Seriale - Księgarnia pod dwunastką
Admete - Śro 28 Cze, 2017 19:38
Jeszcze Kroniki Namil Baru i oświadczenie Ae Ry, że właśnie się tam całowali Odświeżaczem potraktował nie tylko łóżko
Agn - Śro 28 Cze, 2017 21:50
Tak tylko wtrącę nieśmiało, że nadrabiam i obejrzałam Forest of secrets nr 3. W dalszym ciągu mi się podoba. Niewinna prokuratoreczka jednak ma coś za uszami. No no...
Trzykrotka - Śro 28 Cze, 2017 23:43
Agn, nadmieniaj i pisz - ja na pewno będę SF oglądać, więc się chętnie wprawię w nastrój
FFMW 12 odcinek
Kroniki Namil Baru Swoją drogą, to ich sekretne-nie-sekretne miejsce jest trochę jak z Narni - i stara szafa i ogromny złoty lew, I nawet czarownica, tyle, że dobra, też się znalazła.
Spokojniejszy i bardziej refleksyjny, choć scena szykowania sie na kolację ze śniadaniem jest warta wszystkich pieniędzy.

Odświeżacz powietrza rządzi
Nonono, jakie grzeczne absy my tu mamy
Ae Ra ma imponującą kolekcję staników jak na ubogą dziewczynę
Ale tym razem jak dla mnie ważniejsze było wyzwolenie się Sul Hee (nauczyłam się) do wypowiedzenia w końcu głośno własnego zdania, opowiedzenia o własnych marzeniach, podjęcia bolesnej decyzji i rozstaniu. Za rozmowę z niunią wielkie brawa - i za wodę i za odważne, ale spokojne i pełne godności powiedzenie, co o niej i o całej sytuacji myśli. Joo Man swoje łzy po niewczasie niech sobie schowa.
No i bardzo dobrze, znów bardzo realistycznie pokazana scena spotkania Dong Mana z ojcem. I upokorzenie ojca, którego syn jest cichym świadkiem. I wałówka z domu. I ta inspekcja mieszkania, ubrania i "jak ty zyjesz," I w końcu przejście na nowy poziom, spotkanie dwóch mężczyzn, na równych prawach.
Przy tym wszystkim prawie zapomniałam, że blond bóstwo ringu z jakimś kolejnym świństwem wyskoczyło, choć marzę o zobaczeniu stopy Dong Mana na jego wypielęgnowanym obliczu.
Admete - Czw 29 Cze, 2017 07:21
Mam nadzieję, że owa stopa się tam znajdzie. I będziemy mieć zadośćuczynienie za wszytkie wredne matactwa. Inspekcja ojca Dong Mana, to prawie jak inspekcja mojego w mieszkaniach braci - "A tu ten kontakt trzeba przykręcić, a ten kabel wystaje, to trzeba pomalować, przyjdę potem "
BeeMeR - Czw 29 Cze, 2017 08:20
Ja sobie rankiem nadrobiłam FMW 7
czyli Dong Man sam jeszcze nie wie czemu tak jest zazdrosny o AR-ę i jej randki z Cudusiem, który piękne świństwo miał w zanadrzu
AR zaś ładne wyznanie zrobiła na koniec odcinka
Admete - Czw 29 Cze, 2017 08:27
Ja się przyznam, że w oczekiwaniu na weekend już trzeci raz oglądam 6 odcinek Secret Forest
Trzykrotka - Czw 29 Cze, 2017 10:13
| BeeMeR napisał/a: | który piękne świństwo miał w zanadrzu |
Swoją drogą, to to było wręcz obezwładniające świństwo. Na dodatek zrobione bez cienia skuchy, jakby to była rzecz normalna. Podobała mi się symbolika związana z butami- Ae Ra zdejmuje te świecące cacka od Cudusia, od których porobiły jej się rany na nogach i zakłada rozklepane, ale wygodne trampki Dong Mana.
Kiedy tak patrzyłam wczoraj na Ji Won, to aż mnie naszła ochota, żeby obejrzeć jakąś scenę z Heirs z nią i Woo Binem. Jak się zastanowić, to doskonale do siebie w tamtej dramie pasowali. I Rachel dla kontrastu z Ae Rą była jak laleczka - nienagannie ubrana, uczesana i - skwaszona.
Heirs też w niebycie, niestety, mam nadzieję, że odzyskam (napisy! )
Dziewczyny zabrałam sobie z sierściucha wszystko co do tej pory tam było. Bardzo wam dziękuję i proszę o więcej powolutku, bo jutro wyjeżdżam i wrócę 16 lipca. Będę w kontakcie, ale bez dysku.
Agn - Czw 29 Cze, 2017 10:27
| Trzykrotka napisał/a: | | aż mnie naszła ochota, żeby obejrzeć jakąś scenę z Heirs z nią i Woo Binem. Jak się zastanowić, to doskonale do siebie w tamtej dramie pasowali. |
Jak to wtedy zasugerowałam, to zostałam zakrzyczana.
| Trzykrotka napisał/a: | | Heirs też w niebycie, niestety, mam nadzieję, że odzyskam (napisy! ) |
Ja to GDZIEŚ muszę mieć. Tylko nie wiem gdzie.
| Trzykrotka napisał/a: | | Będę w kontakcie, ale bez dysku. |
Dobrze, że będzie z tobą kontakt. Wypoczywaj!!!
BeeMeR - Czw 29 Cze, 2017 11:17
| Trzykrotka napisał/a: | | to było wręcz obezwładniające świństwo. Na dodatek zrobione bez cienia skuchy, jakby to była rzecz normalna. | Dokładnie - jakby to była trywialna kwestia, że się właśnie niedługo żeni - i nawet nie warto o tym wspominać. Sprytne - żona w Japonii i kochanka w Korei (nie mylić z zakochanką czyli 2w1 )
Rozklepane trampki Dong Mana na pewno są wygodniejsze - no i przed nim nie ściemnia numeru buta
Oglądam 8. para Druga jest strasznie frustrująca dla mnie - dobrze, że panna miała odwagę i jaja rzucić tego niezdecydowanego Pracusia.
Główni mają piękną relację - jeszcze sto lat i się zorientują co jest między nimi
W życiu pewnie by się zorientowali, gdy jedno z nich byłoby już zamężne/żonate. Dobrze, że to jest drama
| Trzykrotka napisał/a: | | zabrałam sobie z sierściucha wszystko co do tej pory tam było. | Wrzuciłam dziś kolejne napisy i zaraz dokończę Warzywniak.
Baw się dobrze na urlopie, odpocznij
Admete - Czw 29 Cze, 2017 11:27
Odpocznij Trzykrotko i dawaj znaki życia z Krościenka BeeMer oni jak się już zorientują, to na całego na szczęście
BeeMeR - Czw 29 Cze, 2017 11:41
| Admete napisał/a: | BeeMer oni jak się już zorientują, to na całego na szczęście | Ależ wiem, mam tą dramę zaspoilerowaną na bieżąco Czytam, wszak wasze wpisy i podglądam to i owo sama
BeeMeR - Czw 29 Cze, 2017 12:04
Skończyłam 8. FMW - teraz AR dostała coś w rodzaju wyznania i uznania urody - i nie tak krępująco jak od Cudusia
No i ileż było pretekstów do pokazania zgrabnych ramion i sylwetki PSJ
Admete - Czw 29 Cze, 2017 20:03
Nadrabiam Lookout, trochę się martwię, że to się jakoś szczególnie dobrze dla Do Hana nie skończy...Plaga świetny.
Piosenka z Secret Forest:
https://www.youtube.com/watch?v=Qu5HYOPKMAU
BeeMeR - Pią 30 Cze, 2017 00:07
Kontynuuję maraton FMW
9. i 10. za mną, - bardzo ładna scena łóżkowa przed, po i w trakcie
Dobrze, że Druga podejrzewa, że coś się kroi między głównymi, gdy pan chciał dać pannie "inwestycję" w postaci złotej obrączki
A ten Drugi jest tak nieatrakcyjny - nie tylko fizycznie, głównie zachowaniem - co te laski w nim widzą
Admete - Pią 30 Cze, 2017 06:53
Bardzo ładna, jedna z ładniejszych w dramalandzie. To prawie jesteś na bieżąco. Ja dziś zaczynam na serio Królowa siedmiu dni, bo co włączę fragment odcinka, to trafiam na jakieś sceny interesujące
Trzykrotka - Pią 30 Cze, 2017 10:14
W Królowej wszyscy zachwycają się PMY. Ja też to obejrzę, na pewno, choćby przyszło płakać.
A FFMW to największe zaskoczenie tego roku. Po głupich teaserach zapowiadała się kijowa drama, a rozwinęła się w coś fantastycznego. Zupelnie odwrotnie niż z SP.
Co do Drugiego Kobiety chyba są ślepe, zwłaszcza Niunia. Rozumiem jeszcze, że Sul Hee zakochała się, bo jej pomógł, kiedy była młoda i niedoświadczona. Ale żeby się przez niego oblewać wodą, tego nie pojmę.
Ja wczoraj zagłębiłam się w przygody sassy księżniczki i - chlip - książę z Chin jest póki co jak gwiazdka z nieba. I piękny i uprzejmy i łagodny i pogodny i - zakochał się w księżniczce i nic tylko o ożenku marzy. I prezentami ją zasypuje. Ach i och, sama gotowam się zakochać. I co tu teraz ma biedna zrobić
BeeMeR - Pią 30 Cze, 2017 10:28
| Cytat: | | W Królowej wszyscy zachwycają się PMY. Ja też to obejrzę, na pewno, choćby przyszło płakać. | Ja też, ale raczej czekam na całość albo choć bliżej końca. Jak się za bardzo wciągnę a potem muszę czekać to klapa
FMW chętnie bym pomaratonowała do końca - a tu brak materiału bliski ,
| Trzykrotka napisał/a: | | A FFMW to największe zaskoczenie tego roku. Po głupich teaserach zapowiadała się kijowa drama, a rozwinęła się w coś fantastycznego. Zupelnie odwrotnie niż z SP. | Ano właśnie - i dobrze to (dla FMW, którego po teaserach palcem bym nie tknęła gdyby nie wasze relacje ) i źle (dla SP, do którego już chyba nie wrócę - albo bardzo wybiórczo przelatując jak się skończy).
FMW 11. odc cudnie rozwija relację pary, która już jest oficjalnie parą i nie wstydzi się tego przyznać - przed wszystkimi prócz Drugich
Skłon i wyprost przy wynoszeniu śmieci (tudzież różowa brylantowa opaska, której Anusia by się nie powstydziła) rodem z Legalnej Blondynki
https://www.youtube.com/watch?v=MqUQQPz9vFo
Jak ja lubię gdy młodzi ślicznie randkują zamiast cudowania w dramatozach
Piękne było trzymanie się za rękę w autobusie - nawet spoconą - tudzież chęć przyspieszenia rozwoju relacji mnie dziwi, przy takim stażu znajomości
Zachwyconam
Całuśnie wprawdzie technicznie aktorzy są IMHO na różnych poziomach, ale nic to, niech się dziewczyna szkoli od jednego z najlepszych całuśników dramalandu , wszak dopiero zaczyna przygodę z rolami pierwszoplanowymi
edit. Odnośnie Sassy to widziałam kissu - z tych statycznych, ale ładnych wallkissów - chyba też obejrzę jak będzie już całość/więcej.
Admete - Pią 30 Cze, 2017 12:09
Pani trochę młodsza, to się jeszcze zdąży podszkolić Bardzo sympatyczna letnia drama z tego wyszła. Trzymam kciuki, żeby taka została do końca.
Trzykrotka - Pią 30 Cze, 2017 12:31
Jeśli będzie grywała amantki, to się podszkoli, na pewno. Bardzo fajna dziewczyna, jedna z nielicznych bez aygoo.
A tu zalamka estetyczna - patrzcie, co znowu narobili na głowie temu biednemu Duchowi-Jung Wonowi. Pierwsza główna rola i takie cóś
http://www.dramabeans.com...st-script-read/
BeeMeR - Pią 30 Cze, 2017 12:58
| Trzykrotka napisał/a: | | patrzcie, co znowu narobili na głowie temu biednemu Duchowi-Jung Wonowi. | Yyy...
Może mu fryzura w dramie z czasem ewoluuje
Co do Drugiego z FMW - albo jest to wpadka castingowa, bo gość ani trochę nie przypomina Bogusia, do którego porównują go panny, ani figurą ani aparycją albo jest to zamierzony efekt, by żaden pan nie przyćmiewał (tym razem) PSJ - no i nie przyćmiewa
Instruktor z fryzurą Spocka jest pocieszny
Trzykrotka - Pią 30 Cze, 2017 13:20
| BeeMeR napisał/a: |
Instruktor z fryzurą Spocka jest pocieszny |
Poznałaś, że to Burmistrz z Jeju z WAC? Przepadam za tym bohaterem. Pocieszny Kuć-nim na dodatek do niego mówią, jak do Ji Suba w OMV
Z tym Drugim i przyćmiewaniem możesz miec rację
BeeMeR - Pią 30 Cze, 2017 13:31
| Trzykrotka napisał/a: | Poznałaś, że to Burmistrz z Jeju z WAC? | No ba, pewnie że rozpoznaję (kojarzę nawet, że się w zeszłym roku albo poprzednim ożenił )
Skończyłam 11. FMV
Jakie ładne zaproszenie na noc - no i ten kolaż światełek za nimi mi się wielce podoba
Cordon-dupek się pojawił
A PSJ jest tu przytulasty oraz ach i och wprost do zakochania Przy tym tak uroczo niedoskonały w różnych aspektach
Aczkolwiek przez was się teraz zastanawiam, czy on ma na ustach szminkę, tint czy błyszczyk Aczkolwiek nevermind
Trzykrotka - Pią 30 Cze, 2017 13:37
Jest wprost stworzony do przytulania A ten cholerny róż na ustach PSJ już kilka razy zgrzytnął mi aż zazgrzytało. JW nie ma tak różanych warg jak on
BeeMeR - Pią 30 Cze, 2017 13:39
| Trzykrotka napisał/a: | JW nie ma tak różanych warg jak on | Ona tak ma naturalnie, wiecie-rozumiecie - on ją ostatnio dużo obserwował to wie
Trzykrotka - Pią 30 Cze, 2017 13:52
| BeeMeR napisał/a: | | Trzykrotka napisał/a: | JW nie ma tak różanych warg jak on | Ona tak ma naturalnie, wiecie-rozumiecie - on ją ostatnio dużo obserwował to wie |
Nawet z całą szczerością przyznał się, że w kółko myśli o jej ustach. Podoba mi się to jego głośne myślenie, które nawet ją zawstydza
|
|
|