To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Anonymous - Czw 12 Cze, 2008 19:52

Jasne, takie chodzące łagodności to największe demony.
Czyli kochane damy wiecie kto wbija szpilki w avki Wasze :P

Tamara - Czw 12 Cze, 2008 20:07

Sofi , a jakiś Zyrtec albo Claritine bierzesz?
Sofijufka - Czw 12 Cze, 2008 20:09

Tamara napisał/a:
Sofi , a jakiś Zyrtec albo Claritine bierzesz?

amertil - a po nim non stop spać mi się chce...

Tamara - Czw 12 Cze, 2008 20:14

To weź jakąś loratadynę - ona nie usypia . Albo poproś lekarza o Telfast - silnie działa na pokrzywki , są dwie dawki - 120 i 180 mg , ta większa właśnie na pokrzywki i nagłe silne uczulenia . I koniecznie powiedz , że po nowym leku masz uczulenie biedulo :pociesz: :przytul: :cmok:
Sofijufka - Czw 12 Cze, 2008 20:24

dzięki, kupię loratardynę jutro
malmik - Czw 12 Cze, 2008 21:15

Darcy napisał/a:
Aragonte, dzięki za telefon! Postaram się szybko obejrzeć rysunki (chociaż architekt to niezłe ciasteczko... :wink: ) i wpadnę pewnie po osiemnastej. :-)

....hm to może architekt też przyjdzie??? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ale my tu gadu gadu ale wygląda na to, że mnie nie będzie bo dzieciom zmieniły się plany i wycieczkę szkolną skończą dopiero ok 17 :( (zgodnie z informacjami z dzienniczka) więc odpadam. No chyba że wezmę gamoni i powrócę do centrum - ale obawiam się, że CH może im się nie spodobać.

Gosia - Czw 12 Cze, 2008 21:20

Że sie nie odzywam ostatnio, nie znaczy, że mnie nie bedzie. Oczywiscie przyjde.
Ja po prostu od jakiegos czasu żyje w innym świecie, innym filmowym świecie ... I chodze lekko nieprzytomna :serduszkate:

malmik - Czw 12 Cze, 2008 21:26

Gosia napisał/a:
Że sie nie odzywam ostatnio, nie znaczy, że mnie nie bedzie. Oczywiscie przyjde.
Ja po prostu od jakiegos czasu żyje w innym świecie, innym filmowym świecie ... I chodze lekko nieprzytomna :serduszkate:

Ja też ostatnio mam wrażenie że żyje w innym świecie - tylko mój świat to MATRIX

Gosia - Czw 12 Cze, 2008 21:29

Domyslam sie ze mowisz o pracy ;)
Ja na szczescie żyje w fikcyjnym, w ktorym zreszta tez jest pełno problemow.

malmik - Czw 12 Cze, 2008 21:34

Oj - jak jest pełno problemów to kicha - ja niedługo chyba omijając problemy przerzucę się w 100% na kreskówki :roll:
Harry_the_Cat - Czw 12 Cze, 2008 22:44

W razie czego wezmę prezent dla Ciebie, Malmiku.
malmik - Czw 12 Cze, 2008 22:49

A ja dla ciebie :mrgreen:
Harry_the_Cat - Czw 12 Cze, 2008 22:57

:excited:
Aragonte - Czw 12 Cze, 2008 23:02

Harry, mam nadzieję, że Caitri będzie miała coś dla nas, choć niezupełnie urodzinowego? :mrgreen:
Harry_the_Cat - Czw 12 Cze, 2008 23:16

Też mam taką nadzieję ;) :mrgreen: :mrgreen:
Darcy - Czw 12 Cze, 2008 23:34

malmik napisał/a:
Darcy napisał/a:
Aragonte, dzięki za telefon! Postaram się szybko obejrzeć rysunki (chociaż architekt to niezłe ciasteczko... :wink: ) i wpadnę pewnie po osiemnastej. :-)

....hm to może architekt też przyjdzie??? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Oj, obawiam się, że speszyłby się biedak na widok takiej liczby pięknych pań. :mrgreen:

A szkoda, bo facet jak marzenie - około trzydziestki, wysoki brunet, zbudowany jak Adonis, a przy tym inteligentny, z poczuciem humoru i tak dalej. I singiel! Chociaż to, że taki facet (a wiem, że jest hetero) nadal nie ma kobiety, wydaje się bardzo bardzo podejrzane. :mysle:

Aragonte - Czw 12 Cze, 2008 23:38

Darcy napisał/a:
A szkoda, bo facet jak marzenie - około trzydziestki, wysoki brunet, zbudowany jak Adonis, a przy tym inteligentny, z poczuciem humoru i tak dalej. I singiel! Chociaż to, że taki facet (a wiem, że jest hetero) nadal nie ma kobiety, wydaje się bardzo bardzo podejrzane. :mysle:

Zdecydowanie podejrzane :mysle: :wink:

Caitriona - Pią 13 Cze, 2008 11:38

Malmika to ja poprostu zaraz strzelę, a co do reszty: to będę miałam małe co nieco - mam nadzieję ze się tylko wyrobię ;)
Aragonte - Pią 13 Cze, 2008 11:44

Caitrionku, zostaniesz ozłocona :mrgreen: :love_shower: :kwiatki_wyciaga:
Caitriona - Pią 13 Cze, 2008 11:49

Uuu! :mrgreen: :mrgreen: Spoksik! :D :D
Anonymous - Pią 13 Cze, 2008 16:10

Dziewczynki bawcie się dobrze!!
Sofijufka - Pią 13 Cze, 2008 16:19

za siebie i za te, co nie mogą :cry2:
Gosia - Pią 13 Cze, 2008 16:25

Mag13 napisał/a:
Gosia napisał/a:

Czyżby biedny John Thornton został wirtualnie (bądź nie! :wink: ) zdradzony, albo porzucony przez najwierniejszą z wiernych??? :mysle: I dla kogo, oto jest pytanie...... :(

Zdradzilam go ostatnio, przyznaje, z niejakim Derekiem (McDreamym), ktory cudny jest i w warstwie fizycznej :mrgreen: i w warstwie charakterologicznej :serduszkate:
Takich facetow naprawde nie ma :(
Ale do Rysia wróce, bez obaw. Zawsze to robię :wink:

Sofi, i za te co na morzu :mrgreen:

malmik - Nie 15 Cze, 2008 07:53

Caitriona napisał/a:
Malmika to ja poprostu zaraz strzelę, a co do reszty: to będę miałam małe co nieco - mam nadzieję ze się tylko wyrobię ;)

Czuję się zastrzelona :rumieniec: - szkoda bo jakbym nie była to od przyszłego tygodnia miałabym tyle czasu na spotkania, że aż się boję myśleć..............

Anaru - Nie 25 Sty, 2009 19:10

Odkopuję wątek ;)

To co z tym spotkaniem? :mrgreen: Uzgodnione na 7 lutego, w kinie, trójwymiarowy Jensen :mrgreen: