To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Daebak! Szczęśliwa trzynastka...

BeeMeR - Pon 13 Lis, 2017 13:14

Trzykrotka napisał/a:
, Sun Woo też zbierał się w sobie przez dwa lata, ale kiedy już się zebrał i odważył, nic go nie zrażało - ani opryskliwość panny, ale to, że ma chłopaka, ani jej krzywa mina
Ani fochy DS, których przyczyny mógł nie zgadnąć - pewnie myślał, że to dlatego, że DS i BR ciągle się kłócą i leją - acz ostatnio jakby mniej ;) . Tak sobie myślę - jeszcze w kontekście "skąd Taek wiedział o słabości DS do SW" - że on był świadkiem, jak przy spotkaniu gdy DS wystąpiła piżamie, na widok SW zaczęła cudować, przygładzać oczy i robić miny - a to bystry obserwator. JH też zgrzytał wtedy zębami ale przecież do tej pory nie zrobił nic, tylko pozwala aby kto inny zajął miejsce SW w sercu panny. Jestem w 9 odc. i JH właśnie zmaścił kolejną okazję - tj. wystraszył DS idąc za nią późnym wieczorem - zamiast z nią -a pewnie ją po prostu pilnował. Dobrze mu tak - a właściwie nawet Taek ;)

Acha - właśnie zauważyłam (rychło w czas), że Boguś posługuje się pałeczkami lewą ręką - nic dziwnego, że mu to lelawo wychodzi, bo on chyba leworęczny nie jest ;) A DS podkarmia go jakby to było najnaturalniejsza rzecz pod słońcem ;)

Aragonte - Pon 13 Lis, 2017 13:19

BeeMeR napisał/a:
Tak sobie myślę - jeszcze w kontekście "skąd Taek wiedział o słabości DS do SW" - że on był świadkiem, jak przy spotkaniu gdy DS wystąpiła piżamie, na widok SW zaczęła cudować, przygładzać oczy i robić miny - a to bystry obserwator.

Ta scenka była piękna :lol: W ciągu 2 sekund Deok Sun próbowała zrobić się na bóstwo :lol: I też mi się zdaje, że Taek mógł zauważyć jej zabiegi - on zdecydowanie więcej robi niż mówi. Chodziło nam (Trzykrotce i mnie) jednak bardziej o to, skąd Mąż wiedział, że DS została odrzucona przez Sun Woo właśnie w tym roku, i to jeszcze kiedy padał pierwszy śnieg - a to akurat na własne oczy widział Jung Hwan, nie Taek.

BeeMeR napisał/a:
Dobrze mu tak - a właściwie nawet Taek ;)

:lol:
BeeMeR napisał/a:
Acha - właśnie zauważyłam (rychło w czas), że Boguś posługuje się pałeczkami lewą ręką - nic dziwnego, że mu to lelawo wychodzi, bo on chyba leworęczny nie jest ;)

Też sobie pomyślałam, że Boguś tego nie musiał specjalnie grać :-P Raczej jest praworęczny, jak myślę.
No nic, wyszedł tutaj dzięki temu jako pałeczkowa ofiara losu :wink:

Skoro oglądasz 9. odcinek, to będzie wkrótce pewna podróż do Chin :D
A, i dwa konkurencyjne zdjęcia panny - jedno z JH, drugie z Taekiem :wink:

Trzykrotka - Pon 13 Lis, 2017 13:32

Tjaaa, już się doczekacie kissu z Jung Hwanem :czekam2:
A kinowa randka faktycznie była z serii "mrugnij, a przegapisz,' biedny przemęczony Taek.

BeeMeR - Pon 13 Lis, 2017 13:34

Oj, wiedziałam, że JH zepsuje tez idealną sytuację koncertową :zalamka: , gdy poszli z DS sam na sam, i tylko się kłócili, acz nawet zrobili pamiątkowe zdjęcie (*acz bez niespodziankowego całusa w policzek wcześniejsza para :P ) - aż tu nagle buch - starsze wersje nagle w środku odcinka omawiają fotografię :shock:
BeeMeR - Pon 13 Lis, 2017 13:37

Trzykrotka napisał/a:
kinowa randka faktycznie była z serii "mrugnij, a przegapisz,' biedny przemęczony Taek.
Ale to też było na swój sposób słodkie - że spał na jej ramieniu :serce: , a po grupowym wypadzie na ramieniu SW w autobusie ;)
Aragonte - Pon 13 Lis, 2017 13:42

BeeMeR napisał/a:
Trzykrotka napisał/a:
kinowa randka faktycznie była z serii "mrugnij, a przegapisz,' biedny przemęczony Taek.
Ale to też było na swój sposób słodkie - że spał na jej ramieniu :serce: , a po grupowym wypadzie na ramieniu SW w autobusie ;)

Dobrze, że Sun Woo wtedy nie poniosło i nie zaczął znowu się zachwycać, jaki to Taek jest cieplutki i idealny do przytulania :-P

Trzykrotka - Pon 13 Lis, 2017 13:55

Aragonte napisał/a:

Dobrze, że Sun Woo wtedy nie poniosło i nie zaczął znowu się zachwycać, jaki to Taek jest cieplutki i idealny do przytulania :-P

A reszta nie zaczęła skandować weźcie ślub! weźcie ślub! Jak przy Mikołaju :rotfl:

BeeMeR - Pon 13 Lis, 2017 13:59

Ha, sprawdziłam, badukowe eee krążki? żetony? Jaka jest fachowa nazwa? Boguś kładzie prawą ręką, ha!
I biorę się wreszcie do jakiejś roboty, aczkolwiek tak mi się okropnie nie chce :cry2:

Aragonte - Pon 13 Lis, 2017 14:04

BeeMeR napisał/a:
Ha, sprawdziłam, badukowe eee krążki? żetony? Jaka jest fachowa nazwa?

Kamienie :)
Trzykrotka napisał/a:
A reszta nie zaczęła skandować weźcie ślub! weźcie ślub! Jak przy Mikołaju :rotfl:

:lol:

Czytane z takim poślizgiem komentarze z Dramabeans potrafią poprawić humor :wink:
Wrzucę jeszcze trochę (zaraz mnie ktoś tu zabije...) - te akurat punktują pewne detale, które też zauważyłam w odcinku 9., ale nie opisałam ich tak wymownie :wink:
Wrzucę w spoiler, żeby nie gryzły za bardzo w oczy.
Spoiler:

Cytat:
I was so sure in previous episodes that Taekie was going to be that sweet second lead who’s going to be devoted to the heroine, but due to massive k-drama bad luck (e.g. he dies or something lol) loses out in the end. OR he was going to be that sweet second lead whom the heroine genuinely loves—only she realizes in the end that she loves him platonically (welcome to the friendzone, bro), and that with time what she has with Jung Hwan matures into a sexy, electric love between “a man and a woman”.
Which is why when the smoking scene happened, I squealed and cheered and wanted to high-five the writer. Never have I been so happy to see someone destroy his lungs and increase his chances of heart disease/cancer/death.
Not for a moment do I believe Taek will be the future husband. Him smoking is a cheesy, moby-dick-sized red herring thrown in to rock the ships. But STILL! Its use/placement is brilliant. With one detail all our previous assumptions and expectations are flushed down river. The staging was awesome too: Taek’s position at the window, with the blinds behind him and the lighted lamp in front is kinda hot and Don Draper-esque. I love it when characters go rogue and subvert the genre. Though I adored pre-ep 9 Taekie, I did find him lacking in sex appeal; whereas Jung Hwan is all teen boy and ranging hormones, puppy Taek was like a gay BFF or precious baby brother. But no more! As it turns out, sweet Taekie can be an absolute badass motherf*ckr.

Cytat:
OMG this. You said everything I was thinking in my mind but couldn't express in words. I've tried so hard to understand why I found the Taek smoking scene so... well smoking hot. OMG thank you for your mini essay.

Cytat:
Taekie was indeed smoking hot this episode. But it was scary, those reporters and camera flashes. I nearly panicked, cause I hate such a thing. how does he steel himself for that? If it were me, I would run away.

Cytat:
Yessss! I love badass Taekie. He can't be endgame but he will surely give Junghwan a hard time. Yep, i would be laughing in delight as Taek shows them all that's HE's not the puppy here. It's Junghwan! And i bet Dukseon would stop patting Taekie's head after ep9. Hahaha!

Cytat:
Did you write this on tumblr? I liked it there lol.
I agree. I actually could see Junghwan get owned pretty hard by the "puppy" Taek. He's definitely not a pathetic second lead.

Cytat:
Argh Taekiee.. How could u be such a puppy and a mature man? He totally changes into a grown up man during his tournament showing his charisma. While sending his shy, boyish smile to DS everywhere. My heart can't Taek it.
No wonder thry cast PBG for this role.

Cytat:
Taek's episode obviously.
I mean, this shows many dimensions of Taek without just being a puppy.
-From the way he's so calm around the ajummas,
-to when he was worried about his dad (that look omg, full of pain, hateful, hurt, and disappointment - only Park Bo Gum can do it, eh?),
-to the pro Baduk player (that zombied out in elevator, silent glares to reporters, to that adorable morning routine),
-andddd his eyes on deoksun....

Cytat:

Taek makes me want to start smoking.
Lol, but in all seriousness what I noticed from this episode was that Taek is far more mature and already involved in the adult world than the others and I think Deoksun noticed that. From the way she was amazed by all the journalists and cameramen, to her stunned face when he totally dismissed the newbie photographer, and, of course, the cigarette.
Idk but this ep just really nails into us that Taek is not likely end game. He's completely on another level.
(I know ppl will say that that doesnt matter and taek and ds can still get togethet but, she's more natural with JH) and the adult hubby is so totally JH unless Taek got run over, got amnesia, and a personality change.

[quote]

Hahaha :mrgreen: To brzmi jak niedawno BeeMeR :lol:
Cytat:
I have a serious case of second lead syndrome... Now I just need to figure out who the second lead is.

I jeszcze troszkę :wink:
Spoiler:

Cytat:
I love this drama so muchhhh~
Still, I just know Taektanic is going to pull down many passengers down with it and I don't want to be one of them. But kitty cat Junghwan *sigh* thank heavens Sun Woo is happy at least.

Cytat:
Am I the only one who thinks that taek isn't another chillbongie I believe that this franchise is too good to keep repeating the same demo with the good, super swoony guy that tugs our hearts can't get the girl...... I think that taek and deuk-sun might have a chance

Cytat:

Don't. Stop.

Getting chilbonged is no joke.

As well written as 1988 is so far, it is still a kdrama. And u know what kdramas do best? Repeat/copy/reuse. In this sense these shows are seriously reactionary. If something is proven to be popular, you'd be darned sure it's going to appear again, says the 87568976786895th time traveling / chaebol / vampire / mental illness drama.

1994 was a total shit show. But it got the ratings. There's no way the 1988 production team is going to jeopardize what has been proven to be a commercial rating success and try something surprising.

Look at the clone line up: yoonjae-trash-junghwan versus yoonjae's famous bro-famous chilbong-famous Choi Taek. If these dudes stood next to each other in a police lineup, the usual suspects would be easily be separated into two clear camps.

I taka ciekawostka o papierosach :)
Cytat:
Even if Taek was seen with a cigarette, does it mean he smokes? I mean, from what I saw he was holding an unlit cigarette. I know it's like a 90% chance that when a person holds one he must be a smoker, but you know, maybe he's just holding one just for the sake of holding it?

It was lit. I noticed the ashes was building up.

Baby, this ain't TFIOS. Im hoping Choi Taek, 6-Dan, born in 1971 and possessor of an 139 IQ is too cool to go hipster and declare "it's a metaphor, see? Etc."

TAEK was just holding the ciggie because it is illegal to show someone actually smoking on TV in Korea. The production team has recently been warned by media authorities because of how BORA was seen smoking in the previous episodes.

Pokazywanie palenia jest zabronione, ale picie soju jest dozwolone :wink:

Trzykrotka - Pon 13 Lis, 2017 18:41

Aragonte napisał/a:

Pokazywanie palenia jest zabronione, ale picie soju jest dozwolone :wink:

Palenie i pokazywanie noży :roll: Popieprzone te priorytety. A tu dzięki jednemu papierosowi Taek awansował z dziecka do "smoking hot" kandydata na męża :serduszkate:
Boszszsz, jak ludzie kombinowali, ile tropów, ile pomysłów na analogie! Podejrzewam, że scenarzyści i producenci skakali z radości na widok tego szaleństwa.

Widziałam dziś pierwszą zajawkę olimpiady 2018 w Phonyang - koreańskie bębny i masa ładnych obrazków.

Aragonte - Pon 13 Lis, 2017 18:46

Ja się wyszczerzyłam przy tym wpisie :mrgreen:

As well written as 1988 is so far, it is still a kdrama. And u know what kdramas do best? Repeat/copy/reuse. In this sense these shows are seriously reactionary. If something is proven to be popular, you'd be darned sure it's going to appear again, says the 87568976786895th time traveling / chaebol / vampire / mental illness drama.

1994 was a total shit show. But it got the ratings. There's no way the 1988 production team is going to jeopardize what has been proven to be a commercial rating success and try something surprising.

BeeMeR - Pon 13 Lis, 2017 18:46

Aragonte napisał/a:
Kamienie
Dzięki, zaćmiło mnie :kwiatek:

Aragonte napisał/a:
Now I just need to figure out who the second lead is.

Ja nie mam najmniejszego problemu z tym, kto jest Drugi (niekoniecznie przekonana zaś byłam kto jest Pierwszy i czy taka fucha istnieje w pierwszych odcinkach ;) ) pytałam tylko, kogo Ty uważasz za Drugiego, dla pewności ;) zwłaszcza, że zdania widzów są jednak podzielone ;)
Im dalej w las tym bardziej na JH jestem zła, a więc mój SLS znika tak szybko jak się pojawił, albo nawet szybciej :P To świetna postać i mogłaby ewoluować we wspaniałego mężczyznę - gdyby tylko chciała :czekam2: A że nie chce, to nie jest panny godny - tj. nie chcę, by ją dalej ranił zbywaniem i kąśliwymi uwagami - co oczywiście nie zmienia faktu, że aktorzy wyglądają na sympatyczną parę.

Czy wam też informacja jakoby pannom łatwiej i szybciej wyrabiało się paszporty wydaje się straszną ściemą? Chyba że faktycznie z jakichśtam powodów (wojskowych?) tak było :mysle:

Aragonte - Pon 13 Lis, 2017 19:04

BeeMeR napisał/a:
zwłaszcza, że zdania widzów są jednak podzielone ;)

Były bardzo podzielone i dzięki temu są tak emocjonalne komentarze w Soompi czy DB :)
Moim zdaniem w AM 1988 panuje raczej generalna wielowątkowość, ale w uproszczeniu piszę o Pierwszym i Drugim. Nie ma to dla mnie specjalnego znaczenia, i tak wszystkich lubię :)

BeeMeR napisał/a:
Czy wam też informacja jakoby pannom łatwiej i szybciej wyrabiało się paszporty wydaje się straszną ściemą? Chyba że faktycznie z jakichśtam powodów (wojskowych?) tak było :mysle:

Założyłam, że chodzi o wojsko, ale nie sprawdzałam tego, nie szukałam jakichś informacji, czy to prawda, czy nie. Jeśli znajdę jakiś komentarz, to wkleję.

Admete - Pon 13 Lis, 2017 19:25

A w Blacku, co trochę się wyjaśni, to potem i tak zamota ;) Ale ogólnie pewne rzeczy już wiadomo - chyba wiadomo ;)
Trzykrotka - Pon 13 Lis, 2017 21:19

BeeMeR napisał/a:

Ja od razu pomyślałam, że to przez wojsko.
A propos aktorów, to na wszelkich fanmityngach i koncertach widać było, że oboje aż się palą do siebie, oczy im błyszczą i w ogóle love is in the air.

Aragonte - Pon 13 Lis, 2017 21:54

Trzykrotka napisał/a:
A propos aktorów, to na wszelkich fanmityngach i koncertach widać było, że oboje aż się palą do siebie, oczy im błyszczą i w ogóle love is in the air.

Niech im się szczęści :-D

Zjadłam baaardzo późną kolację (z własnym kimchi - czemu ja się go czepiałam, dobre jest). Co by tu teraz obejrzec? :mysle:

Trzykrotka - Pon 13 Lis, 2017 22:26

Ja chichoczę i wzruszam się na zmianę w 8 odcinku.
Rodziny pokazują, że kochają się mimo wszystko. Duk Seon gania paskudną dziewczynę No Eula, Kimowie otaczają szpitalne łóżko biednego, wystraszonego Jung Hwana. A jednocześnie pękam ze śmiechu, kiedy tatuś i mamusia DS mówią do siebie formalnie i wytwornie jak w Wersalu - tatu,ś z tum wielkim limem pod okiem na dokładkę. Hyung poakazuje ciepłą i wrażliwą stronę, mały No Eul wymaga pomocy, a Bo Ra przytulająca Sun Woo na pogrzebie jego ojca to już supernowa. Łatwo można zrozumieć, czemu on jeden uważa, że ona jest dobra, piękna i miła.
Scenka z DS przed klubem baduka to arcydzielo :rotfl: A potem śliczny powrót do domu autobusem i Jung Hwan stojący nad śpiącą Duk Seon, a Taek przytulony jak dziecko do Sun Woo. Ładna, cicha, refleksyjna scena, po której następuje znowu sesja przytulasków i pierdzenia pod kołderką. Tylko w tej dramie tak mnie bawią zbiorowe aishhhhh

BeeMeR - Pon 13 Lis, 2017 22:34

W 9. trochę rzeczy poprawiłam, chcesz? Nie wszystko jednak, zostało jeszcze co nieco do doszlifowania. Denerwuje mnie zwłaszcza odmiana "mistrza Choia" przy jednoczesnym nieodmiennym Baduku :czekam2:
Aragonte - Pon 13 Lis, 2017 22:49

Ja chcę, jakby co :kwiatek:

Trzykrotko, tutaj też możesz sobie poczytac komentarze fanek JH :-P
https://www.youtube.com/watch?v=JeTlPU3SfRk

Trzykrotka - Pon 13 Lis, 2017 23:03

Ja chcę! Poprawiłam wczoraj 7, podeślę także. Dziś mam tak telefoniczny wieczór, że ledwo jeden odcinek obejrzę i spanko, choć mam wielką ochotę na 9.
BeeMeR - Pon 13 Lis, 2017 23:04

9 i wyjazd do Chin na rozgrywki - czyli DS choć minimalnie poznaje świat Taeka i rozgrywek - super. Taek na głodówce (tj. nie z DS takie numery :twisted: ), w wersji zombie - aż boli :( ale zaopiekowany najlepiej jak się dało - ciepły materacyk, zmiana pokoju, dostawa posiłków :oklaski:
No i mamy jasne, że istnieje wyłącznie dwóch kandydatów na męża - uwiecznionych na zdjęciach. SW dawno odpadł - bo w gruncie rzeczy nigdy nie uczestniczył w wyścigu :P DR też nie jest zainteresowany :P

Aragonte - Pon 13 Lis, 2017 23:32

Mnie się nie chciało poprawiac, bo gorsze napisy widziałam :-P Ale fakt, że AM 1988 przydałyby się dobre, bo ta drama na to zasługuje, ma dobre dialogi.
Dzięki :kwiatki_wyciaga:

Coś dla Trzykrotki w spoilerze ku uciesze :wink: (dla BeeMeR też, ale raczej jak już obejrzy całośc AM1988):
Spoiler:

To linki do tych filmów, które zdaniem ich "autorki" mają dowodzic, że mężem "miał byc" Jung Hwan, ale wredni scenarzyści wszystko pomieszali :-P Trzeba się wczytac w komentarze, np. takie:
Cytat:
It's true. The clues didn't match the ending, and it was so weird that they tried to fit the adult husband as Taek later on when they didn't even have any resemblance of personality. Taek never really fought with Deok Sun. He's docile and innocent whereas the adult husband had a strong personality. Tsk tsk tsk the writer ruined a perfectly good story!!

they kept on insisting that Taek had read her diary that's why he knew about the first snow... totally UNBELIEVABLE. Were they making us stupid here? I still couldn't accept the drama ending but i am very much confident that JungHwan should have been the husband. They just changed it after that effin last 2 episodes....tskk

Niejaka Odandie0 próbowała to i owo wytłumaczyc - zgadzam się zwłaszcza z tym, co napisała o błędach w interpretacji związanych ze złym tłumaczeniem albo nieznajomością kultury, realiów (dlatego kiedy widzę kiepskie dialogi, to zaczynam się zastanawiac, jak to brzmiało w oryginale, a nie pluję, jaki to scenarzysta jest fatalny)
Cytat:
I'm not defending Taek, It's official, TAEK IS THE HUSBAND AND HE DOESNT NEED ANYONE TO DEFEND HIM. I'm advising you because you are very much misinformed and confused with the drama. I understand that you are not Korean speaker and watched the series with bad translations and JH biased and all. But still you shouldn't twist what actually happened in the drama. If you think that sth doesn't make sense, then doubt your ability to understand first. It is highly likely that you didn't properly understand the language, culture and drama as a whole. The director SWH and the writer LWJ are not stupid idiots. They are highly successful, intelligent people with lots of skills and experience. It took 2 years for the pre-production of Reply88. All the scripts were pre-written, actors were carefully selected, according to SW they auditioned pretty much every actors out there for each roles. There's no room for them to flip everything they've prepared for years at the last moment. In fact Park Bogum was one of the few actors that were pre-selected(Call-casting is the term in Korea, the Reply88 crew contacted PBG before the official open-audition and requested him to private audition for the role) verses Ryu Junyeol got the role thru open audition(he was a no name actor at the time) From the get go people thought the two main lead were PBG and KGP(SW). But PBG had way little screen time for the first few episode and made people think maybe RJY is the husband. Now we know it was all in the grand scheme of Baduk match and the Black stone(JH) takes the advantage of 6.5 zips. At the end of 6.5 zips Taek(at the end of episode 6) unveils himself as the future husband. You are missing a lot of beautiful details only because you are focusing too much on JH. (Did you even understand why JH left his ring on the table at the end of ep 18??)

Pod tym filmikiem o pierwszym śniegu jako "tropie w polowaniu na męża" normalnie poszło na noże.

https://www.youtube.com/watch?v=Yr3dQ6omCQ4
https://www.youtube.com/watch?v=i1YZTqNH0AI
https://www.youtube.com/watch?v=JeTlPU3SfRk
https://www.youtube.com/watch?v=WjuC5TchYU0
https://www.youtube.com/w...j25sMZo-Y&t=26s

Cytat:
What I find about JH fans is that they don't really care about what DS really needs and wants. All they are concerned is about JH. They don't look at the drama as a whole and they just want a good ending for JH. Yes you can be JH biased and feel bad for JH but it should end there. You shouldn't be making delusional clips and say the script was switched and there was no chemistry btw TK and DS. There were more chemistry btw TK and DS than JH. You only feel otherwise cause you were JH biased. Do you know in Korea, there are some really delusional JH fans that didn't accept the ending and making nasty comments to Hyeri and Bogum and spreading rumors claiming the ending's been changed. They are not great in numbers but so crazy fanatics and now they are banned from the official Reply88 forum, They are even disowned by Ryu Junyeol's fansite. They are considered crazy and even one famous korean comic artist(Kian84) did a sarcastic comics on them. Saturday Night Live Korea also did a satirical episodes on Ryu Junyeol and his fans. There's a university research paper going on about brainwashing regarding JH fans. General public were really shocked at some of crazy JH fans and how they only see what they want to see, and how they believe only what they want to believe. I hope you don't turn into them. Just watch the drama again, but make sure you take off JH-colored glasses and you will see more and appreciate more and will be satisfied. There is not a single character in this drama without a satisfying ending.

Niektórzy fani to mają naprawdę nierówno pod sufitem :zalamka:
I chyba lubia teorie spiskowe.
Cytat:
You guys say you watched the drama, but according to what you say here makes me wonder if you really watched it. Even this clip alone is so flawed but you guys are all agreeing with the clip. Taek knows SW rejected DS but none of you noticed it? This has nothing to do with opinions, this is distorting facts. Initially I was trying to explain because I thought may be there are language/culture barriers for the misunderstanding to occur. But each time I lay out "facts" from the drama(which I shouldn't have to if you did watch it indeed) all you guys are repeating how JH had more chemistry with DS(not a fact) therefore the ending must've been changed(rumor alert! what kind of reasoning is this?) And now I get "who asked you to explain"? So you'd rather believe some distorted delusions over learning the facts? If I was confused with sth and someone comes along and explain it to me I'd be happy to learn the truth and finally understand it(whether I like the truth or not).

I watched all 6 clips of this why JH is the hubby, and all of them are flawed. Not a single proper factual evidence. I left comments on every clip and I stated facts. Feel free to come up with rebuttals but please do me a favor and only state facts from the drama. I understand you like JH and that's fine. We all have different tastes and preferences but don't spread rumors and don't distort what happens in the drama. I love this drama, I love every character and I love the script writing. Don't lie and defame it by saying the script was altered. Don't say anything you cannot prove. If you love conspiracy theories, there are better materials to pick on out there.

The ending did not piss off "everyone". It only pissed off JH's fans like you. JH fans DO NOT represent the majority of the "viewers." for some strange reason JH fans always think that everyone is Team JH, that's not true, you guys are the small number of people compared to the majority of the viewers who enjoyed watching it till the very end. This show had the highest viewing rate in korean cable TV history and the top 2 rated episodes were ep 19&20(many TeamJH fans refused to watch the last 2 eps) The three kissing scenes of TK and DS are the top 3 clips of Naver(largest Korean search engine, equivalent to google in western world) Drama Cast. Do you see who the "Viewers" really represent?

A z innej beczki - YT podrzuciło mi scenkę z God's Gift i oczu nie mogłam oderwac od CSW, obłędnie tam wygląda :serduszkate: :serduszkate:
https://www.youtube.com/w...JoTgb4ID0&t=68s

Admete - Wto 14 Lis, 2017 07:03

Aragonte napisał/a:
A z innej beczki - YT podrzuciło mi scenkę z God's Gift i oczu nie mogłam oderwac od CSW, obłędnie tam wygląda

Mówiłam, że stylówę ma tam bezbłędną.

BeeMeR - Wto 14 Lis, 2017 09:39

Aragonte napisał/a:
linki do tych filmów, które zdaniem ich "autorki" mają dowodzic, że mężem "miał byc" Jung Hwan, ale wredni scenarzyści wszystko pomieszali
Czytać to ja sobie będę później (jak mi się będzie chciało :P ) ale w linki zajrzałam - tak, scenka, gdy w 2015r. żona mówi mężowi, że znów się za lekko ubrał wyjątkowo świadczy o JH :P Wcale nie Taekowi tak już kilka razy powiedziała :P

Obecnie oglądam 10. odc, Wesołek ma urodzinowy SKS a młodzież pojechała nad morze. :serduszkate: Taekkuś pierwszy raz wyraża swoje zdanie zamiast przyjąć od DS to, co mu daje jak leci, i po cichutku stawia na swoim tj. dosmaża sobie mięso - tak trzymaj chłopie :oklaski:
Zabawy na plaży urocze - oczywiście nawet nie myślę o tym, że gdy mnie ktoś wrzucił do styczniowego Bałtyku za nogę z butami przed kilkugodzinną podróżą autobusem to bym zamordowała :twisted:
Albo kupiła nowe, suche ciuchy i buty ;)
Scena niemniej ładna :serduszkate:

Aragonte - Wto 14 Lis, 2017 10:03

Deoksun kupiłaby te nowe buty za pieniądze z Taekowego portfela, jeśli już :-P
Ja bym się nie dała do tej wody zawlec za nic, brrrr.
Ale scenę oczywiście bardzo lubię :serce: