Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata
Agn - Pon 09 Lis, 2009 16:46
Ooo, Calipso, a jakież to były pytania? Bo w młodzieżowych gazetkach zazwyczaj są wyjątkowo dur... ekhm, głębokie jak kałuża.
Calipso - Pon 09 Lis, 2009 16:47
No właśnie były dur.... jak na Bravo przystało
Agn - Pon 09 Lis, 2009 16:58
Zacytuj choć jedno! *błaga, prosi i przekupia* Jedna noga Sama za jedno pytanie!
Calipso - Pon 09 Lis, 2009 17:05
| Agn napisał/a: | | Jedna noga Sama za jedno pytanie! |
Acha,bierem dwie nogi Zaznaczam że piszę z pamięci
1.Co chciałabyś dostać od chłopaka na pierwszej randce?
* książkę o wampirach
* imitację różczki
* amulet chroniacy przed demonami
2.Czym Twój wymarzony chłopak powinien dotrzeć na randkę ?
* szybkim volvo
* na miotle
* starym amerykańskim samochodem
Można było wybrać Jareda Padaleckiego ,Toma Feltona lub Roberta Pattisona.
Agn - Pon 09 Lis, 2009 17:12
Mój Eru, ciężko by mi było lawirować tak, by mi się przypadkiem Felton nie trafił. Arcytrudne pytania, zaiste.
Nawet i bez podpowiedzi, jakie były możliwości "wygranej" odgadłam fandomy. Ludu Duloc, koHam Bravo!
Calipso - Pon 09 Lis, 2009 17:15
To jak będzie z wygraną ?
praedzio - Pon 09 Lis, 2009 17:17
Przepraszam bardzo, kto mi tu szasta MOIM Samem?
ellaine - Pon 09 Lis, 2009 17:17
| praedzio napisał/a: | Przywracasz mi nadzieję... |
Na Happy End?
Ale tak prawdę mówiąc, to nawet jeśli wyjdą z tego cało, to i tak szczególnie szczęśliwy żywot ich nie czeka - "It ends bloody or sad".
Przeciwko papie Winchesterowi w roli Wszechmogącego protestuję - toż to byłby tani chwyt i nieco zbyt oczywisty w tym momencie (ufam, że Kripke ma na tyle pisarskiego rozsądku, że nie wymyślił czegoś podobnego).
Druga sprawa jest faktycznie intrygująca i też nie sądzę, że to pytanie zjawiło się tam przez przypadek. Mam nadzieję, że dostaniemy na to odpowiedź , jak i na parę innych niewyjaśnionych kwestii z poprzednich sezonów.
A tak przy okazji Praedziu, cudny avek, żałuję, że sama na ten pomysł nie wpadłam.
| Cytat: | Zacytuj choć jedno! *błaga, prosi i przekupia* Jedna noga Sama za jedno pytanie! |
Tylko noga?
| Cytat: | Przepraszam bardzo, kto mi tu rozdysponowuje MOIM Samem? |
No nie bądź egoistką
praedzio - Pon 09 Lis, 2009 17:19
Zerżnęłam bezczelnie z forum supernaturalnego.
ellaine - Pon 09 Lis, 2009 17:21
I tak zazdroszczę
Calipso - Pon 09 Lis, 2009 17:23
| ellaine napisał/a: | | Tylko noga? |
Dwie i właśnie dlatego..... :
| praedzio napisał/a: | | Przepraszam bardzo, kto mi tu szasta MOIM Samem? |
No i kochana Praedziu,to nie moja wina że na moich oczach machałaś ruchomym avkiem z Samem
praedzio - Pon 09 Lis, 2009 17:24
Eee?
Agn - Pon 09 Lis, 2009 17:29
| Calipso napisał/a: | | ellaine napisał/a: | | Tylko noga? |
Dwie i właśnie dlatego..... : |
Daję ci dwie nogi Sama. I niech tam, znaj moje dobre serce - jego włosy.
Ellaine, co znaczy "tylko noga"? Ty widziałaś, jakie on ma długaśne nogi? Toż to kawał Sama taka noga!
ellaine - Pon 09 Lis, 2009 17:46
| Cytat: | Ellaine, co znaczy "tylko noga"? Ty widziałaś, jakie on ma długaśne nogi? Toż to kawał Sama taka noga! |
Ekhem, pozwolę sobie dyplomatycznie nie brnąć w to dalej, bo to grozi zejściem na śliski grunt
.
.
.
.
.
A wszystko przez to, że miałyśmy wczoraj z koleżanką przez cały dzień SPNową głupawicę
Calipso - Pon 09 Lis, 2009 17:55
No znów nie pamiętasz.....ruchomy avek z Jaredem z napisem orgasmus
| Agn napisał/a: | | Daję ci dwie nogi Sama. I niech tam, znaj moje dobre serce - jego włosy. |
Senkju *zagarnia nogi,włosy i co tylko da rady udźwignąć* | Agn napisał/a: | | Toż to kawał Sama taka noga! |
O tak,i jakie ciężkie
praedzio - Pon 09 Lis, 2009 17:56
Jezu, skleroza mnie łapie na stare lata...
Zaraz... a ty dokąd z tym Samem??
Calipso - Pon 09 Lis, 2009 17:58
| praedzio napisał/a: | | Zaraz... a ty dokąd z tym Samem?? |
Too late,my dear
praedzio - Pon 09 Lis, 2009 18:01
Grrrr....
Calipso - Pon 09 Lis, 2009 18:06
No dobra,wróciłam
praedzio - Pon 09 Lis, 2009 18:14
Grzeczna dziewczynka.
zuza - Pon 09 Lis, 2009 18:35
Obejrzalam dzis poltora odcinka SPN chodzac na stepperze To doskonaly podklad, bo wciaga Jestem w stosunku do Was strasznie opozniona w rozwoju bo ogladam 7 odcinek 1 sezony (Czlowiek z hakiem).
Podoba mi sie straszy brat, poza tym, ze z utesknieniem czekam az tata sie znow objawi.
(No co ja poradze, ze mam takie pojemne serduszko)
Calipso - Pon 09 Lis, 2009 18:42
| praedzio napisał/a: | | Grzeczna dziewczynka. |
Nie mam inkszego wyboru
| zuza napisał/a: | | (No co ja poradze, ze mam takie pojemne serduszko) |
To jest bardzo dobre,tutaj nie da się inaczej
Admete - Pon 09 Lis, 2009 18:51
Zuzu tego taty to nie będzie za dużo Nie przywiązuj się za bardzo I poczekaj na odcinek 9
Aragonte - Pon 09 Lis, 2009 19:01
Zu, super, że oglądasz
zuza - Pon 09 Lis, 2009 19:29
| Admete napisał/a: | Zuzu tego taty to nie będzie za dużo Nie przywiązuj się za bardzo I poczekaj na odcinek 9 |
Jak sie za tata stesknie bardzo bardzo to moge sobie Accidental husband puscic A tutaj jakby co moge sie usteczkami straszego brata zachwycac On ma taki grymas, ktory kiedys dawno temu prezentowal Michael Biehn, a ktory mimo uplywu lat nieodmiennie zachwyca
8 odcinek mowisz? To ja moze bez steppera... porobie na drutach? (ogladajac oczywiscie)
Dobranoc z Panstwem, wroce jak obejrze
|
|
|