Aktorzy - Ben Barnes
Gunia - Pon 23 Mar, 2009 16:08
O, początek filmu jest w sepii?
No to byle do soboty... Btw. właśnie mi Ben zaczął śpiewać w głośnikach.
Ale mam chory odruch, bo ilekroć słyszę początek "A Room...", zaczynam szukać telefonu, żeby odebrać.
Agn - Czw 26 Mar, 2009 09:56
A co? Masz ustawionego śpiewającego Bena jako dzwonek? Heh, po tym filmie nie będziesz się mogła zdecydować, co ci ma dzwonić, bo on tam cały czas podśpiewuje. I to jak ładnie...
Powiem szczerze, że mnie się jego głos podoba. Być może po prostu pasuje do piosenek z tamtych czasów. Co by to nie było - brzmi super.
Ech, Ben? Nie bój się. Sweeney Todd już dawno nie żyje. Możesz się golić, naprawdę.
Gunia - Czw 26 Mar, 2009 15:58
| Agn napisał/a: | | A co? Masz ustawionego śpiewającego Bena jako dzwonek? |
Szpas polega na tym, że miałam. Kilka miesięcy temu...
Nie no, nie jest tak źle.
Agn - Czw 26 Mar, 2009 22:07
I co? Ben ci zachrypł i już nie śpiewa, czy jak?
*marzy o "A room with a view" jako dzwonku*
*przypomina sobie, że od 8 lat ma telefon, który nie posiada mp3*
*wyłącza pilotem marzenia*
Ech...
Nie jest źle? Wiesz, fakt, Ben zawsze wygląda cudnie. Jednakowoż bywa, że wygląda cudniej niż zwykle. Ale nie z taką brodą...
Gunia - Sob 28 Mar, 2009 16:57
| Agn napisał/a: | | I co? Ben ci zachrypł i już nie śpiewa, czy jak? |
Po prostu zmieniłam dzwonek kilka miesięcy temu, ale wciąż mam tamten odruch i to chyba kolejny objaw choroby psychicznej.
Dobra, idę oglądać EV.
Agn - Wto 31 Mar, 2009 09:33
Guniu, koniecznie podziel się wrażeniami! I to nie tylko zachwytami nad Benem, ale tak ogólnie o całym filmie. ^^
Kurczę, nie wzięłam do roboty płytki z muzyką. Grrr... I jak ja mam tego teraz słuchać?! *wściekła na samą siebie*
Gunia - Pon 20 Kwi, 2009 17:25
Obejrzałam nareszcie!
Oczywiście Ben jest niesamowicie atrakcyjny i cudnie śpiewa, tylko czego on chciał od tego biednego psa?
Agn - Pon 20 Kwi, 2009 22:36
No wreeeeeszcie! Już myślałam, że się nie doczekam i w swej samotni będę sobie wzdychać do BB.
On naprawdę ładnie śpiewa. Ech... A w ogóle to nie wiem, czy w końcu się coś wyjaśniło w kwestii Bena jako Aro??? Bo New Moon już kręcą i... nic.
Calipso - Wto 21 Kwi, 2009 17:00
Jeśli któraś z Was chce się wyrzyć,to proszę mnie kopnąć w rzyć,bo nie mogę się zabrać za Stardust
Gunia - Wto 21 Kwi, 2009 19:32
| Cytat: | No wreeeeeszcie! Już myślałam, że się nie doczekam i w swej samotni będę sobie wzdychać do BB.
On naprawdę ładnie śpiewa. Ech... A w ogóle to nie wiem, czy w końcu się coś wyjaśniło w kwestii Bena jako Aro??? Bo New Moon już kręcą i... nic. |
No niby był już oficjalnie podany, ale łoś wie, co tak im do głowy strzeli.
| Calipso napisał/a: | Jeśli któraś z Was chce się wyrzyć,to proszę mnie kopnąć w rzyć,bo nie mogę się zabrać za Stardust |
Wstydź się! Ja widziałam to już ze trzy razy i chyba czas na powtórkę.
Calipso - Wto 21 Kwi, 2009 21:13
| Gunia napisał/a: | | Wstydź się! |
A gdzie kopniak? Heh,chyba poczekam na wolny dzień, bo inaczej się nie przybiorę
Agn - Wto 21 Kwi, 2009 22:02
| Calipso napisał/a: | Jeśli któraś z Was chce się wyrzyć,to proszę mnie kopnąć w rzyć,bo nie mogę się zabrać za Stardust |
*zasadza Calipso takiego kopa w rzyć, że aż wióry poleciały* MARSZ DO SPRZĘTU I NIE WRACAJ, DOPÓKI TEGO NIE OBEJRZYSZ!!!
Tak dobrze? Starałam się być groźna.
Gdzieśtam się doczytałam, że Ben jednak nie będzie Aro. No w sumie nie wiem. Wylezie w praniu.
Calipso - Śro 22 Kwi, 2009 16:36
Ups.....miałam tutaj nie zaglądać *poszła szukać chopa do rozmasowania tyłka*
Gunia - Śro 22 Kwi, 2009 16:54
| Calipso napisał/a: | | *poszła szukać chopa do rozmasowania tyłka* |
To miała być kara.
Calipso - Śro 22 Kwi, 2009 17:01
No i jest,bo nie ma chopa na podorędziu Trza było przytrzymać w domu dostawcę
Gunia - Śro 22 Kwi, 2009 20:49
Hehe.
Ale jaki ostatnio wysyp w na BBF i BBO!
Te podobają mi się najbardziej, ale jest dużo więcej!
Gunia - Nie 17 Maj, 2009 19:29
Coś jakby, zmężniał?
Agn - Nie 17 Maj, 2009 19:40
Kudły ma dłuższe. I zarost mu się powiększył. Ale czy cieleśnie zmężniał? Za mało widać. Po ramionkach niewiele... Ale na tej fotce dziwnie kojarzy mi się z Jezusem. Hmm...
O wspaniałym Dorianie Grayu nadal nic nie słychać? Esz...
Gunia - Nie 17 Maj, 2009 19:57
| Cytat: | | Kudły ma dłuższe. I zarost mu się powiększył. Ale czy cieleśnie zmężniał? Za mało widać. Po ramionkach niewiele... Ale na tej fotce dziwnie kojarzy mi się z Jezusem |
Jedno jest pewne - nawróciłby mnie.
No nic.
Agn - Nie 17 Maj, 2009 20:34
Och, nie ciebie jedną na niejedno by nawrócił. Tylko zastanawiam się, czy przy TAKIM nawracaniu nie nagrzeszylibyśmy wszyscy.
Gunia - Pon 18 Maj, 2009 14:20
Mam nadzieję, że Ben nie zagra nigdy aż tak znaczącej roli, żeby nie wypadało się do niego bezwstydnie ślinić.
Agn - Pon 18 Maj, 2009 23:28
A tego nie wiedzą nawet najstarsi Indianie. Różnie mu może się wieść, ale mam nadzieję, że instynkt go nie zawiedzie i będzie sobie starannie dobierał role.
Gunia - Czw 11 Cze, 2009 21:00
Nowe zdjęcia z planu "Doriana"!
http://benbarnesfan.com/g...s.php?album=194
Ciekawe, czy będzie można kupić sobie taki portret do prywatnej galerii.
Agn - Czw 11 Cze, 2009 21:29
Jeżu kolczasty, jakie cudne! No i gdzie ten film??? Ech, padnę tu z niecierpliwości. Czekam na dwa dzieła filmowe i ciągle lipa...
Rzecz jasna wspominałam, że Ben wygląda wspaniale jako Dorian, ale nie mówiłam o tym od stuleci chyba. Czas więc przypomnieć sobie te piękne czasy. WYGLĄDA WSPANIALE!
Gunia - Śro 17 Cze, 2009 21:28
Dostałam od koleżanki kawałek gazety z Benem. Znamy ten wywiad, ale zawsze to miło:
.
No i jest całe jedno nowe zdjęcie z "Doriana" - bardzo interesujące:
.
Trochę mi przywodzi na myśl ekscentryczną wersję tego capsa ze Stardusta:
.
Nawiasem mówiąc kocham ten film - obejrzałam go już co najmniej pięć razy. No i EV sobie ostatnio powtórzyłam. Ben ma ostatnio szczęście do dobrych filmów.
|
|
|