Fantastyka - Gra o tron (TV)
asiek - Wto 14 Maj, 2013 14:02
| Eeva napisał/a: | Oficjalnie zakazuję Wam psucia moich romantycznych fantazji i nakazuję przytakiwać kiedy będę je sobie snuć |
Rozumiem, związek "pięknej i bestii" ciągle ma swój urok.
Anonymous - Wto 14 Maj, 2013 16:01
| Eeva napisał/a: | Oficjalnie zakazuję Wam psucia moich romantycznych fantazji i nakazuję przytakiwać kiedy będę je sobie snuć |
praedzio - Wto 14 Maj, 2013 21:00
Taaa.... to Ty nie wiesz, że te wredoty tylko czekają, żeby zepsuć jakąkolwiek wizję? Będą się przerzucać spoilerami, niczym piłką do siatki plażowej.
Swoją szosą wypadałoby nadrobić te parę odcinków...
Anonymous - Wto 14 Maj, 2013 21:14
ja twardo czekam na koniec serii
Deanariell - Pią 17 Maj, 2013 16:53
| praedzio napisał/a: | Taaa.... to Ty nie wiesz, że te wredoty tylko czekają, żeby zepsuć jakąkolwiek wizję? |
Tzn. ja?
asiek - Pią 17 Maj, 2013 17:04
| praedzio napisał/a: | | Taaa.... to Ty nie wiesz, że te wredoty tylko czekają, żeby zepsuć jakąkolwiek wizję? |
Martin i romantyczne wizje ? Dziewczyny kochane, zmieńcie autora.
Anonymous - Pią 17 Maj, 2013 20:12
| asiek napisał/a: | | praedzio napisał/a: | | Taaa.... to Ty nie wiesz, że te wredoty tylko czekają, żeby zepsuć jakąkolwiek wizję? |
Martin i romantyczne wizje ? Dziewczyny kochane, zmieńcie autora. |
a kto powiedzial, ze to Martin jest autorem tych wizji?
asiek - Pią 17 Maj, 2013 20:18
Nie ja, to Dziewczyny oczekują od Martina zbyt wiele.
Swoją drogę, mógłby już Krasolud dać nam wielki finał.
milenaj - Pią 17 Maj, 2013 20:38
Mógłby, ale ciągle gdzieś czytam, że mu się generalnie nie śpieszy. Myślałam, że serial będzie tu jakąś motywacją...
Swoją droga ciekawe, jak to będzie, kiedy wykorzystają już cały materiał. Przerwa?
BeeMeR - Pią 24 Maj, 2013 20:23
Sansa i Sandor - ciekawe acz raczej nierealne Tj. mnie się Ogar nijak rhomantycznie nie kojarzył
Skończyłam czytać "Nawałnicę mieczy" i uznaję ją za najsłabszą dotychczas - miała świetne sceny ale generalnie mi się dłużyła jednak.
Admete - Pią 24 Maj, 2013 20:42
| milenaj napisał/a: | Mógłby, ale ciągle gdzieś czytam, że mu się generalnie nie śpieszy. Myślałam, że serial będzie tu jakąś motywacją...
Swoją droga ciekawe, jak to będzie, kiedy wykorzystają już cały materiał. Przerwa? |
Martin stwierdzi, że nie musi już pisać książek, wystarczy, że naskrobie scenariusz
Caitriona - Pon 03 Cze, 2013 19:35
No i odbyło się Czerwone Wesele... Robi wrażenie.
Eeva - Pon 03 Cze, 2013 21:11
Dobry odcinek.
primavera - Pon 03 Cze, 2013 23:15
kurczę wyrżnięto moich faworytów .... i film zacznie sie od początku
Anonymous - Śro 05 Cze, 2013 19:53
czekam na koniec sezonu
BeeMeR - Śro 05 Cze, 2013 20:30
Ja właśnie skończyłam czytać Taniec ze smokami t1, i mam za sobą trzy odcinki trzeciego sezonu GoT - mam wrażenie że im dalej sezon, tym większe odstępstwa od książki lub przeinaczenia - czasem na korzyść, bo książkowe zawiłości spisków i matactw mogłyby mętnie lub przydługo wyjść na ekranie
Anaru - Czw 06 Cze, 2013 00:09
A ja się szykuję do machnięcia trzech sezonów naraz.
Deanariell - Pią 14 Cze, 2013 02:26
Ja dwóch. Pierwszy oglądałam wtedy na bieżąco.
Akaterine - Nie 30 Cze, 2013 22:40
Kilka dni temu w końcu się wzięłam za ten serial, jestem już przy 9 odcinku drugiego sezonu . Pierwszy bardzo mnie wciągnął, ale drugi mnie nudzi, szczególnie Jon Snow (jaka wkurzająca postać! Honorowy, prawy i sprawiedliwy, na dodatek ciągle chodzi z miną zbitego psa) i Daenerys. Mam nadzieję, że trzeci sezon jest lepszy.
asiek - Pon 01 Lip, 2013 07:33
| Akaterine napisał/a: | | Pierwszy bardzo mnie wciągnął, ale drugi mnie nudzi, szczególnie Jon Snow (jaka wkurzająca postać! Honorowy, prawy i sprawiedliwy, na dodatek ciągle chodzi z miną zbitego psa) |
Chłopak nie ma zbyt wielu powodów do radości. Jon jest jedną z moich ulubionych postaci / mam na myśli książkę, serialu nie oglądałam w całości/. Jon jest związany z Murem i tym co poza nim, a to najciekawy wątek sagi.
| Akaterine napisał/a: | | Mam nadzieję, że trzeci sezon jest lepszy. |
Nie liczyłabym na to.
Eeva - Pon 01 Lip, 2013 07:53
| asiek napisał/a: | | Jon jest jedną z moich ulubionych postaci / mam na myśli książkę |
Też jest i moją ulubioną postacią w książce. W filmie faktycznie snuje się tylko z miną cierpiętnika.
Akaterine - Pon 01 Lip, 2013 08:40
| asiek napisał/a: | Chłopak nie ma zbyt wielu powodów do radości. |
Chyba nikt w tym serialu nie ma zbyt wielu powodów do radości . Książek nie czytałam (i raczej nie przeczytam), w samym serialu najbardziej lubię Tyriona i Aryę, a wątek murowy mnie nudzi (tzn. w drugim sezonie, bo w pierwszym wszystko mi się podobało).
Admete - Pon 01 Lip, 2013 09:27
Tez najbardziej mnie interesuje watek muru i Jona. Poza tym stopniowo polubiłam Sansę i ciekawa jestem jej losów. Tyrion był świetny do pewnego momentu, w ostatniej części książki jego watek to jakaś pomyłka.
Akaterine - Pon 01 Lip, 2013 11:19
No ja nic nie wiem o Tyrionie w ostatniej części, bo dopiero drugi sezon kończę.
Caitriona - Pon 01 Lip, 2013 21:28
Jona lubię w książkach, w serialu nie szczególnie... Kit Harrington średnio mi się podoba. I może jakoś mało krytyczna jestem, ale ogólnie serial mi się póki co podoba. Owszem, seria pierwsza jest najlepsza, ale kolejne też nie są złe.
Tak czy inaczej, książki polecam
|
|
|