To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - George Clooney

Anonymous - Nie 03 Wrz, 2006 22:49

jest zbyt seksowny... :D
Alison - Pon 04 Wrz, 2006 00:20

Co prowda to prowda, znacy tys prowda ;-)
monika29.09 - Czw 14 Wrz, 2006 14:58

w sobotę, tvp1 Co z oczu, to z serca z Brzydalem i JLo

http://www.telemagazyn.pl/program/3411053233.html

m.

miłosz - Czw 14 Wrz, 2006 15:19

Facet z dzieckiem - nawet filmowym

Anonymous - Czw 14 Wrz, 2006 21:55

W tym filmie był słodki jak miód lipowy :oops:
Trzykrotka - Czw 14 Wrz, 2006 21:57

[quote="miłosz"]Facet z dzieckiem - nawet filmowym

[quote]

Uch! Ty wiesz, co dobre :thud:

Alison - Czw 14 Wrz, 2006 22:08

A o tym miodzie to ja pisałam, ale znowu mi nie zajarzył login :-(
A ja też wiem co dobre Trzykrotko :-)

Trzykrotka - Czw 14 Wrz, 2006 23:27

Ech, właśnie. Dzordżyk móglby sie przyjrzeć takim zdjęciom i puknąć się w głowę, że może juz czas przekazać swój materiał genetyczny. A materiał to on ma, że szkoda marnować.
Kaziuta - Czw 14 Wrz, 2006 23:34

Materiał i przyrządy. Nic innego jak tylko brac sie do roboty. :wink:
Harry_the_Cat - Czw 14 Wrz, 2006 23:37

Kaziuta napisał/a:
Materiał i przyrządy. Nic innego jak tylko brac sie do roboty.

Alem się zgorszyła.... :wink:

Gosia - Czw 14 Wrz, 2006 23:39

Kaziutka znowu swintuszy :lol:
Anonymous - Czw 14 Wrz, 2006 23:48

bo się w nurt Bzykilizmu zanuzyła :D
Kaziuta - Pią 15 Wrz, 2006 22:10

A tam zaraz świntuszy. Stwierdzam fakt. Co malarzowi po farbie jak nie ma pędzla ? Nici z pieknego obrazu. :wink:
Trzykrotka - Pią 15 Wrz, 2006 23:01

A u George'a i farby są piękne i pędzel jak się patrzy... :shock:
Niech mnie ktoś powstrzyma, zanim się rozpędzę :lol:

Alison - Sob 16 Wrz, 2006 09:30

A gdzie Wyście widziały pędzel Georga? :shock:
Miał jakąś rozbieraną sesję o której ja NIE WIEM? :wink:

A ja o Dżordżyku na poważniej. Jest klasa gość, bo nie myśli tylko o swoim makijażu:
Info z onetu:
"wygłosił swoje przemówienie podczas specjalnej nieformalnej sesji Rady, prowadzonej przez amerykańskiego ambasadora ONZ, Johna Boltona.

Od 23 grudnia 2005 Sudan pozostaje w stanie wojny z sąsiednim Czadem. Wcześniej terytorium kraju zostało spustoszone przez wojnę domową. Clooney wraz ze swoim ojcem dziennikarzem spędził w kwietniu pięć dni w Darfurze, gdzie spotykał się osobiście z ofiarami wojny.

- Jestem tu, by reprezentować ludzi, którzy sami nie mogą się wypowiadać - powiedział Clooney podczas sesji. - Wiemy jak trudne jest to zadanie, ale wy jesteście członkami ONZ i to zadanie właśnie wam zostało powierzone. To pierwsze ludobójstwo XXI wieku i z pewnością nie ostatnie, jeśli nic w tej sprawie nie zostanie zrobione.

Gwiazdor zauważył, że jeśli oddziały ONZ nie wkroczą do Sudanu 1 października kiedy upływa termin ważności mandatu dla sił Unii Afrykańskiej, z kraju będą musieli wyjechać pracownicy organizacji charytatywnych pozostawiając miliony ludzi bez jakiejkolwiek pomocy.

- To na was spadnie ciężar konsekwencji - podkreślił Clooney. - To wasza Rwanda, wasza Kambodża, wasze Auschwitz. Jesteśmy tylko o jedno "tak" od zakończenia tego.

Przez ostatnie trzy lata w Sudanie około 200 tysięcy ludzi zginęło, a ponad dwa miliony musiało opuścić domostwa."

Trzykrotka - Sob 16 Wrz, 2006 10:22

Alison, dzięki za uspokoje nie emocji.
Ja nic nie wiem o rozbieranych zdjęciach i całe szczęście. Mnie się jego genotyp wydaje wart skopiowania i Twój post tylko to potwierdza.

Anonymous - Sob 16 Wrz, 2006 21:12

Dziewczyny, róbta mi miejsce. WCHODZĘ !!!!!
Alison - Sob 16 Wrz, 2006 22:29

Do towarzystwa? :wink:

Boże mój, właśnie odeszłam od telewizorni, gdzie stękałam do Dżordżyka. On jest nieprzytomnie ujmująco i obezwładniająco przystojny. Ta Jennifer Lopez to miała farta, że ją zaangażowali do tego filmu. Niestety nigdy nie zakochuję się na ślepo i muszę przyznać, że George porusza się trochę kaczkowato, kudy mu do posuwistego kroku Colina, za którym jak skrzydła anioła powiewają poły długiego płaszcza, ale spojrzenie Georga, ten jego mruczący namiętnie głos, och Jezu muszę przestać, bo zaraz zacznę się pocić ;-)

Gosia - Sob 16 Wrz, 2006 22:31

Tym razem tego filmu nie widzialam, ale go znam.
Dzordzyk to Dzordzyk i juz ! :D

Harry_the_Cat - Sob 16 Wrz, 2006 22:55

Ja filmik znam, ale i tak sobie leciał w tle i co chwilę zerkałam :D
Anonymous - Sob 16 Wrz, 2006 23:44

ja oglądałam początek i koniec. I kochane, wciskam się do waszego kółeczka. Miałyście w tym przypadku rację - odklepuję sobie płuco bijąc się w pierś.
Nie lubię Jen, ale wyglądała tam po prostu prześlicznie. W żadnym innym filmie nie wygląda tak ładnie.

Harry_the_Cat - Sob 16 Wrz, 2006 23:53

No bo to dosyć stary film - nie była jeszcze tak "zrobiona" :)
IMHO chemia była!

przecinek - Nie 17 Wrz, 2006 01:00

Przepraszam, a gdzie ta chemia była? Dla mnie w tym filmie JLo była wyjątkowo zimna, ale ja jej nie lubię, może to stąd. George + Julia Roberts w Ocean's to dopiero chemia...
Anonymous - Nie 17 Wrz, 2006 01:03

ja widziałam tą chemię od początku. Julia, to już nie to samo... jakaś taka... brzydka.
Harry_the_Cat - Nie 17 Wrz, 2006 01:09

Nie cierpię Julii. Dla mnie każdy film potrafi zepsuć. Taka lalka.