Z Południa na Północ Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.
Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata
Anonymous - Pią 24 Lip, 2009 14:56
praedzio napisał/a:
Ktoś mnie wzywał?
czego chciał?
W tom się ubrał co tam miał Anaru - Pią 24 Lip, 2009 19:39
Calipso napisał/a:
Deanariell napisał/a:
A "pady" Calipso to gdzie zniknęły?
Wpadły za calipso do dołka kałuży.Myślałam że masa Jensenów poprawi mi nastrój,ale nic z tego. Czas do grobu
*wyciąga z kałuży za kołnierz*
*wyciąga z grobu za to, za co się da pociągnąć*
Wyłaź z doła, za ładna pogoda na doły Deanariell - Pią 24 Lip, 2009 19:52 No właśnie, Calipso
I jeszcze jedna próba całowania - pt. "Zam tu był" Deanariell - Pią 24 Lip, 2009 20:07 Nie dam Wam spokoju Jeszcze troszkę powklejam praedzio - Pią 24 Lip, 2009 20:31 Nadciągam z Samową odsieczą!
I coś, absolutnie czemu nie sposób się oprzeć....
Spoiler:
Hm... Przydałoby mi się odświeżyć swoja kolekcję. Anonymous - Pią 24 Lip, 2009 20:54
praedzio napisał/a:
I coś, absolutnie czemu nie sposób się oprzeć....
Calipso - Pią 24 Lip, 2009 21:39 *wyłazi z kałuży żeby coś pokazać*
O! ( Riella chciała mądra wypowiedź )
Najgorsze jest to,że brat nie poznał Jensena i zapytał "co ten Enrique tu robi? Calipso - Pią 24 Lip, 2009 21:41 Teraz padam znów,bo Praedzia dobiła mnie spojlerem praedzio - Pią 24 Lip, 2009 23:26 O, niewierne!! Padać mi tu natentychmiast i kajać się!!! Anaru - Sob 25 Lip, 2009 09:31 Niewierne padają na widok całej galeryjki
A spoiler Anonymous - Sob 25 Lip, 2009 10:39 No spojler..... Calipso - Sob 25 Lip, 2009 10:59
praedzio napisał/a:
O, niewierne!! Padać mi tu natentychmiast i kajać się!!!
No przecie leżę Nie widać bunków na powierzchni kałuży ? Admete - Sob 25 Lip, 2009 14:52 Oglądam ostatnio namiętnie NCIS ( uwielbiam ten serial ) i dotarłam w końcu do odcinka, w którym wystepuje Misha. Nie ma zbyt dużej roli i wiadomo było, że zagrał albo złego albo ciało w kostnicy ( mógł też byc jednym i drugim ). Tym razem trafiło na złego, to znaczy tylko troche złego Ale wyglądał dobrze
trifle - Sob 25 Lip, 2009 20:18 Nowy watek Alescie sie rozszalaly Anonymous - Sob 25 Lip, 2009 20:28 Szlaeństwo! Szaleństwo! Z Mamą się pokłóciłam, bo nie chce SPN oglądać... i nie pozwala mi iść pić z siostrą(bo miałam nadzieję, namówić Gonię, na zapoznanie z braćmi...niech coś z życia, skoro małżonek daleko)
Rodzina! soph - Sob 25 Lip, 2009 20:29 Ile straciłam nie zaglądając tu tak długo... Zazdroszczę Wam udanego spotkania u Admete .
Pochwalę się - zainfekowałam Supernatural 2 kolejne osoby. Moja kuzynka dołączyła do grona wielbicielek Deana, choć uważa, że "Sam ma przepiękny uśmiech". Drugi z zainfekowanych jest rodzaju męskiego, więc nie jest w stanie docenić wszystkich walorów obu panów .
Pozdrawiam wszystkich wakacyjnieAdmete - Sob 25 Lip, 2009 20:34 Soph wróciłaś do nas! Mam nadzieję, że na dłużej Szkoda, że Cię z nami nie było.soph - Sob 25 Lip, 2009 23:33 Też bardzo, bardzo żałuję - i Tolk Folk przegapiłam... Ale obiecuję poprawę i postaram się regularnie wygłaszać hymny pochwalne na temat Braci i Papy . Przynajmniej w tym wątku . Jestem świeżo po powtórce 1 serii; z perspektywy 4 sezonu wszystko nabiera nowego znaczenia. Biedny, biedny Sam...Harry_the_Cat - Nie 26 Lip, 2009 00:12 Kolejny spoiler:
Spoiler:
casting:
Cytat:
[ABRAHAM LINCOLN] SHOULD BE APPROX. 6'4" AND RESEMBLE THE REAL ABE LINCOLN ...WILL BE HEAVILY FEATURED CO-STAR. no lines
[GANDHI] SHOULD BE APPROX. 5'3" AND RESEMBLE THE REAL GANDHI ...WILL BE HEAVILY FEATURED CO-STAR. no lines
Admete - Nie 26 Lip, 2009 09:47 Co oni znów wymyslili? soph - Nie 26 Lip, 2009 10:18 Na pewno nic przyjemnego dla Braci Agn - Nie 26 Lip, 2009 20:01 *wchodzi po cichutku*
*upuszcza sznurek*
http://ellaine.deviantart...thers-122930664
*wychodzi niezauważona*
PS B. lubię jak rysuje Ellaine.Harry_the_Cat - Nie 26 Lip, 2009 21:23 kolejna garsc spoilerów - z ComiCon (nieco bałaganarskie):
Spoiler:
Jim Beaver: When I read the script for the first episode, my jaw dropped.
Spoiler: Jim Beaver: There's a dramatic shift coming for the character of Bobby Singer
Spoiler alert: Ben Edlund: Just finished a story where Dean goes five years in the future
Sera: We have access to new "Monster of the Week" like Horsemen of Apocalypse who make appearance early on #supernatural
Back to Lucifer being "hot," producers wanted him "to be like everyone else on the show."
Surprisingly it sounds like Lucifer will be less of a jerk than archangels.
Guest stars this season include Mark Pellegrino, Stephen Williams, Rachel Miner and a returning Adrianne Palicki.
[dean_sam]
26 July 2009 @ 02:02 pm
HUGE spoiler...from COMIC CON on twitter
Just read some twitters from Comic-Con. Huge spoiler about a new character on the show!
Dean & Sam are going through a destroyed house. Sam turns a corner and Chuck slams him in the head with a toilet plunger. Then Chuck tells the boys Castiel is dead, Dean is pissed. Then Chuck feels the angelscoming and it's Zach with ATTITUDE and Dean is pissed again. Great scene between them. And then Dean's had enough and uses the blood glyph
to kick their asses out (Zach has angel minions).
Admete - Pon 27 Lip, 2009 06:54 Zapowiada się faktycznie ciekawie, żeby tylko niczego nie sknocili.