Seriale - Daebak! Szczęśliwa trzynastka...
Aragonte - Śro 15 Lis, 2017 16:13
| Admete napisał/a: | Pogadamy po menopauzie, przy czym ja ci ze swojego doświadczenia powiem wcześniej |
Pogadamy na pewno niejeden raz
BeeMeR - Śro 15 Lis, 2017 17:24
| Cytat: | | Reakcja Duk Seon na ekshibicjonistę była genialna i bardzo spontaniczna. | Odreagowanie płaczem tez bardzo prawdopodobne - cała scena na zasadzie "uważaj na życzenia bo mogą się spełnić". Taekkuś pięknie ją eskortował przy ponownej wizycie w łazience. A JH pięknie kładł Taeka spać
Tak, widziałam jak zniknęła w pokoju Taeka - bo z kolei on ją położył spać, po tym jak jej z łokcia odwinął siłując się z wtyczką
| Cytat: | | Ciekawe kogo jeszcze brali pod uwagę do roli Duk Seon? | Podobno rozważano Han Gro - ale nie wiem czy doi głównej
http://www.dramabeans.com...answer-me-1988/
Admete - Śro 15 Lis, 2017 17:45
Kolejny zwiastun Two Cops
http://tv.naver.com/v/2287438
BeeMeR - Śro 15 Lis, 2017 18:48
| Admete napisał/a: | | Kolejny zwiastun Two Cops | OKropnie mi się nie podoba fryzura pana nr 2
Tu bardziej widać o co mi chodzi
http://www.dramabeans.com...dy-in-two-cops/
W kwestii niedopasowania wiekowego Goblin jak najbardziej (ale Goblin mi nie pasował także z innych względów), Bodyguard tak samo, ja mam też problem z wyborem trójkąta miłosnego na zasadzie pani-dwudziestolatek-trzydziestolatek Razie mnie zbyt duża różnica wieku absztyfikantów, nie poradzę (np. Snow Lotus, Producenci też mi tym pachnieli więc podchodziłam do dramy jak do jeża Na szczęście wyszło moim zdaniem doskonale ) Rozumiem doskonale angażowanie aktorów z różnych grup wiekowych, adresowanie dramy do różnych kobiet, ale nie w miłosnych zapędach do tej samej kobiety
ergo: pewnie będę mieć problem przy AM1997
Btw. nie mam pojęcia kto zostaje mężem Go Ary, wiem tylko kto nie zostaje ku rozpaczy sporej rzeszy widzów
Admete - Śro 15 Lis, 2017 19:32
Mnie tam wszystko jedno jaka fryzura, byle się dało oglądać i bylem się nie znudziła.
BeeMeR - Śro 15 Lis, 2017 19:47
| Admete napisał/a: | | Zasadniczo nie ma znaczenia, ile lat mają aktorzy | Ma - np. gdy któreś jest młodociane, jak miałyśmy przy MDBC i było z tego powodu wiele hałasu o nic - ma też przypadku postaci jak w Goblinie, gdy postać jest młodociana a usiłowano sprzedawać jakiś mega romans z bóstwem Nie chodzi mi o różnicę wieku 800+, ale mentalnie to tam była przepaść dla mnie nie do przejścia A zanim panna miała 25 lat to już byłam zanudzona na śmierć
Ale tam nawet historia z przeszłości do mnie nie przemawiała, mogę być uprzedzona
Aragonte - Śro 15 Lis, 2017 19:48
| BeeMeR napisał/a: | | ergo: pewnie będę mieć problem przy AM1997 |
W przypadku pary nr 1 nie będziesz miała problemu (In Guk ), chodziło na szczęście tylko o Drugiego.
Może masz rację, Admete, Goblin był zwyczajnie nieudany. A jeśli chodzi o romanse, to wolałam wątek nr 2 plus parę współokatorów Goblin - Kosiarz
edit: eeeej, po co wyedytowałaś posta?
Admete - Śro 15 Lis, 2017 19:49
| Cytat: | | Ma - np. gdy któreś jest młodociane, jak miałyśmy przy MDBC |
Nie wiem, o jakim serialu piszesz
| Aragonte napisał/a: | edit: eeeej, po co wyedytowałaś posta? |
Bo mam taki nastrój Co napiszę, to bez sensu.
BeeMeR - Śro 15 Lis, 2017 19:59
Też mi się zdarza edytować, ale niekoniecznie w tym wątku
Czasem w ogóle napisze i nie wysyłam
MDBC - Moonlight z Bogusiem jako księciem.
w tym AM uczniowie dramatycznie późno wracają ze szkoły - masakra jakaś
A jak się cudnie SW ucieszył/zachwycił miniówą BR - JH ma jeszcze wiele do przed sobą w kwestii związków
Admete - Śro 15 Lis, 2017 20:02
| BeeMeR napisał/a: |
MDBC - Moonlight z Bogusiem jako księciem. |
A to nie znam.
BeeMeR - Śro 15 Lis, 2017 20:04
To nie jest drama, która by miała szansę cię zainteresować
Admete - Śro 15 Lis, 2017 20:05
Wiem, Boguś tam gra i najwyraźniej jest o młodocianych romansach
Aragonte - Śro 15 Lis, 2017 20:06
| Admete napisał/a: | | Bo mam taki nastrój Co napiszę, to bez sensu. |
Wcale nie było bez sensu I przecież się z tobą zgodziłam co do Goblina.
Ale okidoki, pewnie, że czasem ma się ochotę wywalic w kosmos to, co się napisało.
BeeMeR - Sun Woo miał dobre oko i zarejestrował wcześniej bezbłednie, że Bo Ra zakładała spódniczki na randki, więc oczekiwał od niej tego samego podczas spotkań ze sobą
| Admete napisał/a: | Wiem, Boguś tam gra i najwyraźniej jest o młodocianych romansach |
Raczej chodzi o to, że to seguk na wesoło, jak zrozumiałam, więc nie twoja bajka.
A młodociana to była aktorka, więc romans był taki ostrożny mocno, żadne specjalne kissy nie wchodziły w grę Obejrzę, to ocenię.
Admete - Śro 15 Lis, 2017 20:09
A ty tego jeszcze nie widziałaś? Niedopatrzenie z twojej strony
Trzykrotka - Śro 15 Lis, 2017 20:15
Ale zaczęłaś o ile pamiętam oglądać Mirrof of the Witch? Tam było tao samo, co w dramie z Bogusiem. Aktorowi około 30-letniemu, choć o bardzo młodzieńczej urodzie, dano do pany 15-letnią aktorkę, młodziutką, za młodą i do roli i jako jego romantyczna połowa. Wyszło nie wiadomo co. Z kolei w Moonlight z Bogusiem, która to drama miała być czystym romansem, chemia między bohaterami hulała, Bogusiowi do 30 jeszcze daleko, a dziewczyna była piękna i lepsza aktorso niż ta w Mirror, ale za to miała lat 16, co totalnie zablokowało romans. ładne uśmiechy i przytulaski - wystarczyo to na jakiś czas, ale potem drama komletnie straciła rozpęd. Żadnego skinshipu, jeden bardzo ostrożny pocałunek, o który też było dużo krzyku.
Gro HanNa? Hmmm... chyba do roli BoRy, to tak. Na Duk Seon mi nie pasuje, głównie wiekowo.
Aragonte - Śro 15 Lis, 2017 20:15
| Admete napisał/a: | A ty tego jeszcze nie widziałaś? Niedopatrzenie z twojej strony |
Żadne niedopatrzenie Jak dziewczyny to oglądały, to ja fazowałam się czymś innym, zresztą nie przepadam za oglądaniem na bieżąco. A teraz pewnie obejrzę, bo wygląda mi to na dobrą dramę pod wyszywanie Inna sprawa, że mam takie trzy w kolejce (w tym dwie z In Gukiem) i na razie żadnej nie skończyłam - za mało wyszywam
BeeMeR - Śro 15 Lis, 2017 20:16
Romans w MDBC tez był młodociany, no i w dużej mierze słodki nie dla Admete z pewnością
Według niektórych grzmiących Amerykanek przesłodzony, bo się - spoileruję lekko - nie skończył niechcianym ślubem z inną zgodnym z historią postaci, która stanowiła punkt wyjścia dla postaci Bogusia - olaboga, jak mogli rozminąć się z historią (w młodzieżowym seguku )
Druga połowa dramy nieco mi się dłużyła, ale w normie - tj. doceniam, że drama nie została przedłużona mimo takiej obawy.
Admete - Śro 15 Lis, 2017 20:19
| Trzykrotka napisał/a: | | Ale zaczęłaś o ile pamiętam oglądać Mirrof of the Witch? |
Pamiętam, że się znudziłam dość szybko, a dziewczyna albo nie umiała grać albo się do roli nie nadawała.
Aragonte - Śro 15 Lis, 2017 20:37
| Admete napisał/a: | | Trzykrotka napisał/a: | | Ale zaczęłaś o ile pamiętam oglądać Mirrof of the Witch? |
Pamiętam, że się znudziłam dość szybko, a dziewczyna albo nie umiała grać albo się do roli nie nadawała. |
A ja tego nawet nie zaczynałam. Poczytałam wasze opinie, że robi się bez sensu w pewnym momencie i odpuściłam. Moonlight przynajmniej jest w miarę równe, nawet jeśli dłuży się w drugiej połowie, jak pisała BeeMeR.
Co by tu sobie puścic, hmmm? Niby włączyłam Shopping King Louis (bez wyszywania, choc rozważałam to też), ale coś nie mogę się skupic (jakby było na czym ).
BeeMeR - Śro 15 Lis, 2017 20:45
| Aragonte napisał/a: | | Moonlight przynajmniej jest w miarę równe | Zwłaszcza w pierwszej połowie, drugą bym skróciła No i kazała pannie mniej płakać Jednkowoż mnie się podobało bardziej niż Luis
Aragonte - Śro 15 Lis, 2017 20:56
| BeeMeR napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | | Moonlight przynajmniej jest w miarę równe | Zwłaszcza w pierwszej połowie, drugą bym skróciła No i kazała pannie mniej płakać Jednkowoż mnie się podobało bardziej niż Luis |
Jak mnie znudzi, to przewinę albo nie obejrzę do końca A na razie nawet nie zaczęłam oglądac.
Przy którym odcinku AM 1988 jesteś, BeeMeR?
Trzykrotka - Śro 15 Lis, 2017 21:15
| BeeMeR napisał/a: |
Druga połowa dramy nieco mi się dłużyła, ale w normie |
Druga była już bez większego pomysłu, ale pierwsza, ta bardziej komediowa, była przednia.
Aragonte - Śro 15 Lis, 2017 21:18
No to będę mniej wyszywac podczas pierwszej połowy
Chyba włączę Arang nr 5 i zabiorę się za ciąg dalszy tłumaczenia, nie mogę się skoncentrowac na czystym oglądaniu. Mam dopiero 1/4 tego odcinka.
BeeMeR - Śro 15 Lis, 2017 21:25
Jestem w 13 odc, akcja "złodziej"
Aragonte - Śro 15 Lis, 2017 21:29
| BeeMeR napisał/a: | Jestem w 13 odc, akcja "złodziej" |
To będzie jeszcze akcja z panem Choi - supermanem
Szybko ci idzie oglądanie
|
|
|