Fantastyka - Fantastyka na małym i dużym ekranie II
Admete - Nie 03 Lip, 2011 15:22
Jestem po 3 odcinku Falling Skies - zaczyna mi się ten serial podobac Uwielbiam Noaha Wyle'go, a w tym serialu dali mu całkiem ciekawą rolę I historia zaczyna się rozwijać. Mam nadzieję, że scenarzyści wiedzą dokąd zmierzają. Pomysł z inwazją obcych nie jest nowy, ale w przeciwieństwie do V nie ma lukru i ruch oporu jak należy
Promo czwartego odcinka:
http://www.spoilertv.com/...race-sneak.html
Obejrzałam też dwa ostatnie odcinki Sanstuary - ciekawa końcówka - chyba będzie wojna z abnormalnymi, a na dodatek Helen Magnus wróciła do początków Jak dobrze, że wraca Heven, Eureka i Warehouse - potrzebuję fantastyki jak ryba wody.
asiek - Śro 06 Lip, 2011 09:32
Obejrzałam dwa pierwwsze odcinki Falling Skies i na razie większych wrażeń. Nie wiem, czy serial mnie wciągnie, póki co mam mieszane uczucia.
praedzio - Śro 06 Lip, 2011 10:13
Ja na razie utknęłam w połowie pierwszego odcinka. Może nastrój miałam nieodpowiedni.
Admete - Śro 06 Lip, 2011 10:15
Może trzeci coś zmieni...
asiek - Śro 06 Lip, 2011 10:46
| praedzio napisał/a: | | Ja na razie utknęłam w połowie pierwszego odcinka. Może nastrój miałam nieodpowiedni. |
Też tak miałam. Odsapnęłam ze dwa dni i przymierzyłam się ponownie.
Alicja - Śro 06 Lip, 2011 18:08
ja też męcze go na siłę. Bywa tak, że akcja rozkręca się później Może po trzecim, jak pisze Admete, będzie lepiej?
Admete - Śro 06 Lip, 2011 21:08
Ja chyba lubię aktora i dlatego mi się podoba
Caitriona - Śro 06 Lip, 2011 21:53
Ja stanęłam po drugim odcinku i nawet Carter jakoś mnie nie może przyciągnąć ponownie Ale może za jakiś czas powrócę
asiek - Śro 06 Lip, 2011 21:58
Obejrzałam trzeci odcinek... Końcówka mnie zaskoczyła. :o
Admete - Śro 06 Lip, 2011 22:45
I w czwartym jest ciekawe wyjaśnienie.
asiek - Śro 06 Lip, 2011 23:27
Obejrzałam pierwszy odcinek serialu El Barco i całkiem ciekawie się zapowiada...
http://www.youtube.com/wa...feature=related
http://www.seans-online.pl/el-barco-statek.html
| Admete napisał/a: | | I w czwartym jest ciekawe wyjaśnienie. |
A jest już czwarty ? ... Muszę poszukać...
Admete - Czw 07 Lip, 2011 14:48
To na tej stronce, którą podałaś? Spróbuję obejrzeć w wolnej chwili.
Tam trzeba się logować?
asiek - Czw 07 Lip, 2011 15:18
Nie korzystałam z tej stronki, wkleiłam do niej link, aby przedstawić fabułę serialu.
Sam film z polskim sosem znalazłam na gryzoniu.
Alicja - Śro 13 Lip, 2011 20:57
oglądam dalej Falling.. i zastanawiam się dlaczego Outcasts zakończyli na 8 odcinku. Z odcinka na odcinek było coraz ciekawej i bumm. Koniec. Nawet nie rozwiązano wszystkich wątków jak już coś interesującego nakrecą to nikt tego nie ogląda?
Admete - Śro 13 Lip, 2011 21:03
Fantastykę zwykle oglądają mlodziaki i nie korzystają z klasycznej tv...
Alicja - Śro 13 Lip, 2011 21:04
ten serial miał taki potencjał
Admete - Śro 13 Lip, 2011 21:12
Jak mnóstwo innych seriali sf. Ja się czasem zastanawiam jakim cudem Babylon 5 dostałe te pięć serii, które dostał. To jest tak całkowicie niszowa rzecz...
Alicja - Śro 13 Lip, 2011 21:13
w tym sęk ,że mało oglądam seriali sf, jakoś nie mam do nich szczęścia. A gdy usiądę do któregoś to go kończą
Aragonte - Śro 13 Lip, 2011 21:18
| Admete napisał/a: | | Jak mnóstwo innych seriali sf. Ja się czasem zastanawiam jakim cudem Babylon 5 dostałe te pięć serii, które dostał. To jest tak całkowicie niszowa rzecz... |
Admete, teraz by go pewnie nie nakręcili - albo nakręcili w zupełnie innej wersji, np. zaczynając od akcji III sezonu, a resztę dając w retrospekcjach
Wtedy było odpowiednio mniej seriali, dlatego - moim zdaniem - się uchował.
Admete - Śro 13 Lip, 2011 21:19
Musisz się niestety z tym pogodzić - SGU miał potencjał - zdjęli...Firefly był genialny - jeden krótki sezon...Jedynie pierwotne SG-1 miało 10 sezonów...Nastał zły czas dla fanów sf. Na pocieszenie mam B5 - mogę to oglądac co jakiś czas od nowa.
Aragonte - Śro 13 Lip, 2011 21:21
Firefly to ciachnęli tak naprawdę w połowie sezonu, bo miał mieć dwadzieścia parę odcinków
Alicja - Śro 13 Lip, 2011 21:28
to samo Earth 2, chociaż to było dawno
Admete - Śro 13 Lip, 2011 21:29
Nie przypominaj mi...To dopiero było okrutne zakończenie.
Aragonte - Śro 13 Lip, 2011 21:31
No, pamiętam, jak w desperacji szukałam sobie fanfików na pociechę
Alicja - Śro 13 Lip, 2011 21:31
właśnie o to mi chodzi, co lepszy serial i ciach go . A potem krzyk ,że fanów nie ma.
|
|
|