To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Sparkhouse (Dom na wrzosowisku) 2002

laura - Śro 21 Lis, 2007 21:50

Hmmm...Tutaj napisali,że będzie:
http://www.telemagazyn.pl/
Na wszelki wypadek nastawię video

Anonymous - Śro 21 Lis, 2007 21:53

a ja nie mam TV :frustracja:
a dusze diabłu bym oddałą coby film oglądnąć ten :/

Harry_the_Cat - Śro 21 Lis, 2007 22:02

O kurka!
Caitriona - Śro 21 Lis, 2007 22:07

Hę??? Serio??

edit: tu http://tv.wp.pl/.?ticaid=14dcf&_ticrsn=3 też jest w rozkładzie

Gosia - Śro 21 Lis, 2007 22:09

Tak na sto procent to nie wiadomo, bo sa sprzeczne informacje, ale na stronie TVP1 figuruje ten tytul.
Harry_the_Cat - Śro 21 Lis, 2007 22:12

Ale opis to mają normalnie strasznie zachęcający na TVP :roll:

O godzinie to już nie wspomne.... Chyba poczekam, żeby zobaczyć chociaż czy to to. Ale i tak dobrze, że mam DVD...

EDIT: To wszystko prawda. Właśnie leci. To ja już idę spać. Dobranoc.

Caitriona - Czw 22 Lis, 2007 10:52

Właśnie miałam się pytać czy był, bo oczywiście nie dałam rady doczekac. No proszę, nasza tv prezentuje produkcje BBC - szkoda tylko że o tej porze...
Marija - Czw 22 Lis, 2007 11:11

ZAUWAŻYŁAM w programie TV, ale od razu odpuściłam :cry2: . O 1. w nocy? :paddotylu:
achata - Czw 22 Lis, 2007 11:29

Marija napisał/a:
ZAUWAŻYŁAM w programie TV, ale od razu odpuściłam :cry2: . O 1. w nocy? :paddotylu:

O matko, a ja prawie już programu TV nie przeglądam. Nagrała któraś!?!?!
Wiadomo coś o jakowyś powtórkach?

przecinek - Czw 22 Lis, 2007 14:16

Sprawdzałam we wszystkich dostępnych mi programach papierowych - nie było. W chwili rozpaczy zadzwoniłam do TVP z pytaniem czy była emisja. Miła pani powiedziała mi że nie było, zamiast tego miał lecieć jakiś felieton. Zapytała się skąd wiem o emisji, a ja jej na to że właśnie czytam program na stronie TVP. To pani zadzwoniła do działu emisji i niestety SERIAL BYŁ EMITOWANY :frustracja:
Może zbiorowe maile z prośbą o powtórkę?

Marija - Czw 22 Lis, 2007 14:26

Dawaj adres, będziem słać błagania i groźby :wink: . Toż to skandal, żeby po 20. po raz drugi w ciągu paru miesięcy powtarzać ten sam chłam (wczoraj mi mignął film, który już mi migał niedawno), a resztę pakować po północy :bejsbol: .
przecinek - Czw 22 Lis, 2007 14:37

Napisałam pytanie o powtórkę korzystając z tego okienka
http://ww6.tvp.pl/3580,20050218179752.strona
Ciekawe czy odpowiedzą

Marija - Czw 22 Lis, 2007 14:42

I napisałam! No, zobaczymy :bejsbol: ...
Harry_the_Cat - Czw 22 Lis, 2007 19:46

W razie czego są jeszcze dwa odcinki.
Matylda - Czw 22 Lis, 2007 20:12

Dziewczynki a o czym właściwie piszecie
Chyba jestem mało spostrzegawcza :mysle:

laura - Czw 22 Lis, 2007 20:16

A mi się nie nagrało do końca.Nie wiem dlaczego,ale w pewnej chwili przestało nagrywać :cry2: :wsciekla: :frustracja:
Życie jest złe

przecinek - Czw 22 Lis, 2007 20:57

Odpowiedź z TVP
"Witamy
Niestety nie mamy zaplanowanej takiej powtórki, ale przekażemy redakcji taką prośbę. "
W przyszłą środę, a raczej już w czwartek, jest o 1.15 - magnetowid już nastawiłam. Od jutra przy porannej kawie przeglądam program tvp na ich stronie internetowej. Ciekawe co jeszcze interesującego mogło się ukryć pod postacią programów publicystycznych w godzinach nocnych.

Marija - Czw 22 Lis, 2007 21:14

Chyba maja ustawiona odpowiedz automatyczna, dranie :? . O Sparkhouse walczymy o ludzkiej porze, Matyldo :zalamka: ! Moze powtorza?
Anonymous - Czw 22 Lis, 2007 21:34

Niech mnie prosze ktoś przytuli. Nigdzie tego filmu nie mogę dostać a jak Rysia puszczą w TV to poza moim zasięgiem :cry2:
Anonymous - Czw 22 Lis, 2007 22:56

mam gdzies nagrany Smarkhouse ...
krzysztof - Pią 23 Lis, 2007 12:24

RA w tvp a u mnie w programie ani śladu :wsciekla: świetna pora na emisje na pewno obejrzę :cry2:
achata - Pią 23 Lis, 2007 18:22

krzysztof napisał/a:
RA w tvp a u mnie w programie ani śladu :wsciekla: świetna pora na emisje na pewno obejrzę :cry2:

Ruszam dołączyć do próśb koleżanek. Zasypmy ich listami. Może na oczy przejrzą.
Wysłałam maila. A co! Niech wiedzą, że są jeszcze wielbicielki BBC w Polsce. Nie dajmy się!

miłosz - Śro 28 Lis, 2007 13:51

nto przypominam : dzis 01:15 Dom na wrzosowisku (a właściwie jutro) też nastawie videło; kompletnie mi umknął - czy któś mógłby z grubsza strścić pierwszy odcinek :zalamka:
achata - Śro 28 Lis, 2007 15:17

miłosz napisał/a:
nto przypominam : dzis 01:15 Dom na wrzosowisku (a właściwie jutro) też nastawie videło; kompletnie mi umknął - czy któś mógłby z grubsza strścić pierwszy odcinek :zalamka:

Dzięki za przypomnienie, bo znowu bym zapomniała :)
Ustawiłam sobie alarm w komórce, bo inaczej to znowu skleroza :roll:
Jesli mię pamięć nie myli to na TVP1?

Anonymous - Śro 28 Lis, 2007 20:36

A ja andal nie mam TV.
Obetrzyjcie mi łzy. Proszę.
A warte to oglądnięcia chociaż? :wink: