To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Dr House

Anonymous - Pią 26 Cze, 2009 21:06

Bardzo lubię ten odcinek co był dziś z dziewczynką chorą na raka i autopsją oraz wskrzeszaniem za kumulację humoru i umierającego doktora Niebieskie-Oczy :serduszkate:
trifle - Pią 26 Cze, 2009 21:44

Jakiego doktora? :mysle:
Anonymous - Pią 26 Cze, 2009 22:02

No House`a :mrgreen:
trifle - Pią 26 Cze, 2009 22:08

Ahaaaaa!
Ale umierającego? :mysle:

Anonymous - Pią 26 Cze, 2009 22:09

trifle napisał/a:
Ale umierającego?

ach to przeziębienie :rotfl:

trifle - Pią 26 Cze, 2009 23:10

Aaaaaa :mrgreen: Bo ja już nie pamiętałam, załapałam się dziś tylko na magiczną operację wysysania krwi itp ;) I jak sobie tłukł tabletki przeciwhistaminowe.
Ja go dziś rozumiem! Ja chcę tabletek! :evil: Od trzech godzin nie mogę przestać kichać! :evil:

Anonymous - Pią 26 Cze, 2009 23:29

Znam to... rozkosze alergicznej egzystencji, jak już gardło tak swędzi przeraźliwie i masz wrażenie, ze wykichasz mózg przez nos.
Biedny House....
Ale ja uwielbiam tłumaczenie, dlaczego Chase nie może dotykać mazaków :rotfl:

Alicja - Sob 27 Cze, 2009 09:12

lady_kasiek napisał/a:
Ale ja uwielbiam tłumaczenie, dlaczego Chase nie może dotykać mazaków

ja też, zresztą nikt nie może dotykać mazaków, a zwłaszcza Foreman, bo tablica jest biała :-D

Anonymous - Sob 27 Cze, 2009 09:43

Alicja napisał/a:
ja też, zresztą nikt nie może dotykać mazaków, a zwłaszcza Foreman, bo tablica jest biała

fakt, ale są dyrektywy pielęgnujące :mrgreen:
Gdy House jest chory tablicę przjmuje Cameron, potem Forman. Bo Chase nie dorósł :mrgreen: :rotfl:

Alicja - Sob 27 Cze, 2009 18:13

zgadza się, ale należy też pamiętać, że House również jest biały, a pisak czarny :wink:
Anonymous - Sob 27 Cze, 2009 18:56

Ale mazak jest mały :d mały detal. A tablica duża i rażąco biała :mrgreen:
Alicja - Pon 10 Sie, 2009 19:42

tęsknię za doktorkiem :rumieniec:

co dzieje się, gdy lekarz staje się pacjentem? zapowiedź sezonu 6

http://www.youtube.com/watch?v=a3_1JzZ4CeI

czy w tej zapowiedzi on całuje jakąś panią doktor? :shock:

MariStella - Pon 10 Sie, 2009 21:05

Alicja napisał/a:
tęsknię za doktorkiem :rumieniec:

co dzieje się, gdy lekarz staje się pacjentem? zapowiedź sezonu 6

http://www.youtube.com/watch?v=a3_1JzZ4CeI

czy w tej zapowiedzi on całuje jakąś panią doktor? :shock:

Cos tym jest bo na forum o doktorku sa już avatary z tego pocałunku :thud:

Alicja - Wto 11 Sie, 2009 10:21

:confused3:
MariStella - Wto 11 Sie, 2009 12:46

A i jeszcze dzisiaj widziałam któreś z pary promo sezonu 6 i tam tez jest ten pocałunek, będzie on chyba w pierwszym odcinku. :?
Alicja - Czw 13 Sie, 2009 19:43

znalazłam na stronce świetne przedmioty związane z serialem, chciałabym mieć taką torbę z Housismami :-D

http://foxshop.seenon.com...=PRF-TV2-400030

Anonymous - Czw 13 Sie, 2009 20:54

fakt torba jest świetna i kubki :D niezłe.
MariStella - Pią 14 Sie, 2009 19:10

szklanka z ,,everybody lies"! ja chcę taką :mrgreen:
Alicja - Sob 15 Sie, 2009 12:14

też na nią dlugo patrzałam :mrgreen:
Anonymous - Pon 17 Sie, 2009 20:39

No proszę proszę!! Bardzo pozytywna niespodzianka od TVP2 Naprawdę jestem w szoku. Będziemy tylko sezon do tyłu. Naprawdę się starają. To miłe :lol:
Iwona - Pon 17 Sie, 2009 21:11

lady_kasiek napisał/a:
Bardzo pozytywna niespodzianka od TVP2 Naprawdę jestem w szoku.

Super wiadomość :) już się nie umie doczekać :D

Lady Stardust - Pią 28 Sie, 2009 21:40

MariStella napisał/a:
szklanka z ,,everybody lies"! ja chcę taką :mrgreen:

Świetna jest! :D

Nigdy bym nie przypuszczała, że tak mnie wciągnie ten serial, ale wakacje mi w tym pomogły :P Właściwie zaczęło się pod koniec sesji-dzień przed najważniejszym bodaj na całych studiach egzaminie z drugiej cześci prawa cywilnego :P Wiadomo-trzeba się było odstresować, a że słyszałam o 'Housie' same superlatywy, a kiedyś na tvp2 widziałam jeden czy dwa odcinki, które wydawały mi się całkiem niezłe-właczyłam :) Jeden odcinek, drugi, trzeci...;) Przez wakacje oglądałam powtórki drugiego sezonu w tv, przeplatając je odcinkami z pierwszego, oglądanymi online. Naprawdę wciąga, a jeszcze tyle przede mną! :D

Trzykrotka - Śro 09 Wrz, 2009 09:02

A ja wyznam, że nie mogę się przebić przez House'a...
Może to kwestia tego, że sama za wiele przeżyłam w szpitalach, za często, za długo.
Owszem, podziwiam sposób skonstruowania głównego bohatera. Podoba mi się bardzo to, jak on jest zagrany (cała reszta już nie :-| ). Ale prześladuje mnie podczas sporadycznego oglądania myśl, że miałabym kogoś takiego spotkać w przychodni. Ratunku!
I choroby - stopień udziwnienia i skomplikowania nie przeszkadza mi w sprawach, które mają rozwiązywać Booth i Bones w Kościach. W Housie nie mogę znieść ilości cudacznych przypadków, które im się przytrafiają.
Ale jak mówię - to moja osobista niechęć :kwiatek:

Admete - Śro 09 Wrz, 2009 12:14

Ja w tej chwili oglądac House będę tylko dla Hugh i jego aktorskich umiejętności, bo się rozczarowała resztą. O ile w ogóle będę. Kolejny serial do odstrzału po Chirurgach i kilku innych.
Alicja - Czw 10 Wrz, 2009 20:18

Trzykrotka napisał/a:
Owszem, podziwiam sposób skonstruowania głównego bohatera. Podoba mi się bardzo to, jak on jest zagrany (cała reszta już nie

tak się zastanawiam, ja też ogladam ten serial dla głównego aktora i granego przez niego bohatera, dla odmiany-z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki. Cała reszta mogłaby w zasadzie nie istnieć :wink: a choroby i ciekawe przypadki traktuje jako dodatek :mrgreen: