Ekranizacje - Perswazje Persuasion (2007)
Anonymous - Śro 01 Lis, 2006 19:20
Wywiad z kapitanem Wentworthem czyli RP-J:
http://www.youtube.com/watch?v=LfdprJ8xKL4
Anonymous - Śro 01 Lis, 2006 19:24
A tu jeszcze scan artykułu ( nie czytałam bo za małe literki ):
http://i70.photobucket.co...achr73/Lyme.jpg
Harry_the_Cat - Czw 02 Lis, 2006 02:04
Zdjęcie z kręcenia Perswazji - na dole (to drugie to Opactwo):
Gitka - Czw 02 Lis, 2006 08:56
Moje nastawienie tylko troszeczkę sceptyczne
Co oni tam mówią o zaroście?
Czy kapitan Wentworth będzie miał brodę?
Admete - Czw 02 Lis, 2006 13:18
Naprawdę się cieszę, ze te dwie powieści znów są filmowane
Trzykrotka - Czw 02 Lis, 2006 14:30
To oczywiście tylko zdjęcia i trudno z nich wnioskować, ale - podobają mi sie! Trzymam kciuki za Annę, żeby wypadła lepiej niż wygląa, ale kapitan jest przynajmniej wysoki i imponujący. No i Katarzyna na przejażdżce też jest piękna!
Gunia - Pią 03 Lis, 2006 12:13
Mi też się podoba.
Anonymous - Wto 07 Lis, 2006 19:38
Pewnie już wszystkie wiecie, dzięki Gitce, że w czwartek 9.11 poleci serial 'BYRON' (nie pamiętam na jakim kanale). W serialu tym bedzie można zobaczyć Sally Hawkins, czyli nową Anne Elliot, w roli Mary Shelley.
Alison - Śro 08 Lis, 2006 11:28
| otherwaymistercollins napisał/a: | | Pewnie już wszystkie wiecie, dzięki Gitce, że w czwartek 9.11 poleci serial 'BYRON' (nie pamiętam na jakim kanale). W serialu tym bedzie można zobaczyć Sally Hawkins, czyli nową Anne Elliot, w roli Mary Shelley. |
Och Other, jaką masz fajową "bruzdę" w tym avatarku
Anonymous - Śro 08 Lis, 2006 11:55
Ali! A ty też zmieniłaś avatar!!! I to na jaki!!!!
Alison - Śro 08 Lis, 2006 13:06
| otherwaymistercollins napisał/a: | Ali! A ty też zmieniłaś avatar!!! I to na jaki!!!! |
Na troszkę tylko, a co, pomarzyć nie wolno?
Gitka - Śro 08 Lis, 2006 13:26
| otherwaymistercollins napisał/a: | | Pewnie już wszystkie wiecie, dzięki Gitce, że w czwartek 9.11 poleci serial 'BYRON' (nie pamiętam na jakim kanale). W serialu tym bedzie można zobaczyć Sally Hawkins, czyli nową Anne Elliot, w roli Mary Shelley. |
A jeśli jeszcze nie wiecie to zapraszam tu:
http://forum.northandsout...t=224&start=175
Alison, normalnie Cię nie poznałam :oops:
Anonymous - Śro 08 Lis, 2006 15:37
Ali pierwszy niecolinowy avatarek
Anonymous - Śro 08 Lis, 2006 19:09
| Alison napisał/a: | | otherwaymistercollins napisał/a: | Ali! A ty też zmieniłaś avatar!!! I to na jaki!!!! |
Na troszkę tylko, a co, pomarzyć nie wolno? |
Oczywiście że wolno! A nawet należy! A avatartek piękny :grin:
Gunia - Śro 08 Lis, 2006 21:00
| AineNiRigani napisał/a: | Ali pierwszy niecolinowy avatarek |
Kiedy go zobaczyłam, nie mogłam uwierzyć, że to Alison. Moja wewnętrzna równowaga się zachawiała, bo wiele się na forum zmienia, ale Kaziuta i Ali z Colinem w avatarze są jak fundamenty...
Anonymous - Śro 08 Lis, 2006 21:25
opoka...
miłosz - Pią 10 Lis, 2006 17:54
a ja takie znalazłam zdjecia z "Perswazji" i dodam, że wydały sie mi ciekawe
Gunia - Pią 10 Lis, 2006 18:06
Tam, gdzie byłam na koloniach, było nad morzem takie coś, jak na tym drugim zdjęciu.
Anonymous - Pią 10 Lis, 2006 18:51
a dlaczego to takie malutkie?!!
Alison - Pią 10 Lis, 2006 19:21
| AineNiRigani napisał/a: | | a dlaczego to takie malutkie?!! |
Co? zdjęcie, czy sztormik?
Widzę, że przejęłyście się trochę moją zmiana wizerunku, ale ja powrócę, nie bójta się, lada dzień powrócę, narazie jeszcze bawię się w panią Rochester. Tak mi ładnie w tych perełkach ...
przecinek - Pią 10 Lis, 2006 20:47
| Alison napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | | a dlaczego to takie malutkie?!! |
Co? zdjęcie, czy sztormik?
Widzę, że przejęłyście się trochę moją zmiana wizerunku, ale ja powrócę, nie bójta się, lada dzień powrócę, narazie jeszcze bawię się w panią Rochester. Tak mi ładnie w tych perełkach ... |
Na pierwszy rzut oka myślałam, że odnosi się to zdjęcie do Ani z Zielonego Wzgórza, a dopiero potem zobaczyłam podpis. Piękne zdjęcie, piękne marzenia ...
Harry_the_Cat - Pią 10 Lis, 2006 20:59
| miłosz napisał/a: | | zdjecia z "Perswazji" |
a kapitan jakoś tak mało w mundurze...
Anonymous - Pią 10 Lis, 2006 22:05
| Harry_the_Cat napisał/a: | | miłosz napisał/a: | | zdjecia z "Perswazji" |
a kapitan jakoś tak mało w mundurze... |
Z forum IMDB:
Just been working on 'Persuasion' filming one of the last scenes which I won't spoil, but it goes beyond the last TV production (and the novel). Rupert Penry-Jones seems very dashing as Capt. Wentworth and all the cast are much younger than before. My main surprise however was that no one wore Naval uniforms, or any miliatry uniforms for that matter (I was playing a Colonel!) We shall see what happens next week when we do the scenes at the Assembly rooms
Harry_the_Cat - Pią 10 Lis, 2006 22:08
Niedobrze.
Caitriona - Sob 11 Lis, 2006 15:59
Czy ja dobrze zrozumiałam, ze nie będzie mundurów : : :
|
|
|