Fantastyka - Haven
praedzio - Pią 01 Paź, 2010 17:15
Ooo, dzięki. W wolnym czasie se druknę i poczytam.
praedzio - Sob 02 Paź, 2010 21:12
Aaaaa... Idę wziąć prysznic i na sen zapodam sobie najnowsze Haven. Jutro mam na ósmą, buuuu....
praedzio - Sob 02 Paź, 2010 22:54
Oż ty w mordę kopany!!!
Końcówka Haven wbiła mnie w glebę i teraz tonę w domysłach...
Admete - Sob 02 Paź, 2010 23:32
| praedzio napisał/a: | Oż ty w mordę kopany!!!
Końcówka Haven wbiła mnie w glebę i teraz tonę w domysłach... |
jeszcze jeden odcinek nam został. Zaraz obejrzę 12.
Admete - Pią 08 Paź, 2010 13:42
AAAA! praedzio - Haven dostał 2 sezon
| Cytat: | | NEW YORK - October 7, 2010 - Haven, Syfy's original series from leading independent producer Entertainment One (eOne), has been renewed for season two. The 13-episode season will commence production on location in Nova Scotia in Spring 2011 with an eye towards a Summer 2011 premiere. |
praedzio - Pią 08 Paź, 2010 13:56
YES!!!
A ja tu już chodziłam z nosem na kwintę, że tylko jeden odcinek przede mną i se nawet avek zmieniłam na tę okoliczność... Jejku, jejku! To jak oni zakończą TEN sezon???
Admete - Pią 08 Paź, 2010 14:38
Na pewno nie wyjaśnią wszystkiego - dostali w końcu następny sezon
praedzio - Pią 08 Paź, 2010 15:01
A, dziady jedne! Trzymać w niepewności...
praedzio - Sob 09 Paź, 2010 16:51
Obejrzałam ostatni odcinek Haven... i siedzę ze szczęką na kolanach...
Tylko się tak zastanawiam - co oni umieszczą w drugim sezonie? Z takim zakończeniem sezonu pierwszego...
Ale w sumie... Pozostaje jeszcze kwestia tatuażu... Łoj, ten ostatni odcinek mogli rozbić na dwie części. Za szybko i zbyt powierzchownie potraktowano pewne sprawy...
Admete - Sob 09 Paź, 2010 20:39
No poodbno, że szokująco Nie widziałam jeszcze. Jakoś mi się nie spieszy, bo potem rok czekania.
praedzio - Pon 11 Paź, 2010 19:09
Oglądam sobie drugi raz ostatni odcinek Haven i ponownie zachwycam się wkurzonym Nathanem:
Aragonte - Pon 11 Paź, 2010 20:13
Jak się przestaniesz Nathanem zachwycać w takim natężeniu, to Earth 2 dokończ
Admete - Pią 15 Paź, 2010 20:42
Podobała mi się w ostatnim Haven scena, w której Audrey w końcu dowiedziała się, że Nathan czuje jej dotyk Ładne to było, zagrane bardzo delikatnie - bez przesady. I ciekawe zakończenie...
praedzio - Pią 15 Paź, 2010 21:07
No, ciekawe. Rodzące wiele pytań.
Chief Wuornos wiedział o Audrey/Lucy? Na pewno wiedział - w końcu już korzystał z pomocy Lucy. W takim razie kim jest szef Audrey, który ją przysłał do Haven? No i w jaki sposób Lucy uchowała się jako Audrey?
Admete - Pią 15 Paź, 2010 21:14
Nie mam zielonego pojęcia. Możliwe, że jej wspomnienia nie są prawdziwe...
Eeva - Sob 16 Paź, 2010 09:52
Obejrzałam w końcu ostatni odcinek Haven, strasznie fajne zakończenie, teraz będzie mnie to męczyć kim własciwie jest Audrey/Lucy. Już strasznie chciałabym drugi sezon
praedzio - Sob 16 Paź, 2010 17:29
Nie jesteś w tym osamotniona.
Eeva - Sob 16 Paź, 2010 21:37
No i przede wszystkim: co z Dukem!?!?!
praedzio - Sob 16 Paź, 2010 21:46
Będzie sobie prowadził śledztwo w sprawie tatuażu. Z nim to najprostsza sprawa, przynajmniej na razie. Coś mi mówi jeszcze, że Chief Wuornos nie powiedział ostatniego słowa. Kto wie - może się pozbiera do kupy.
Caitriona - Śro 20 Paź, 2010 16:19
Stwierdzam po obejrzeniu ostatniego odcinka, że Haven jest naparwdę ciekawym serialem. Traktowałam go luźniej na początku, ale pod koniec się przywiązałam do niego. Ciekawe postacie i ogólnie fajne pomysły w scenariuszu. Bardzo się cieszę, że będzie druga seria
Praedziu, fajny avek
asiek - Czw 21 Paź, 2010 08:19
| Caitriona napisał/a: | Stwierdzam po obejrzeniu ostatniego odcinka, że Haven jest naparwdę ciekawym serialem. Traktowałam go luźniej na początku, ale pod koniec się przywiązałam do niego. Ciekawe postacie i ogólnie fajne pomysły w scenariuszu. Bardzo się cieszę, że będzie druga seria |
To mówisz, że potem jest lepiej ? ... Hmmm... ja po drugim odcinku spasowałam.
Caitriona - Czw 21 Paź, 2010 15:36
Tak, moim zdaniem jest lepiej. Ale ja osobiście bardzo polubiłam od razu główną bohaterkę, potem jej partnera. I może dlatego tak się wciągnęłam
praedzio - Czw 21 Paź, 2010 17:15
Jest zdecydowanie lepiej. Audrey jest naprawdę świetną postacią, taką babeczką z ikrą. Rozwaliła mnie już w pierwszym odcinku, kiedy wisząc w samochodzie nad przepaścią usiłowała zmienić stację radiową, bo stwierdziła, że nie zginie przy takiej idiotycznej piosence.
Aragonte - Nie 24 Paź, 2010 02:25
Popieram przedpiszczynię
Właśnie łyknęłam pierwszy odcinek Haven i zastanawiam się, czy nie puścić kolejnego, mimo dość późnej pory. Zaciekawiło mnie
Pewnie jutro uruchomię wyszukiwarkę i będę szukać wyjaśnienia tego "defektu" Nathana
Edit: Obejrzałam odcinek drugi. Wreszcie wiem, o co chodzi z tą włóczką
Nadal jestem zainteresowana rozwikłaniem różnych zagadek, więc jutro zamierzam kontynuować znajomość z Haven.
Na podstawie których książek Kinga to jest nakręcone?
Może o tym było w wątku, ale nie chce mi się w tej chwili tego szukać.
praedzio - Nie 24 Paź, 2010 07:20
Colorado Kid Kinga. Ale to naprawdę luźne ponoć nawiązanie. Z tego co wiem - w książce głównymi bohaterami są Steve i Dave - dziennikarze.
|
|
|