, Jego oczy, głos, sposób poruszania się.... Bożeńciu co za mężczyzna.... właśnie muszę włączyć kolejny odcinek
Alicja - Śro 08 Lip, 2009 09:22
jakoś tak się dzieje, że mężczyna, który nam się podoba w filmie może nawet mieć zeza, a będziemy uważały że to dlatego, iż tak usilnie skupia spojrzenie
żeby nie było, też lubię Rufuska
praedzio - Śro 08 Lip, 2009 09:39
Rufus ma niebanalną urodę po prostu. Lubię również jego głos.
Anonymous - Śro 08 Lip, 2009 09:41
| praedzio napisał/a: | | Lubię również jego głos. |
U mnie lubię to mało powiedziane
|
|
|