Filmy - Horrory i thillery
Admete - Pon 26 Paź, 2020 15:34
Może zajrzę w wolnej chwili.
Agn - Wto 27 Paź, 2020 13:56
Odkrylam, ze na hbo go jest serial "Co robimy w ukryciu". Kiedys z luboscia obejrzalam film. Konwencja jest ta sama, czyli wampiry opowiadaja o swoim zyciu. Ubaw po pachy, aczkolwiek oczywiscie humor jest dosyc specyficzny. Ale jakos mi to w tym przypadku gra.
Bawie sie przednio.
praedzio - Sob 26 Cze, 2021 08:57
Qrła, skasowałam niechcący post, który wysmażyłam na temat serialu oglądanego obecnie na Amazon Prime. Mowa o "NOS4A2" na postawie powieści Joe'go Hilla o tym samym tytule. Wiem, ze nie powinno się chwalić dnia przed zachodem słońca, ale zbliżając się do końca pierwszego sezonu mogę powiedzieć, że jestem zachwycona klimatem. Wczoraj uslyszałam od kolegi, że Stephena Kinga lepiej się czyta niż ogląda, a na pewno lepiej się ogląda te produkcje, przy których autor nie miał za wiele do powiedzenia. To tutaj z kolei mam wrażenie, jakbym oglądała Kinga bez jego ingerencji. Notabene, Joe Hill to jego syn.
Świetny pomysł z Kreatywnymi i ich Krajobrazami. No, i głównego Zuola - Charliego Manxa gra Zachary Quinto - pamiętny Sylar z "Herosów".
Agn - Sob 26 Cze, 2021 09:15
A książku czytała?
praedzio - Sob 26 Cze, 2021 09:41
Gdzieś tam utknęłam, odkładając na przyszłość.
Admete - Sob 26 Cze, 2021 12:51
Spróbuję obejrzeć.
Aragonte - Sob 28 Wrz, 2024 15:50
Dziewczyna z kanału Freakery (b. ciekawego moim zdaniem) wrzuciła filmik o Burtonie, gotyku i podobnych klimatach, więc linkuję - jesień się robi, więc te klimaty są na czasie
https://www.youtube.com/watch?v=wB9YRU5fZXs
|
|
|