Aktorzy austenowscy - Colin Firth
BeeMeR - Wto 04 Sie, 2009 13:43
| Alicja napisał/a: | wrzucam tango z Easy Virtue | O! Interesujące
Ania, czy my mamy może EV?
Alicja - Wto 04 Sie, 2009 20:46
chcecie mnie dobić
Alicja - Wto 11 Sie, 2009 18:41
nareszcie The Accidental husband w Polsce odtwórcą jednej z głównych ról jest słynny duch z Chirurgów
swoją drogą późno oglądamy niektóre filmy Easy Virtue można już kupić za granicą na dvd, a u nas jeszcze go nie było nawet w kinie przy takim tempie w Polsce dvd wydadzą za 2 lata
Anonymous - Wto 11 Sie, 2009 18:49
papa Winchester !!!!
Alicja - Wto 11 Sie, 2009 19:14
zapomniałam, że również papa Winchester który będzie grał męża nie z wyboru, ale z zaskoczenia
Caitriona - Wto 11 Sie, 2009 19:21
Bardzo sympatyczny film! Colinek ma super rólkę
Alicja - Wto 11 Sie, 2009 19:50
no tak, ja zawsze oglądam Colinka ostatnia
Admete - Wto 11 Sie, 2009 20:43
| AineNiRigani napisał/a: | | papa Winchester !!!! |
Ano Papa - nie widziałam jeszcze tego filmu, musze nadrobić.
Aine widze, że BSG na tapecie Kiedy Spn?
Gosia - Wto 11 Sie, 2009 20:48
| Alicja napisał/a: | nareszcie The Accidental husband w Polsce odtwórcą jednej z głównych ról jest słynny duch z Chirurgów
|
Bardzo interesujące
Anaru - Wto 11 Sie, 2009 20:58
| Alicja napisał/a: | nareszcie The Accidental husband w Polsce odtwórcą jednej z głównych ról jest słynny duch z Chirurgów |
Hmmm... chyba go mam?
praedzio - Wto 11 Sie, 2009 21:02
Oglądałam ponad pół roku temu. JDM fajny, ale Colin fajniejszy.
Calipso - Wto 11 Sie, 2009 21:30
| Anaru napisał/a: | | Hmmm... chyba go mam? |
Kogo/co masz ?
Anonymous - Śro 12 Sie, 2009 02:43
| Anaru napisał/a: | | Alicja napisał/a: | nareszcie The Accidental husband w Polsce odtwórcą jednej z głównych ról jest słynny duch z Chirurgów |
Hmmm... chyba go mam? |
Ekhm, Ekhm - znaczaco zachrząkała Aine...
Anonymous - Śro 12 Sie, 2009 02:59
| Admete napisał/a: | Aine widze, że BSG na tapecie Kiedy Spn? |
Mam problemy techniczne - moje DVD nie odtwarza napisow (nie wszystkie) wiec yekst coponiektorych odcinkow musze wgrac na kompa i jednoczesnie ogladac na telepudle i czytac na monitorze
Wlasnie zakonczylam BSG - jak do tej pory jeszcze zaden serial nie mial tak kapitalnego konca. Lubie jak film mi daje po lbie gumowym mlotkiem. Troche mi zgrzyta to, ze jeden z moich ulubionych bohaterow zostaje zeszmacony, ale ostatecznie moj ulubieniec idzie caly czas rowno i konsekwentnie od poczatku do konca
Alicja - Śro 12 Sie, 2009 08:57
| Anaru napisał/a: | | Hmmm... chyba go mam? |
czy można się do ciebie uśmiechać na pw?
Aine, masz BSG?
Caitriona - Śro 12 Sie, 2009 10:16
| AineNiRigani napisał/a: | | Troche mi zgrzyta to, ze jeden z moich ulubionych bohaterow zostaje zeszmacony, |
| AineNiRigani napisał/a: | | ale ostatecznie moj ulubieniec idzie caly czas rowno i konsekwentnie od poczatku do konca | Można wiedzieć kto to?
Anonymous - Śro 12 Sie, 2009 12:27
| Caitriona napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | | Troche mi zgrzyta to, ze jeden z moich ulubionych bohaterow zostaje zeszmacony, |
|
a juści !!
| AineNiRigani napisał/a: | | ale ostatecznie moj ulubieniec idzie caly czas rowno i konsekwentnie od poczatku do konca | Można wiedzieć kto to?[/quote]
Helo
Caitriona - Śro 12 Sie, 2009 13:16
Widzę Aine, że miałyśmy te same upodobania
Anonymous - Śro 12 Sie, 2009 13:52
W sumie jest to najkonsekwentniejsza moralnie postac. Admirał, Lee, prezydent, czy nawet Kara dopuszczali niemoralne postepowanie w imie wyższego "ludzkiego" dobra. Helo nie rozroznial "ludzkiego dobra/zła", czy "cylonskiego dobra/zła". Dla niego dobro to dobro, a zło to zło, bez względu na osobę.
Trzykrotka - Śro 12 Sie, 2009 14:10
Gdzie moja nudlekula? Wchodzę sobie, żeby pocztać, co Aine napisała o Colinku, a tu offtop aż się patrzy. Ad remu poproszę! (uwielbiam tę emotkę)
Caitriona - Śro 12 Sie, 2009 15:00
O, Trzykrotka dzierży wałek
Znacie może przypadkiem film produkcji BBC Born Equal? Obok Colina gra Emilia Fox (Georgiana z P&P'95), Anne-Marie Duff i Robert Carlyle.
http://www.imdb.com/title/tt0810949/
Anaru - Śro 12 Sie, 2009 15:33
Sprawdziłam i wzięłam się od razu za oglądanie - The Accidental Husband śliczny i podlany sosem jak się patrzy, można chrząkać znacząco
Calipso - Śro 12 Sie, 2009 16:14
Chrzakam tylko przy śmiechu ( nie zawsze ) ,ale mogę się teraz wyszczerzyć
lizzzi - Nie 13 Wrz, 2009 10:56
Colin 10 IX miał urodzinki, 49. Z lekkim opóźnieniem
Caitriona - Nie 13 Wrz, 2009 14:39
|
|
|