Komunikaty - Pytania techniczne
ŁukaszG - Sob 02 Cze, 2007 19:32
| 1agawa napisał/a: | Wczoraj nie byłam na salonach, więc nie wiedziałam że był cały dzień. |
Nic wielkiego nie straciłaś, to raczej małe i fioletowe
Luc
praedzio - Sob 02 Cze, 2007 20:51
O, i nie ma Tubisia... Do zobaczenia za rok! :grin:
Aragonte - Śro 06 Cze, 2007 21:58
Nie wiem, gdzie to wkleić, więc wrzucam tutaj.
Sprawa napisów nadal aktualna
http://wiadomosci.onet.pl/1549303,11,item.html
praedzio - Czw 07 Cze, 2007 07:52
Rozwalił mnie jeden komentarz:
| Cytat: | | Odbiornik DVD to taki stwór, co stoi przed półką z płytami DVD i nie ma pojęcia o istnieniu P2P. |
Ulka - Wto 12 Cze, 2007 14:48
Mam problem-kiedyś wchodząc na forum byłam zalogowana jakby automatycznie, a wchodzę zazwyczaj przez link o odpowiedzi w temacie. A teraz co i rusz zdarza się, że forum mi się otwiera i nie jestem zalogowana. Co mogę z tym zrobić? Jeśli coś mogę
Gunia - Wto 12 Cze, 2007 18:21
Kiedy będziesz niezalogowana, kliknij na górze na jednym z "Zaloguj" i w oknie, które się otworzy wpisz nick, hasło i "zahaczykuj" opcję "Loguj automatycznie przy każdej wizycie". Nawet jeśli ją wcześniej miałaś zaznaczoną, warto spróbować jeszcze raz. Mi też co jakiś czas się ona wyłącza bez mojej ingerencji, nie wiem od czego to zależy.
ŁukaszG - Czw 14 Cze, 2007 00:09
Witam
Usunąłem kilku użytkowników, którzy pojawili się w ostatnie dwie doby, a którzy są wysoko niepożądani tutaj... Przepraszam za moją nieobecność w ostatnim czasie, ale ostatnio nie mam czasu nawet dobrze się wyspać. Mam nadzieję, że w ten weekend uda mi się zadbać trochę o forum, mam w planie m.in. odświeżyć "galerie emotków".
Pozdrawiam
Luc
Anaru - Czw 14 Cze, 2007 00:27
Dzięki za sprzątanie
Ale jeszcze jeden syfny uzytkownik sie pojawił...
http://forum.northandsout...ewprofile&u=222
ŁukaszG - Czw 14 Cze, 2007 00:33
Posprzątane
Luc
Pemberley - Pią 15 Cze, 2007 14:21
Kobylka zwana forum dzis nieco narowiasta, bo wyrzuca i wyrzuca... a wpisanie tego postu zabiera sporo czasu.. Mam nadzieje, ze to przejsciowe.
Mam tez pytanie co do okienek, a ktore sieotwieraja tylko, jak sie loguje a ktore tak skutecznie blokuje moja mozilla, ze ich nie umiem otworzyc - czy to sa jakies reklamy, czy jakies wazne info?
Gunia - Pią 15 Cze, 2007 14:30
Chyba chodzi Ci o powiadomienia o PW. Jeśli masz nową wiadomość w skrzynce, przy zalogowaniu otwiera ci się takie malutkie okienko z powiadomieniem.
mezzaterra - Pią 15 Cze, 2007 15:49
mnie dzisiaj bardzo czesto wychodzi komunikat o bledzie serwera - wyłącznie na tej stronie - internet działa bez zarzutu.
Maryann - Pią 15 Cze, 2007 16:13
u mnie też :neutral:
Mag - Sob 16 Cze, 2007 22:41
Mam problemy z wysyłaniem postów - pokazuje komunikaty o przekroczonym czasie połączeń, długo otwiera strony i wylogowuje
Nie wysyła też PW :-(
Pemberley - Nie 17 Cze, 2007 11:20
| Gunia napisał/a: | Chyba chodzi Ci o powiadomienia o PW. Jeśli masz nową wiadomość w skrzynce, przy zalogowaniu otwiera ci się takie malutkie okienko z powiadomieniem. |
O dzieki i mamy rozwiazanie zagadki.
praedzio - Pon 18 Cze, 2007 21:22
| mezzaterra napisał/a: | | mnie dzisiaj bardzo czesto wychodzi komunikat o bledzie serwera - wyłącznie na tej stronie - internet działa bez zarzutu. |
Ja właśnie przed chwilą stoczyłam ciężkie boje próbując dostać się na tę stronę. Dlaczego tak się dzieje? Mam wrażenie, że ostatnio taki błąd występuje jakoś częściej.
asiek - Pon 18 Cze, 2007 23:43
| praedzio napisał/a: | | stoczyłam ciężkie boje próbując dostać się na tę stronę. |
Ja też. A do tego pojawił się problem z wysyłaniem postów - komunikat o błędzie !
Anaru - Wto 19 Cze, 2007 00:42
Kopiujcie sobie posty przed wysłaniem - jak sie forum wykrzaczy, to czasem zapisuje posta, a czasem nie - wtedy można po prostu wkleić ponownie bez pisania jeszcze raz...
ŁukaszG - Śro 20 Cze, 2007 01:15
Witam
Dzwoniłem wczoraj w tej sprawie do firmy, na serwerach których leży nasze forum. Podobno od kilku dni prowadzone są prace na poszczególnych serwerach mające na celu przywrócić sprawność działania sprzed kilku tygodni, czego oni sami są świadomi - i dodam szczerze, że jestem zdziwiony, że przyznają się do błędu ...a czas pokaże, czy rzeczywiście w najbliższych dniach działanie ulegnie poprawie.
Luc
praedzio - Śro 20 Cze, 2007 06:30
Dzięki za informację! Już się przestraszyłam, że to coś u mnie się dzieje.
Maryann - Śro 20 Cze, 2007 08:31
Znowu nieproszeni goście. Tym razem hurtowo:
http://forum.northandsout...ewprofile&u=224
http://forum.northandsout...dac67ece27c7660
Marija - Śro 20 Cze, 2007 08:42
Normalny atak klonów . Adminie!!!!!!!!!!!!!
ŁukaszG - Śro 20 Cze, 2007 11:45
Posprzątane
Luc
Marija - Śro 20 Cze, 2007 11:54
Adminie, jesteś czujny jak Komancz na tropie!!
Gunia - Śro 20 Cze, 2007 19:33
Dziewczyny, zauważyłam, że nawet jeśli w czasie wysyłania posta włączy się ten "Internal Error", to post zostaje opublikowany, więc nie ma problemu i nie trzeba wysyłać go drugi raz, bo po prostu będzie zdublowany, a potem ciężko jest zdążyć go skasować, zanim ktoś odpisze i tak już zostaje.
|
|
|