To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Brzydula

aneby - Pon 23 Lis, 2009 22:54

Faktycznie, kiecka za krótka, ale ogólnie ładnie wyglądała.
Przez Violettę kiedyś zejdę ze śmiechu :wink: "no i kamień z nerki ..." :rotfl: :rotfl: :rotfl:

trifle - Pon 23 Lis, 2009 22:57

No - kamień z nerki też mnie zastrzelił :lol:
Nashira - Wto 24 Lis, 2009 13:38

a widziałyście to??

http://aleseriale.pl/gid,...ml?ticaid=691f0

o buu, nie podoba mi sie, nie podoba mi sie..

a wczoraj mieli taką łądną okazję, aby sobie wyznac miłosc, paść w ramiona i do grudnia nas nie mordowac, ale nie :bejsbol:

trifle - Wto 24 Lis, 2009 17:04

Przecież tam jest opis, co będzie się jej śniło. I jakby wczoraj sobie padli w ramiona, serial by się skończył, nie byłoby więcej Violi i byłoby nudno. Ja się tak zastanawiam, jaki nieziemski ubaw muszą mieć scenarzyści pisząc dla niej teksty :lol:
RaczejRozwazna - Wto 24 Lis, 2009 17:58

Niech NOC będzie z Tobą :rotfl:

To a propos Zmierzchu, Księżyca w nowiu :-P

Nashira - Wto 24 Lis, 2009 18:38

hahaha, fakt, dlaWiolki mogliby dalej serial ciagnac :lol:
Calipso - Wto 24 Lis, 2009 19:31

Ja pójdę dalej i napiszę że bez Violki i Przemko nie będzie tej samej "Brzyduli" :lol: Oboje są tak cudni,że az chce się oglądać ten serial :mrgreen:
Admete - Wto 24 Lis, 2009 20:28

Gdybym miałą oglądac to dla Wiolki. Scenarzyście pewnie śpią ze słownikiem frazeologicznym pod poduszką ;)
nicol81 - Wto 24 Lis, 2009 20:33

Dla mnie cudny jest Marek :serduszkate: :excited: :serce:

Nashira napisał/a:
a wczoraj mieli taką łądną okazję, aby sobie wyznac miłosc, paść w ramiona i do grudnia nas nie mordowac, ale nie

Ja nie wierzę, że Ulka ma co wyznawać... :cry2: Marek jej przeszedł i tyla :bejsbol:

trifle napisał/a:
Przecież tam jest opis, co będzie się jej śniło.

Ale skoro jej się to śniło, to znaczy, że czuje miętę do doktorka... :wsciekla: :cry2: :bejsbol:

RaczejRozwazna - Wto 24 Lis, 2009 22:22

Ten sen będzie ciekawy... :roll:

czytałam w świecie seriali :rumieniec:

Admete - Śro 25 Lis, 2009 15:45

Ostatni odcinek Brzyduli ma być chyba 22 grudnia, a potem ruszają z nowym serialem

http://film.onet.pl/seria...,wiadomosc.html

RaczejRozwazna - Śro 25 Lis, 2009 18:13

Nie no nie mogę... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Seba: Prawda nas wyzwoli!!! :rotfl:

Seba: To umów się ze mną po pracy
Wiolka: nawet po moim trupie się z tobą nie umówię!! :rotfl: :rotfl:

Kto odpowiada za scenariusz Brzyduli? Ma genialne poczucie humoru...

Trzykrotka - Czw 26 Lis, 2009 08:51

Ktoś, kto pisze dialogi Violce jest genialny. Jak dla mnie to ona i Pshemko z Izabelą są hitem tego serialu. W dodtaku Małgorzata Socha świetnie gra tę Violkę - i ładna i wredna i zabawna.
Ale wczoraj podobało mi się jeszcze co innego - piękna gorzka retrospekcja Marka z jego wyczynów i romansów na oczach Uli. Przyjemnie i sprawiedliwie jest, żeby on teraz trochę pocierpiał. Jeśli po to wprowadzili postać doktorka, to niech on już będzie.
Dialogi Uli nie są już tak dobrze napisane jak Violi.

Aa! Do kamienia z nerki dokładam jeszcze korona z zęba panu nie spadnie

aneby - Czw 26 Lis, 2009 09:25

Ulka to jest głupia dziewucha bez odrobiny babskiej intuicji :roll: Wszystko jej trzeba tak kawa na ławę ....
Przecież nawet Maciek widzi, że Markowi zależy na niej, nawet jak mówi co innego.
A poza tym sama chciała, żeby Marek dał jej spokój, więc nie wiem dlaczego tak ją ubodło, jak powiedział, że łączy ich tylko praca :roll:

Trzykrotka - Czw 26 Lis, 2009 09:58

Bo to niby tak jest, że ona i chciałaby i boi się
nicol81 - Czw 26 Lis, 2009 21:12

aneby napisał/a:
Ulka to jest głupia dziewucha bez odrobiny babskiej intuicji :roll: Wszystko jej trzeba tak kawa na ławę ....
Przecież nawet Maciek widzi, że Markowi zależy na niej, nawet jak mówi co innego.
A poza tym sama chciała, żeby Marek dał jej spokój, więc nie wiem dlaczego tak ją ubodło, jak powiedział, że łączy ich tylko praca :roll:

:przytul: Aneby, siostro, pójdź w ma objęcia...Stuprocentowo popieram :bejsbol:

Trzykrotko, nie wierzę... :paddotylu: Cieszysz, że maleństwo cierpi... :( Choć on to robi tak uroczo, że aż się napatrzeć nie można... :serce: :serduszkate:

A Wiolka to druga po Ulce hipokrytce- Cebulkowi kłamstwa wypomina, myślałby kto :roll: Mitomanka miłośnikowi prawdy :mrgreen:

Trzykrotka - Czw 26 Lis, 2009 23:27

nicol81 napisał/a:
Cieszysz, że maleństwo cierpi... :( Choć on to robi tak uroczo, że aż się napatrzeć nie można... :serce: :serduszkate:

Niech troche pocierpi, nagroda będzie :czekoladka:

nicol81 napisał/a:
Mitomanka miłośnikowi prawdy :mrgreen:

No właśnie to jest urocze :cheerleader2: .

nicol81 - Pią 27 Lis, 2009 23:01

Sorry, a kiedy dla odmiany Ulencja trochę pocierpi zamiast drzeć mordę? :roll: Ja już myślałam, że ona coś zrozumiała, a tu znowu powrót do początku dwusetnych odcinków. :bejsbol: Marka się czepia, a nad głupim zerem rozpływa... :wsciekla:

To jakie mieliśmy kandydatki na nową dziewczyną dla Marka? :roll:

trifle - Pią 27 Lis, 2009 23:29

Nicol, coś Ty taka wojownicza? ;)
nicol81 - Sob 28 Lis, 2009 11:56

:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: Gdzie wojownicza? :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: Tylko jakbym palnęła w czyjś ufarbowany łeb :bejsbol:
Marek zasługuje na prawdziwą miłość porządnej kobiety :cry2:

trifle - Sob 28 Lis, 2009 14:59

:shock: Czy aby na pewno tak zasługuje? :mysle:
nicol81 - Sob 28 Lis, 2009 21:06

Ustalmy obiektywnie, że Marek zasługuje na wniebowzięcie... :wink:
RaczejRozwazna - Nie 29 Lis, 2009 00:43

A ja uważam, że dobrze mu tak. Dzięki temu może nawrócenie będzie trwałe :wink: Na Sebę taka terapia jak widać działa bardzo dobrze...
RaczejRozwazna - Nie 29 Lis, 2009 00:42

A ja uważam, że dobrze mu tak. Dzięki temu może nawrócenie będzie trwałe :wink: Na Sebę taka terapia jak widać działa bardzo dobrze...
nicol81 - Nie 29 Lis, 2009 20:01

:cry2: Raczejrozważna, jak możesz? :cry2: :cry2: Przecież to pewne, że nawrócenie Maleństwa jest całkowicie trwałe...Ile razy ma to udowodnić? :wsciekla:
To o Febulę należy się martwić... :roll: :bejsbol: