Aktorzy - Alessio Boni
RaczejRozwazna - Czw 27 Gru, 2007 22:24
kto i czemu baba??
Gosia - Czw 27 Gru, 2007 22:27
Alessio Boni to jego pseudonim, naprawde nazywa sie - Zaharina G. Andinova - troche dziwnie.
Maryann - Czw 27 Gru, 2007 22:28
| Gosia napisał/a: | I w dodatku to Raczek - moj znak zodiaku |
Tyż bym cuś wspólnego znalazła...
Maryann - Czw 27 Gru, 2007 22:35
| Gosia napisał/a: | | Alessio Boni to jego pseudonim, naprawde nazywa sie - Zaharina G. Andinova - troche dziwnie. |
On się tak nazywa ?
Caitriona - Czw 27 Gru, 2007 22:35
| Gosia napisał/a: | | Alessio Boni to jego pseudonim, naprawde nazywa sie - Zaharina G. Andinova - troche dziwnie. |
Trochę, jakbym nie wiedziała ze to imię męskie strzeliłabym że chodzi o jakąś kobitę
Dla mnie wzrost się liczy; sama jestem wyskoka i zawsze lubiłam wysokich facetów A Zaharina w "WiP" jest z tego co zauważyłam najniższy wsród facetów
Gosia - Czw 27 Gru, 2007 22:36
I czy on nie ma czegos w sobie?

I jedno z naszych ulubionych ujec: kanapa i gole nogi:
Maryann - Czw 27 Gru, 2007 22:40
| Caitriona napisał/a: | | Gosia napisał/a: | | Alessio Boni to jego pseudonim, naprawde nazywa sie - Zaharina G. Andinova - troche dziwnie. |
Trochę, jakbym nie wiedziała ze to imię męskie strzeliłabym że chodzi o jakąś kobitę |
Ja też. Jakieś takie mało włoskie to nazwisko...
Marija - Czw 27 Gru, 2007 22:40
Kompletnie nie wiem, z jaką narodowością połączyć "Zaharinę" . Słowianin rodem? Bułgar?
Maryann - Czw 27 Gru, 2007 22:44
| Marija napisał/a: | Kompletnie nie wiem, z jaką narodowością połączyć "Zaharinę" . Słowianin rodem? Bułgar? |
Też mi to przyszło do głowy...
Gunia - Czw 27 Gru, 2007 22:45
| Gosia napisał/a: | I w dodatku to Raczek - moj znak zodiaku |
Raki rządzą.
Ja bym celowała w rejony Albanii, po nazwisku.
Wzrost to chyba tajemnica państwowa, bo nigdzie nie mogę go znaleźć, ale o to co wyszperałam:
to już chyba trzeba mieć obsesję.
EDIT: Na podstawie analizy jego zdjęć i obliczeń wyszło mi, że ma ok. 177 cm, a to wcale nie jest mało. W porównaniu z moim 160 słuszny wzrost.
Kocham google. Szukam informacji o Alessio, jak na razie znalazłam Leonardo Di Caprio, LOTRa i "Pokutę".
Gosia - Czw 27 Gru, 2007 23:11
Mnie tez jego wzrost wystarczy I tez znalazlam te strone z horoskopem.
O nazwisku czy pochodzeniu innym niz wloskie nie ma ani slowa. Ale to imie wskazywaloby na Bulgarie.
w chinskim horoskopie to on jest Ognisty Koń
Zawsze wygląda wspaniale, zawsze pełny jest sex -sapealu, umie się dobrze ubrać.
W relacjach z płcią odmienną Koń staje się miękki i słaby. Odda wszystko za miłość. Potrafi się tak pogrążyć w miłości, że zapomina o wszystkim innym na świecie. Największą indywidualnością jest Koń z roku Ognistego Konia.
Gunia - Czw 27 Gru, 2007 23:24
| Gosia napisał/a: | Zawsze wygląda wspaniale, zawsze pełny jest sex -sapealu, umie się dobrze ubrać.
W relacjach z płcią odmienną Koń staje się miękki i słaby. Odda wszystko za miłość. Potrafi się tak pogrążyć w miłości, że zapomina o wszystkim innym na świecie. Największą indywidualnością jest Koń z roku Ognistego Konia. |
Wszystko sprzysięgło się by nas dręczyć.
Te jego chmurne miny.
Gosia - Czw 27 Gru, 2007 23:25
Ciekawe czy to bedzie gdzies osiagalne?
Gunia - Czw 27 Gru, 2007 23:34
Chyba jest.
KLIK
Anonymous - Czw 27 Gru, 2007 23:37
| Marija napisał/a: | Kompletnie nie wiem, z jaką narodowością połączyć "Zaharinę" . Słowianin rodem? Bułgar? |
Ja bym strzelala ze Rumunia. Tam bardzo duzo ich jest.
Kaziuta - Pią 28 Gru, 2007 00:14
No to ja się przyłączam do Gosieńki i całej reszty raków (jam ci też rak) wielbiących Alessia. Piękny jest i już.
Ma cudne oczy (te mnie zawsze u mężczyzna biora najbardziej) i tak pieknie nimi patrzy. I nie ważna długość czy wzrost trzeba miec to "coś" (rymnęło mi się niechcący)
Anonymous - Pią 28 Gru, 2007 00:26
i ten znak zodiaku to kolejny argument na "nie". Raki plci meskiej sa strasznie wolkowate...
Koffane, z tegop romansu nic nie bedzie i ja sie juz zamykam
Kaziuta - Pią 28 Gru, 2007 00:40
O Ty niecna istoto Raki płci męskiej wcale nie są wołkowate
Ty nam poperostu zazdrościsz, a romansowac to my nie mamy zamiaru, bo jesteśmy duże i mądre i wiemy, że i tak nic z tego. My go wielbimy platonicznie.
Anonymous - Pią 28 Gru, 2007 01:07
Tiaaa, platonicznie...
No niestety ten sam znak w zaleznosci od plci zupelnie inaczej sie zachowuje.
Na pocieszenie dodam, ze wszystkie barany plci meskiej to prawdziwe barany...
Maryann - Pią 28 Gru, 2007 08:24
| Kaziuta napisał/a: | | No to ja się przyłączam do Gosieńki i całej reszty raków (jam ci też rak) |
Jam nie rak, ale...
| Gosia napisał/a: | w chinskim horoskopie to on jest Ognisty Koń
Zawsze wygląda wspaniale, zawsze pełny jest sex -sapealu, umie się dobrze ubrać.
W relacjach z płcią odmienną Koń staje się miękki i słaby. Odda wszystko za miłość. Potrafi się tak pogrążyć w miłości, że zapomina o wszystkim innym na świecie. Największą indywidualnością jest Koń z roku Ognistego Konia. |
Tak jak JA !
Alison - Pią 28 Gru, 2007 09:37
Matko Jedynościowa! Człowiek pójdzie na chwile poczytać, a te go tu już rozebrały na czynniki pierwsze! Łącznie z Zodiakiem. Chyba nie będziecie się za niego wydawać?
Powiem szczerze, to imię Zaharina - to trochę mnie zmroziło. To przecież nie jest męskie imię! Zahar to owszem. Mamo, czy to transwestyta?
Gosia - Pią 28 Gru, 2007 09:56
E tam, zaraz transwestyta! Na transwestyte to on nie wyglada
Moze jaka pomylka to jest. Gdzies przeczytalam, ze Zaharina to zenska forma imienia Zahariah czyli Zahariusz. To ci musi byc Zahariusz, a to juz ładnie
A rozbierac do imentu jest najprzyjemniej
I nie mam zamariu sie za niego wydawac, choc jest wolny , bo przeczytalam, ze od trzech lat ma ta sama dziewczyne, Valerie chyba, ktora jest dosc ladna, wiec nie mam zadnych szans
Co do "Caravaggio" to film telewizyjny, 2-odcinkowy jak sie wydaje, wiec chyba w kinach go nie bedzie...
| Kaziuta napisał/a: | | nie ważna długość czy wzrost trzeba miec to "coś" |
Brawo Kaziutko!
Maryann - Pią 28 Gru, 2007 09:56
| Alison napisał/a: | Powiem szczerze, to imię Zaharina - to trochę mnie zmroziło. To przecież nie jest męskie imię! Zahar to owszem. Mamo, czy to transwestyta? |
Albo błąd na filmwebie ?
Sofijufka - Pią 28 Gru, 2007 09:57
| Maryann napisał/a: | | Alison napisał/a: | Powiem szczerze, to imię Zaharina - to trochę mnie zmroziło. To przecież nie jest męskie imię! Zahar to owszem. Mamo, czy to transwestyta? |
Albo błąd na filmwebie ? |
Nie, bo w innych językach tę samą wersję podają....
Maryann - Pią 28 Gru, 2007 10:14
To już nic nie wiem...
|
|
|