Z Południa na Północ Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.
Seriale - Bones (Kości)
Anonymous - Śro 31 Gru, 2008 12:56 Tu masz rację. Nie wiadomo czy dostępne stacje puszczą wszystkie sezony Harry_the_Cat - Pią 02 Sty, 2009 23:46 powrót młodego Bootha?
tak w ogóle to tego nie przeczytałam przed wklejeniem....
Z tego akurat się cieszę. Jestem bardzo ciekawa kto to
Szczerze mówiąc, myślę, że tego nie wyjaśnią od razu...Caitriona - Sob 03 Sty, 2009 02:01 Nie muszą od razu, nie ma problemu. Ale skoro wracają to sądzę że dadzą B&B rozwiązać zagadkę kto jest mordercą Trzykrotka - Sob 03 Sty, 2009 21:59
Caitriona napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:
wraca wątek Gravediggera! YES!
Z tego akurat się cieszę. Jestem bardzo ciekawa kto to
Yes yes yes! Co prawda boje się tego motywu, bo klaustrofobia mnie czasami dopada, ale filmowo to on był rewelacyjny.Harry_the_Cat - Wto 06 Sty, 2009 00:08 Doszło dziś do mnie DVD z 3 sezonem! Caitriona - Wto 06 Sty, 2009 14:20
Harry_the_Cat napisał/a:
Doszło dziś do mnie DVD z 3 sezonem!
Gratuluję! I zazdroszęaneby - Nie 11 Sty, 2009 23:07 No i wesele się nie udało asiek - Nie 11 Sty, 2009 23:09
aneby napisał/a:
No i wesele się nie udało
Też obejrzałam ten odcinek. A który to sezon ?aneby - Nie 11 Sty, 2009 23:17 Ja nie znaju. Oglądam dorywczo asiek - Nie 11 Sty, 2009 23:34 To tak, jak ja. Trzykrotka - Pon 12 Sty, 2009 08:51 Sam koniec drugiego? Przez caly trzeci szukają męża Angeli.... a w czwartym robi się u tej miłej pary wielkie bum, które mi się nie podoba. Nazwijcie mnie jak chcecie, ale nie podoba mi sie Alicja - Pon 12 Sty, 2009 12:02 nieudany ślub też wychodzi mi na ostatni odc 2 sezonu
jestem w trakcie poszukiwań męża
kto to - młody Booth Trzykrotka - Pon 12 Sty, 2009 13:25 Nie podoba mi się
Spoiler:
że Angeli zamiast nowego chłopaka, przydzielili dawną dziewczynę
Anonymous - Pon 12 Sty, 2009 13:36
Alicja napisał/a:
kto to - młody Booth
przed Tobą Harry_the_Cat - Pon 12 Sty, 2009 22:12
Trzykrotka napisał/a:
Nie podoba mi się
Spoiler:
że Angeli zamiast nowego chłopaka, przydzielili dawną dziewczynę
Spoiler:
Powtarzam sobie sezon 3 i Roxy była wspomniana w czasach poszukiwań męża Angeli. Była jedyną osobą, której Angela wyjawiła swoje prawdziwe nazwisko.
BTW - mi się ten twist też nie podoba. I to nie ma nic wspólnego z tolerancją bądź jej brakiem. Ja po prostu bardzo lubię Hodginsa.
Anonymous - Pon 12 Sty, 2009 22:13 ja też lubię spiskowca... i podobało mi się jak chodził zakochany, uszczęśliwiony.Alicja - Śro 21 Sty, 2009 11:24 skończyłam 3 sezon
szczęka mnie boli od opadania. Co to za pomysł z Zackiem??? tragiczny, czy to oznacza, ze już go nie będzie? mnie ona nawet bawił
Miałam nadziej, że do końca 3 sezonu coż z pary Bones-Booth wyniknie i uważam jeden mały pocałunek to trochę za mało. Nawet nie płakała na pogrzebie
Dr Sweets wysywa się na czoło moich ulubieńców, tak jak i Hodgins zresztą. Jeśli Angela woli takiego dziwnego męża niż Hodginsa to niech sobie idzie razem z mężem do lepianki.
Cam nadal nie lubię, od czasu jak sypiała z Boothem a teraz z nawet z mężem... ( nie napiszę z kim jeszcze) denerwuje mnie strasznie. Dlaczego to nie ona jest na miejscu Zacka?
Rozpoczęłam 4 sezon. Booth bez porządnej kawy i pojony angielską herbatką, biedak Jakby tego było mało, aston Jamesa Bonda trochę jakby dla niego za mały i jeszcze pan profesor podrywający Boones Caitriona - Śro 21 Sty, 2009 12:22
Alicja napisał/a:
Co to za pomysł z Zackiem??? tragiczny, czy to oznacza, ze już go nie będzie? mnie ona nawet bawił
Spoiler:
Mnie również bawił, i na poczatku chciałam żeby to była Cam, ale z czasem się do tego przyzwyczaiłam i już tak nie tęsknię za Zackiem. Będzie występował, ale bardzo epizodycznie.
Alicja napisał/a:
Dr Sweets wysywa się na czoło moich ulubieńców,
Witaj w naszym klubie! Sporo osób z czasem zaczęło przepadać za młodym doktorkiem Alicja - Śro 21 Sty, 2009 19:11
Caitriona napisał/a:
Sporo osób z czasem zaczęło przepadać za młodym doktorkiem
dla mnie był w sam raz od początku. Z tym swoim rozbrajającym uśmiechem i pokrętną logiką nie da się nie lubić Anonymous - Śro 21 Sty, 2009 19:19 rozkminy i miny Słodko ma boskie Alicja - Śro 21 Sty, 2009 19:42 i to jak uparcie chce udowodnić naszej parze że w zasadzie JEST parąAnonymous - Śro 21 Sty, 2009 19:43 i jeszcze goręcej chce udowodnić, ze jest dorosły Alicja - Śro 21 Sty, 2009 19:48 i udaje że wcale nie chce się zaprzyjaźnić z Bonesami