Richard Armitage - SPOOKS (Tajniacy) 8 - Lucas North comes again.... (seria 8)
Admete - Pon 14 Gru, 2009 22:34
Nie oglądam dla jego urody, tylko dla aktorstwa Może grać odrażającą, okropną postac, a ja się i tak zachwycam. Zachwycam się tym, że potrafi zagrać zupełnie różne osoby i nigdy nie mam uczucia, że gra. On po prostu jest postacią, która odtwarza
Spooks na pewno obejrze, w koncu
Gosia - Śro 23 Gru, 2009 21:58
Dziś w BBC One ostatni odcinek z tej serii serialu "Spooks".
Lucas and Section D face a race against time to prevent worldwide nuclear destruction.
Gosia - Czw 24 Gru, 2009 09:24
Wiemy już jak się skończyła ta seria Spooksów. Na końcu był cliffhanger, bo nie wiadomo, kto przeżyje. W spoilerze napiszę co mi się wydaje.
Odcinek 8
Sytuacja między Indiami i Pakistanem przechodzi w stan krytyczny, kiedy indyjski okręt podwodny dostaje się w ręce Pakistanu. Indyjski rząd stawia siedmiodniowe ultimatum, zanim odpowie, więc należy zapobiec pierwszej nuklearnej konfrontacji od czasu II wojny światowej. Brytyjczycy i Amerykanie w pospiechu organizują pokojowe spotkanie w Londynie w celu rozwiązania konfliktu. Sekcja D ma za zadanie dbać o bezpieczeństwo, ale zespół Harry`ego nie wie, że Russel Price, agent CIA, należy do tajnej grupy Nightingale. Podczas gdy Harry i Ros próbują utrzymać bezpieczeństwo pokojowych rozmów, Lucas niespodziewanie spotyka się z Sarah Caulfield. Polecono jej go zabić....
Krótkie klipy filmowe z całej tej serii:
http://www.richardarmitag...-clips.html#ep8
W tym odcinku pojawia się ponownie Sarah Caulfield, Lucas i ona spotykają się i rozmawiają. Widać, że Lucasowi nie jest łatwo, że oboje coś do siebie czują, bo próbują się wzajemnie w jakiś sposób ratować. Jednak stoją po przeciwnych stronach barykady.
W pewnym momencie jest gra z czasem, bo chodzi o bombę, która ma wybuchnąć w budynku, gdzie odbywa się spotkanie brytyjskiego sekretarza stanu i pakistańskiego.
MI5 musi rozbroić bombę lub zdążyć ewakuować wysokich urzędników, by zapobiec międzynarodowemu konfliktowi.
Później wrzucę scriny.

BeeMeR - Wto 29 Gru, 2009 14:12
Skrinom (zwłaszzca Rysiowym) nigdy nie powiem nie
primavera - Czw 15 Lip, 2010 10:19
od wczoraj na BBC Entertainment można juz oglądać Spooks z Rysiem - hmmmmm mniodzio dla oczu
maniutka - Czw 15 Lip, 2010 10:55
A we wtorek był pierwszy odcinek serii, na który jeszcze się Rupert załapał
Admete - Wto 21 Wrz, 2010 07:43
Jest 9 sezon Spooks.
primavera - Wto 21 Wrz, 2010 16:45
| Admete napisał/a: | | Jest 9 sezon Spooks. |
yahoooooooooooooooooo!!!!
mam nadzieję że Rysiu w nim gra
Fibula - Wto 21 Wrz, 2010 18:45
| primavera napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Jest 9 sezon Spooks. |
yahoooooooooooooooooo!!!!
mam nadzieję że Rysiu w nim gra |
Jeśli go nie ubili w 8 (jeszcze nie oglądałam), to gra .
Harry_the_Cat - Czw 23 Wrz, 2010 00:15
Gra, gra, bo mi mignal na ekranie....
Harry_the_Cat - Wto 28 Wrz, 2010 00:01
Obejrzalam najnowszy odcinek Spooks - musze przyznac, ze byl bardzo dobry. W tym sezonie dolaczyla do Lucasa Beth z tego serialu o wampirze Micku....
Fibula - Wto 28 Wrz, 2010 00:11
Nowa agentka?
Harry_the_Cat - Wto 28 Wrz, 2010 00:14
Tak, nowa w zespole.
primavera - Wto 28 Wrz, 2010 07:12
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Tak, nowa w zespole. |
może będzie jakiś romansik?
Admete - Wto 28 Wrz, 2010 07:20
Ciekawe czy kiedykolwiek nadrobię zaległości od tej tej serii, w której Lucas pojawił się pierwszy raz.
primavera - Wto 28 Wrz, 2010 15:24
ja jestem w Sezonie 8 na odcinku 5 na 8 więc pozostalo mi jeszcze kilka do nadrobienia
Caitriona - Śro 20 Paź, 2010 14:05
| Harry_the_Cat napisał/a: | | W tym sezonie dolaczyla do Lucasa Beth z tego serialu o wampirze Micku.... |
Sophia Myles, lubię ją. Ale nie oglądałam jeszcze poprzedniej serii, więc tej też nie będę
Hanula - Wto 11 Sty, 2011 19:45
A wiecie, że od 19 stycznia BBC Entertainment Polska rozpocznie emisję Spooks 8 vel Tajniacy. Środa i czwartek godz. 22:00.
http://bbcentertainment.c...date=2011-01-19
milenaj - Wto 11 Sty, 2011 19:50
Mam tylko BBC HD
primavera - Wto 11 Sty, 2011 22:11
yahooooooooooooo
milenaj - Wto 11 Sty, 2011 22:18
Od razu widać, kto ma bbcentertainment
Hanula - Śro 12 Sty, 2011 11:32
| milenaj napisał/a: | Od razu widać, kto ma bbcentertainment |
Dokładnie prawdę mówiąc po obejrzeniu N&S ( pierwszy raz ) to był jedyny kanał, który mogłam oglądać
arlekin - Śro 23 Mar, 2011 10:51
A gdzie można zobaczyc Spooks vel Tajniacy z Richardem. Bo BBC Enteteiment przestała nadawać, powrócił do 4 sezonu w srody i nie wiem gdzie tego szukać. A tak chciałabym obejrzeć, musze to obejrzeć. Pomóżcie.
Admete - Śro 23 Mar, 2011 14:54
To chyba tylko dvd kupić
arlekin - Śro 23 Mar, 2011 18:31
A gdzie?
|
|
|