To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."

Eeva - Nie 12 Gru, 2010 13:05

Chce żeby Crowley powrócił. Żądam tego!
Calipso - Nie 12 Gru, 2010 14:04

Deanariell napisał/a:
Calipso napisał/a:
A co z Crowley'em ?

Zrobili mu "małe" ziaziu ------> i :grobek: :roll:

Ja nie chcę

Admete - Nie 12 Gru, 2010 21:12

Obejrzałam i ja, a potem esemesowo wymieniłyśmy z Riellą komentarze ;) Bardzo dobry odcinek - Dean i Śmierć zawsze nieźle wypadają. Bezduszny Sam był w tym odcinku zdecydowanie przerażający. Zgadzam się z Deanem i Bobbym, że nie wolno było pozwolić mu na bieganie dookoła bez duszy i robienie wszystkiego, na co mu przyszła ochota. Bardzo jestem ciekawa, jak postać Sama teraz się rozwinie. Sceny Deana'a ze śmiercią świetnie zagrane. Podobało mi się wykorzystanie klasycznego motywu zakładu ze śmiercią.
Deanariell - Pon 13 Gru, 2010 13:08

Admete napisał/a:
Bezduszny Sam był w tym odcinku zdecydowanie przerażający.

Prawda, ale z drugiej strony taki rozbrajający w tej bezduszności - jak "polował" na Bobby'ego... :shock: :lol: :confused3: :roll: <------ mniej więcej tak bym to ujęła. :-P
Admete napisał/a:
Bardzo jestem ciekawa, jak postać Sama teraz się rozwinie.

Też jestem, Jared ma szansę na pokazanie i rozwinięcie swoich talentów aktorskich. ;) Fajnie. :excited:
Admete napisał/a:
Podobało mi się wykorzystanie klasycznego motywu zakładu ze śmiercią.

No nie? :mrgreen: Tak im to ładnie wyszło. Niedawno ten sam motyw był w Harrym Potterze - wędruje sobie. ;)

Admete - Pon 13 Gru, 2010 13:28

Śmierć nam towarzyszy wiernie, to i motywy z nią związane są nieśmiertelne - że się tak wyrażę ;)
Deanariell - Wto 14 Gru, 2010 17:34

A teraz przymusowa przerwa do stycznia... :cry2:
Admete - Wto 14 Gru, 2010 17:36

Niestety - odwyk jak zwykle o tej porze roku ;)
Deanariell - Czw 06 Sty, 2011 02:24

Styczeń... ale jeszcze trochę trzeba poczekać na kolejny odcinek... :( Przyznam się, że dopada i mnie noworoczna-zimowa chandra... Przydałoby się trochę Dean'a na osłodę. :roll: Tęsknię... :cry2:
Admete - Czw 06 Sty, 2011 19:57

Cytat:
Ausiello: As you may or may not have heard, a late winter episode will obliterate the fourth wall by transporting Sam and Dean to an alt-uni where they are actors named Jensen Ackles and Jared Padalecki starring in a cult TV show called Supernatural. Wait, it gets wink-winkier: In this other dimension, Sam/Jared has a wife — and it’s none other than Padalecki’s real-life bride (and former ‘Supe costar) Genevieve Cortese!

:shock: Ale się podzieje ;)

Agn - Czw 06 Sty, 2011 20:01

Ożeszku, ale się będzie działo! :excited: Nie mogę się doczekać!!!
Calipso - Czw 06 Sty, 2011 21:27

To kiedy ma być nowy odcinek ? :excited:
Agn - Czw 06 Sty, 2011 21:40

A jakoś tak w okolicach... eee... 28 stycznia? Czy coś mnie się pokićkało?
Calipso - Czw 06 Sty, 2011 21:50

*padła na widok daty* :thud:
Agn - Czw 06 Sty, 2011 21:56

Kochana, nie lej śloz! Styczeń już mamy, zaraz będzie połowa, potem jeszcze 2 tygodnie i znowu mamy SPN! :)
Calipso - Czw 06 Sty, 2011 22:20

A weź tu nie lej, jak rok zaczął się ... wodniście :?
Anaru - Czw 06 Sty, 2011 22:29

Ale niedługo już wiosna :mrgreen:

A 28 stycznia też przypędzi i popędzi, ani się obejrzymy...

Deanariell - Czw 06 Sty, 2011 22:35

Admete napisał/a:
Cytat:
Ausiello: As you may or may not have heard, a late winter episode will obliterate the fourth wall by transporting Sam and Dean to an alt-uni where they are actors named Jensen Ackles and Jared Padalecki starring in a cult TV show called Supernatural. Wait, it gets wink-winkier: In this other dimension, Sam/Jared has a wife — and it’s none other than Padalecki’s real-life bride (and former ‘Supe costar) Genevieve Cortese!
:shock: Ale się podzieje ;)

WOW! Może być niezły ubaw! :excited: :cheerleader2: :slina: :slina: :slina: Jestem w szoku, bo jak do tej pory sezon szósty rozwija się nadzwyczaj interesująco i smakowicie. :oklaski: Po Winchester Gospel i fanach w serialu, odniesieniach do fandomu w fabule (itp. itd.) :lol: , ten odcinek zapowiada się jak wisienka na torcie. :slina:

Calipso - Czw 06 Sty, 2011 22:47

Anaru napisał/a:
Ale niedługo już wiosna

Obiecujesz ? :mrgreen:

Anonymous - Pią 07 Sty, 2011 10:53

raczej grozi...
Calipso - Sob 08 Sty, 2011 06:12

Dlaczego Anaru mi grozi ? Anaru.... ?
Aragonte - Sob 08 Sty, 2011 12:56

Calipso napisał/a:
Dlaczego Anaru mi grozi ? Anaru.... ?

Prędzej Aine niż Tobie :wink:

Anonymous - Sob 08 Sty, 2011 13:06

Bo po wiosnie bedzie lato, a jak lato to Sajgon... :twisted:
Aragonte - Sob 08 Sty, 2011 14:20

To właśnie miałam na myśli - że Anaru grozi Ci wiosną :wink:
Agn - Sob 08 Sty, 2011 15:56

Czemu latem Sajgon? *zdezorientowana*

(Anaru, masz piękny avatarek!)

Anonymous - Sob 08 Sty, 2011 16:44

bo latem jest cieplo i temperatura przekracza 15 st - i zaczyna sie pieklo.
Czy wiecie, ze ja w te najwieksze mrozy ubralam zimowy plaszczyk flauszowy i taka chodzilam zgrzana, ze wrocilam do mojego wiosno-letniego ponczo? I wcale nie jest mi zimno...
Ja chyba wyjade do tej Norwegii, bo jak sobie przypomne te nasze temperatury, ataki alergii i astmy, poparzenia sloneczne - to juz mi sie odechciewa czegokolwiek. Nie mogloby byc tak jak teraz? Najlepiej przez caly rok...