To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Fantastyka - Zmierzch, Nów i inne fazy ;)

Agn - Nie 14 Cze, 2009 17:22

*salwa herbaty miętowej poszła prosto w monitor* Aragonte... :rotfl:
Aragonte - Śro 24 Cze, 2009 10:19

Miło wiedzieć, że ktoś oparł się Edwardowi Cullenowi :mrgreen:

http://film.gazeta.pl/fil...na__wideo_.html

Admete - Śro 24 Cze, 2009 12:49

:D Podoba mi się. Biedny Edzio.
Sofijufka - Śro 24 Cze, 2009 13:10

też mi się podoba, ale Edzio jakie rzęsy maaaaaa
BeeMeR - Śro 24 Cze, 2009 13:37

Mi się też bardzo podoba - rzęsy jak rzęsy - w zielonolicej wersji nie robią na mnie wrażenia szczególnego :roll: - zwłaszcza biorąc pod uwagę, jakie sceny wycięto do filmiku :rotfl:
Sofijufka - Śro 24 Cze, 2009 13:51

no nie mów - rzęsy może lepsze od Alessia ma :serduszkate:
BeeMeR - Śro 24 Cze, 2009 13:59

Powiadasz... :mysle:
No to się może przyjrzę jeszcze raz :mrgreen:
Na pewno nie są lepsze od Jensena :serduszkate:

Admete - Śro 24 Cze, 2009 18:51

Nie zauwazyłam rzęs, on jest taki ;-)
Sofijufka - Śro 24 Cze, 2009 19:15

no - creepy jest, a jaki ma byc?
BeeMeR - Śro 24 Cze, 2009 19:19

Admete napisał/a:
Nie zauwazyłam rzęs, on jest taki - bleee...
No właśnie ja też nie zauważyłam :P Ale spróbuję ;)
BeeMeR - Śro 24 Cze, 2009 19:36

Eeee.... obejrzałam filmik Buffy contra Edzio raz jesczze - nie widzę jego rzęs, tylko olbrzymie brwi i zielone lico :roll:
praedzio - Śro 24 Cze, 2009 20:57

Aragonte napisał/a:
Miło wiedzieć, że ktoś oparł się Edwardowi Cullenowi :mrgreen:

http://film.gazeta.pl/fil...na__wideo_.html

No, pięęęęękne.... :rotfl:

Ach, zatęskniłam za Buffy...

aneby - Śro 24 Cze, 2009 22:32

Cudny filmik :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Biedaczek dostał kosza :mrgreen:

Anaru - Śro 24 Cze, 2009 22:47

I to jakiego kosza :rotfl:
praedzio - Śro 24 Cze, 2009 22:48

Aż się posypał. :lol:
Agn - Nie 28 Cze, 2009 12:30

Świetny montaż!!! Ubawiłam się setnie. Kurczę, dlaczego ja nigdy nie oglądałam serialu o Buffy? Tylko jakiś głupawy film, który powstał chyba w latach 90-tych? Ponoć serial lepszy...
praedzio - Nie 28 Cze, 2009 12:38

Nie pamiętam filmu (chyba oglądałam, ale głowy nie dam), za to serial lubiłam oglądać. Chyba nawet bardziej od Anioła Ciemności, który jest odnogą Buffy.
Agn - Nie 28 Cze, 2009 13:08

Był, był film. O, znalazłam. Ha, dobrze myślałam. Grał tam Luke Perry.
http://www.filmweb.pl/f43...pir%C3%B3w,1992

Calipso - Pią 24 Lip, 2009 21:50

Anaru napisał/a:
Robert Pattinson wdzięczny za "Zmierzch"
http://nocoty.pl/title,Ro...,wiadomosc.html
Okraszone normalnie przeurokliwym zdjęciem głównego bohatera...

Dopiero doczytałam :shock: :rotfl: Uroczy jest :rotfl:

Anaru - Sob 25 Lip, 2009 09:29

Tia, chyba najlepsze ujęcie wybrali :mrgreen:
snowdrop - Pią 14 Sie, 2009 22:10

Czy tutaj jest miejsce na sagę twilight? Dotarłam do breaking down, zostało mi może 100 stron. Najbardziej uwielbiam New Moon i jestem niezaprzeczalnie i nieodwracalnie w Team Jacob. New Moon przeczytała chyba w 3 dni, Eclipse w 5 dni. Po prostu czyste szaleństwo.
Admete - Pią 14 Sie, 2009 23:26

Tylko nie spodziewaj się jakiegos szczególnego zachwytu - tu jest mocna frakcja antyzmierzchowa ;)
Agn - Sob 15 Sie, 2009 10:40

Jest miejsce na Twilight. Mam wrażenie, że temat jest głównie o tym, hehe. Aczkolwiek ja uważam Meyer za grafomankę. JEDNAKOWOŻ! Jest jeden bohater z tzw. bohaterów pozytywnych, którego b. lubię i przy niewielkich poprawkach byłby po prostu zaje... khm, tego. Rewelacyjny. Jednakowoż muszę przymykać oko na to, co mu Meyer często kazała gadać i myśleć. *ściana* Który bohater? Heh, rzecz jasna Jacob. :)

PS Marnej jakości ten filmik, ale pokazuje trochę z nowego trailera, który chyba od wczoraj gracuje po hamerykańskich kinach: http://tvnz.co.nz/twiligh...eleased-2918581
Aczkolwiek przemontowany z wypowiedziami Taylora. Nie szkodzi. Dużo Jacoba. Mało Edwarda. Fajny song w tle.

Pemberley - Pon 17 Sie, 2009 14:04

Agn napisał/a:
Wieeem... Na panią, która grała w T4. Nic do niej, fajny rudzielec, ale... kurczę, do Rachelle nie ma co się umywać. Widocznie Rachelle nie chce już się paprać w tłajlajcie.

Ponoc Rachelle wygryzli...

snowdrop napisał/a:
Czy tutaj jest miejsce na sagę twilight? Dotarłam do breaking down, zostało mi może 100 stron. Najbardziej uwielbiam New Moon i jestem niezaprzeczalnie i nieodwracalnie w Team Jacob. New Moon przeczytała chyba w 3 dni, Eclipse w 5 dni. Po prostu czyste szaleństwo.

Jest tu sporo miloscniczek Twilighta, tylko tak przypadkowo nie dysponuja one taka iloscia czasu jak te marudy powyzej :mrgreen: wiec rozmowy ciagna sie jednym torem. Odwagi, snowdrop, naprzod!!

Agn - Pon 17 Sie, 2009 21:12

Ja bardzo chętnie zapoznaję się z punktem widzenia wielbicielek tego cyklu. Zwłaszcza tych inteligentnych, bo, niestety, sporo odbiorców to smarkule, które nie zauważyłyby dobrej książki, nawet gdyby je kopnęła w rzyć.
Snow, nie bój się nas! Obiecuję, że będę grzeczna. Już jedną wielbicielkę chyba odstraszyłam i mi trochę głupio i przykro. :(