To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Richard Armitage - Siurpryza, czyli niespodzianka! :)

Krybofa - Wto 30 Wrz, 2008 22:05

A może tak "upublicznić" to podziękowanie ? :ops1:
Krybofa - Wto 30 Wrz, 2008 22:31

O.K nie naciskam i mam nadzieję że będziemy cierpliwie czekać aż "dojrzejesz" :slina: .
Mam nadzieję że nie potrwa to zbyt długo !?

spin_girl - Śro 01 Paź, 2008 11:45

Właśbnie zobaczyłam wiadomość na C19 i zaniemówiłam!!!!!! Kocham Rysia :lovera: Mag- Ciebie też kocham, list jest super, nie zmieniłabym ani słowa.
anika - Śro 01 Paź, 2008 16:56

Mag, wiem że się powtarzam ale jesteś WIELKA!!!!!
Pozdrawiam :kwiatki_wyciaga:

Bracianka - Pon 06 Paź, 2008 23:47

Jest wielka, ja nie wiem, jak Wy, ale jak czytam tą dedykację, to czuję się, jakby była skierowana do mnie :) )) :serduszkate: Normalnie bosko, i te motylki w żołądku :serce:
Katarynka - Sob 29 Lis, 2008 11:27

Dotarłam w końcu do siurpryzy i oniemiałam z wrażenia. Mag13 :kwiatki_wyciaga: jesteś wielka (pewnie dlatego, że pijesz mleko ;) ) Rewelacyjna sprawa :) :) :) Ja tę dedykację oglądałam chyba z 10 razy i za każdym razem mam taki uśmiech na twarzy, że rodzinka stuka się w główki, widząc moje uśmiechy do monitora :) :) :) :) :) Podziwiam za odwagę i za pomysł :) :) :) :)
kasiul - Wto 13 Sty, 2009 16:53

witam!
chcialam zapytac Mag czy Richard w odpowiedzi na Twoj pierwszy list napisal cos jeszcze oprocz tego co na forum opublikowalas?? (nie doczytalam sie tego tutaj, moze nie bylam zbyt uwazna, ale duzo tu tworzycie wiec prosze o wybaczenie ; )
pytam tak tylko z ciekawosci i nie prosze zebys tutaj to pisala, bo wkoncu to Tobie odpisal, co jest rzeczywiscie godne podziwu, bo zapewne dostaje masę listow z wielu krajow
pozdrawiam bardzo k.

Fru - Nie 11 Wrz, 2011 23:25

Jej, dziewczyny, czy jest szansa, żeby przeczytać to, co Rysio wysłał? :)