Fantastyka - Deathly Hallows - to dopiero początek!
Anonymous - Śro 10 Sie, 2011 21:34
I jeśli mam się czepiać tych dat, to oni noszą wspólczesne ubrania za bardzo... w filmach. Bohaterowie
Agn - Śro 10 Sie, 2011 21:47
Po pierwsze primo - Admete, ten Ben jest świetny! Może ciut za przystojny na Snape'a (nie jest przystojny jako taki, ale na Severusa jednak za bardzo, hehe), ale mimo wszystko... fajny!
Po drugie primo - wg potteroskopu jestem Ginny Weasley. Nice. Wiele osób uważa, że to niefajna postać, że Mary Sue czy coś tam. Chrzanić to, ja bardzo lubię Ginny jest jak ulał dla Harry'ego, a Marysi Zuzi w niej nie widzę. O!
Po trzecie primo...
| Admete napisał/a: | Czy ja jestem całkiem normalna, jeśli wzruszam się przy scenie śmierci skrzata domowego? |
A to nie jest normalne?
Ubrań się nie czepiam. Filmy są dla współczesnego widza. A dżinsy nosiło się od wieków, Potter to lata 90-te, ja wtedy nosiłam się jakoś podobnie, więc...
Eeva - Śro 10 Sie, 2011 21:50
| Tamara napisał/a: | No fajnie , jestem Draco Malfoy |
Ja tez.
Agn - Śro 10 Sie, 2011 22:48
No co? Same Malfoye mnie otaczają czy jak?
Deanariell - Czw 11 Sie, 2011 00:15
| Agn napisał/a: | | ja bardzo lubię Ginny |
Ja też. Dziewczyna jest w porządku, ludzie się czepiają.
Też mnie wzruszyła scena śmierci Zgredka , ale faktycznie w książce wypadła trochę lepiej.
Aragonte - Czw 11 Sie, 2011 00:22
| Agn napisał/a: | No co? Same Malfoye mnie otaczają czy jak? |
Trzy na pewno
Admete - Czw 11 Sie, 2011 10:16
Nie zapominajcie, ze jestem Snape według potteroskopu. Thin Ben nie jest za przystojny. Łatwo by go było zbrzydzić dostatecznie do roli Snape'a Ben grał też w filmie, któy może by ci się spodobał - Powrót do Brideshead.
http://www.imdb.com/title/tt0412536/
Co do Ginny - szczerze mówiąc ona jest dla mnie zbyt mało wyrazista. A w filmie wygląda jak młodsza wersja Lily Potter, ale to może być akurat celowe
Thin mówię o śmierci Zgredka w ten sposób, bo wyobraź sobie, że rozmawiasz z kompletnym Mugolem i mówisz: "Śmierć skrzata domowego Zgredka jest taka wzruszająca." Jak myslisz, jaka będzie reakcja?
Eeva - Czw 11 Sie, 2011 17:38
A czy ktoś zauważył, że po tej całej walce o Hogwart, tarzaniu się w kurzu, gruzie i krwi różowy kaptur bluzy Herimiony pozostaje nieskazitelnie czysty i wyprasowany?
Admete - Czw 11 Sie, 2011 20:26
Nie zauważyłam, bo w 3D słabo widzę. Jak wyjdzie dvd, to się popatrzę dokłądnie.
Loana - Śro 24 Sie, 2011 23:05
Ja jestem Ginny!
Agn - Śro 24 Sie, 2011 23:39
Widziałam. Grał, tego, no, bogatego kolegę głównego bohatera, homoseksualistę.
| Admete napisał/a: | Thin mówię o śmierci Zgredka w ten sposób, bo wyobraź sobie, że rozmawiasz z kompletnym Mugolem i mówisz: "Śmierć skrzata domowego Zgredka jest taka wzruszająca." Jak myslisz, jaka będzie reakcja? |
Mniej więcej taka: &
Admete - Czw 25 Sie, 2011 10:31
Badal uważam, ze Ben byłby idealnym młodym Severusem. Po ostatnim odcinku The Hour jeszcze się w tym utwierdziłam.
Anonymous - Czw 25 Sie, 2011 10:38
Widziałam plakat idąc do pracy, że inne kino w moim siti będzie grało HP. Jak puszczą z napisami idę na riplej. Na początku wrześnie A to nie fer, że Zgredek musiał umrzeć.
Admete - Czw 25 Sie, 2011 10:42
Też bym poszła, bo o dvd części 2 ani dychu ani słychu. A z dvd 1 części mam pecha. Kupiłam w Merlinie i okazało się, że płyta wadliwa. Zacinała się na początku. Poszłam spróbować na innym odtwarzaczu, a na nim nie zadziałała wcale ( ten pierwszy to takie byle co, na nim wszystko idzie, ten drugi to taki lepszy, firmowy i widać delikatny ). Płyta z dodatkami działała bez zarzutu na obu. Odesłałm, tylko nie wiem czy uznają reklamację, bo jak będą mieli odtwarzacz mało grymaśny i u nich zadziała?
Hortensja - Czw 25 Sie, 2011 11:10
A ja moze dzis sie wreszcie wybiore wieczorem na seans Tak pozno, bo moj chlop zawsze musi odczekac, "bo on nie lubi po premierze od razu bo ludzi duzo" Ok, niech mu bedzie, w sumie sie z nim zgadzam.
aś - Czw 25 Sie, 2011 15:48
| Admete napisał/a: | | Też bym poszła, bo o dvd części 2 ani dychu ani słychu |
Admete coś mi się obiło o uszy, że premiera drugiej części na DVD będzie ok. 11 listopada, ale chodziło o USA albo UK. w każdym razie, wątpię by w Polsce film wydali przed tą datą
Admete - Czw 25 Sie, 2011 16:35
Na pewno przed świętami Bożego Narodzenia wydadzą.
aś - Wto 20 Wrz, 2011 23:01
nie wiedziałam gdzie to umieścić. zacznę od tego, że jestem wielką fanką Ellen Degeneres. jej filmiki albo fragmenty programów są najskuteczniejszym sposobem na poprawę humoru. a to co znalazłam dzisiaj na internecie: http://www.youtube.com/watch?v=7GFP76kBnv4 po prostu umarłam
Aragonte - Wto 20 Wrz, 2011 23:08
Śliczne po prostu
milenaj - Wto 20 Wrz, 2011 23:19
Admete - Pon 10 Paź, 2011 16:58
Empik własnie przysłał mi zawiadomienie -
http://www.empik.com/harr...urce=newsletter
Anonymous - Sob 15 Paź, 2011 16:18
http://demotywatory.pl/34...towa-nastolatka
padłam
milenaj - Sob 15 Paź, 2011 16:40
Cudne.
Tamara - Nie 16 Paź, 2011 19:28