Aktorzy z wrzosowisk Haworth - Toby Stephens
szarlotka - Czw 18 Cze, 2009 16:59
Myślę, że zdążył przywyknąć, ale ja też uważam, że jest to jakaś forma opresjonowania człowieka. W każdym razie mnie by to chyba irytowało.
Czy dobrze pamiętam, że 17 miał być jakiś najazd admiratorek? Wiemy coś na ten temat?
Gosia - Pią 19 Cze, 2009 07:48
No proszę, albumik o zamkach polskich
szarlotka - Sob 20 Cze, 2009 09:15
Biedny, zwłaszcza jeśli dostał 30 takich rzeczy
Admete - Sob 27 Cze, 2009 23:30
Dla Mag:
Admete - Nie 28 Cze, 2009 14:25
Znalazłam, to się dzielę
Calipso - Pon 20 Lip, 2009 21:39
Mag Jakże miło Ciebie widzieć
Calipso - Pon 20 Lip, 2009 21:53
| Mag13 napisał/a: | | Jestem incognito! |
Ale jesteś
Admete - Wto 21 Lip, 2009 09:29
Niesamowite przezycia i rewelacyjna relacja! Ciesze się, że udało Ci sie tak ciekawie spędzić czas w Londynie. Jakies inne wrażenia? Może w wątku o pocztówkach z podróży? Interesują mnie opowieści innych o podróżowaniu, ponieważ sama mam fobię w stosunku do wyjazdów i raczej nigdzie dalej nie pojadę. Strasznie się cieszę, ze Gillian udowadnia, iż jest doskonałą aktorką nie tylko telewizyjną.
Anaru - Wto 21 Lip, 2009 09:52
| Mag13 napisał/a: | Może trzeba się było na niego po drodze rzucić z programem w jednej dłoni, pisakiem w drugiej, i różą w zębach? |
Trzeba było
Albo iść w ślady Rejtana i własna piersią zastawić wyjście zanim nie podpisze
Pięknie tam było.
BeeMeR - Wto 21 Lip, 2009 10:37
Piękna relacja
I spełnione marzenie
Teraz czas opracowywać następne - może autograf?
Admete - Wto 21 Lip, 2009 16:52
Zdecydowanie ciułanie pieniędzy mogłoby pomóc w przezwyciężeniu fobii
Anaru - Wto 21 Lip, 2009 21:38
| lady_kasiek napisał/a: | | Ludzie!! chyba żarujecie. Kocham, podróże im dalej tym lepiej. Uwielbiam dworce, atmosferę tuż przed. pakowanie. Włóczenie się po nieznanym.... |
To mi przypomina dyskusję na temat ekstrawertyków i introwertyków w którymś z wątków naszego forum .
Też kocham podróże, ludzi, poznawanie świata - najlepiej wspólnie z kimś, żeby móc wrażenia porównać. I Londyn kocham...
Czy istnieje szansa na RA w jakimś przedstawieniu?
Stwierdziłyśmy z Basia dzisiaj, że nam brakuje obu wspomnianych panów - TS i RA w dzisiejszym odcinku RH, na szczęście szeryf jeszcze wtedy żył (hmm, on chyba czasowo umarł czy coś?), bo nie byłoby sensu oglądać odcinka.
Anaru - Wto 21 Lip, 2009 23:25
| Mag13 napisał/a: | Widzę, ża obie Damy nie dotarły jeszcze do odcinka z ruszającymi się palcami.....
(Oglądacie odcinki w dowolnej kolejności, czy w porządku chronologicznym? ) |
Palcami.... chyba nie...
W dowolnie chronologicznym
Anonymous - Śro 22 Lip, 2009 00:29
ja nawet nie wiedzialam, ze lecialo...
Anaru - Śro 22 Lip, 2009 00:47
A ja siedziałam bez TV w Warszawie...
A niedostępne na jakimś innym kanale?
BeeMeR - Śro 22 Lip, 2009 09:29
| Mag13 napisał/a: | Widzę, ża obie Damy nie dotarły jeszcze do odcinka z ruszającymi się palcami..... | brzmi interesująco , ale jeszcze nie - wczoraj obejrzałyśmy pół odcinka trzeciego, gdzie póki co Guya ani dudu
Zastanawiam się, czy nie wyskoczył na weekend do Ziemii Świętej?
Co do Przyjaciół to nastawiała się na obejrzenie, ale normalnie zapomniałam
BeeMeR - Śro 22 Lip, 2009 11:05
| Cytat: | | I chciałabym móc objechać Anglię, by poznać to, co poza Londynem - zamki, pałace, zobaczyć klify, krajobraz, małe miasteczka w Kornwalii, Lake District..... | oooo, taaak - polecam szczególnie to, co widziałam i co mnie zachwyciło:
Hampton Court - Przepiękny pałac Tudorów z uroczym labiryntem:
Olbrzymi, majestatyczny zamek Warwick
Oxford o tysiącach wieżyczek i dziedzińców,
Stratford - miejsce narodzin Szekspira o cudniastych domkach :
Avebury Village - wioska położona na planie kamiennego kręgu
Stonehenge - komentarz zbędny
I na pewno jest wiele, wiele więcej miejsc wartych zobaczenia...
*marzy że tam jeszcze pojedzie i zobaczy tym razem białe konie Wiltshire*
Anaru - Śro 22 Lip, 2009 11:21
| BeeMeR napisał/a: | Stonehenge - komentarz zbędny |
Taaa "to tylko kupa starych kamieni" - do dzisiaj to pamiętam.
I minę kuzyna, który nas tam wiózł jak to usłyszał.
Anglia jest cudna
Ja bym tu dołożyła jeszcze walijskie góry i klify, przepiękne, zamki i opisy, na których można język stracić.
I białe konie na trawie, widziane li i jedynie z daleka...
Cambridge, może mniej widowiskowo reprezentacyjne niż Oxford, ale i tak piękne.
Oj, pojechałabym znowu...
Pogrzebię chyba za moimi zdjęciami wieczorem
damamama - Czw 23 Lip, 2009 12:34
Obowiązkowo jednak muszę tu regularnie bywać. Znowu coś przegapiłam. Teraz w sobotę koniecznie muszę zobaczyć ten film.
Gitka - Czw 23 Lip, 2009 17:08
O filmie "Przyjaciele" pisałam w temacie "Do obejrzenia"
Nie wiem czy to już było
Greenlit gets first BBC order with cop comedy
http://www.broadcastnow.c...5003838.article
Greenlit Rights wins BBC comedy commission
http://www.thestage.co.uk...medy-commission
asiek - Pią 24 Lip, 2009 16:19
Mag, z wielką przyjemnością przeczytałam Twoją relację z wyprawy do W. Brytanii, dzięki, że podzieliłam się swoimi wrażeniami.
trifle - Sob 25 Lip, 2009 20:06
A ja jestem absolutnz introwertyk i podroze kocham.
Mag, zazdraszczam Zapomnialam, ze to przeciez juz!
Pemberley - Pon 03 Sie, 2009 14:55
Wreszcie udalo mi sie przeczytac Twoje wrazenia Mag!!
Absolutnie rewelacja, zwlaszcza to nowe ujecie Ibsena moglam sobie teraz duzo lepiej wyobrazic i tylko zaluje, ze nie udalo ci sie z tym autografem, jako zwienczenia doskonalego. Rzeczywiscie musisz pojechac raz jeszcze W koncu z autografami to wcale nie chodzi o ten zawijas na karteczce, prawda
| Mag13 napisał/a: | (Udało mi się natomiast obejrzeć Juda Law'a w roli Hamleta w Wyndham's Theatre! Jak czytałam, sztuka ma jesienią trafić na nowojorski Broadway...))
|
Ze tez taka rewelacja trafia u ciebie w nawias Nie ma jak swiatowe zycie A czy mozna tak prosic o rozwiniecie tematu, zeby nie bylo offtopa np tutaj
Anonymous - Sob 24 Paź, 2009 19:39
i to sie nazywa dobra wiadomosc
milenaj - Pon 14 Gru, 2009 20:25
O matko! Ja dopiero dzisiaj zdałam sobie sprawę jaki on jest cudowny. Przekopałam swoje zasoby filmowe. Trochę tego jest bo filmy, jak i książki najchętniej bym kopowała bez opamiętania. No i dzisiaj zrobię sobie seans z Gatsbym i Wieczorem Trzech Króli. Dlaczego ja nie oglądałam Robin Hooda jak leciał w dwójce. Niewiem. nie bardzo normalna chyba byłam, że tak po prostu zlekceważyłam ten serial. Od dzisiaj poluję na Tobika:)
|
|
|