Komunikaty - Spotkanie w Krakowie - C.D. -
Anonymous - Sob 07 Sty, 2012 18:02
Chyba szczesliwie, chociaz godzine czekalam na bagaz, a jak przyszedl to w takim stanie, ze poszlam z reklamacja i dostalam w zamian nowa walizke. Duzo wyzszej jakosci
BeeMeR - Sob 07 Sty, 2012 18:09
rozwalili ci walizke?
Anonymous - Sob 07 Sty, 2012 18:16
niom. Polamali poharatali bok i zlamali raczke. Inna rzecz, ze to nie byla walizka jakichs wysokich lotow - nawet brat wypakowujac ja z auta stwierdzil, ze przydaloby sie kupic nowa. No to mam nowa, o wyzszym standardzie i jakosci - za friko
BeeMeR - Sob 07 Sty, 2012 18:18
i gratuluje nowej walizki
Anonymous - Sob 07 Sty, 2012 18:20
w gruncie rzeczy na taka warto bylo czekac ta godzine na lotnisku (45 min czekalam na bagaz, a 15 min zajela mi reklamacja)
Admete - Sob 07 Sty, 2012 19:33
Czyli nie ma tego złego
Dorfi - Sob 07 Sty, 2012 21:11
Bardzo dziękuję za spotkanie. Naładowałam akumulatorki. Mam nadzieję, że niedługo uda się je powtórzyć Było cudownie. Wróciłam tak radosna i rozpromieniona, że nawet bury za spóźnienie nie dostałam
Aine przygoda z walizką niesamowita (ale i tak nie przebija spodni ) Pamiętaj o podliczeniu kasy za książki. Tę o strojach od razu Wojtek zawłaszczył. Długo ją oglądał i co chwila pokazywał jakiś obrazek, że mu się bardzo podoba i żeby mu o nim opowiedzieć. Mieliśmy więc małą lekcję historii. Przez to wszystko wyjechaliśmy z domu dopiero pod wieczór
Aragonte - Sob 07 Sty, 2012 22:33
| AineNiRigani napisał/a: | Pragne rowniez poinformowac, ze ostatecznie postanowilam, ze zostawiam wszystkie zakupione spodnie |
No coś Ty! Taki śliczny kolorek mają
I gratuluję nowej walizki za friko
| BeeMeR napisał/a: | A ja dalej czekam na zdjęcie spodni |
Tzn. Aine ma zdjąć je z siebie?
Dorfi, cieszę się, że naładowałaś akumulatorki
I biorę się za grzebanie w mulinach, żeby zrobić pewną listę
Anonymous - Nie 08 Sty, 2012 01:11
| Aragonte napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | Pragne rowniez poinformowac, ze ostatecznie postanowilam, ze zostawiam wszystkie zakupione spodnie |
No coś Ty! Taki śliczny kolorek mają
I gratuluję nowej walizki za friko
| BeeMeR napisał/a: | A ja dalej czekam na zdjęcie spodni |
Tzn. Aine ma zdjąć je z siebie?
Dorfi, cieszę się, że naładowałaś akumulatorki
I biorę się za grzebanie w mulinach, żeby zrobić pewną listę |
Maja najpiekniejszy kolor na swiecie (w opinii mojego Miraszka )
Co do walizki - ja juz jakos tak mam, ze niczego nie moge zrobic normalnie Chociaz i tak bylam w szoku, ze to poszlo tak szybko i sprawnie. Pani poszla na zaplecze, wrocila z walizka, wypelnilam dokumenty i tyle. A najsmieszniejsze jest to, ze nigdy nigdy nie przyszloby mi do glowy reklamowac bagaz, gdyby nie Polka, z ktora lecialam. Jako, ze nie mam specjalnie problemow komunikacyjnych i interpersonalnych, to i dosc latwo i szybko sie zgadalysmy. Troche sie poczatkowo rozczarowalam, bo chcialam spac (zeby przespac i start i ladowanie), ale milo sie gadalo. No i uzyskalam informacje, ze jesli uszkodzi sie bagaz i bardzo mocno jego zawartosc - lotnisko ponosi koszty reklamacji. No to poszlam i taka niespodziewajka...
Jeszcze raz dziekuje, dziewczyny, za spotkanie. Wszystkim razem i kazdej z osobna Mialam jeszcze specjalny regal dla Aragonte i plakaty dla PraEda, o ktorych, rzecz jasna, zapomnialam.
fanturia - Nie 08 Sty, 2012 15:36
| Aragonte napisał/a: | I biorę się za grzebanie w mulinach, żeby zrobić pewną listę |
List mulin są zaraźliwe
Aragonte - Nie 08 Sty, 2012 17:06
Oj, i to bardzo
corrado - Nie 08 Sty, 2012 19:04
Co? Znowu?
Dorfi - Nie 08 Sty, 2012 19:43
Corrado czyżbyś i Ty robił taką listę?
Czy ja o czymś nie wiem?
corrado - Nie 08 Sty, 2012 20:35
No co Ty? Ja tylko pokrywam koszty Podobnie przy wielu innych sprawach.
Admete - Nie 08 Sty, 2012 20:48
Basiu, Aine można prosić o posłanie zdjęć na maila? W wolnej chwili oczywiście.
praedzio - Nie 08 Sty, 2012 20:51
Ha, Aine mi wisi jeszcze zdjęcia z Będzina....
BeeMeR - Nie 08 Sty, 2012 21:05
| Admete napisał/a: | | Basiu, Aine można prosić o posłanie zdjęć na maila? W wolnej chwili oczywiście. | Jutro (oby nie było futro )
zdjęcia pięknych dzieł wrzucę do "co damy potrafią" czy jakoś tak
Anonymous - Nie 08 Sty, 2012 21:28
Azaliz zdjecia krakowskie, czy wroclawskie sa duzo latwiejsze do pozyskania niz bedzinskie
Cudne to zdjecie Riellki z zatesknionym wyrazem pyska...
Deanariell - Nie 08 Sty, 2012 21:32
| AineNiRigani napisał/a: | | Cudne to zdjecie Riellki z zatesknionym wyrazem pyska. |
Taaaaa... Zapewne to na widok pieprzniczki/solniczki z Dean'em... Którą wraz z Castiel'em oraz Sam'em otrzymała Admete.
Admete - Nie 08 Sty, 2012 21:35
I tekst Rielli do czego powinien służyć Dean
Deanariell - Nie 08 Sty, 2012 21:53
| Admete napisał/a: | | I tekst Rielli do czego powinien służyć Dean |
No ba - jak pieprzniczka, to pieprzniczka...
trifle - Nie 08 Sty, 2012 23:03
Mooogę też zobaczyć zdjęcia, mogę, mogę?
Anonymous - Nie 08 Sty, 2012 23:14
niektore pewnie tak - ale sadze, ze wiekszosc na status "prywatnych"
trifle - Nie 08 Sty, 2012 23:16
Ja to byle cokolwiek
Anonymous - Pon 09 Sty, 2012 01:05
| BeeMeR napisał/a: | Ja tam Aine poznałam - po charakterystycznym ruchu |
... bioder
|
|
|