Seriale - Dr House
Anonymous - Pią 26 Cze, 2009 21:06
Bardzo lubię ten odcinek co był dziś z dziewczynką chorą na raka i autopsją oraz wskrzeszaniem za kumulację humoru i umierającego doktora Niebieskie-Oczy
trifle - Pią 26 Cze, 2009 21:44
Jakiego doktora?
Anonymous - Pią 26 Cze, 2009 22:02
No House`a
trifle - Pią 26 Cze, 2009 22:08
Ahaaaaa!
Ale umierającego?
Anonymous - Pią 26 Cze, 2009 22:09
| trifle napisał/a: | | Ale umierającego? |
ach to przeziębienie
trifle - Pią 26 Cze, 2009 23:10
Aaaaaa Bo ja już nie pamiętałam, załapałam się dziś tylko na magiczną operację wysysania krwi itp I jak sobie tłukł tabletki przeciwhistaminowe.
Ja go dziś rozumiem! Ja chcę tabletek! Od trzech godzin nie mogę przestać kichać!
Anonymous - Pią 26 Cze, 2009 23:29
Znam to... rozkosze alergicznej egzystencji, jak już gardło tak swędzi przeraźliwie i masz wrażenie, ze wykichasz mózg przez nos.
Biedny House....
Ale ja uwielbiam tłumaczenie, dlaczego Chase nie może dotykać mazaków
Alicja - Sob 27 Cze, 2009 09:12
| lady_kasiek napisał/a: | | Ale ja uwielbiam tłumaczenie, dlaczego Chase nie może dotykać mazaków |
ja też, zresztą nikt nie może dotykać mazaków, a zwłaszcza Foreman, bo tablica jest biała
Anonymous - Sob 27 Cze, 2009 09:43
| Alicja napisał/a: | | ja też, zresztą nikt nie może dotykać mazaków, a zwłaszcza Foreman, bo tablica jest biała |
fakt, ale są dyrektywy pielęgnujące
Gdy House jest chory tablicę przjmuje Cameron, potem Forman. Bo Chase nie dorósł
Alicja - Sob 27 Cze, 2009 18:13
zgadza się, ale należy też pamiętać, że House również jest biały, a pisak czarny
Anonymous - Sob 27 Cze, 2009 18:56
Ale mazak jest mały :d mały detal. A tablica duża i rażąco biała
Alicja - Pon 10 Sie, 2009 19:42
tęsknię za doktorkiem
co dzieje się, gdy lekarz staje się pacjentem? zapowiedź sezonu 6
http://www.youtube.com/watch?v=a3_1JzZ4CeI
czy w tej zapowiedzi on całuje jakąś panią doktor?
MariStella - Pon 10 Sie, 2009 21:05
Cos tym jest bo na forum o doktorku sa już avatary z tego pocałunku
Alicja - Wto 11 Sie, 2009 10:21
MariStella - Wto 11 Sie, 2009 12:46
A i jeszcze dzisiaj widziałam któreś z pary promo sezonu 6 i tam tez jest ten pocałunek, będzie on chyba w pierwszym odcinku.
Alicja - Czw 13 Sie, 2009 19:43
znalazłam na stronce świetne przedmioty związane z serialem, chciałabym mieć taką torbę z Housismami
http://foxshop.seenon.com...=PRF-TV2-400030
Anonymous - Czw 13 Sie, 2009 20:54
fakt torba jest świetna i kubki niezłe.
MariStella - Pią 14 Sie, 2009 19:10
szklanka z ,,everybody lies"! ja chcę taką
Alicja - Sob 15 Sie, 2009 12:14
też na nią dlugo patrzałam
Anonymous - Pon 17 Sie, 2009 20:39
No proszę proszę!! Bardzo pozytywna niespodzianka od TVP2 Naprawdę jestem w szoku. Będziemy tylko sezon do tyłu. Naprawdę się starają. To miłe
Iwona - Pon 17 Sie, 2009 21:11
Super wiadomość już się nie umie doczekać
Lady Stardust - Pią 28 Sie, 2009 21:40
| MariStella napisał/a: | szklanka z ,,everybody lies"! ja chcę taką |
Świetna jest!
Nigdy bym nie przypuszczała, że tak mnie wciągnie ten serial, ale wakacje mi w tym pomogły Właściwie zaczęło się pod koniec sesji-dzień przed najważniejszym bodaj na całych studiach egzaminie z drugiej cześci prawa cywilnego Wiadomo-trzeba się było odstresować, a że słyszałam o 'Housie' same superlatywy, a kiedyś na tvp2 widziałam jeden czy dwa odcinki, które wydawały mi się całkiem niezłe-właczyłam Jeden odcinek, drugi, trzeci...;) Przez wakacje oglądałam powtórki drugiego sezonu w tv, przeplatając je odcinkami z pierwszego, oglądanymi online. Naprawdę wciąga, a jeszcze tyle przede mną!
Trzykrotka - Śro 09 Wrz, 2009 09:02
A ja wyznam, że nie mogę się przebić przez House'a...
Może to kwestia tego, że sama za wiele przeżyłam w szpitalach, za często, za długo.
Owszem, podziwiam sposób skonstruowania głównego bohatera. Podoba mi się bardzo to, jak on jest zagrany (cała reszta już nie ). Ale prześladuje mnie podczas sporadycznego oglądania myśl, że miałabym kogoś takiego spotkać w przychodni. Ratunku!
I choroby - stopień udziwnienia i skomplikowania nie przeszkadza mi w sprawach, które mają rozwiązywać Booth i Bones w Kościach. W Housie nie mogę znieść ilości cudacznych przypadków, które im się przytrafiają.
Ale jak mówię - to moja osobista niechęć
Admete - Śro 09 Wrz, 2009 12:14
Ja w tej chwili oglądac House będę tylko dla Hugh i jego aktorskich umiejętności, bo się rozczarowała resztą. O ile w ogóle będę. Kolejny serial do odstrzału po Chirurgach i kilku innych.
Alicja - Czw 10 Wrz, 2009 20:18
| Trzykrotka napisał/a: | | Owszem, podziwiam sposób skonstruowania głównego bohatera. Podoba mi się bardzo to, jak on jest zagrany (cała reszta już nie |
tak się zastanawiam, ja też ogladam ten serial dla głównego aktora i granego przez niego bohatera, dla odmiany-z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki. Cała reszta mogłaby w zasadzie nie istnieć a choroby i ciekawe przypadki traktuje jako dodatek
|
|
|