Seriale - Sing me a song of a lass that is gone...
Agn - Czw 11 Wrz, 2014 20:58
| Harry_the_Cat napisał/a: | to moglby byc z sezonu 1740, moze juz outdated |
Od razu stoi mi przed oczami Orlando Bloom z Muszkieterów:
- It's so... ancient.
Agn - Czw 11 Wrz, 2014 21:00
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Agn napisał/a: | Oj, owszem! Mnie zachwyca, jak panowie swobodnie czują się w kiltach. |
Widzialam kilka wywiadow z Samem, kiedy mowil, ze super sie w kilcie czuje, bardzo swobodnie. I w ogole na wiekszosc eventow promujacych chodzi chyba w kilcie. |
Bomba! Bardzo mi się takie podejście podoba.
praedzio - Czw 11 Wrz, 2014 21:06
Często się zastanawiam, jak te kilty muszą być fajnie skrojone i uszyte, ze zawsze ładnie się układają i ruchy facetów nabierają w nich takiej tanecznej niemal gracji. Chociaż całkiem możliwe, że w jakichś wyciętych scenach mogły pojawić się problemy natury logistycznej.
Na FMC często widuję facetów w kiltach, ale fakt, że dość aktywnie udzielają się tanecznie, więc ich gracja i swoboda poruszania się może wynikać z czegoś innego, niż dobrze skrojony kilt.
primavera - Czw 11 Wrz, 2014 21:07
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Agn napisał/a: | Oj, owszem! Mnie zachwyca, jak panowie swobodnie czują się w kiltach. |
Widzialam kilka wywiadow z Samem, kiedy mowil, ze super sie w kilcie czuje, bardzo swobodnie. I w ogole na wiekszosc eventow promujacych chodzi chyba w kilcie. |
przecież Jamie, Dougal i Colum to rodowici Szkoci więc kilty im nie obce
Harry_the_Cat - Czw 11 Wrz, 2014 21:08
btw myslalam, ze to praedzio ma ten watek zdjeciami zasypac
Harry_the_Cat - Czw 11 Wrz, 2014 21:19
| praedzio napisał/a: | Często się zastanawiam, jak te kilty muszą być fajnie skrojone i uszyte, ze zawsze ładnie się układają i ruchy facetów nabierają w nich takiej tanecznej niemal gracji. Chociaż całkiem możliwe, że w jakichś wyciętych scenach mogły pojawić się problemy natury logistycznej.
|
internet ma odpowiedz na wszystko....
praedzio - Czw 11 Wrz, 2014 21:22
Auć.
Agn - Czw 11 Wrz, 2014 22:05
| Cytat: | Często się zastanawiam, jak te kilty muszą być fajnie skrojone i uszyte, ze zawsze ładnie się układają i ruchy facetów nabierają w nich takiej tanecznej niemal gracji. Chociaż całkiem możliwe, że w jakichś wyciętych scenach mogły pojawić się problemy natury logistycznej.
Na FMC często widuję facetów w kiltach, ale fakt, że dość aktywnie udzielają się tanecznie, więc ich gracja i swoboda poruszania się może wynikać z czegoś innego, niż dobrze skrojony kilt. |
ACZKOLWIEK w dobrze skrojonym, leżącym na tobie ciuchu poruszasz się naprawdę swobodniej i lepiej niż w przyciasnym dresiku albo wbijającej się w pachy bluzce, choćby najpiękniejszej.
| Harry_the_Cat napisał/a: | | internet ma odpowiedz na wszystko.... |
W zasadzie nic nie widać, więc...
Harry_the_Cat - Czw 11 Wrz, 2014 22:34
No bo nie sa sceny wyciete
Agn - Czw 11 Wrz, 2014 22:41
Ależ wiem.
Harry_the_Cat - Pią 12 Wrz, 2014 00:24
Wywiad z Grahamem McTavishem
Troche spoilerow, mowi o relacji miedzy Dougalem i Claire, o charakterze Dougala - dosyc ciekawe
praedzio - Pią 12 Wrz, 2014 22:49
| Harry_the_Cat napisał/a: | | btw myslalam, ze to praedzio ma ten watek zdjeciami zasypac |
Poczekaj, słońce. Nadchodzi weekend, wyśpię się i ruszę do dzieła.
Harry_the_Cat - Pią 12 Wrz, 2014 22:59
No to teraz??? Ja jutro bladym switem wyjezdzam!! haha
No nic, jakis internet powinnam miec, ale to bedzie ogladanie na malym ekraninku telefonu!
Agn - Pią 12 Wrz, 2014 23:10
Dawaj, dawaj! Fotek nie żałuj!
primavera - Nie 14 Wrz, 2014 08:41
jest już odcinek nr 6 - zabieram się za oglądanie
Agn - Nie 14 Wrz, 2014 10:58
Już jest 6? Ooo...
Harry_the_Cat - Nie 14 Wrz, 2014 12:15
Spoilers welcome! Jako ze nie obejrze raczej do przyszlej soboty....
praedzio - Nie 14 Wrz, 2014 12:24
Zdaje się, że pojawi się Czarny Jack.
Caitriona - Nie 14 Wrz, 2014 12:26
Ja tez już obejrzałam 6 odcinek. Oj, momentami ciężko było patrzeć... Biedny Jamie...
Za to Jack Randall, kurczę, psychopata. Straszny człowiek.
Agn - Nie 14 Wrz, 2014 12:30
Tylko nie mow, ze bedzie uparcie chcial gwalcic Claire...
Caitriona - Nie 14 Wrz, 2014 12:40
Hmm. Może na wszelki wypadek w spoiler:
Harry_the_Cat - Nie 14 Wrz, 2014 13:34
Cait - opowiada i czy sa pokazane te wspominki?
Caitriona - Nie 14 Wrz, 2014 14:15
Tak, pokazane są. Właśnie wtedy trudno momentami oglądać...
Harry_the_Cat - Nie 14 Wrz, 2014 18:16
Hmm. Nie wiem czy ta doslownosc to dobry pomysl. Szczegolnie w kontekscie finalu ksiazki.
Caitriona - Nie 14 Wrz, 2014 18:30
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Szczegolnie w kontekscie finalu ksiazki. |
A jaki jest finał?
|
|
|