Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -
Anonymous - Pon 09 Sty, 2012 01:12
| trifle napisał/a: | Ja to byle cokolwiek |
Zdjecia z Kraka raz:
http://imageshack.us/phot...805/barb2.jpg/, http://imageshack.us/phot...0/barbakan.jpg/ , http://imageshack.us/phot...77/img9912.jpg/ , http://imageshack.us/phot...1/img9914g.jpg/
A oto jakie sobie ksiazeczki kupilam:
http://imageshack.us/phot...1/ksiazkij.jpg/
Deanariell - Pon 09 Sty, 2012 08:59
| AineNiRigani napisał/a: | | A oto jakie sobie ksiazeczki kupilam |
Ciekawe, nie powiem.
Dorfi - Pon 09 Sty, 2012 09:30
Ja też o zdjęcia ze spotkania poproszę. Macie mojego maila czy podesłać?
Anaru - Pon 09 Sty, 2012 10:28
Aine zamieszczaj miniaturki , ten link z miniaturkami na forum
Anaru - Pon 09 Sty, 2012 13:20
| trifle napisał/a: | Mooogę też zobaczyć zdjęcia, mogę, mogę? |
| AineNiRigani napisał/a: | niektore pewnie tak - ale sadze, ze wiekszosc na status "prywatnych" |
Znając nasze różne spotkania to tak przypuszczam
Trifle, swoją drogą byłoby fajnie jakbyś kiedyś swoją twarz pokazała na jakimś spotkaniu
Dorfi - Pon 09 Sty, 2012 13:55
Fajna była też jednodniowa akcja wstawiania fotki jako avka. Pamiętacie kiedy to było?
trifle - Pon 09 Sty, 2012 14:34
| Anaru napisał/a: | | Trifle, swoją drogą byłoby fajnie jakbyś kiedyś swoją twarz pokazała na jakimś spotkaniu |
Wiem! Ale ciągle obiecuję i nic z tego nie wychodzi. To już nie będę Powrócę na ojczyzny łono w lutym, będę szukać mieszkania we Wrocławiu (bo nie mam ) i może wtedy? Ale zatkam się, bo ciągle tak gadam, ciągle mnie nie ma albo inne coś... Ale na jakowyś maraton radosny filmowy chętnie bym się pisała!
Anaru - Pon 09 Sty, 2012 15:11
| trifle napisał/a: | | Ale na jakowyś maraton radosny filmowy chętnie bym się pisała! |
A na nie-maraton?
Nie obiecuj tylko się wreszcie pokaż.
Deanariell - Pon 09 Sty, 2012 15:16
| Anaru napisał/a: | | Nie obiecuj tylko się wreszcie pokaż. |
Popieram. Zaskocz nas kiedyś i przyjedź na jakieś spotkanie do Krakowa.
Dorfi - Ty chyba też robiłaś fotki? Mam Ci podesłać swojego maila? Czy masz może adres Admete? To ja już sobie później od niej wezmę.
trifle - Pon 09 Sty, 2012 15:19
| Anaru napisał/a: | A na nie-maraton?
Nie obiecuj tylko się wreszcie pokaż. |
Nie-maraton też spoko I właśnie nie obiecuję
Do Krakowa to jednak trudniej, bo musiałabym gdzieś przenocować, a moje dotychczas stałe lokum w takich sytuacjach zlikwidowało się było wraz z końcem studiów mej koleżanki i lipa
BeeMeR - Pon 09 Sty, 2012 15:53
| Dorfi napisał/a: | | Fajna była też jednodniowa akcja wstawiania fotki jako avka. Pamiętacie kiedy to było? | oj, chyba ze dwa lata temu... dawno
Kraków: kolędnicy wszelkiej maści
dzieła Aine: solniczka, pieprzniczka i trzecia przyprawniczka, które pięknie by pasowały do moich podstawek (też od Aine ) oraz śliczny talerzyk - pozostałych nie uwieczniłam, ani świeczki - a tez były bardzo ładne
Dorfi - Pon 09 Sty, 2012 15:56
| Deanariell napisał/a: |
Dorfi - Ty chyba też robiłaś fotki? Mam Ci podesłać swojego maila? Czy masz może adres Admete? To ja już sobie później od niej wezmę. |
Nie robiłam fotek.
corrado - Pon 09 Sty, 2012 16:03
| trifle napisał/a: | | Anaru napisał/a: | A na nie-maraton?
Nie obiecuj tylko się wreszcie pokaż. |
Nie-maraton też spoko I właśnie nie obiecuję
|
We Wrocławiu znam niezłe miejsce na maraton (TV "urósł" o parę cali) ale frekwencji spodziewałbym się raczej nikłej. W każdym razie opcja jest.
I pewnie byłyby muffinki
Beemer: masz może więcej aktualnych zdjęć Krakowa? Pojechać nie ma jak to bym popatrzył chociaż.
Czy w Sukiennicach jest jeszcze "Wiedeńska"?
Dorfi - Pon 09 Sty, 2012 16:11
Kupiliście nowy telewizor?
corrado - Pon 09 Sty, 2012 16:12
Nie nowy tylko "nowy" .
Całkiem nowy to może następnej wiosny. Pasowałby między 42 a 50 cali.
BeeMeR - Pon 09 Sty, 2012 16:25
| corrado napisał/a: | Beemer: masz może więcej aktualnych zdjęć Krakowa? Pojechać nie ma jak to bym popatrzył chociaż.
Czy w Sukiennicach jest jeszcze "Wiedeńska"? | Ja też nie bardzo mam jak jeździć więc nie bardzo
Co do Wiedeńskiej to też nie wiem
Admete - Pon 09 Sty, 2012 18:19
Basiu dzięki za fotki
Deanariell - Pon 09 Sty, 2012 19:41
| Dorfi napisał/a: | | Nie robiłam fotek. |
Nieeeee? To cóż mi się przywidziało? Byłam pewna, że widziałam jak pstrykasz zdjęcia... I myślałam, że to Twój aparat...
| trifle napisał/a: | | Do Krakowa to jednak trudniej, bo musiałabym gdzieś przenocować, a moje dotychczas stałe lokum w takich sytuacjach zlikwidowało się było wraz z końcem studiów mej koleżanki i lipa |
Do Wrocławia, to z kolei ja nieprędko zawitam. Choć nie ukrywam, że chętnie odwiedziłabym kilka znajomych osób, i to nie tylko z tego forum...
Aragonte - Pon 09 Sty, 2012 20:51
| Dorfi napisał/a: | | Fajna była też jednodniowa akcja wstawiania fotki jako avka. Pamiętacie kiedy to było? |
W urodziny forum?
Dzięki za fotki
Anonymous - Wto 10 Sty, 2012 01:37
| Anaru napisał/a: | Aine zamieszczaj miniaturki , ten link z miniaturkami na forum |
Co bym była ómarta, wrzucajac kazde zdjecie z osobna? Przykro mi - poki co, zuplałdowałam wszystkie na raz i wrzucilam jeno linki (bo nic innego przy hurcie nie ma...)
BeeMeR - Wto 10 Sty, 2012 06:47
| AineNiRigani napisał/a: | | zuplałdowałam wszystkie na raz i wrzucilam jeno linki (bo nic innego przy hurcie nie ma...) | jest, jest, w żabie na pewno bo sama korzystałam nie raz, trzeba tylko zaznaczyć potem właściwą opcję wyświetlenia, ale to nic
BeeMeR - Pon 17 Gru, 2012 17:22
Khem khem - nieśmiało pytam o jakieś spotkanko okołoświąteczne w Krakowie - czy może ktoś chętny? Kiedy?
fanturia - Pon 17 Gru, 2012 17:24
Będziesz miała czas 28-go?
BeeMeR - Pon 17 Gru, 2012 17:25
Jak najbardziej
Admete - Pon 17 Gru, 2012 18:18
Ja to nie wiem jeszcze.
|
|
|