Komunikaty - Spotkanie we Wrocławiu
Agn - Pon 02 Sty, 2017 16:03
Dziewczyny, wy z roku na rok zawyzacie standardy psucia. Jedne psuja pindolino, potem drzwi, kibelki i jeszcze sobie postawia pania Halinke na obsludze pociagu. Barbarella za to w jedna strone podpala pociag, w druga ambicje uruchomila i w ogole go odwolala. No nedza...
A powaznie - mam nadzieje, ze zadna nie przemarzla przy tych przygodach.
Barbarella - Pon 02 Sty, 2017 18:18
| akne napisał/a: | To ciekawe, że na trasie Wrocław i tez do Poznania zawsze się drzwi zacinają. Miałam już wątpliwą przyjemność dwa razy w życiu szarpać się z zaciętymi drzwiami i wyskakiwać z pociągu w ostatniej chwili z tego powodu. Tylko nie było nikogo innego, żeby pomóc.
Barbarellla - to to nędza rzeczywiście Dobrze, że miałaś po kogo zatelefonować A inni pasażerowie? |
Też dzwonili po transport.
Barbarella - Pon 02 Sty, 2017 18:22
| Agn napisał/a: | Dziewczyny, wy z roku na rok zawyzacie standardy psucia. Jedne psuja pindolino, potem drzwi, kibelki i jeszcze sobie postawia pania Halinke na obsludze pociagu. Barbarella za to w jedna strone podpala pociag, w druga ambicje uruchomila i w ogole go odwolala. No nedza...
A powaznie - mam nadzieje, ze zadna nie przemarzla przy tych przygodach. |
Ano tak. Jak jechałam do Wrocławia, to miałam dodatkową przesiadkę. Pociąg z Raciborza, którym miałam jechać się zapalił i posłali inny pociąg, dosyć sfatygowany. No i musieliśmy się przesiadać w Kędzierzynie-Koźlu do innego taboru.
Od przymusowego stania w Nędzy stopy to jeszcze dzisiaj rano miałam lodowate.
Agn - Pon 02 Sty, 2017 19:50
Basiu, ogrzewaj sie! Wiem jakim jestes zmarzluchem, mam nadzieje, ze odtajasz w koncu. Biedulo! Wymrozilo cie niezle. Polecam grzanie stop w misce z ciepla woda i gorrrraca herbate! Najlepiej z malinami albo z miodem, imbirem i cytryna.
Anaru - Pon 02 Sty, 2017 19:59
| Barbarella napisał/a: | Ano tak. Jak jechałam do Wrocławia, to miałam dodatkową przesiadkę. Pociąg z Raciborza, którym miałam jechać się zapalił i posłali inny pociąg, dosyć sfatygowany. No i musieliśmy się przesiadać w Kędzierzynie-Koźlu do innego taboru.
Od przymusowego stania w Nędzy stopy to jeszcze dzisiaj rano miałam lodowate. |
Widzę, że z poświęceniem jechałaś
BeeMeR - Pon 02 Sty, 2017 20:02
| Barbarella napisał/a: | | stopy to jeszcze dzisiaj rano miałam lodowate. | A wygrzewałaś w misce z gorącą wodą albo coś w ten deseń?
Szafran - Wto 03 Sty, 2017 09:18
Ten serek brie nadziewany twarożkiem, który Wam smakował, pojawił się w Biedronce, w 2 wersjach, ze szczypiorkiem i pomidorami czy papryką. Jest w takich trójkątnych porcjach zafoliowanych.
Anaru - Wto 03 Sty, 2017 15:29
Mniam , w Lidlu się też czasem promocyjnie pojawia, tylko rzadko.
Barbarella - Wto 03 Sty, 2017 19:57
| BeeMeR napisał/a: | A wygrzewałaś w misce z gorącą wodą albo coś w ten deseń? |
Właściwie na to nie wpadłam. Często mam zimne stopy. Wtedy zakładam dodatkową parę skarpet albo zaczynam się ruszać.
Szafran - Wto 03 Sty, 2017 20:57
Spirytusem nacieraj:D:D:D
praedzio - Pią 10 Mar, 2017 14:51
Chciałam zawiadomić, że w dniach 14-16 marca będę służbowo we Wrocławiu. Czy któraś z Wrocławianek miałaby ochotę na spotkanie we wtorek bądź w środę w godzinach popołudniowo-wieczornych?
Loana - Pią 10 Mar, 2017 15:40
W sumie czemu nie A w chodzi opcja z dziećmi? Bo możliwe, że mąż będzie wtedy w Korei, nie będe ich miała za bardzo zkim zostawić
Agn - Pią 10 Mar, 2017 15:55
Ja! Ja chcę! Mnie wybierz! MNIEEEE!!!
Anaru - Pią 10 Mar, 2017 16:29
| Loana napisał/a: | | mąż będzie wtedy w Korei, |
No temu to fajnie
Ja bym chciała, ale chyba nie mam jak
Loana - Pią 10 Mar, 2017 16:41
O, mąż mi własnie napisał, że jedzie dopiero 18 marca Na dwa tygodnie - tydzień delegacji w Seulu, tydzień urlopu. To będę sama na spotkaniu
Agn - Pią 10 Mar, 2017 20:05
Loano, nienawidze twojego mezaaaa!!!
Anaru - Pią 10 Mar, 2017 20:35
Agn
Loana - Pon 13 Mar, 2017 10:25
Ej, chciałam napisać, że pasuje mi tylko środa, bo we wtorek są urodziny bratanka i idę na nie z babami.
Agn - Pon 13 Mar, 2017 11:18
Moze byc i sroda. Praedzio? Jak sie zapatrujesz?
praedzio - Pon 13 Mar, 2017 11:27
OK, środa zatem. Jakieś konkretne miejsce?
P.S. Loano, wiesz, że jutro Belmiśki grają we Wrocku?
Agn - Pon 13 Mar, 2017 21:29
W środę jestem wolna od 17:00, powiedzmy że w pół godziny dotrę do rynku.
Praedzik, gdzie masz to szkolenie / delegację / cokolwiek? Czy będziesz wiedziała jak gdzieś dojechać? Od której będziesz wolna? Czy będziesz chciała coś zjeść, jakiś obiad, czy tylko kawa / herbata?
praedzio - Pon 13 Mar, 2017 22:33
Konferencję mam w Wyższej Szkole Oficerskiej Wojsk Lądowych, ale nocujemy w Lothusie (to w centrum), wiec może jakoś w tym centrum się umówmy. Możemy kolo 17.00-17.30. Miejsce wy wybierzcie, bo ja totalnie nie znam Wrocka.
Agn - Pon 13 Mar, 2017 22:55
Ok. To co? W rynku? Bo Lothus na Wita Stwosza, a to nawet nie rzut beretem od rynku - to wyciągnięcie łapki z beretem i już jesteś na miejscu.
praedzio - Wto 14 Mar, 2017 06:31
Ok. Czy macie mój nr telefonu? Nie wiem, jak z netem będzie, więc jakby co, to miejmy kontakt telefoniczny. Nie mogę się doczekać spotkania.
Agn - Wto 14 Mar, 2017 11:04
Ja mam na pewno.
Do zobaczyska!!!
|
|
|