To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Ben Barnes

Agn - Czw 18 Cze, 2009 00:12

Fotka jest, faktycznie, fascynująca. Oczywiście to, że jest tam mokruteńki nie ma z tym absolutnie NIC wspólnego. :mrgreen: Ale dobija mnie, że trailera ciągle nie ma. Ba! Nawet zasmarkanego teasera po 30 sekund jeszcze nie wypuścili. Doprawdy ile można czekać, co?! I jeszcze wkurza mnie, że EV nie było u nas w kinach. Ale Doriana... to, kuchnia, mam nadzieję, że pokażą??? Bo jak nie... :bejsbol:
Gunia - Czw 18 Cze, 2009 00:17

Ja na wszelki wypadek zaczynam zbierać na weekend u brata w Glasgow. ;)
Calipso - Czw 18 Cze, 2009 15:07

Gunia napisał/a:
Dostałam od koleżanki kawałek gazety z Benem. :-D Znamy ten wywiad, ale zawsze to miło [....]

No proszę,wczoraj w pracy przeglądałam gazety Pauliny i czytałam ten wywiad :-D Do tego widziałam końcówkę programu o nowościach filmowych i był materiał z premiery EV :mrgreen:

Agn - Czw 18 Cze, 2009 23:58

Czy to był POLSKI program? Bo mnie się aż wierzyć nie chce... :shock:
Calipso - Pią 19 Cze, 2009 05:41

To było na Zone Club...chyba tak się nazwywa ten program.Czyli tłumaczyli na nasze :wink:
Gunia - Pią 19 Cze, 2009 19:10

Calipso napisał/a:
To było na Zone Club...chyba tak się nazwywa ten program.Czyli tłumaczyli na nasze :wink:

I pomyśleć, że ja tam trafiam zawsze na lekcje jogi. :lol:
Nowy artykulik o Dorianie:
.
Czy ten Pattinson musi wepchać się wszędzie? :roll:

Agn - Pią 19 Cze, 2009 19:54

Co masz do niego? Porównali poziom sławy i że Bena pewnie czeka coś podobnego. Biedny, biedny Ben... :(
Calipso - Pią 19 Cze, 2009 22:28

Gunia napisał/a:
Czy ten Pattinson musi wepchać się wszędzie?

Co się dziwisz,Pattison jest kreowany na super przystojniaka :roll: Nie powiem,brewki na ciut ciekawe.Jednak po tym jak powiedział na premierze Zmierzchu,cytuję "laski mnie uwielbiają ! po to zostałem aktorem,żeby podrywać laski" już nic mnie nie zdziwi :roll:

Agn - Pią 19 Cze, 2009 23:14

Przynajmniej nie chrzani o powołaniu i marzeniach od dzieciństwa, podczas którego z uwielbieniem wpatrywał się w Ala Pacino.
Poza tym aktorem jak aktorem - ale gwiazdorstwo mu się jak raz trafiło. Z tym że jemu się chyba coraz mniej to podoba. Się mu nie dziwię.

Calipso - Sob 20 Cze, 2009 18:57

Może masz rację,jednak jest jeszcze młody i nie raz zmieni zdanie.
Gunia - Sob 20 Cze, 2009 22:16

Agn napisał/a:
Co masz do niego?

To samo co na pewnym etapie do Keiry - teraz do WSZYSTKIEGO jest a propos. ;)

Agn - Nie 21 Cze, 2009 21:03

Trzeba przez to przejść. Niestety. Zarówno Pattinson jak i Barnes są Brytyjczykami. Ba! Londyńczykami! I zrobili międzynarodową karierę. Porównania same się nasuwają. Zbiorowe szaleństwo trwa, gazeciny to podsycają, cały czas o nich nawijając. To w sumie smutne. Ale spoko. Ta dzicz nie trwa od dziesięciolecia, na razie to płotki w porównaniu z Beckhamami. :P
Gunia - Nie 21 Cze, 2009 23:38

Cóż... Z czasem pewnie będzie lepiej.

Nowy wywiad z The Independent - IMHO bardzo dobry:
.
I tu nie obyło się bez P. :lol:

Gitka - Pon 22 Cze, 2009 10:08

Pierwszy plakat "Doriana Graya"
http://www.stopklatka.pl/...skad=newsletter

Gunia - Pon 22 Cze, 2009 15:11

Plakat znamy już od dawna, ale TO jest coś wspaniałego:
Cytat:
Film wejdzie do kin w Polsce w przyszłym roku, a jego dystrybucją zajmie się Best Film.

:banan_Bablu: :banan: :excited: :banan_czerwony: :excited: :banan: :banan_Bablu:

Agn - Pon 22 Cze, 2009 17:16

Czyli w 2010? W mordę jeża, toż dopiero czerwiec, no!!! :evil: Mam nadzieję, że nie w przyszłym roku w grudniu??? :roll:
Gunia - Pon 22 Cze, 2009 22:59

Niechby i późno, byleby nie wcale! :roll:
Agn - Nie 28 Cze, 2009 12:13

W sumie racja. Guniu, muszę się nauczyć twojego optymizmu. :)
Gunia - Nie 28 Cze, 2009 16:48

Agn napisał/a:
W sumie racja. Guniu, muszę się nauczyć twojego optymizmu. :)

Pierwszy raz w życiu słyszę, że jestem optymistką. :lol:
Ale tymczasem, fotki, fotki, fotki, całe mnóstwo nowych fotek!
<- Ta jest chyba najlepsza. :serduszkate:
:serce2:
Więcej:
http://benbarnesfan.com/g...s.php?album=199
http://benbarnesfan.com/g...s.php?album=200

I drobiazg z BBO:

Ubawiło mnie wyjawienie tajemnicy tych długich włosów. :lol: Jak ja już dawno nie słyszałam słowa extensions. ;)

Agn - Nie 28 Cze, 2009 16:59

E, mnie się, rzecz jasna, najbardziej podoba ta w deszczu. I w ogóle kocham takie ciuchy. I kocham filmy, które się dzieją kiedy indziej niż współcześnie.
Jak Benowi wybitnie do twarzy w takim płaszczu. Ech... Byle do 2010...

Gunia - Nie 28 Cze, 2009 18:10

Agn napisał/a:
E, mnie się, rzecz jasna, najbardziej podoba ta w deszczu.

Ta z deszczu jest już z drugiego albumu (dlatego w nowej linijce) i nie brałam jej pod uwagę, kiedy pisałam tamto. ;) Podsumowując to właśnie ona i ta ostatnia podobają mi się najbardziej. :)
Obejrzałaś na stronie wszystkie? :-D

Agn - Nie 28 Cze, 2009 18:56

No ba! Ale najbardziej lubię te oficjalne ujęcia, już niby z filmu. Fajny nastrój mają. Mniam, tamto zdjęcie, gdzie Ben stoi obok swojego portretu. Zejdę na tym filmie, noremalnie zabudyniuję kino na waniliowo... I już się na to cieszę. :mrgreen:
Gunia - Nie 28 Cze, 2009 19:00

Agn napisał/a:
No ba! Ale najbardziej lubię te oficjalne ujęcia, już niby z filmu.

Ja też wolę nie widzieć, że ten deszcz leje na powierzchni jednego metra kwadratowy itp. :lol:
Będzie super! :mrgreen:

Calipso - Pon 29 Cze, 2009 19:42

Pejczyk ? :shock: *przeciera oczy* :shock: :rumieniec:
Gunia - Pon 29 Cze, 2009 19:43

Calipso napisał/a:
Pejczyk ? :shock: *przeciera oczy* :shock: :rumieniec:

Że co proszę?! :shock: