Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
przecinek - Wto 02 Wrz, 2008 10:42
Dzisiaj wraca "Prison break", dwa odcinki, czyli sezon serialowy otwarty. Ale się cieszę.
praedzio - Wto 02 Wrz, 2008 10:59
BUUUU!!!! Ja też chcę obejrzeć!!!!
Copycat - Wto 02 Wrz, 2008 11:11
A ja przestałam oglądać Prison po drugim sezonie. Jakoś nie miałam okazji legalnie zobaczyć (:]) i się odzwyczaiłam. Dobry był trzeci sezon chociaż? Za to Losta nie mogę się doczekać.
praedzio - Wto 02 Wrz, 2008 11:34
Trzeci możesz oglądać na Polsacie od najbliższej niedzieli - sama ocenisz. Moim zdaniem - trzeci sezon był nierówny - no i pewne rozwiązania ( ) nie wszystkim przypadły do gustu. Za to postać tajemniczego Whistlera... Mniam!
Copycat - Wto 02 Wrz, 2008 12:11
Oj, tak to nie dam rady. Albo cały sezon na dwa razy albo nic :] W Tv o połowie zapomnę, na drugiej połowie szału dostanę przez lektora. Whistler mi się kojarzy tylko i wyłącznie z Jasiem Fasolą. W "Nadciąga totalny kataklizm" był taki obraz, "Matka Whistlera" hihi.
Może kiedyś się zbiorę, żeby ściągnąć, bo w sumie ciekawa jestem jak to rozwiązali wszystko. No i rewelacyjny T-Bag! Szkoda mi tylko było Kellermana, bo lubiłam tą postać bardzo. I ten od "Fibonaaaci", jak mu tam było, też go chyba naołowili. Mam nadzieję, że chociaż T-Bag się trzyma.
Alicja - Wto 02 Wrz, 2008 12:23
muszę przyznać że równiez z niecierpliwością czekam na LOST, bo mi AXN przerwał przed wakacjami. Na szczęście wznowią po niedzielnym maratonie LOST. Jedynka będzie w tyle przez kilka tygodni
praedzio - Wto 02 Wrz, 2008 12:29
| Copycat napisał/a: | | Mam nadzieję, że chociaż T-Bag się trzyma. |
O, T-Bag rewelacyjny jak zawsze!
Copycat - Wto 02 Wrz, 2008 13:06
| Alicja napisał/a: | | muszę przyznać że równiez z niecierpliwością czekam na LOST, bo mi AXN przerwał przed wakacjami. Na szczęście wznowią po niedzielnym maratonie LOST. Jedynka będzie w tyle przez kilka tygodni |
Irracjonalnie lubię ten serial, mimo, że przekroczyli w nim chyba wszelkie granice zdrowego rozsądku.
| praedzio napisał/a: |
O, T-Bag rewelacyjny jak zawsze! |
No to cudownie!
Aragonte - Taka ze mnie Dama jak z...khm.. nie ważne :] Już zmieniam i oficjalnie idę się wychłostać z powodu braku poszanowania dla praw autorskich :]
Alicja - Wto 02 Wrz, 2008 15:44
| Copycat napisał/a: | | mimo, że przekroczyli w nim chyba wszelkie granice zdrowego rozsądku. |
lubię to, bo nie wiem z czym wyskoczą. 4400 mnie nie zachwycił, z początku był niezły, a potem wszystko do przewidzenia. Prison nie oglądałam od początku, to i potem sobie darowałam,nie lubię czegość nie wiedzieć tylko dlatego, że nie obejrzałam początku.
A Lost- cóż nikt nie wie prawie nic, przynajmniej jest ciekawie, no i te retrospekcje też są niczego sobie
Admete - Wto 02 Wrz, 2008 15:47
Chciałabym wrócic kiedys do Lost. Na razie jednak nie widziałam osttaniej serii. Która to była? Czwarta?
Alicja - Wto 02 Wrz, 2008 15:50
nic straconego, jedynka zaczyna od pierwszego odcinka 4 serii w czwartek 04.09
Admete - Wto 02 Wrz, 2008 16:08
Nie bardzo mam czas...Na pewno nie dam rady zasiadac przed tv akurat o tej porze.
To jest zdecydowany minus telewizji.
praedzio - Wto 02 Wrz, 2008 18:40
Tak - to była czwarta seria Lostów. Ciekawa o tyle, że zamiast retrospekcji, mieliśmy... eeee... jak się nazywają takie wycieczki nie w przeszłość a w przyszłość? Zgubiłam słowo. W każdym bądź razie - zabawa była przednia. No i finał, jak zwykle, powalił na glebę.
4400 będę bronić własną piersią. Podobał mi się ten serial, a finałowy odcinek był naprawdę dramatyczny.
Co do PB, jeśli szybko czegoś nie zorganizuję, to cóż... pozostanie mi zrobić sobie powtórkę z trójki... na Polsacie. Pomyśleć, że lektor będzie mi zagłuszał ten cudowny australijski akcent Jamesa W. ...
Alicja - Śro 03 Wrz, 2008 11:56
| praedzio napisał/a: | | jak się nazywają takie wycieczki nie w przeszłość a w przyszłość |
futurospekcja???
nicol81 - Śro 03 Wrz, 2008 12:19
Anterospekcja?
Copycat - Czw 04 Wrz, 2008 09:47
| Alicja napisał/a: | | Copycat napisał/a: | | mimo, że przekroczyli w nim chyba wszelkie granice zdrowego rozsądku. |
lubię to, bo nie wiem z czym wyskoczą. 4400 mnie nie zachwycił, z początku był niezły, a potem wszystko do przewidzenia. Prison nie oglądałam od początku, to i potem sobie darowałam,nie lubię czegość nie wiedzieć tylko dlatego, że nie obejrzałam początku.
A Lost- cóż nikt nie wie prawie nic, przynajmniej jest ciekawie, no i te retrospekcje też są niczego sobie |
Jeśli chodzi o Lost to przyjmę wszystko. Zżyłam się z tym serialem i już mi nawet absurdy nie przeszkadzają. 4400 to nawet nie wiem co to. Oprócz Losta, Prisona do czasu, Różowych lat 70tych i Little Britain nie oglądam współczesnych (amerykańskich) seriali prawie w ogóle.
Alicja - Czw 04 Wrz, 2008 09:50
będę skakać między kanałami - lost i dr House, trzeba pogodzić. Rodzinę chyba wywiozę
aneby - Czw 04 Wrz, 2008 23:15
| Alicja napisał/a: | | będę skakać między kanałami |
No właśnie ja skakałam i ani z jednego ani z drugiego nic nie wiem. Ten system się nie sprawdza.
praedzio - Pią 05 Wrz, 2008 07:39
Ja również skakałam - i obejrzałam Lostów, House'a i PB... Ale jestem w o tyle lepszej sytuacji, że Lostów i PB oglądałam wcześniej.
Alicja - Pią 05 Wrz, 2008 20:01
podobnie tyle, że darowałam sobie PB, a Lostów i Housa po raz drugi
Harry_the_Cat - Nie 07 Wrz, 2008 19:04
Który u nas sezon Prison Break leci?
aneby - Nie 07 Wrz, 2008 19:36
Trzeci?
Harry_the_Cat - Nie 07 Wrz, 2008 19:41
W sumie nie wiem, po co się pytam - nie oglądałam pierwszego
aneby - Czw 11 Wrz, 2008 09:38
Tak w wielkim skrócie chodzi o to, że pewien facet planował ucieczkę z więzienia.
Harry_the_Cat - Czw 11 Wrz, 2008 21:33
To wiem I nawet trochę więcej szczegółów. Zainteresowała mnie chyba jedna scena i tak się zaczęłam zastanawiać, czy do tego nie przysiąść
|
|
|