Seriale - Brzydula
RaczejRozwazna - Nie 29 Lis, 2009 20:18
Nikol na zgodę Ale nie zaszkodzi mu, nie zaszkodzi...
Swoją ścieżką, Ula zachowuje się irracjonalnie, ale widocznie nie znaleźli sposobu na bardziej wiarygodne pociągnięcie tej historii
trifle - Nie 29 Lis, 2009 23:05
A to fakt. Sama mówi, że jej totalnie przeszło, "wyjaśnia" sobie, że "nic", a potem jakoś tak pfff I w ogóle - jak ona ich prowokuje tak jakoś, nieładnie
Anonymous - Wto 01 Gru, 2009 16:49
a ja przez weekend zazeralam sie tymi slynnymi cantuccini
RaczejRozwazna - Wto 01 Gru, 2009 18:17
| AineNiRigani napisał/a: | a ja przez weekend zazeralam sie tymi slynnymi cantuccini |
uwielbiam... jak niemal wszystko co włoskie do jedzenia
Calipso - Wto 01 Gru, 2009 21:56
| AineNiRigani napisał/a: | | a ja przez weekend zazeralam sie tymi slynnymi cantuccini |
Ja bym się bała o swoje kiełki
aneby - Wto 01 Gru, 2009 23:04
Joł joł, rispekt, duży rispekt
Ómarłam
Anonymous - Śro 02 Gru, 2009 00:03
eee tam - zamoczone w kawie rozplywaja sie w ustach
trifle - Śro 02 Gru, 2009 00:13
A mnie Adam zaczął wkurzać. Jak można zachowywać się jak taki idiota? Grany jest świetnie, ale taki człowiek doprowadzałby mnie do szału
Anaru - Śro 02 Gru, 2009 00:36
| Calipso napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | | a ja przez weekend zazeralam sie tymi slynnymi cantuccini |
Ja bym się bała o swoje kiełki |
A co toto? Kamienne?
Anonymous - Śro 02 Gru, 2009 10:51
to takie biszkoptowo-migdalowe sucharki
chcialam Ci przywiesc na sprobowanie, ale zezarlam sama. I w zasadzie nie jest mi nawet specjalnie przykro z tego powodu Nastepnym razem (czyli mozliwe ze w lutym), mam obiecana cala paczke
trifle - Śro 02 Gru, 2009 13:41
Biszkoptowo-migdałowe sucharki? I to dobre jest?
Anonymous - Śro 02 Gru, 2009 15:25
Jak dla mnie pyszne
aneby - Śro 02 Gru, 2009 21:37
W Almie ostatnio widziałam, ciekawe czy takie same
nicol81 - Śro 02 Gru, 2009 21:45
Jak pyszne, to co tak wszyscy pluli?
| trifle napisał/a: | A mnie Adam zaczął wkurzać. Jak można zachowywać się jak taki idiota? Grany jest świetnie, ale taki człowiek doprowadzałby mnie do szału |
Adam to za duża karykatura,. by taki człowiek mógł istnieć. Inni mogą być przerysowani, ale są jednak prawdopodobni...
A Wiolka nadal hipokryci...wykorzystuje przyjaźń z Cebulkiem, by spędzać z nim czas...
Anaru - Śro 02 Gru, 2009 22:39
Lubię sucharki.
Ciasta drożdżowe itd lubię właściwie li i jedynie w postaci sucharków - czasem kupuję sobie takie w jednej cukierni w Krakowie (na Batorego) - są z ususzonych pokrajanych ciast przerobionych na sucharki, tzn. chyba opieczonych dodatkowo, takich do chrupania. Mniam.
trifle - Śro 02 Gru, 2009 23:37
A mnie się wydaje, że ludzie tacy jak Adam jednak istnieją
zuza - Czw 03 Gru, 2009 18:55
| nicol81 napisał/a: | Jak pyszne, to co tak wszyscy pluli?
|
Bo przywiezione przez zmije to moze zatrute jadem
nicol81 - Czw 03 Gru, 2009 20:45
I jaki wynik plebiscytu na dziewczynę dla Marka?
Cebulek to najlepszy przyjaciel- jak wymyslił, że uciekł...:) I jak bronił kumpla przed złą kobietą...:)
aneby - Czw 03 Gru, 2009 20:46
| nicol81 napisał/a: | | I jaki wynik plebiscytu na dziewczynę dla Marka? |
A jakie są kandydatki ?
nicol81 - Czw 03 Gru, 2009 21:01
Na razie takie:
| Cytat: | Moje propozycje:
1.Jane Bennet
2.Fanny Price
3.Eleonora Dashwood
4.Agnieszka Wickfield
5.Beth March
6.Ania Shirley |
Anonymous - Czw 03 Gru, 2009 21:46
Ania Shirley. Cala reszta to wolki zbozowe i lelum-polelum.
trifle - Czw 03 Gru, 2009 21:51
Ja chyba nie kapuję, o co chodzi w plebiscycie
nicol81 - Pią 04 Gru, 2009 22:23
Trifle, celem tego plebiscytu jest znalezienie odpowiedniej partnerki dla Marka, skoro Febula głosami moralnej większości zostaje skierowana na Madagaskar.
Starałam się zebrać kwiat młodych panien..., oszyfiście
| AineNiRigani napisał/a: | | Ania Shirley. Cala reszta to wolki zbozowe i lelum-polelum. |
A jak definiujesz wołki zbożowe i lelum-polelum? Bo przyznam,że Ania ma dla mnie na tej liście ostatnie miejsce- Gilberta też nieźle przeciągnęła- choć do Febuli jej daleko. Akurat LMM wiedziała, jak nie przesadzić, by czytelnicy nie rzucali w książkę zgniłymi pomidorami i nie wyklinali Ani od czci i wiary, a kibicowali hapiendowi.
Ja chyba jednak z tej listy wybieram Agnieszkę Wickfield- najbardziej podobna do dawnej Uli...
aneby - Pią 04 Gru, 2009 22:41
Nudne to już jest ... Facet się stara, a ta go tak z buta traktuje Co by nie zrobił, to i tak będzie źle.
Przeginają pałę Żaden facet nie dałby sobą tak pomiatać i nie znosiłby tak cierpliwie fochów jakiejś laski
Mam nadzieję, że Ulce będzie mega głupio, jak przeczyta ten list.
nicol81 - Pią 04 Gru, 2009 22:43
Feministki to piszą...
|
|
|