To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Fantastyka - Przygody Merlina

Aragonte - Wto 15 Lut, 2011 10:42

Chętnie skorzystam, jeśli tylko znajdę jakiś portal przenoszący na większe odległości :mrgreen:
Agn - Wto 15 Lut, 2011 21:29

Portal się PKP zowie. Ciutkę szwankuje i nie można mu za bardzo ufać, ale w ostatecznym rozrachunku trafiasz tam, gdzie chciałaś. ;)
Dobra, zerkam na swoje konto i biegusiem do 3x08. :excited:

Anonymous - Wto 15 Lut, 2011 21:38

Zazdroszczę!!

Mam nadzieję, ze Ci się spodoba

Eeva - Wto 15 Lut, 2011 21:43

A czy ktoś może mi powiedzieć kiedy 4 sezon ?
Aragonte - Wto 15 Lut, 2011 21:55

Agn napisał/a:
Portal się PKP zowie. Ciutkę szwankuje i nie można mu za bardzo ufać, ale w ostatecznym rozrachunku trafiasz tam, gdzie chciałaś. ;)

Niestety, odebrano nam zniżki na PKP, no i skończyło się rumakowanie :roll:

Agn napisał/a:
Dobra, zerkam na swoje konto i biegusiem do 3x08. :excited:

Daj znać, jak skończysz ósemeczkę :mrgreen:

Aragonte - Wto 15 Lut, 2011 21:56

Eeva napisał/a:

Słyszałam, że jesienią, ale nie wiem dokładnie, kiedy. Może w październiku?

Eeva - Wto 15 Lut, 2011 21:57

Oj kurcze, myslalam ze moze jakos szybciej bo do jesieni zapomne ze chcialam ogladac :-)
Anonymous - Wto 15 Lut, 2011 21:58

Nie damy o tym zapomnieć.
Aragonte - Wto 15 Lut, 2011 22:00

Eeva napisał/a:
Oj kurcze, myslalam ze moze jakos szybciej bo do jesieni zapomne ze chcialam ogladac :-)

Spoko, przypomnimy Ci - no, chyba że wrzucisz ten wątek do ignorowanych :-P

Agn - Wto 15 Lut, 2011 22:26

Aragonte napisał/a:
Eeva napisał/a:

Słyszałam, że jesienią, ale nie wiem dokładnie, kiedy. Może w październiku?

Cccccooooo takiegoooo?!!! DLACZEGO TAK DŁUGO?! Toż mnie zostało marne 5 odcinków do końca III sezonu!!! Skicham się chyba!!!
Albo będę pisała to swoje badziewie, choć póki co, to...

Jak mnie się podobała ósemeczka? Moje drogie... jestem rozczarowana okrutnie. ŻE TO TAK KRÓTKO TRWAŁO!!!!!!!!! Przepraszam, ale ja się przy tym odcinku tak rozmaśliłam, że mnie szmatką trzeba zbierać z krzesełka. Artur boski jak zwykle, Merlina po prostu uwielbiam. Sprawia mi naprawdę dziką radość kibicowanie tej postaci. A Gwaine... *maśli się jeszcze bardziej* Mógłby mnie ktoś zebrać do miseczki? Budyń, w który się zamieniłam właśnie osiągnął wyższy stopień zbudyniowacenia...

PS Prawie się przez tego porannego Merlina spóźniłam do pracy. Jogging o poranku zatem odfajkowany. ;)

Caitriona - Wto 15 Lut, 2011 23:23

Agn napisał/a:
ŻE TO TAK KRÓTKO TRWAŁO!!!!!!!!!

Prawda, że to nie fair? Jeden z lepszych odcinków z całego serialu :D :D

Aragonte - Wto 15 Lut, 2011 23:30

Caitriona napisał/a:
Agn napisał/a:
ŻE TO TAK KRÓTKO TRWAŁO!!!!!!!!!

Prawda, że to nie fair? Jeden z lepszych odcinków z całego serialu :D :D

No, na forum Merlinowym dotarł już do finału rankingu odcinków III sezonu, tzn. ma szanse na srebrny lub złoty medal :wink:

Agn, nie sądzisz, że Gwaine coś często z kwiatuszkami się pojawia? :mrgreen: Tu stokrotka, tu lelija :lol:
I nikogo nie będę zbierać łyżeczką - sama za często się znajdowałam w tym wątku w stadium zbudynienia :wink:

Agn - Wto 15 Lut, 2011 23:32

A teraz oglądam 3x09... jest bardzo ładnie na razie.
Przyuważyłam, że Merlin nosi skarpetki ze ściągaczami - to ci dopiero magik!
Aha, chciałam powiedzieć, że Colin jest jednak cudny. To prawdopodobnie najbrzydszy chłopak na tej planecie, ale kiedy się uśmiecha, śmieją się także jego oczy. Oraz moja paszcza. :mrgreen: Noremalnie cały ekran robi się od tego cieplejszy. ^^

Caitriona - Wto 15 Lut, 2011 23:34

Oj, tam, najbrzydszy. On jest przystojny inaczej ;) Ja tam lubię na niego patrzeć, jest patyczak, chudy, uszy jak radary, ale ma piękne oczy i okropnie zaraźliwy uśmiech.
Agn - Wto 15 Lut, 2011 23:55

Caitriona napisał/a:
Ja tam lubię na niego patrzeć, jest patyczak, chudy, uszy jak radary, ale ma piękne oczy i okropnie zaraźliwy uśmiech.

No właśnie to mam na myśli! Oczy ma niesamowite! I ładny uśmiech, który momentalnie zapala się na całej jego twarzy, co od razu zmusza do uśmiechu mnie. I szczerzę się jak głupi do sera, tj. jak thin do monitora.
I też właśnie lubię na niego patrzeć. Choć uważam, że jest brzydalem. No dobrze, to najładniejszy pośród alternatywnie przystojnych. :mrgreen:

Caitriona - Wto 15 Lut, 2011 23:58

Popatrzyłam na Twój podpis, idę poszukac odpowiedniego klipu na youtube ;)
Agn - Śro 16 Lut, 2011 00:07

*usłużnie podsuwa*
http://www.youtube.com/watch?v=ytgxjoPCmyc
Cobyś czasu nie mitrężyła na żmudnym wydłubywaniu odpowiedniego klipu... :mrgreen:

Agn - Śro 16 Lut, 2011 00:09

Aragonte napisał/a:
Agn, nie sądzisz, że Gwaine coś często z kwiatuszkami się pojawia? :mrgreen: Tu stokrotka, tu lelija :lol:

Ano kwietny z niego chłopak. Choć ta lelija to mnie zabiła. Jak on pięknie ją trzymał jak szabelkę! :rotfl:
Aragonte napisał/a:
I nikogo nie będę zbierać łyżeczką - sama za często się znajdowałam w tym wątku w stadium zbudynienia :wink:

Ze wszech miar zrozumiała konsystencja! :mrgreen:

Anonymous - Śro 16 Lut, 2011 00:29

Mi Gwaina to szkoda jest, ale mi szkoda wielu ludzi jest... A z liliją cudowny, jego wzrok.
Czkawka, Aloooołn, przyjecie niespodzianka no i pierwsza scena i całokształt! :serce2:

Caitriona - Śro 16 Lut, 2011 00:52

Agn napisał/a:
Cobyś czasu nie mitrężyła na żmudnym wydłubywaniu odpowiedniego klipu...

Dzięki!! :D

Agn - Śro 16 Lut, 2011 08:15

lady_kasiek napisał/a:
Mi Gwaina to szkoda jest, ale mi szkoda wielu ludzi jest...

Mnie troszkę też, bo w sumie dobry z niego chłop, a Uther go na cztery wiatry przepędza. Uther w ogóle jest strasznie szybki w wydawaniu błędnych, ale za to okrutnych wyroków. Pierwsza jego myśl to jest zawsze "kara śmierci". Ja się dziwię, że do tej pory nikt go nie obalił. I że dziad umykał do tej pory zemście magicznych. :roll:

BeeMeR - Śro 16 Lut, 2011 08:17

Caitriona napisał/a:
On jest przystojny inaczej ;) Ja tam lubię na niego patrzeć, jest patyczak, chudy, uszy jak radary, ale ma piękne oczy i okropnie zaraźliwy uśmiech.
Do tego dodam jeszcze że ma interesujący profil :mrgreen:
Aragonte - Śro 16 Lut, 2011 08:19

Agn napisał/a:
Aragonte napisał/a:

Ano kwietny z niego chłopak. Choć ta lelija to mnie zabiła. Jak on pięknie ją trzymał jak szabelkę! :rotfl:

I jakim groźnym tonem pytał: "Where is my sword?" :lol:
A jak pięknie uściskał Merlina po uwolnieniu tegoż - nie to, co Artur :-P

Agn - Śro 16 Lut, 2011 08:42

BeeMeR napisał/a:
Caitriona napisał/a:
On jest przystojny inaczej ;) Ja tam lubię na niego patrzeć, jest patyczak, chudy, uszy jak radary, ale ma piękne oczy i okropnie zaraźliwy uśmiech.
Do tego dodam jeszcze że ma interesujący profil :mrgreen:

Mnie się podoba jak jest w ujęciu 3/4. I te jego oczyska...

Oglądam 3x10. Morganie naprawdę przydałby się jakiś solidny romans. Bo tak na dobrą sprawę zachowuje się, jakby miała syndrom... i nie skończę, bo wszyscy wiedzą, o co chodzi, a nie będę się wyrażała obelżywie przy damach.
No sorry, ale jej się naprawdę, z przeproszeniem, chłopa chce! Myślę, że parę kwestii by to rozwiązało. :wsciekla:

Utherowi swoją szosą też by się jakiś solidny romans przydał. Jak widzę troll to za mało. Proponuję następnym razem dinozaura. >_<

EDYCJA: O w Mordor, ale się Merlin postarzał!!! Jaka piękna rozmowa z Arturem!!!!!! :rotfl:

Alicja - Śro 16 Lut, 2011 10:44

Agn napisał/a:
Morganie naprawdę przydałby się jakiś solidny romans. Bo tak na dobrą sprawę zachowuje się, jakby miała syndrom... i nie skończę, bo wszyscy wiedzą, o co chodzi, a nie będę się wyrażała obelżywie przy damach.
No sorry, ale jej się naprawdę, z przeproszeniem, chłopa chce! Myślę, że parę kwestii by to rozwiązało

a jakby się chłop dobrze postarał, to nawet wszystkie :wink: