To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Alessio Boni

RaczejRozwazna - Czw 27 Gru, 2007 22:24

kto i czemu baba??
Gosia - Czw 27 Gru, 2007 22:27

Alessio Boni to jego pseudonim, naprawde nazywa sie - Zaharina G. Andinova - troche dziwnie.
Maryann - Czw 27 Gru, 2007 22:28

Gosia napisał/a:
I w dodatku to Raczek - moj znak zodiaku :serduszkate:

Tyż bym cuś wspólnego znalazła... :ops1:

Maryann - Czw 27 Gru, 2007 22:35

Gosia napisał/a:
Alessio Boni to jego pseudonim, naprawde nazywa sie - Zaharina G. Andinova - troche dziwnie.

On się tak nazywa ? :shock:

Caitriona - Czw 27 Gru, 2007 22:35

Gosia napisał/a:

Trochę, jakbym nie wiedziała ze to imię męskie strzeliłabym że chodzi o jakąś kobitę ;)

Dla mnie wzrost się liczy; sama jestem wyskoka i zawsze lubiłam wysokich facetów ;) A Zaharina w "WiP" jest z tego co zauważyłam najniższy wsród facetów ;)

Gosia - Czw 27 Gru, 2007 22:36

I czy on nie ma czegos w sobie?

I jedno z naszych ulubionych ujec: kanapa i gole nogi:

Maryann - Czw 27 Gru, 2007 22:40

Caitriona napisał/a:
Gosia napisał/a:

Trochę, jakbym nie wiedziała ze to imię męskie strzeliłabym że chodzi o jakąś kobitę ;)

Ja też. Jakieś takie mało włoskie to nazwisko... :-)

Marija - Czw 27 Gru, 2007 22:40

Kompletnie nie wiem, z jaką narodowością połączyć "Zaharinę" :roll: . Słowianin rodem? Bułgar?
Maryann - Czw 27 Gru, 2007 22:44

Marija napisał/a:
Kompletnie nie wiem, z jaką narodowością połączyć "Zaharinę" :roll: . Słowianin rodem? Bułgar?

Też mi to przyszło do głowy... :wink:

Gunia - Czw 27 Gru, 2007 22:45

Gosia napisał/a:
I w dodatku to Raczek - moj znak zodiaku :serduszkate:

Raki rządzą. ;)
Ja bym celowała w rejony Albanii, po nazwisku.
Wzrost to chyba tajemnica państwowa, bo nigdzie nie mogę go znaleźć, ale o to co wyszperałam:
to już chyba trzeba mieć obsesję. ;)
EDIT: Na podstawie analizy jego zdjęć i obliczeń wyszło mi, że ma ok. 177 cm, a to wcale nie jest mało. W porównaniu z moim 160 słuszny wzrost. :P
Kocham google. Szukam informacji o Alessio, jak na razie znalazłam Leonardo Di Caprio, LOTRa i "Pokutę". :lol:

Gosia - Czw 27 Gru, 2007 23:11

Mnie tez jego wzrost wystarczy :D I tez znalazlam te strone z horoskopem. ;)
O nazwisku czy pochodzeniu innym niz wloskie nie ma ani slowa. Ale to imie wskazywaloby na Bulgarie.
w chinskim horoskopie to on jest Ognisty Koń :D
Zawsze wygląda wspaniale, zawsze pełny jest sex -sapealu, umie się dobrze ubrać.
W relacjach z płcią odmienną Koń staje się miękki i słaby. Odda wszystko za miłość. Potrafi się tak pogrążyć w miłości, że zapomina o wszystkim innym na świecie. Największą indywidualnością jest Koń z roku Ognistego Konia.

Gunia - Czw 27 Gru, 2007 23:24

Gosia napisał/a:
Zawsze wygląda wspaniale, zawsze pełny jest sex -sapealu, umie się dobrze ubrać.
W relacjach z płcią odmienną Koń staje się miękki i słaby. Odda wszystko za miłość. Potrafi się tak pogrążyć w miłości, że zapomina o wszystkim innym na świecie. Największą indywidualnością jest Koń z roku Ognistego Konia.

Wszystko sprzysięgło się by nas dręczyć. ;)
Te jego chmurne miny. ;)

Gosia - Czw 27 Gru, 2007 23:25

Ciekawe czy to bedzie gdzies osiagalne? :roll:
Gunia - Czw 27 Gru, 2007 23:34

Chyba jest.
KLIK

Anonymous - Czw 27 Gru, 2007 23:37

Marija napisał/a:

Ja bym strzelala ze Rumunia. Tam bardzo duzo ich jest.

Kaziuta - Pią 28 Gru, 2007 00:14

No to ja się przyłączam do Gosieńki i całej reszty raków (jam ci też rak) wielbiących Alessia. Piękny jest i już. :bejsbol:
Ma cudne oczy (te mnie zawsze u mężczyzna biora najbardziej) i tak pieknie nimi patrzy. I nie ważna długość czy wzrost trzeba miec to "coś" (rymnęło mi się niechcący) :wink:

Anonymous - Pią 28 Gru, 2007 00:26

i ten znak zodiaku to kolejny argument na "nie". Raki plci meskiej sa strasznie wolkowate...
Koffane, z tegop romansu nic nie bedzie i ja sie juz zamykam :D

Kaziuta - Pią 28 Gru, 2007 00:40

O Ty niecna istoto :wsciekla: :wink: Raki płci męskiej wcale nie są wołkowate :wsciekla: :wink:
Ty nam poperostu zazdrościsz, a romansowac to my nie mamy zamiaru, bo jesteśmy duże i mądre i wiemy, że i tak nic z tego. My go wielbimy platonicznie. :paddotylu:

Anonymous - Pią 28 Gru, 2007 01:07

Tiaaa, platonicznie...
No niestety ten sam znak w zaleznosci od plci zupelnie inaczej sie zachowuje.
Na pocieszenie dodam, ze wszystkie barany plci meskiej to prawdziwe barany...

Maryann - Pią 28 Gru, 2007 08:24

Kaziuta napisał/a:
No to ja się przyłączam do Gosieńki i całej reszty raków (jam ci też rak)

Jam nie rak, ale...
Gosia napisał/a:
w chinskim horoskopie to on jest Ognisty Koń :D

Tak jak JA ! :-D

Alison - Pią 28 Gru, 2007 09:37

Matko Jedynościowa! Człowiek pójdzie na chwile poczytać, a te go tu już rozebrały na czynniki pierwsze! :shock: Łącznie z Zodiakiem. Chyba nie będziecie się za niego wydawać? :wink:
Powiem szczerze, to imię Zaharina - to trochę mnie zmroziło. To przecież nie jest męskie imię! Zahar to owszem. Mamo, czy to transwestyta? :cry2:

Gosia - Pią 28 Gru, 2007 09:56

E tam, zaraz transwestyta! :roll: Na transwestyte to on nie wyglada :-P
Moze jaka pomylka to jest. Gdzies przeczytalam, ze Zaharina to zenska forma imienia Zahariah czyli Zahariusz. To ci musi byc Zahariusz, a to juz ładnie ;)
A rozbierac do imentu jest najprzyjemniej :lol:
I nie mam zamariu sie za niego wydawac, choc jest wolny ;) , bo przeczytalam, ze od trzech lat ma ta sama dziewczyne, Valerie chyba, ktora jest dosc ladna, wiec nie mam zadnych szans :cry2:

Co do "Caravaggio" to film telewizyjny, 2-odcinkowy jak sie wydaje, wiec chyba w kinach go nie bedzie...

Kaziuta napisał/a:
nie ważna długość czy wzrost trzeba miec to "coś"

Brawo Kaziutko! :D

Maryann - Pią 28 Gru, 2007 09:56

Alison napisał/a:
Powiem szczerze, to imię Zaharina - to trochę mnie zmroziło. To przecież nie jest męskie imię! Zahar to owszem. Mamo, czy to transwestyta? :cry2:

Albo błąd na filmwebie ? :?

Sofijufka - Pią 28 Gru, 2007 09:57

Maryann napisał/a:
Alison napisał/a:

Albo błąd na filmwebie ? :?

Nie, bo w innych językach tę samą wersję podają....

Maryann - Pią 28 Gru, 2007 10:14

To już nic nie wiem... :roll: