Fantastyka - Opowieści z Narnii - książki, ekranizacje
Diana - Sob 26 Lip, 2008 19:29
| achata napisał/a: | Aktualizacje i nowe zdjęcia. Tutaj z produkcji: http://www.narniaweb.com/...all=40&p=5&n=12
Mogłabym zakochać się w reżyserze gdy widzę, w jak wspaniały sposób dogaduje się z dzieciakami. Musi być cudownym ojcem. |
Fakt- niektóre zdjęcia aż ujmują za serce. Reżyser chyba jest ujmującym człowiekiem, do tego utalentowanym. Taki fajny rudziaszek! To już drugi "rudziaszek", o jakim wspominam w tym wątku! Ciekawe, czy ten kiciuś w filmie był jego pomysłu? Cóż, ktoś z ekipy filmowej z pewnością lubi koty- może scenarzysta?
Agn - Sob 26 Lip, 2008 20:51
Idzie kominiarz po kominie...
Co do fotek - ja kofam fotkę "we're flying" i tę, gdzie Anna ściska Willa. Urocze są.
Odnośnie premiery w Polsce - zmilczę. Co się będę denerwować?
Agn - Nie 03 Sie, 2008 16:08
*przybywa*
*rozgląda się*
Nikogo nie ma!
*upuszcza*
(Will i Anna w Słowenii. Nie podoba mi się ta sukienka Anny, ale Will wygląda jak marzenie.)
*wymyka się chyłkiem*
Admete - Nie 03 Sie, 2008 17:07
Ma koszulę z żabotem
Agn - Nie 03 Sie, 2008 17:42
No właśnie! Zauważ, że nawet takie coś nie odbiera mu uroku!
RaczejRozwazna - Wto 05 Sie, 2008 10:34
Jestem!!! Żabociik przedni przypomina mi się dyskusja o żabociku księcia Bołkońskiego-Alessia Boni... Ale do rzeczy. Nie dopisała publiczność na premierze w Słoweni, coś mi się zdaje, że za tą "barierką" oddzielającą czerwony dywn od reszty nikogo nie ma... A sukienkę, rzeczywiście Anna miała dziwną
http://www.narniaweb.com/gallery.asp?new=1
http://www.narniaweb.com/...?img=5913&new=1
na narnia-web są ciekawe zdjęcia z planu - jak kręcili sceny "kaskaderskie", między innymi lot gryfonów.
Jest pierwsza znacząca nagroda dla filmu!!! Szkoda, że Ben przepadł w konkursie.
http://ap.google.com/arti...2PV18gD92B7PLO0
Gunia - Pią 08 Sie, 2008 12:25
A ja sie ostatnio po tym wywiadzie, co mi serce zlamal prawie, pocieszalam, ze tam przynajmniej na premiere nie pojechal. No i mam. :-?
RaczejRozwazna - Nie 10 Sie, 2008 21:35
jaki wywiad???
Agn - Pon 11 Sie, 2008 12:18
A, taki, w którym BB mówił, że najbardziej mu się Słowenia (Słowenia?) podobała. Patriotyzm Guni został poważnie ugryziony w... yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy został ugryziony.
thin (z kompa Admete)
Gunia - Czw 14 Sie, 2008 02:12
Co ja widzieć? Johnny! Przepadł, bo nikt mi nie powiedział, gdzie się głosuje. Albo powiedział, ale mi nie chodziło. Nie pamiętam dokładnie. Jedno jest pewne - zdecydowanie zabrakło mojej interwencji. :razz:
| Cytat: | | A, taki, w którym BB mówił, że najbardziej mu się Słowenia (Słowenia?) podobała. Patriotyzm Guni został poważnie ugryziony w... yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy został ugryziony. |
Tak właśnie. Ale jak już powiedziałam, on się jeszcze nawróci. To na pewno wszystko przez to że dwa miesiące czyścili nasze lasy z szyszek na potrzeby filmu. On po prostu na pewno lubi szyszki.
Nie wiem dlaczego, ale nie chodzą mi zdjęcia na narniaweb.
Agn - Pią 15 Sie, 2008 14:40
Jak ja pominęłam tak istotną informajcę, jak czyszczenie lasów z szyszek?!
Nie, poważnie - nie wiedziałam, że szyszki usuwali. W sumie racja - bo to raz w trakcie RPG nieudolny zawodnik nieszczęśliwie stanął na szyszce i zginął? Nie ryzykowaliby przecież ekipą. I to w realu...
Gunia - Pią 15 Sie, 2008 16:06
| Agn napisał/a: | Jak ja pominęłam tak istotną informajcę, jak czyszczenie lasów z szyszek?!
Nie, poważnie - nie wiedziałam, że szyszki usuwali. W sumie racja - bo to raz w trakcie RPG nieudolny zawodnik nieszczęśliwie stanął na szyszce i zginął? Nie ryzykowaliby przecież ekipą. I to w realu... |
O tych szyszkach mówili w jakimś tam dziecięcym Kinomaniaku, do którego trzy razy przymierzałam się w zapowiedzianych godzinach emisji, a za każdym razem jakimś cudem puszczali coś innego. Tylko moja koleżanka, której o tym też powiedziałam, załapała się raz jakoś na końcówkę.
Nawet nie masz pojęcia ile kretyńskich bajek musiałam się na oglądać, a i tak nic z tego nie wyszło!
Agn - Pią 15 Sie, 2008 18:58
Biedna Gunia. Ale czemu te wieśniaki nie puszczali tego, co trzeba? Może było przesunięcie w programie? I 15 min. później leciało wszystko zgodnie z rozkładem jazdy? Chociaż dla samych szyszek to chyba nie ma co się frustrować, na tubiśku jest znacznie więcej i o wiele ciekawieeeeee...eeeej! A może właśnie na tubisiu by się znalazł ten Kinomaniak? Jeśli by nam BARDZO zależało...
I właśnie doszłam do teorii spiskowej dziejów - koszmity z telepudełka chcieli cię doedukować, byś wiedziała, dlaczego współczesne dzieciaki są takie dziwne. I teraz wiesz - jak się ogląda badziewne bajki*, to tak jest.
Chciałabym także zauważyć, Guniaczku mój najukochańszy, że ośmielilaś się w innym wątku napomknąć, że moje ubranko odciąga cię od nadrabiania zaległości forumowych. Tak więc twój tatuś pragnąłby wiedzieć, co TY masz na swoje usprawiedliwienie, hę?! Cudo, nie sukieneczka...
(* To nie znaczy, że uważam, by wszystkie bajki były kretyńskie. Ale niektóre faktycznie są.
Gunia - Pią 15 Sie, 2008 19:21
| Agn napisał/a: | Biedna Gunia. Ale czemu te wieśniaki nie puszczali tego, co trzeba? Może było przesunięcie w programie? I 15 min. później leciało wszystko zgodnie z rozkładem jazdy? Chociaż dla samych szyszek to chyba nie ma co się frustrować, na tubiśku jest znacznie więcej i o wiele ciekawieeeeee...eeeej! A może właśnie na tubisiu by się znalazł ten Kinomaniak? Jeśli by nam BARDZO zależało... |
Przetrzepałam cały Internet, nawet zalogowałam się na stronę FUJ-Jetixa. Nigdzie nie ma.
Nie mam pojęcia co się stało, ale ze trzy razy się przymierzałam w TV i nic. Tylko 15. wersji Power Rangers. Za to wytrzepałam na YT reportaż z MTV, o którym dostałam też niestety spóźnionego cynka.
| Agn napisał/a: | | I właśnie doszłam do teorii spiskowej dziejów - koszmity z telepudełka chcieli cię doedukować, byś wiedziała, dlaczego współczesne dzieciaki są takie dziwne. I teraz wiesz - jak się ogląda badziewne bajki*, to tak jest. |
Tych psychicznych rąbanek i tak się w życiu muszę za dużo naoglądać, bo mój młodszy brat w kółko je młóci. Też nie uważam, że wszystkie bajki są głupie, a swego czasu kochałam tę stację (nota bene jeszcze pod starą nazwą - Fox Kids) za Ludwiczka, ale albo ja się starzeje, albo te bajki naprawdę są coraz głupsze. Z programów dla dzieci jestem już wstanie tylko Disney Channel oglądać i to nie wszystko.
| Cytat: | Chciałabym także zauważyć, Guniaczku mój najukochańszy, że ośmielilaś się w innym wątku napomknąć, że moje ubranko odciąga cię od nadrabiania zaległości forumowych. Tak więc twój tatuś pragnąłby wiedzieć, co TY masz na swoje usprawiedliwienie, hę?! Cudo, nie sukieneczka... |
No nie? Chciałam dodać stosowny napisik, ale nijak nie pasował. Ben sam w sobie przemawia najlepiej.
Teraz tak pięknie razem wyglądamy, że się całkiem rozproszyłam, ale w sumie niewiele mi zostało do nadgonienia, więc nie szkodzi. Zupełnie, jakby kiedykolwiek szkodziło.
Agn - Sob 16 Sie, 2008 21:37
Kusicielka... przez ciebie mam mało zbożne myśli...
Który wybuch śmiechu jest ładniejszy?
Meditate on this I will...
Gunia - Sob 16 Sie, 2008 23:09
| Agn napisał/a: | | Który wybuch śmiechu jest ładniejszy? |
Peroste. Prawy. Ja zawsze staram się być prawomyślna.
Znalazłam ładne zdjęcia Anny:
.
Agn - Nie 17 Sie, 2008 08:39
To drugie zdjęcie znam. Było przy okazji jakiegoś jej wywiadu, w którym wyjaśniała, dlaczego zamiast rzucić się na karierę filmową, woli iść studiować. Mądra dziewczyna, moim zdaniem.
Admete - Nie 17 Sie, 2008 12:31
A co mówiła?
Agn - Nie 17 Sie, 2008 12:33
Że później by żałowała, że nie studiowała od razu, tylko czekała z tym do, dajmy na to, wieku 25 lat. Nie chciała sobie robić przerwy w nauce. Coś w tym guście. Nie pamiętam już dokładnie.
W każdym razie uważam ją za mądrą dziewczynę. W sumie to chyba nie jest łatwe sobie zniknąć, jak wszyscy cię podziwiają, i pójść własną ścieżką.
EDIT: Tak będzie wyglądało DVD z filmem.
Gunia - Nie 17 Sie, 2008 17:00
| Agn napisał/a: | Że później by żałowała, że nie studiowała od razu, tylko czekała z tym do, dajmy na to, wieku 25 lat. Nie chciała sobie robić przerwy w nauce. Coś w tym guście. Nie pamiętam już dokładnie.
W każdym razie uważam ją za mądrą dziewczynę. W sumie to chyba nie jest łatwe sobie zniknąć, jak wszyscy cię podziwiają, i pójść własną ścieżką. |
Ja tak sobie od jakiegoś czasu trzymam kciuki, żeby się spiknęła z Benem. To inteligentna i rozsądna dziewczyna, on też niegłupi. Ta jego wypowiedź o pizzy świadczy, że nieźle się ze sobą dogadują, więc mogliby coś zrobić w tym kierunku. Są w podobnej sytuacji, więc z wzajemnym wsparciem mieliby jeszcze większe szanse, aby dobrze pokierować swoją pracą zawodową i zachować zdrowe podejście do kariery. Lubię ich, o ile można kogoś polubić na podstawie tych strzępów informacji, jakie posiada się o ludziach sławnych i abstrahując od setek marnych stronek "Susan/Anna & Caspian/Ben - forever love", to naprawdę mam nadzieję, że będą razem, jeśli muszą być w jakimś związku.
P.S.
Czy ja dobrze widzę? Wydanie TRÓJpłytowe?
Agn - Nie 17 Sie, 2008 17:27
Dobrze widzisz. Wydanie trójpłytowe?
Ben i Anna parką? Guniu, nie oglądaj więcej Narnii... Tam jest coś koło 10 lat różnicy. Mnie się taka różnica podoba. Ale 18-letniej pannie niekoniecznie. A stronki tego typu są bezbrzeżnie durne. Ciekawe, czy zainteresowani je widzieli. I jak wielką głupawę z tej okazji złapali.
Gunia - Nie 17 Sie, 2008 17:36
| Agn napisał/a: | Dobrze widzisz. Wydanie trójpłytowe?
|
Oby u nas też się popisali.
| Agn napisał/a: | Ben i Anna parką? Guniu, nie oglądaj więcej Narnii... Tam jest coś koło 10 lat różnicy. |
Siedem, a wiadomo, że faceci później dorastają etc., więc to nie tak dużo. A Narnii nie widziałam od dwóch miesięcy.
| Agn napisał/a: | Tam jest coś koło 10 lat różnicy. Mnie się taka różnica podoba. Ale 18-letniej pannie niekoniecznie. |
Ja zawsze chciałam, żeby mój facet był ode mnie co sporo starszy (właśnie tak koło 10 lat), chyba stąd w te wszystkie Elrondy w lotrowskich psychotestach.
Ben to jak na razie mój rekord, bo jeszcze nigdy nie podobał mi się aktor tak niewiele ode mnie starszy.
| Agn napisał/a: | A stronki tego typu są bezbrzeżnie durne. Ciekawe, czy zainteresowani je widzieli. I jak wielką głupawę z tej okazji złapali. |
Cóż, Ben oświadczył, że nie guugluje sam siebie.
Agn - Nie 17 Sie, 2008 17:55
| Gunia napisał/a: | | Agn napisał/a: | Dobrze widzisz. Wydanie trójpłytowe?
|
Oby u nas też się popisali. |
*leci klepać zdrowaśki w tej intencji*
| Gunia napisał/a: | Siedem, a wiadomo, że faceci później dorastają etc., więc to nie tak dużo. A Narnii nie widziałam od dwóch miesięcy. |
1. Aż sprawdzę. Faktycznie, siedem. To co ci pismacy ciągle o niej piszą, że ma 18 lat?
2. Ja też nie widziałam Narnii-PC od dwóch miesięcy. Tęsknię. GDZIE TO DVD?!!! Dlaczego dopiero w grudniu?! Nie bawię się tak! Zaraz wystosuję petycję do św. Mikołaja, by przyspieszył gwiazdkę! *pout*
Gunia - Nie 17 Sie, 2008 17:59
| Agn napisał/a: | Gunia napisał/a:
Siedem, a wiadomo, że faceci później dorastają etc., więc to nie tak dużo. A Narnii nie widziałam od dwóch miesięcy.
1. Aż sprawdzę. Faktycznie, siedem. To co ci pismacy ciągle o niej piszą, że ma 18 lat? |
Cóż, o tym zawodzie to ja mam akurat dość średnie mniemanie. Cała branża filmowa to w Polsce jeden z najlepszych kabaretów, od rodzimych produkcji, przez tłumaczenia importowanych, a na recnezjo-artykułach skończywszy.
| Cytat: | 2. Ja też nie widziałam Narnii-PC od dwóch miesięcy. Tęsknię. GDZIE TO DVD?!!! Dlaczego dopiero w grudniu?! Nie bawię się tak! Zaraz wystosuję petycję do św. Mikołaja, by przyspieszył gwiazdkę! *pout* |
I żeby przyniósł Wiadomo-Kogo pod poduszkę? Ciekawe, kiedy DVD będzie u nas.
Ja JUŻ chcę komentarz Bena do filmu!
Diana - Pon 18 Sie, 2008 19:47
O kurcze, nie pomyślałam nawet o tym komentarzu na DVD! Toż to czysty rarytas!
|
|
|