To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -

Anonymous - Pon 09 Sty, 2012 01:12

trifle napisał/a:
Ja to byle cokolwiek ;)

Zdjecia z Kraka raz:
http://imageshack.us/phot...805/barb2.jpg/, http://imageshack.us/phot...0/barbakan.jpg/ , http://imageshack.us/phot...77/img9912.jpg/ , http://imageshack.us/phot...1/img9914g.jpg/

A oto jakie sobie ksiazeczki kupilam:
http://imageshack.us/phot...1/ksiazkij.jpg/

Deanariell - Pon 09 Sty, 2012 08:59

AineNiRigani napisał/a:
A oto jakie sobie ksiazeczki kupilam

Ciekawe, nie powiem. :)

Dorfi - Pon 09 Sty, 2012 09:30

Ja też o zdjęcia ze spotkania poproszę. Macie mojego maila czy podesłać?
Anaru - Pon 09 Sty, 2012 10:28

Aine zamieszczaj miniaturki :kwiatek: , ten link z miniaturkami na forum :wink:
Anaru - Pon 09 Sty, 2012 13:20

trifle napisał/a:
Mooogę też zobaczyć zdjęcia, mogę, mogę? :kwiatek:

AineNiRigani napisał/a:
niektore pewnie tak - ale sadze, ze wiekszosc na status "prywatnych" :P

Znając nasze różne spotkania to tak przypuszczam :mrgreen:

Trifle, swoją drogą byłoby fajnie jakbyś kiedyś swoją twarz pokazała na jakimś spotkaniu ;)

Dorfi - Pon 09 Sty, 2012 13:55

Fajna była też jednodniowa akcja wstawiania fotki jako avka. Pamiętacie kiedy to było?
trifle - Pon 09 Sty, 2012 14:34

Anaru napisał/a:
Trifle, swoją drogą byłoby fajnie jakbyś kiedyś swoją twarz pokazała na jakimś spotkaniu

Wiem! Ale ciągle obiecuję i nic z tego nie wychodzi. To już nie będę ;) Powrócę na ojczyzny łono w lutym, będę szukać mieszkania we Wrocławiu (bo nie mam :cry2: ) i może wtedy? Ale zatkam się, bo ciągle tak gadam, ciągle mnie nie ma albo inne coś... Ale na jakowyś maraton radosny filmowy chętnie bym się pisała!

Anaru - Pon 09 Sty, 2012 15:11

trifle napisał/a:
Ale na jakowyś maraton radosny filmowy chętnie bym się pisała!

A na nie-maraton? :P
Nie obiecuj tylko się wreszcie pokaż. ;)

Deanariell - Pon 09 Sty, 2012 15:16

Anaru napisał/a:
Nie obiecuj tylko się wreszcie pokaż.

Popieram. :mrgreen: Zaskocz nas kiedyś i przyjedź na jakieś spotkanie do Krakowa. ;)

Dorfi - Ty chyba też robiłaś fotki? :) Mam Ci podesłać swojego maila? Czy masz może adres Admete? To ja już sobie później od niej wezmę. ;)

trifle - Pon 09 Sty, 2012 15:19

Anaru napisał/a:
A na nie-maraton?

Nie-maraton też spoko ;) I właśnie nie obiecuję ;)
Do Krakowa to jednak trudniej, bo musiałabym gdzieś przenocować, a moje dotychczas stałe lokum w takich sytuacjach zlikwidowało się było wraz z końcem studiów mej koleżanki i lipa :(

BeeMeR - Pon 09 Sty, 2012 15:53

Dorfi napisał/a:
Fajna była też jednodniowa akcja wstawiania fotki jako avka. Pamiętacie kiedy to było?
oj, chyba ze dwa lata temu... :mysle: dawno ;)

Kraków: kolędnicy wszelkiej maści :mrgreen:

dzieła Aine: solniczka, pieprzniczka i trzecia przyprawniczka, które pięknie by pasowały do moich podstawek (też od Aine :mrgreen: ) oraz śliczny talerzyk - pozostałych nie uwieczniłam, ani świeczki - a tez były bardzo ładne :mrgreen:

Dorfi - Pon 09 Sty, 2012 15:56

Deanariell napisał/a:

Dorfi - Ty chyba też robiłaś fotki? :) Mam Ci podesłać swojego maila? Czy masz może adres Admete? To ja już sobie później od niej wezmę. ;)

Nie robiłam fotek.

corrado - Pon 09 Sty, 2012 16:03

trifle napisał/a:
Anaru napisał/a:
A na nie-maraton?

Nie-maraton też spoko ;) I właśnie nie obiecuję ;)

We Wrocławiu znam niezłe miejsce na maraton (TV "urósł" o parę cali) ale frekwencji spodziewałbym się raczej nikłej. W każdym razie opcja jest.

I pewnie byłyby muffinki ;)

Beemer: masz może więcej aktualnych zdjęć Krakowa? Pojechać nie ma jak to bym popatrzył chociaż.

Czy w Sukiennicach jest jeszcze "Wiedeńska"?

Dorfi - Pon 09 Sty, 2012 16:11

Kupiliście nowy telewizor? :mrgreen:
corrado - Pon 09 Sty, 2012 16:12

Nie nowy tylko "nowy" ;) .

Całkiem nowy to może następnej wiosny. Pasowałby między 42 a 50 cali.

BeeMeR - Pon 09 Sty, 2012 16:25

corrado napisał/a:
Beemer: masz może więcej aktualnych zdjęć Krakowa? Pojechać nie ma jak to bym popatrzył chociaż.

Czy w Sukiennicach jest jeszcze "Wiedeńska"?
Ja też nie bardzo mam jak jeździć więc nie bardzo :roll:
Co do Wiedeńskiej to też nie wiem :mysle:

Admete - Pon 09 Sty, 2012 18:19

Basiu dzięki za fotki :)
Deanariell - Pon 09 Sty, 2012 19:41

Dorfi napisał/a:
Nie robiłam fotek.

Nieeeee? :mysle: To cóż mi się przywidziało? :roll: Byłam pewna, że widziałam jak pstrykasz zdjęcia... :-P I myślałam, że to Twój aparat... ;)

trifle napisał/a:
Do Krakowa to jednak trudniej, bo musiałabym gdzieś przenocować, a moje dotychczas stałe lokum w takich sytuacjach zlikwidowało się było wraz z końcem studiów mej koleżanki i lipa

Do Wrocławia, to z kolei ja nieprędko zawitam. :( Choć nie ukrywam, że chętnie odwiedziłabym kilka znajomych osób, i to nie tylko z tego forum... ;)

Aragonte - Pon 09 Sty, 2012 20:51

Dorfi napisał/a:

W urodziny forum?

Dzięki za fotki :D

Anonymous - Wto 10 Sty, 2012 01:37

Anaru napisał/a:
Aine zamieszczaj miniaturki :kwiatek: , ten link z miniaturkami na forum :wink:

Co bym była ómarta, wrzucajac kazde zdjecie z osobna? Przykro mi - poki co, zuplałdowałam wszystkie na raz i wrzucilam jeno linki (bo nic innego przy hurcie nie ma...)

BeeMeR - Wto 10 Sty, 2012 06:47

AineNiRigani napisał/a:
zuplałdowałam wszystkie na raz i wrzucilam jeno linki (bo nic innego przy hurcie nie ma...)
jest, jest, w żabie na pewno bo sama korzystałam nie raz, trzeba tylko zaznaczyć potem właściwą opcję wyświetlenia, ale to nic :kwiatek:
BeeMeR - Pon 17 Gru, 2012 17:22

Khem khem - nieśmiało pytam o jakieś spotkanko okołoświąteczne w Krakowie - czy może ktoś chętny? Kiedy? :mysle:
fanturia - Pon 17 Gru, 2012 17:24

Będziesz miała czas 28-go?
BeeMeR - Pon 17 Gru, 2012 17:25

Jak najbardziej :kwiatek:
Admete - Pon 17 Gru, 2012 18:18

Ja to nie wiem jeszcze.