To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy z wrzosowisk Haworth - Ralph Fiennes

Gosia - Śro 20 Cze, 2007 17:40

Ja takze poszukiwalam ostatnio w necie jakichs informacji na temat nowych filmow Ralpha, gł. "Bernard and Doris", ale chociaz film jest ukonczony zadnej najmniejszej nawet foteczki nie ma :(
A Ali niech sobie nie robi podsmiechowek, bo bronic bedziem Ralpha do upadlego ;)

He`s such a sexy and beatiful man! :lol:

Alison - Śro 20 Cze, 2007 18:54

Gitka, normalnie Cie walnę! Nie robiłam żadnych podśmiechówek, tylko podawałam za przykład, że czasem tu wchodzę się z Wami podroczyć, a Wy się nie obrażacie, a cała wypowiedź dotyczyła zarzutu, że się tu wszystkie równo wszystkim tak samo zachwycamy. A przecież ja się Ralphem nie zachwycam a w niczym to Waszym zachwytom nie szkodzi, n'est pas? Dyć wos kochóm :wink: Na drugi raz czytaj uważniej, bo :uzi: :wink:
Gitka - Śro 20 Cze, 2007 19:04

Toć ja czytałam, bardzo uważnie.
I tak właśnie zrozumiałam, ale ja lubię te Twoje podśmiewuszki, odnoszą one odwrotny skutek. Zawsze mam potem chętkę na film z Ralphem :mrgreen:
A co Ty mnie tak ostatnio tylko chcesz walnąć, i tak Ci się nie uda :wink:
i tak m i m o wszystko Cie kocham :cool:
Ale cicho sza, tutaj króluje Ralph!

Alison - Śro 20 Cze, 2007 19:13

A kiedyż to jeszcze chciałam Cię walnąć, bo sobie nie przypominam... Widać tak naprawdę wcale nie mam takiego zamiaru, tylko tak straszę :-P
I powtarzam, żadne to były podśmiewuszki, jeno dałam Was za pozytywny przykład, mnie sie tu wdzięczność należy, że ja Waszą klasę cenię i pod niebiosa w innych wątkach wynoszę :wink: , a nie takie jakieś...
Idę dziurki w Abelardzie łatać... (wszystko juz właściwie gotowe, jeno pękam przy tych filozoficznych rozważaniach... :? ) ale do wyjazdu chyba zdążę...

Gosia - Śro 20 Cze, 2007 19:13

Cytat:
dałam Was za pozytywny przykład, mnie sie tu wdzięczność należy, że ja Waszą klasę cenię i pod niebiosa w innych wątkach wynoszę

Chyba ze tak :lol:

Aha, Ralph boski jest :mrgreen:

Gitka - Śro 20 Cze, 2007 19:35

Alison napisał/a:
A kiedyż to jeszcze chciałam Cię walnąć, bo sobie nie przypominam...

Jak wyraziłam swoją skromniutką opinię o nowych Perswazjach :mrgreen:

Ale już zmykam żebyś się nie rozmyśliła co do napisów!

Tylko dodam

Alison - Nie 24 Cze, 2007 06:56

Dziewczynki! Wczoraj kątem oka popatrywałam na Czerwonego Smoka i ten Wasz oblubieniec, to był tak straszny, np. plujący strzępkiem niedojedzonej ludzkiej wątroby, że przy tym hitlerowiec z Listy Schindlera to był wlazl kotek na płotek :shock:
Chryste, już nigdy, nawet po lobotomii, się w nim nie zakocham :paddotylu:

praedzio - Nie 24 Cze, 2007 07:49

Ali, a ty już byś chciała, żeby w filmie o psychopatycznym mordercy aktor grający psychopatycznego mordercę owieczki pasł? Toż to i wiarygodność jakowaś ma być i wygląd i trup co najmniej jeden...
A przyznasz, że do ról psychopatów Ralph z tymi jego oczyskami ma wyjątkowe predyspozycje... (brrr...!) :shock:

Gosia - Nie 24 Cze, 2007 09:14

W "Czerwonym Smoku" faktycznie byl z lekka przerazajacy, ale za to jaki był kruchy w relacjach z tą dziewczyną....
Sam film mi sie zresztą nie podobal.
Ali, a widzialas "Pająka"? Swietnie to bylo zagrane!

Harry_the_Cat - Nie 24 Cze, 2007 11:32

Gosia, pogłosuj trochę na Ralfika, bo ma jeno 6 głosów....
http://www.voote.com/jsp/...2&VoteItemID=12

(chyba sie uzależniłam od tych ankiet... :roll: )

Gosia - Nie 24 Cze, 2007 11:39

Juz ma 7 :mrgreen:
Ale wygrywaja mlodsi, wcale nie tacy rewelacyjni :roll:

bezpaznokcianka - Nie 24 Cze, 2007 17:11

Harry_the_Cat napisał/a:
Gosia, pogłosuj trochę na Ralfika, bo ma jeno 6 głosów....
http://www.voote.com/jsp/...2&VoteItemID=12

(chyba sie uzależniłam od tych ankiet... :roll: )

w tej kategorii powinien też być Colin F. niestety zagłosowałam na Ewana, więc nie wsparłam Ralpha

Gosia - Śro 27 Cze, 2007 16:34

Ralphiku, co z Tobą? Kobitka niczego sobie, ale czemu ja wciąz czekam? ;)
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=2700
http://gabsmash.blogspot....s-new-lady.html
http://film.onet.pl/O,14004,1443024,plotki.html
http://www.celebitchy.com...et_hot_n_heavy/

Ralph Fiennes spotyka się z Ellen Barkin
44-letni Ralph Fiennes spotyka się ze starszą od siebie o osiem lat Ellen Barkin ("Morze miłości", „Wielki luz”). 52-letnia aktorka przez sześć ostatnich lat była żoną Rona Perelmana, właściciela firmy Revlon, którego majątek szacowany jest na ponad 6 miliardów dolarów. Para rozwiodła się w lutym tego roku. Informator magazynu "In Touch" twierdzi, że Fiennes i Barkin wyglądają na bardzo zakochanych. Para od czasu do czasu pojawia się wspólnie w restauracjach i w teatrze. Nie jest to pierwszy związek Fiennesa ze starszą od niego kobietą. W 1997 roku aktor zostawił swoją żonę Alex Kingston i związał się z Francescą Annis (ur. 1944 r.). Para rozstała się w lutym tego roku.
Aktor zagra niebawem w filmie ”The Gifted", który wyreżyseruje Jacob Aaron Estes. Scenariusz, którego autorem jest także Estes, oparty jest na faktach. Obraz opowie o życiu Zella Kravinsky'ego, handlarza nieruchomościami, który rozdał swój pokaźny majątek innym, zostawiając sobie jedynie niewielki dom. Mężczyzna zdecydował się także na oddanie nerki nieznajomej chorej osobie.

Ralph Fiennes rzuca kobiety dla starszych
Jeśli wierzyć amerykańskim dziennikarzom, brytyjski aktor znalazł nową miłość w osobie koleżanki po fachu, Ellen Barkin (na zdjęciu). 43-letni gwiazdor "Czerwonego smoka" przełamuje stereotypowe myślenie o mężczyznach, którzy zwykli porzucać swoje ukochane na rzecz kobiet młodszych.

Fiennes wcześniej z hukiem porzucił swoją małżonkę Alex Kingston, żeby związać się ze starszą Franceską Annis. Teraz natomiast nawiązał świeży romans. Jak donoszą świadkowie, ostatnio pojawił się w towarzystwie 52-letniej Barkin na kolacji w nowojorskiej restauracji. Para posilała się przed wspólną wizytą w teatrze na nowej sztuce z Julianne Moore.

Zdaniem obserwatorów para w trakcie przedstawienia trzymała się za ręce, a Fiennes "nie mógł oderwać oczu" od swojej towarzyszki.

Moze problem polega na tym, ze jestem od niego mlodsza :frustracja:

Fotki jego bylych i obecnych (czemu nie ma zdjecia Francisci Annis? Ale wiadomo jak wyglada bo grala w "Zonach i corkach"):
http://www.whosdatedwho.c...lph-fiennes.htm
Mozna nawet zaglosowac na Top Romans Ralpha ;)

Ralph podgląda wątek i, jak widac, nie moze sie zdecydowac :D

Gitka - Śro 27 Cze, 2007 18:02

Oj Gosiu nic tylko się palnąć w łeb :uzi: Albo może jego walnąć?
Dekold pani Ellen Barkin jest bardzo głęboki że tak powiem :mrgreen:
Mimo wszystko lepiej już czytać o jego dokonaniach aktorskich, niż wyczynach hotelowych.
Co zrobić Ralph to też człowiek...
Gosiu, głosowałaś na jego Top Romans? Ja bym chyba na tą pierwszą głosowała, dobra była z niej lekarka w ER.

Gosia - Śro 27 Cze, 2007 19:30

ER nie ogladalam, wiec zaglosowalam na Franceske ;) przeciez nie bede popierac tej rumunskiej piosenkarki, ktora opisala wszystko ze szczegolami czy tez tej sprytnej niby stewardessy. :roll:
Gosia - Czw 05 Lip, 2007 18:20

Na "Cornerze..." jest wywiad z Ralphem - "Harry Potter and the Order of the Phoenix - Interview Ralph Fiennes "Lord Voldemort"
http://ralph-fiennes.net/

Gitka - Czw 05 Lip, 2007 21:47

Dzięki Gosiu, zaraz posłucham sobie jego głosu bom stęskniona okrutnie :serduszkate:
Gosia - Czw 12 Lip, 2007 10:11

Skorosmy stesknione i zeby nie bylo podejrzenia, ze Ralpha porzucilam ;) , to wrzuce dwie fotki sprzed roku (maj 2006), z premiery "Land of the blind" czyli Rewolty:

Druga fotka z Larą Flynn Boyle.

Marija - Czw 12 Lip, 2007 10:37

Kurcze, łysieje :( .
Gosia - Czw 12 Lip, 2007 12:38

My tez nie mlodniejemy :mrgreen:
Pewnie, zeby bylo fajniej, gdyby nasi idole pozostali wiecznie piekni i mlodzi, ale od tego w koncu mamy filmy ;)

Gitka - Czw 12 Lip, 2007 13:12

Ale oczy mu błyszczą jak dawniej... :serce2:
Marija - Czw 12 Lip, 2007 13:16

Zielone...Chyba puszczę sobie "Wichrowe Wzgórza" :thud: ...
Harry_the_Cat - Czw 12 Lip, 2007 22:29

Marija napisał/a:
Kurcze, łysieje :( .

:rumieniec: :rumieniec: :rumieniec: :rumieniec:

Gosia - Nie 22 Lip, 2007 16:25

Zeby nie bylo, ze zapominam o Ralphie ;)
Ruszy w najblizszym czasie nowa produkcja z Ralphem, to "The Hurt Locker".
Osadzony w Iraku dramat pelen akcji mowi o saperskiej jednostce specjalnej, ktora musi stawic czolo potencjalnych wrogom.

Wedlug The Hollywood Reporter obsada dramatu "The Hurt Locker" to: Jeremy Rennera, Anthony Macki i Brian Geraghty.
Ralph Fiennes i Guy Pearce wystąpią w małych epizodach.

"The Hurt Locker" to historia elitarnego oddziału saperów. W chaosie toczącej się wojny żołnierze są zmuszeni prowadzić niebezpieczną grę o własne życie. Oddział wkracza do kolejnej miejscowości, gdzie każdy człowiek jest potencjalnym wrogiem, a każdy przedmiot może być śmiercionośną bombą.
Scenariusz "The Hurt Locker" Kathryn Bigelow (zrobila takze "Dziwne dni" !) napisała wspólnie z reporterem wojennym Markiem Boalem.
Zdjecia do tego filmu rozpoczną się w przyszlym tygodniu w Kuwejcie i Jordanii.

Caitriona - Nie 22 Lip, 2007 17:19

A dzisaj na Canal+ jest Biała hrabina z Ralphem. O 20:00.