Aktorzy - Paul Newman
Anaru - Nie 05 Sie, 2012 14:26
Prawdaż
Szczególnie ładnie wyeksponowane.
Agn - Nie 05 Sie, 2012 14:32
| Cytat: | Szczególnie ładnie wyeksponowane. |
Święte słowa! Mhhhrrrr...
Anonymous - Nie 05 Sie, 2012 15:27
wlasnie mialam powiedziec, ze te plecy to tak dla Anaru - z laurka niemalze i osobista plecowa dedykacja.
praedzio - Nie 05 Sie, 2012 16:04
Dorzucam kolejną porcję fotek:
... i kolejne jajcarskie:
Anaru - Nie 05 Sie, 2012 20:13
| AineNiRigani napisał/a: | | wlasnie mialam powiedziec, ze te plecy to tak dla Anaru - z laurka niemalze i osobista plecowa dedykacja. |
No nie będę się wypierać, że piękne męskie plecy przechodzące w zgrabne męskie biodra lubię , a jak jeszcze do kompletu mam piękne męskie ramiona, to tym bardziej.
| praedzio napisał/a: | | Dorzucam kolejną porcję fotek: |
Obejrzane, z rozpływająca się Agn u boku
Agn - Nie 05 Sie, 2012 21:23
| Anaru napisał/a: | z rozpływająca się Agn u boku |
Subtelnie to ujęłaś. Ja tam topniałam na podłodze! Kwiliłam jak jakaś nienormalna, o strużce śliny sowicie kapiącej na podłoże to już w ogóle nie wspomnę.
Aha! Obwieszczam oraz wszem i wobec wiadomym czynię, że Anaru jest moją osobistą boginią miesiąca! Coby nikt nie miał wątpliwości...
Skoro dzielimy się fotkami, pozwolę sobie wrzucić kilka zdjęć Paula w wydaniu dojrzałym. On mi się podoba nie tylko jako młody facet. Uważam, że prawdziwym cudem stał się w okresie dojrzałości, ale podoba mi się również jako starszy pan. Naprawdę ładnie się starzał, tak... godnie.
Mogęęę? Ok, nikt nie zgłasza obiekcji. Hehe, no to jadziem z tem koksem.
I jeszcze, by nie być gołosłowną...
Agn - Nie 05 Sie, 2012 21:59
I jeszcze coś dorzucę - Iconoclasts, odcinek z Robertem Redfordem i Paulem Newmanem: http://www.youtube.com/watch?v=l2uKGmNPhaI (to jest pierwsza część, ale obok jest następna). To program o ludziach, którzy zrobili coś nietypowego. Redford, wiadomo, odpalił festiwal kina niezależnego Sundance, a Paul - obozy dla chorych dzieci.
Aragonte - Nie 05 Sie, 2012 22:04
| Agn napisał/a: | | Skoro dzielimy się fotkami, pozwolę sobie wrzucić kilka zdjęć Paula w wydaniu dojrzałym. On mi się podoba nie tylko jako młody facet. Uważam, że prawdziwym cudem stał się w okresie dojrzałości, ale podoba mi się również jako starszy pan. Naprawdę ładnie się starzał, tak... godnie. |
Wcale mnie to nie dziwi - miał pięknie rzeźbione rysy (brzmi górnolotnie, ale taka prawda), uroczy uśmiech i oczy, nie roztył się, nie rozpił - klasa sama w sobie...
Agn - Nie 05 Sie, 2012 22:09
Ważne jest dla mnie nie tyle to, że zachował urodę. Godne starzenie się to dla mnie - po prostu się starzeje. Jest zadbany, ale widać wiek. Niczego nie poprawiał, nie naciągał. Widać na nim czas i jest to naprawdę ładny widok.
Aragonte - Nie 05 Sie, 2012 22:13
W przypadku niektórych aktorów widać ten wiek w mniej ładny sposób, z powodów, które powyżej wymieniłam
praedzio - Nie 05 Sie, 2012 22:17
Ten facet po prostu znalazł to, co w życiu najważniejsze.
Agn - Nie 05 Sie, 2012 22:23
| Cytat: | W przypadku niektórych aktorów widać ten wiek w mniej ładny sposób, z powodów, które powyżej wymieniłam |
Np. Brando. Albo Elvis.
| Cytat: | | Ten facet po prostu znalazł to, co w życiu najważniejsze. |
Szczęściarz.
Agn - Nie 05 Sie, 2012 22:58
A'propo - tu pierwsza część dokumentu o Joanne i Paulu: http://www.youtube.com/wa...feature=related
milenaj - Pon 06 Sie, 2012 07:29
| Agn napisał/a: | | Skoro dzielimy się fotkami, pozwolę sobie wrzucić kilka zdjęć Paula w wydaniu dojrzałym. On mi się podoba nie tylko jako młody facet. Uważam, że prawdziwym cudem stał się w okresie dojrzałości, ale podoba mi się również jako starszy pan. Naprawdę ładnie się starzał, tak... godnie. |
W "Bez złych intencji" miał 56 lat i wygladał świetnie.
Moje wrażenia http://forum.northandsout...art=2550#335483
A na TCM, którego jestem szczęśliwą posiadaczką szykują siędwa następne filmy do oglądania.
Agn - Pon 06 Sie, 2012 08:07
| milenaj napisał/a: | | szykują siędwa następne filmy do oglądania. |
Które???
| milenaj napisał/a: | | W "Bez złych intencji" miał 56 lat i wygladał świetnie. |
Nie wątpię. On całe życie wyglądał bardziej niż świetnie. Twoje wrażenia przeczytałam i dziś wieczorem planuję sobie obejrzeć ten film. Ach, nie mogę się doczekać. Tylko w pracy wytrzymać i już...
EDYCJA: Aha, już widzę. Nieugięty Luke i Nagroda. Ten drugi ciągle przede mną. A pierwszy już widziałam - film jest cudowny.
EDYCJA II: A 17 sierpnia na TCM będzie Ruchomy cel!
milenaj - Pon 06 Sie, 2012 08:26
Pozostaje tylko trzymać kciuki, żebym akurat była w domu, bo mój dekoder z możliwością nagrywania lubi nawalać.
Agn - Pon 06 Sie, 2012 08:30
Jak widzę TCM lubi puszczać filmy po 2-3 razy, więc masz szansę.
No i zawsze pozostaje CocoJumboTV.
milenaj - Pon 06 Sie, 2012 08:39
Też tak własnie przepatrzyłam, że chyba jakoś dam radę. O tej szóstej rano z pewnością.
Agn - Pon 06 Sie, 2012 08:56
| milenaj napisał/a: | O tej szóstej rano z pewnością. |
Czego się nie robi dla Paula...
praedzio - Pon 06 Sie, 2012 10:57
Jest! Jest! Przyszła książka! Przy okazji zrobiłam przedstawienie wylatując z mokrą głową na ulicę (myłam głowę i byłam w trakcie nakładania odżywki na włosy), bo musiałam podpisać odbiór przesyłki. Listonosz zażartował, że Poczta Polska jest tak szybka, że człowiek nie zdąży wziąć prysznica.
Nic to! Mam Bezwzględny wyzysk!
Agn - Pon 06 Sie, 2012 19:27
A ja właśnie skończyłam czytać! Boru, gdzie produkują takich ludzi?! Zaiste wspaniały był z niego facet, tyle wam powiem!
A na zachętę podrzucę mój ulubiony fragment (no, jeden z wielu).
Panowie wypuszczają na rynek swój popcorn. Jak to zwykle przy "premierze" produktu robią imprezę reklamową, na której śpiewają śmieszne piosenki i ogólnie jest fajnie.
| Cytat: | Na naszej popcornowej imprezie Paul i Hotch urzędowali za barem. Hotch napełniał kieliszki przeróżnymi drinkami, które później podawał Paulowi, a ten z kolei rozdawał kieliszki zebranym gościom. Jedna pani, patrząc na Paula z uwielbieniem, zapytała się go, czy mógłby zamieszać jej drinka swoim własnym palcem. "Bezpieczniej jest używać w tym celu kostek do lodu" - odpowiedział Paul. Z kolei inna pani zapytała się go, czy mógłby zdjąć na chwilę okulary słoneczne, żeby mogła popatrzeć w jego słynne przepiękne niebieskie oczy.
- Bardzo bym chciał, madame - powiedział Paul - ale obawiam się, że jak zdejmę okulary, to opadną mi spodnie. |
praedzio - Pon 06 Sie, 2012 22:02
Też ryknęłam śmiechem w pociągu przy tym fragmencie.
Niektóre listy od fanów były przezabawne.
Agn - Pon 06 Sie, 2012 22:06
Na mnie to już w ogóle dziwnie się ludzie patrzą w autobusie, bo co jakiś czas chichoczę pod nosem. I tak, niektóre listy są b. zabawne. A te na końcu - bardzo wzruszające.
Obejrzałam Bez złych intencji: http://forum.northandsout...art=2550#335614
Wspominałam już kiedyś, że uwielbiam Paula Newmana?
praedzio - Pon 06 Sie, 2012 22:14
| Agn napisał/a: | | Wspominałam już kiedyś, że uwielbiam Paula Newmana? |
Nie mam pojęcia. A wspominałaś?
Wracając do książki - któy to z nich miał stać za barem, a który miał być Gorącą Hostessą?
A, i uwielbiam ich wspólne wyprawy na ryby.
Jeszcze ryknęłam śmiechem przy fragmencie, w którym Paul odpowiadał na pytanie, jak to się stało, że zajął się kuchnią. Odpowiedział, że fartuszek kucharski robił mu za przebranie, żeby nie skończył wykastrowany, jak jego psy.
Agn - Pon 06 Sie, 2012 22:20
| praedzio napisał/a: | Nie mam pojęcia. A wspominałaś? |
No to czas mnie to w końcu zrobić. Uwaga, oświadczam! UWIELBIAM PAULA NEWMANA!!!
| praedzio napisał/a: | któy to z nich miał stać za barem, a który miał być Gorącą Hostessą? |
To chyba oczywiste?
Moja wyobraźnia dokonywała karkołomnych wyczynów, kiedy wyobrażałam sobie te przedstawienia, które dawali (kasa też szła na obozy). Paul najczęściej dostawał jakąś rolę kobiecą i przebierał się choćby za kandydatkę na miss. O ludu, to musiało być epickie!
|
|
|