Seriale - SUPERNATURAL: Winchesterowie kontra reszta świata i zaświata
Admete - Pią 23 Paź, 2009 22:13
Flashforward jest. Bardzo dobry odcinek A na koniec zapodali Rolling Stones - prawie jak w Spn
spin_girl - Sob 24 Paź, 2009 16:09
a to ciekawe, bo ani Mentalisty, ani Vampire Diaries nie było...
Anonymous - Sob 24 Paź, 2009 16:35
Chirurdzy byli a Kości już nie
Agn - Sob 24 Paź, 2009 19:14
| spin_girl napisał/a: | | Nie było wczoraj żadnego z prime-time'owych seriali w amerykańskiej telewizji. Pewnie mają jakieś święto. |
Ciekawość, jak długo tak będą świętować. Ja tu na SPN czekam! I usycham z tęsknoty... Esz...
Dziś na obiad obżerałam się szarymi kluskami. Myślę, że sposób, w jaki je pożerałam, wbił by Deana w pychę. Uczyłam się od mistrza. ;>>>
spin_girl - Nie 25 Paź, 2009 09:27
Według Wikipedii następne odcinki prime-time'owych seriali planowane są na 29 października, więc powinno być dobrze
soph - Nie 25 Paź, 2009 09:40
| spin_girl napisał/a: | Według Wikipedii następne odcinki prime-time'owych seriali planowane są na 29 października, więc powinno być dobrze |
Ale jak przetrwać ten tydzień?
spin_girl - Nie 25 Paź, 2009 09:45
| soph napisał/a: | | spin_girl napisał/a: | Według Wikipedii następne odcinki prime-time'owych seriali planowane są na 29 października, więc powinno być dobrze |
Ale jak przetrwać ten tydzień? |
eee...znaleźć sobie ciekawą książkę?
soph - Nie 25 Paź, 2009 11:12
Nie działa, gdy jestem na głodzie . Ale może powtórki mnie trochę pocieszą .
Agn - Nie 25 Paź, 2009 13:25
Ja się książkuję. Jeszcze nie ostatnim Larssonem, najpierw skończę Sapka, ale głód zabijam. Tzn. ja zawsze tym głód zabijam, ale teraz jakby bardziej, bo wiem, że przerwy na nowy odcinek SPNu przez tydzień nie zrobię.
PS Agn w potrzebie! Sto albo i dwieście lat temu ktoś zapodał w którymś temacie SPN linka do filmiku na YT z najczęściej używanym przez Winchesterów słowem. Chodziło o kompilację wszystkich tekstów ze słówkiem "dude". I za Chiny ludowe nie mogę teraz tego znaleźć. Help?
Caitriona - Nie 25 Paź, 2009 13:28
O to chodzi: http://www.youtube.com/watch?v=6K8T4Ljg-Uo lub o to: http://www.youtube.com/wa...feature=related
Calipso - Nie 25 Paź, 2009 20:40
| Agn napisał/a: | | I usycham z tęsknoty... Esz... |
Ze mnie niedługo pyłek jeno ostanie
W ramach reanimacji i próbie zarażania,wczoraj zapodłam gościowi Yellow fever.
Agn - Pon 26 Paź, 2009 14:15
Żadne z tych.
Tamta kompilacja pokazywała najpierw wypowiedzi chłopaków, a potem zakończyła papą Winchesterem. I za cholerę nigdzie tego nie mogę znaleźć.
aneby - Pon 26 Paź, 2009 23:20
Dla tych, co na odwyku - za pół godziny na tvn Mystery spot
praedzio - Wto 27 Paź, 2009 07:56
Patrzę na to zdjęcie i się chichram sama do siebie. Niestety, nie znalazłam większego rozmiaru.
Agn - Wto 27 Paź, 2009 23:54
Miny chłopaków - bezcenne!
(post o niskiej... etc.)
praedzio - Śro 28 Paź, 2009 22:15
Zdjęcia z 5x09 - The Real Ghostbusters (Prawdziwi Pogromcy Duchów):
Klik 1
Klik 2
Klik 3
Klik 4
Klik 5
Klik 6
... i oficjalny opis:
Agn - Śro 28 Paź, 2009 22:23
O rany, ale się będzie działo! Już się nie mogę doczekać! Jeżu, to będzie piękne!
Odnośnie fotek to ja niewiele mam do powiedzenia poza tym że nigdy mnie chyba nie przestanie zadziwiać jaki z Padaleckiego jest kingkong.
A czy ja mogę z reklamą? Bo ja uwielbiam rysunki tej autorki, a od jakiegoś czasu raczy me oczy fanartami odnośnie chłopaków. Proszę wziąć pod uwagę, że Ellaine nie dąży do fotograficznej dokładności (co nie znaczy, że nie potrafi), ale woli własne wariacje na temat, choć poniekąd trzyma się pierwowzoru. Kiedyś mi to przeszkadzało, teraz wiem, o co biega i bardzo mi się takie podejście do sprawy podoba. Obejrzyjcie sobie.
Hunters
Brothers
Boy King
Oraz portrecik (by pokazać, że jak ma być dokładność, to też umie, ech, nigdy nie miałam takiego talentu...)
Jared Padalecki
(Nawiasem pisząc w avatarze mam Reinmara jej autorstwa.)
Admete - Pią 30 Paź, 2009 21:07
Boy King mi sie podoba i Hunters.
A my po seansie - powiem tak staruszkowie rządzą Strasznie się obśmiałam. Jakiego fajnego starego Deana znaleźli. Świetny był. A na końcu dobra rozmowa między Bobbym,a starszym Winchesterem. Bobby jest dla chłopaków o wiele lepszym ojcem, niz John był kiedykolwiek. Sam też miał ciekawy wątek. Na dodatek złego w tym odcinku zagrał taki czarnowłosy przystojniak z irlandzkim akcentem. Może sie Praedzi spodoba Chociaż to z pochodzenia Turek
http://www.imdb.com/media/rm157583360/nm1230639
Następny odcinek to ten z telewizją. Ktoś na imdb znalazł zwiastun starego filmu opartego na tym pomyśle:
http://www.youtube.com/wa...qc&translated=1
praedzio - Pią 30 Paź, 2009 21:45
| Admete napisał/a: | Na dodatek złego w tym odcinku zagrał taki czarnowłosy przystojniak z irlandzkim akcentem. Może sie Praedzi spodoba Chociaż to z pochodzenia Turek |
Jakoś Dempsejowato wygląda... :-/ Ale łobejzymy i łuwidzimy.
praedzio - Sob 31 Paź, 2009 06:45
No, faktycznie, pomysł był już wykorzystywany - choćby w Miasteczku Pleasantville.
The CW wypuściło fragment następnego odcinka: http://www.youtube.com/watch?v=Gg6y_JnHbFA
praedzio - Sob 31 Paź, 2009 22:31
No i obejrzałam najnowszy odcinek. O, matko!! Dawno już się tak szczerze nie śmiałam!
Stary Dean rządzi!! A Bobby! Dwaj zgryźliwi tetrycy!! [Shut up, Sam!!!] Aaaa! Moja przepona!!
A Sammy... No, kocham faceta!
A ten Patrick całkiem całkiem... Choć zdecydowanie lepiej brzmiał - że się tak wyrażę - niż wyglądał.
Anonymous - Nie 01 Lis, 2009 10:13
| praedzio napisał/a: | | Stary Dean rządzi!! A Bobby! Dwaj zgryźliwi tetrycy!! [Shut up, Sam!!!] |
ómarłam ze śmiechu w tym momencie.... kolejny raz śmiałam się tak przeraźliwie gdy Dean wrócił do swojej postaci i wyczyniał tańce połamańce | praedzio napisał/a: | | A Sammy... No, kocham faceta! |
krótko, zwięźle i bardzooooo merytorycznie
praedzio - Nie 01 Lis, 2009 13:17
| lady_kasiek napisał/a: | | ómarłam ze śmiechu w tym momencie.... kolejny raz śmiałam się tak przeraźliwie gdy Dean wrócił do swojej postaci i wyczyniał tańce połamańce |
Jeszcze fajny moment był, kiedy pokojówka zgasiła Deana...
Anonymous - Nie 01 Lis, 2009 13:46
| praedzio napisał/a: | | Jeszcze fajny moment był, kiedy pokojówka zgasiła Deana... |
fajny to mało powiedziane i mina Sama wtedy... ten pół-uśmiech...
praedzio - Nie 01 Lis, 2009 13:51
Paskuda jestem, wiem.
|
|
|