Aktorzy - Ben Barnes
Admete - Nie 08 Cze, 2008 12:30
Na tym plakacie to jak Aragorn wygląda
Gunia - Nie 08 Cze, 2008 12:33
| Admete napisał/a: | Na tym plakacie to jak Aragorn wygląda |
Na tym plakacie to przede wszystkim wygląda, jakby mu ktoś po twarzy przejechał szpachelką.
W każdym razie niedługo UK premiera, a ja bratu pomarudziłam, żeby mi zdobył plakat.
Anglojęzyczne są o wiele ładniejsze od polskich.
Agn - Nie 08 Cze, 2008 12:43
| Admete napisał/a: | Na tym plakacie to jak Aragorn wygląda |
Jest pełnoprawnym królem, ale chwilowo gania po lasach. Serce mu zabiło do dziewoi 1300 lat starszej od niego. Moim zdaniem ma prawo prezentować się jak Aragorn.
Co do plakatu. Khmm... Widywałam ładniejsze.
Guniu, fajnego masz:
a) brata
b) avka
Gunia - Nie 08 Cze, 2008 12:49
| Agn napisał/a: | Na tym plakacie to jak Aragorn wygląda
Jest pełnoprawnym królem, ale chwilowo gania po lasach. Serce mu zabiło do dziewoi 1300 lat starszej od niego. Moim zdaniem ma prawo prezentować się jak Aragorn. |
Cudowna analiza!
| Cytat: |
Co do plakatu. Khmm... Widywałam ładniejsze. |
Ja jak wyżej wspomniałam również, ale Ben to w końcu Ben, a teraz będę patrzeć na niego zasypiając.
| Agn napisał/a: | Guniu, fajnego masz:
a) brata |
No tak. Jeszcze się sam wsypał, że ma oryginalne DVD ze "Surdustem".
| Cytat: | b) avka |
Świetna minka, nie?
Agn - Nie 08 Cze, 2008 13:00
| Gunia napisał/a: | Cudowna analiza! |
Tobie się tak nie skojarzyło?
| Gunia napisał/a: | Ja jak wyżej wspomniałam również, ale Ben to w końcu Ben, a teraz będę patrzeć na niego zasypiając. |
Kurczę, a ja, głupia, sto lat temu powiesiłam sobie dreamcatchera.
| Gunia napisał/a: | | No tak. Jeszcze się sam wsypał, że ma oryginalne DVD ze "Surdustem". |
Ma oryginalny Sturdust?! Ooo, się chłopak totalnie wkopał...
| Gunia napisał/a: | Świetna minka, nie? |
Ehe... [komentarz o niskiej zawartości intelektualnej]
Gunia - Nie 08 Cze, 2008 13:03
| Agn napisał/a: | Gunia napisał/a:
Cudowna analiza!
Tobie się tak nie skojarzyło? |
Z tą 1300 lat straszą panną to do tej pory nie.
| Cytat: | Kurczę, a ja, głupia, sto lat temu powiesiłam sobie dreamcatchera. |
Ja swojego dawno temu schowałam do pudła.
| Agn napisał/a: | | Ma oryginalny Sturdust?! Ooo, się chłopak totalnie wkopał... |
Jeszcze trochę popracuję nad koszulką fanclubu Bena na moje urodziny.
Kończy mi się ściana.
EDIT:
A wiecie, że jest już sześciu Benów na Naszej Klasie?
Agn - Nie 08 Cze, 2008 13:54
| Gunia napisał/a: | EDIT:
A wiecie, że jest już sześciu Benów na Naszej Klasie? |
Że co?
Gunia - Nie 08 Cze, 2008 13:56
KLIK
Agn - Nie 08 Cze, 2008 14:04
No comment.
achata - Sob 14 Cze, 2008 16:39
Czy ktoś przypadkiem nie zazdrości tej pani?
http://costumes.narniaweb...aspianshirt.jpg
RaczejRozwazna - Sob 14 Cze, 2008 18:19
ło joj Siostrze nie pokażę..
Twojego avka też Ci zazdroszczę. Co to za ujęcie?
| Agn napisał/a: | | Jest pełnoprawnym królem, ale chwilowo gania po lasach. Serce mu zabiło do dziewoi 1300 lat starszej od niego. Moim zdaniem ma prawo prezentować się jak Aragorn. |
Świetne Swoją drogą biedak wpadnie z deszczu pod rynnę, nie sądzę, by córka gwiazdy była młodsza od Zuzanny...
Agn - Sob 14 Cze, 2008 21:11
Widziałam tę fotkę - Ben ma cudną koszulę na sobie. Mniejsza o wzorki (rzecz gustu, mi tak średnio przypadły), ale o krój. I materiał. Jejku, jej, jaką ja mam dziką słabość do takich koszul...
Gunia - Sob 14 Cze, 2008 22:31
| Agn napisał/a: | Widziałam tę fotkę - Ben ma cudną koszulę na sobie. Mniejsza o wzorki (rzecz gustu, mi tak średnio przypadły), ale o krój. I materiał. Jejku, jej, jaką ja mam dziką słabość do takich koszul... |
Za przed ostatnim razem moja przyjaciółka zakochała się w tej koszuli i co drugie zdanie nawoływała go do ubrania go w "te kwiatki". Stwierdziła, że nawet one na nim wyglądają męsko.
Nie powiem, żebym się nie zgadzała.
achata - Sob 14 Cze, 2008 22:33
Avek ze zdjęcia, które było na tej jednej z ruskich stron do której chyba Agn podawała linka. W nazwie mam adres themoviecom, jeśli to coś pomoże. Ujęcie ze sceny pożegnalnej tylko trochę pokombinowane.
A widziałyście kiecki Zuzanny na tej samej stronie na której się Ben z tamtą panią obłapia? Stroje analizują tam w detalach.
Admete - Sob 14 Cze, 2008 22:34
Podaj dokładne linki do tych sukien
Gunia - Sob 14 Cze, 2008 22:40
A to widziałyście?
Ździebko żenujące... Cóż, taki jest marketing.
Na poczet przyszłego oglądactwa kupiłam sobie filmowe wydanie "Stardusta". Niestety - ani tyciego Bena na okładce.
achata - Sob 14 Cze, 2008 22:52
Stroje Zuzanny w "Księciu..." to tutaj: http://costumes.narniaweb.com/caspiansusan.asp
A tutaj można sobie wybrać resztę rodzeństwa: http://costumes.narniaweb.com/caspianpevensies.asp
Swoją drogą Łucja w scenie koronacji wyglądała już tak dorośle, że aż szok.
Agn - Sob 14 Cze, 2008 22:53
O cheesas... Coś brał, że wziął w tym udział? *zażenowana thin*
Gunia - Sob 14 Cze, 2008 22:56
Na pociechę.
On cały czas powtarza "I think" i "You know".
achata - Sob 14 Cze, 2008 23:18
No ja aż tak świra nie mam na jego punkcie więc się jeszcze nie spaliłam ze wstydu, ale przykre, że film się reklamuje za pomocą takiej tandety. Dla mnie Ben najlepiej wyglądał w filmie- poza filmem powinien bardziej się zrelaksować, zastanowić gdzie się pokazuje i w jakim kontekście i przybrać trocha na wadze
RaczejRozwazna - Sob 14 Cze, 2008 23:43
| Gunia napisał/a: | A to widziałyście?
Ździebko żenujące... Cóż, taki jest marketing.
Na poczet przyszłego oglądactwa kupiłam sobie filmowe wydanie "Stardusta". Niestety - ani tyciego Bena na okładce. |
No to jest już przegięcie... ma ojca psychiatrę a matkę terapeutę i nie ma asertywności, nie umie odmawiać???? No nie to nie jest marketing. Toć to nie śmieszne, a wręcz może odstręczać od filmu. No to już go wolałam w tym jego boysbandzie, ot., grzech młodości. O rany, a jeśli ona ma takie skłonności do niewybrednego humoru? Czyżby pierwsza skaza na obliczu mego bohatera...???
| achata napisał/a: | | No ja aż tak świra nie mam na jego punkcie więc się jeszcze nie spaliłam ze wstydu, ale przykre, że film się reklamuje za pomocą takiej tandety. Dla mnie Ben najlepiej wyglądał w filmie- poza filmem powinien bardziej się zrelaksować, zastanowić gdzie się pokazuje i w jakim kontekście i przybrać trocha na wadze |
Bingo.
Agn - Nie 15 Cze, 2008 09:42
| Gunia napisał/a: | Na pociechę.
On cały czas powtarza "I think" i "You know". |
Powinnaś posłuchać Orlando Blooma z jego "you know what I mean?" co drugie zdanie. To samo. Widocznie niektórzy tak mają, chociaż to denerwujące.
Jeśli chodzi o występy w tego typu programach, to nie wiem, czy przypadkiem w kontrakcie nie ma, że musi. Ale filmik był żenujący, naprawdę... Szkoda chłopaka, że się tak ciąga do tego typu rzeczy. Chociaż on trochę sztucznie wyglądał w tym programie, jak wklejony. Może też czuł się zażenowany. Wiecie, artyści są jak... i nie skończę.
Aczkolwiek zgadzam się z Achatą (i jej przecudnym avkiem) - przydałoby się, by Ben nieco przybrał na wadze.
Gunia - Nie 15 Cze, 2008 19:42
| Agn napisał/a: | Powinnaś posłuchać Orlando Blooma z jego "you know what I mean?" co drugie zdanie. To samo. Widocznie niektórzy tak mają, chociaż to denerwujące. |
Mam nadzieję, że to tylko maniera w wywiadach i normalnie tak nie mówi, jak potłuczony.
A Orlanda chyba w życiu w żadnym nie widziałam, poza tym LOTRowymi dawno temu.
Ja myślę, że to nie jest kwestia asertywności. Nie od dziś wiadomo, że aktor jest trochę jak ... i dopóki nie stanie na własnych nogach, musi zaliczyć niejeden krępujący wyskok. Ben dostał po raz pierwszy tak dużą rolę, pewnie stosownie do tego podpisał drakoński kontakt, bo nie łudźmy się, że ci agenci to zębowe wróżki i bezinteresownie przepychają nowe twarze. Nie jest wcale taki młody (choć po nim nie widać) i po prostu nie ma wyboru. Skoro tyle lat ślizgał się bez sukcesów po takim zawodowym gruncie, to chyba naprawdę mu na tym zależy, więc nie może marnować szansy. Łatwo prawić o godności aktorskiej gdy ma się forsy jak Clooney etc. i wyrobioną pozycję, ale zanim do tego się dojdzie jest się tylko wyrobnikiem jak tysiące innych w fabryce snów. Wydaje mi się, że on sam jest tym trochę zażenowany, a jeśli to nie są jedynie pobożne życzenia mojego zachwyconego umysłu, to w tym ostatnim wywiadzie, gdy mówi, że trzeba dotrzeć do ludzi, którzy NIE CZYTAJĄ, jest jakby trochę smutku w jego głosie.
Agn - Nie 15 Cze, 2008 21:06
Otóż to! Jakie ty mądre dziecię jesteś, Guniu!
W ramach zachwytów wklejam dwie fotki. Szkoda, że to na motorze jest takie małe, ale nie można mieć wszystkiego. Trochę pozowana fota, ale te mokre włoski... mhm...
A drugie z serii "jak on ślicznie..."
Admete - Nie 15 Cze, 2008 21:24
Choć ja się Benem nie zachwycam, to jednak miło was poczytać i widziec, jak jesteście szczęśliwe
|
|
|