Seriale - Herosi
praedzio - Czw 14 Cze, 2007 22:44
| Admete napisał/a: | | Peter Petrelli w czarnym wdzianku i z blizną wygląda świetnie. |
Zdjęcia z czarnym wdziankiem nie znalazłam, ale takie cuś (efekt wczorajszych poszukiwań waszych tapet ):
laura - Pią 15 Cze, 2007 10:09
Ha!Znalazłam czarne wdzianko
Blizny powinny raczej szpecić,ale w tym przypadku jeszcze go upiększają
I jeszcze jedne:
Razem z Hiro
praedzio - Pią 15 Cze, 2007 11:02
WOW! Wygląda jak prawdziwy czarny charakter.
Admete - Pią 15 Cze, 2007 15:27
Ale nie jest czarnym charakterem, a wygląda :oops: Muszę Cie tylko Praedzio przestrzec - szykuj się na różne traumy pod koniec...Łatwo nie będzie. Ech...zostały mi jeszcze dwa odcinki "...and I have a bad feelings...". Biedny Hiro, ma teraz wyrzuty sumienia.
Mam tu plotkarską informacje - uwaga zawiera spoiler: znana aktorka hinduska Aishwarya Rai ( obecnie pani Bachchan ) zagra w kilku odcinkach Herosów ( podobno ). Tyle, że nie bardzo mi sie to ze scenariuszem zgadza, ale z drugiej strony - w takim serialu można wszystko ( prawie ) wymyslić...Pożyjemy, zobaczymy. Nawet jeśli to tylko plotka, to zawsze można sobie pomarzyć
http://www.thisisbollywood.com/?p=4
Caitriona - Pią 15 Cze, 2007 16:14
Peter w tym czarnym, matrixowym wdzianku wyglądał nieźle, taki schwarztcharakter To był bardzo fajny odcinek.
Admete - Pią 15 Cze, 2007 17:42
Ten odcinek nalezy do moich ulubionych Ma fajne włosy z ta grzywka Podobno aktor nie lubi tych "komiksowych włosów"
Caitriona - Pią 15 Cze, 2007 18:40
Ja mu się trochę nie dziwię... Na początku wnerwiał mnie te jego włoski, ta grzyweczka taka nieporęczna była, ogólnie jakaś dziwna mi się wydawała ta fryzura, ale z czasem się przyzwyczaiłam. Może i on z czasem polubi :grin:
praedzio - Pią 15 Cze, 2007 19:42
| Admete napisał/a: | | Muszę Cie tylko Praedzio przestrzec - szykuj się na różne traumy pod koniec... |
Wiem.
Admete - Sob 16 Cze, 2007 11:52
Caitri - raczej sie nie przyzwyczai, bo podobno ma miec nowy 'look" w II serii ;-D
Caitriona - Sob 16 Cze, 2007 16:25
Peter? Po ostatnim odcinku to ja się nie dziwię
Pemberley - Nie 17 Cze, 2007 12:19
Milosniczkom Petera, czyli Milo Ventimiglia polecam druga i trzecia seria " Kochanych klopotow".
Admete - Nie 17 Cze, 2007 12:46
Niedostępne niestety, bo Kochane kłopoty na jakiejś kablówce leciały...Powinnam to jednak jakoś zobaczyć, bo w końcu Padalecki tez tam grał
praedzio - Nie 17 Cze, 2007 12:52
Czy mówicie o tym? http://kochane.klopoty.aeri.pl/
Ja poluję obecnie na "The Bedford Diares", w których gra Ventimiglia. Info: http://www.bedforddiaries.org/. Obejrzałam fragmenty pierwszego odcinka, i wygląda to całkiem nieźle.
Admete - Nie 17 Cze, 2007 13:03
Seriale na dvd sa okropnie drogie - jeden sezon prawie 10% mojej pensji...Trudno się mówi, żyje się dalej. To Bedford Diaries wygląda ciekawie - szkoda, ze CW nie zrobi kolejnych serii.
praedzio - Nie 17 Cze, 2007 13:19
Fakt, poprzestali na 8 odcinkach...
praedzio - Nie 17 Cze, 2007 20:13
Kolejny kwiatek - Milo Ventimiglia reklamujący peceta Apple: http://www.youtube.com/wa...related&search=
Oczywiście, najlepsza z tego jest końcowa piosenka!
Admete - Nie 17 Cze, 2007 21:11
Fajna reklama On ma faktycznie takie duże oczy, a w Heroes mu jeszcze je podkreślaja A tu filmik z Bedford Diaries - strasznie lubię te piosenkę:
http://www.youtube.com/wa...related&search=
Obejrzałam ostatni odcinek Herosów i prawie się spłakałam na koncu...
praedzio - Pon 18 Cze, 2007 08:08
Z tego co widzę, to nie tylko Bedford Diaries. Przewijają się scenki z Kochanych kłopotów i Herosów.
Jest tu taka scenka z pierwszego odcinka, w którym Sarah zezłoszczona na Richarda (który jest w serialu takim czarującym, cynicznym draniem) mówi do niego:
- Ty sukinsynu!
Na co Richard:
- To nie fair! Nigdy nie spotkałaś mojej matki. Jest calkiem miła.
Podoba mi się ta scenka.
A piosenka jest energetyzująca - w sam raz na zaspany poranek...
P.S. Znaczy się, mam szykować pudło chusteczek?
Admete - Pon 18 Cze, 2007 19:45
Może nie aż pudło, ale jak sie lubisz wzruszać, to Cię coś ściśnie koło serca
Caitriona - Wto 19 Cze, 2007 14:32
Kurczę, ja jakas nieczuła jestem - ja się nie wzruszyłam nic a nic...
Admete, wszystko Ci się podobało w zakończeniu?
Admete - Wto 19 Cze, 2007 15:16
Nie mam większych zastrzeżeń...No moze Sylara bym ten tego
Caitriona - Wto 19 Cze, 2007 15:53
SPOILERY!!!!!!! SPOILERY!!!!!!!!!!!!! Spoilery do ostatniego odcinka
Na początku też pomyślałam czemu go nikt 'tentego', ale w końcu ma być kolejna seria (fakt, ze mogli to inaczej rozwiazać).
A nie wydawało Ci się dziwne, ze wszyscy tak jakoś raptem się zebrali w jednym miejscu? Np Nikki, nie wie o co chodzi, ale idzie tłuc Sylara. Poza tym ta ostateczna walka jakas króciutka była - śmigśmig i juz po...
Admete - Wto 19 Cze, 2007 16:20
Spoilery
Nie zdziwiło - to było ich przeznaczenie, mieli się spotkać. Wszyscy w końcu byli w większym lub mniejszym stopniu powiązani z Lindermannem. A Sylar zawsze podejrzanie wyglądał Tez bym mu przyłożyła. Nie znoszę tej postaci, choć wiem, że w komiksie musi ktos taki byc.
Caitriona - Wto 19 Cze, 2007 20:15
SPOILERY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No ja wiem ze mieli się spotkać, ale wolałabym gdyby to nastąpiło wcześniej (tak jak np Peter z Hiro i z Nathanem i Claire), a nie w prawie ostatniej minucie... Ja wiem że się czepiam ale liczyłam na efektowniejszą końcówkę.
A co sądzisz o matce Petera? Na początku ja lubiłam - taka fajna, lekko zbzikowana, ale z klasą i charakterem kobieta. A potem wyszło że ta babcia sporo wie, ma dziwne pomysły i moze nawet jakiś dar...
Admete - Wto 19 Cze, 2007 21:54
Spoilery
No własnie - ona siedzi w tym po uszy. Nawet jeśli nie ma żadnej supermocy, to na pewno ma talent do manipulowania ludźmi. I ta wiadomość, że ojciec braci Petrelli miał dar - niby cos takiego podejrzewałam, ale jednak byłam zaskoczona. I Lindermann! Tego sie nie spodziewałam.
|
|
|