To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata

Deanariell - Pon 09 Lis, 2009 19:31

Zuza napisała:
Cytat:
Jestem w stosunku do Was strasznie opozniona w rozwoju :ops1: bo ogladam 7 odcinek 1 sezony (Czlowiek z hakiem).

Jaka opóźniona, kochana, jesteś nawet w lepszej sytuacji niż my - Ty taka niewinna, dopiero na początku drogi, my już "przygniecione" ciężarem i angstem tych wszystkich obejrzanych sezonów... ;) Ech, pierwszy sezon... (tu następuje moje nostalgiczne westchnienie :P ) To były błogie czasy - człowiek z hakiem, zabójcze osy :roll: ...które dopiero przed Tobą... kobieta w bieli, duchy... teraz chłopcy sami pewnie z chęcią cofnęliby się do tych dawnych spraw, żeby tylko móc uciec przed tym, z czym muszą się obecnie mierzyć... :-| Dlatego droga Zuzo, ciesz się póki możesz swoją niewinnością, a my będziemy Ci tutaj szczerze kibicować i pewnie momentami pocieszać w miarę postępów w oglądaniu serialu - naturalnie jeśli Cię na dobre wciągnie ;) Wbrew nieprawdziwym opiniom o naszej (mojej? :roll: ) rzekomej tutaj nietolerancji dla innych, zawsze bardzo się cieszę, kiedy ktoś "świeży" do nas zawita i dzieli się swoimi poglądami - to świetna okazja, aby pewne rzeczy przeżyć wraz z tą osobą na nowo i spojrzeć raz jeszcze na znane już nam motywy oczyma kogoś innego - zawsze się może okazać, że jednak coś przeoczyłyśmy, a Ty to akurat dostrzeżesz. :mrgreen: Czekamy więc na Twoje wrażenia "na gorąco" :)

O zaręczynach Jensen'a właśnie przeczytałam :P No i super! :kwiatki_wyciaga: A niech się chłopak zaręcza, szkoda by było, żeby taki supernaturalny materiał genetyczny się marnował samotnie... Mam nadzieję, że odnalazł szczęście swojego życia w osobie wybranki i będą tworzyć sympatyczną parę - jeśli się pobiorą, życzę im gromadki śliczniutkich dzieci... z oczami i rzęsami po tatusiu :mrgreen: No to chlup! Wypiję za zdrowie narzeczonych, sto lat! :party: Ciekawe czy zaprosi Jared'a na wesele jakby coś? :mysle: :)

Agn - Pon 09 Lis, 2009 19:32

Zuza, zazdroszczę ci jak nie wiem, co! Ty dopiero zaczynasz, masz chłopaków takich młodych i w sumie jeszcze niewinnych (tak, wiem, niewinność Winchesterów to pojęcie względne :P ), to się dopiero zaczyna... Ja już nigdy tego nie obejrzę tak... poznawczo. Tylko ku odświeżeniu pamięci i by znów się zatopić w tym świecie.

ellaine napisał/a:
Cytat:
Ellaine, co znaczy "tylko noga"? Ty widziałaś, jakie on ma długaśne nogi? Toż to kawał Sama taka noga! :lol:

Ekhem, pozwolę sobie dyplomatycznie nie brnąć w to dalej, bo to grozi zejściem na śliski grunt :mrgreen:

Nie wiem, czemu. My tu nie raz miałyśmy dyskusje na poziomie, nooo, nie powiem, że głów chłopaków, trochę niżej też się zdarzało. ;) Więc się nie krępuj - szkoda sznurka.
A o głupawicy opowiedz, prosim!

Deanariell - Pon 09 Lis, 2009 19:38

zuza napisał/a:
A tutaj jakby co moge sie usteczkami straszego brata zachwycac :) On ma taki grymas, ktory kiedys dawno temu prezentowal Michael Biehn, a ktory mimo uplywu lat nieodmiennie zachwyca :serduszkate:

O, kochana, wiem doskonale o czym mówisz... :slina: Jensen ma usta stworzone do całowania normalnie, aż grzech... :confused3: :rotfl: Na dodatek te oczy... można zatonąć w ich morskiej głębinie... :serduszkate: No proszę, znów poczułam się płaska jak kałuża... Oj, Zuza, Zuza, coś Ty mi uczyniła tym zjawieniem swoim... :-P :rotfl:

Admete - Pon 09 Lis, 2009 19:42

Cytat:
Oj, Zuza, Zuza, coś Ty mi uczyniła tym zjawieniem swoim...

Woda na młyn dla Rielli ;)

Agn - Pon 09 Lis, 2009 20:15

Deanariell napisał/a:
A niech się chłopak zaręcza, szkoda by było, żeby taki supernaturalny materiał genetyczny się marnował samotnie... Mam nadzieję, że odnalazł szczęście swojego życia w osobie wybranki i będą tworzyć sympatyczną parę - jeśli się pobiorą, życzę im gromadki śliczniutkich dzieci... z oczami i rzęsami po tatusiu :mrgreen:

Te, no pacz! To samo pomyślałam! Że się geny nie zmarnują. I też coś o dzieciaczkach z urodą po tatusiu (choć mamusia też niczego sobie, nie powiem, ma chłopina gust).
Khehe, ja wiem, wredna jezdem, sama dzieci unikam, a innym życzę. :P Jestem naprawdę świetna...

zuza - Pon 09 Lis, 2009 21:18

Uaaaa

Kto wiedzial, ze ja mam fobie na owady, zwlaszcza latajace fuj?
Myslalam, ze tatus sie objawi w odcinku, a tu takie kwiaty...

Co prawda bylo kilka pieknych przewracan oczyma w wykonaniu Deana, ale co sie ponapinalam ze strachu to moje...

Admete - Pon 09 Lis, 2009 21:21

Nie w 8 tylko w 9 ;) I w późniejszych. Ósmy to ten przełomowy, potem jest już lepiej ;)
zuza - Pon 09 Lis, 2009 21:23

Admete napisał/a:
Cytat:

Ja przepraszam :)
Wszystkiemu winna Aragonte :lol: Od niej mam SPN i ona mi dala adres forum :party: :serce:

zuza - Pon 09 Lis, 2009 21:28

Admete napisał/a:
Nie w 8 tylko w 9 ;) I w późniejszych. Ósmy to ten przełomowy, potem jest już lepiej ;)

Co slepemu po oczach? Dlaczego przeczytalam 8? Pewnie dlatego, ze ogladalam 7 :-P
Na obejrzenie 9 niestety bede musiala poczekac do jutra, bo zaraz po niemęża musze jechac :(
A zreszta... co tam, obejrze sobie chociaz ze 20 minut :banan:

Aragonte - Pon 09 Lis, 2009 21:35

zuza napisał/a:
Admete napisał/a:
Cytat:

Ja przepraszam :)
Wszystkiemu winna Aragonte :lol: Od niej mam SPN i ona mi dala adres forum :party: :serce:

Nie zamierzam się kajać :lol:

Admete - Pon 09 Lis, 2009 21:46

Taki mi się ładny filmik znalazł:

http://www.youtube.com/wa...feature=related

Dobra, to idę spać.

Aragonte - Pon 09 Lis, 2009 21:50

Piękny filmik, Admete.
Deanariell - Pon 09 Lis, 2009 21:50

Agn napisał/a:
Khehe, ja wiem, wredna jezdem, sama dzieci unikam, a innym życzę. :P Jestem naprawdę świetna...

No dobra, to się przyznam już teraz - miałam poczekać do świąt Bożego Narodzenia - spodziewam się potomstwa... :bocian: :cool: Przewidywany termin - maj 2010... ;) Nadal w szoku jestem, to bardziej fantastyczne od fantastyki... i bardziej przerażające od horroru... :shock: :rotfl: Może dlatego taka drażliwa jestem ostatnio momentami? :mysle:

Mam nadzieję, że się odpowiednio zapatrzę i rzęsy odziedziczy dziecię po tatusiu (nie na darmo podoba mi się Jensen, bo mój ślubny też ma zielone oczy i dość długie rzęsy...) - tudzież po Deanie Winchesterze... :rotfl:

Admete - Pon 09 Lis, 2009 21:51

Wiedziałam, że się po tej wzmiance o dzieciach przyznasz ;)
zuza - Pon 09 Lis, 2009 21:53

To gratulacje :) I zapatrywanie jak najbardziej NIECH :)
praedzio - Pon 09 Lis, 2009 21:53

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulacje!!!!

:love_shower: :love_shower: :love_shower: :love_shower: :love_shower:

Aragonte - Pon 09 Lis, 2009 21:54

Riella :shock: Gratulacje :-D :-D :-D
Piję za długie piękne rzęsy malucha :mrgreen: :party:

Deanariell - Pon 09 Lis, 2009 22:08

Admete napisał/a:
Wiedziałam, że się po tej wzmiance o dzieciach przyznasz

Muszę sobie zrobić chyba jakiś przeszczep mózgu, bo Ty mnie szelmo za dobrze już znasz... :P :lol: Btw wzruszający filmik wkleiłaś - aż się łezka w oku kręci, ech, braciszkowie... :serce2:

Dzięki wielkie dziewczyny :cmok: :hug_grupowy: Póki co nadal jestem lekko przerażona perspektywą nadchodzących wydarzeń i ogólnie przyszłością - co jakby doskonale wpisuje się w temat SPN-u :rotfl: - ale oczywiście cieszymy się, to nowy rozdział w naszym życiu ;)

aneby - Pon 09 Lis, 2009 22:20

AAAAA !!! :excited: Riella gratulacje !!! :przytul: :party: (bezalkoholowe oczywiście :wink: )
ellaine - Pon 09 Lis, 2009 22:22

Gratulacje! :mrgreen: :cheerleader2:
Calipso - Pon 09 Lis, 2009 22:24

Riella !!!!!!!!!!!! Kochana gratuluję !!!!!!!!! :party: :kwiatki_wyciaga: :przytul: :przytul: :cmok:
Caitriona - Pon 09 Lis, 2009 22:51

Riella!! Moje gorące gratulacje!!!!!!!! :D :D :D :D :kwiatki_wyciaga:
Admete - Pon 09 Lis, 2009 22:53

I tak sobie myślę po cichu, ze może zimą w ferie jakiś mały zjazd w naszym pobliżu zrobić, bo potem Riella nie będzie się za bardzo z domu ruszać.
Anonymous - Pon 09 Lis, 2009 23:14

Riella!!!!!! gratulacje!! i wydrukuj sobie zdjecie Deana coby się zapatrzyć. I po prostu moje gratulacje z calego wielkiego serca.
I z maja będzie dzieciaczek!!! to jak Iker!!!!!! Ojej :banan:

Aragonte - Pon 09 Lis, 2009 23:18

Admete napisał/a:
I tak sobie myślę po cichu, ze może zimą w ferie jakiś mały zjazd w naszym pobliżu zrobić, bo potem Riella nie będzie się za bardzo z domu ruszać.

A wiesz, że mnie to też przemknęło przez głowę? :wink: Tzn. nie sam termin, tylko zaczęłam się zastanawiać nad jakimś zlotem.