To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Komary mutanty i rekiny ludojady czyli strasznie głupi film

praedzio - Czw 01 Paź, 2015 09:19

Ja się pomału zamieniam w smarkozombie... :katar:
Agn - Czw 01 Paź, 2015 09:38

*Agn pakuje co trzeba i odjeżdża na lolozaurze* :rotfl:
Anaru - Czw 01 Paź, 2015 09:44

Miałybyście mnie na sumieniu, bo się zakrztusiłam przez was glonem :rotfl:
BeeMeR - Czw 01 Paź, 2015 09:57

Anaru napisał/a:
zakrztusiłam przez was glonem :rotfl:
Och, to byłabyś glonozombie :lol:
Szafran - Czw 01 Paź, 2015 11:27

Norizombie:D Orientalne zombie, krajan Godzilli:).
Tamara - Czw 01 Paź, 2015 14:34

Szafran napisał/a:
Ale się, Tamaro, lepiej strzeż. Bo za naśmiewanie się z pięknych filmów przyjdzie ciemną noca glizdoglutozilla i cię zje. :twisted:

ojtam ojtam , smarkozaurów też się nie boję , bo jedne i drugie mam że tak powiem codziennie w ramach obowiązków zawodowych :cool:

Tamara - Czw 01 Paź, 2015 14:36

Agn napisał/a:
*Agn pakuje co trzeba i odjeżdża na lolozaurze* :rotfl:

Ociec , jak on wygląda :excited: ?

Agn - Czw 01 Paź, 2015 23:34

Jak brontozaur, tylko lol. :lol:
Tamara - Pią 02 Paź, 2015 09:23

No to jazda :mrgreen: !
Tamara - Sob 03 Paź, 2015 23:17

Słuchajcie , tak mi się nasunęło po wielokrotnym nawracaniu tematu w wątkach narzekawczo-miszmaszowych - czy może ktoś już nakręcił film o strrrrasznych molach spożywczych ? To mógłby być hit , takie straszne mole wylęgające się z kornfleksów , hamburgerów , pizzy , butelek i puszek z colą i w ogóle wszędzie z każdego żarcia i rzucające się trzepoczącymi eskadrami na ludzi , oczywiście rosnące w przyspieszonym tempie do nadnaturalnych rozmiarów :serce:
Agn - Sob 03 Paź, 2015 23:41

Bleeeeeeeeeeeee! Tamaro!!! No apetyt mi odebrało. :P
Szafran - Nie 04 Paź, 2015 08:23

Mole by się łatwo wykańczało. One takie rozmemłane i wydelikacone. Nawet jak chmara przyleci, to szast-prast wokół gazetą i po molach. Zupełnie się nie mieszczą w estetyce. To musi być jakiś drapieżnik czy pasożyt. Czy coś z instynktem stadnym. Coś lękotwórczego.

Chyba że to by były zmutowane mole, których larwy zerowałyby na ludziach, a nie mące. O.
I skupić by się na kokonach i wykluwających larwach - o tak, to już by było w estetyce:).

BeeMeR - Nie 04 Paź, 2015 08:34

Szafran napisał/a:
Nawet jak chmara przyleci, to szast-prast wokół gazetą i po molach
Ale gdyby były wielkości słonia? Głośno syczały i gryzły albo odgryzały kończyny? Toż oczywiste, że chodzi o mutację :mrgreen:
praedzio - Nie 04 Paź, 2015 08:41

Cichajcie, na dniach nakleiłam nową pułapkę feromonową na te pi pi pi mole. Cóż bym poczyniła z przyklejonym do niej molem wielkości słonia? :thud:
Szafran - Nie 04 Paź, 2015 09:20

Poczekała, aż zdychnie, i przrerobiła na czipsy:D :twisted:
praedzio - Nie 04 Paź, 2015 09:27

Nie jadam czipsów. Nawet ze słonia, a co dopiero ze słoniowego mola. :sprytny:
Tamara - Nie 04 Paź, 2015 11:49

Szafran napisał/a:
Mole by się łatwo wykańczało. One takie rozmemłane i wydelikacone. Nawet jak chmara przyleci, to szast-prast wokół gazetą i po molach. Zupełnie się nie mieszczą w estetyce. To musi być jakiś drapieżnik czy pasożyt. Czy coś z instynktem stadnym. Coś lękotwórczego.

Chyba że to by były zmutowane mole, których larwy zerowałyby na ludziach, a nie mące. O.
I skupić by się na kokonach i wykluwających larwach - o tak, to już by było w estetyce:).

Szafran , ależ to przecież tak oczywiste , że zmutowane , że nawet o tym nie pisałam boć to przecież podstawa , zwykły mól jest niegroźny tak jak pomidor , komar czy ryjówka :-P jasne że zmutowane , ogromne , krwiożercze i w ogóle przerażające :lol:

Szafran - Nie 04 Paź, 2015 12:00

To nie wiem. Prazopny mol. Z karmelizowana cebulka:)?
Agn - Nie 04 Paź, 2015 19:54

Szafran napisał/a:
To nie wiem. Prazopny mol. Z karmelizowana cebulka:)?

Wybaczcie, ale pomyślało mi się, że to jest bardzo halal. *facepalm*

Anaru - Nie 04 Paź, 2015 21:40

No nie wiem czy mole są halal :mysle: , trza by zapytać eksperta :lol:
praedzio - Nie 04 Paź, 2015 21:42

Co to jest halal? :mysle:
Anaru - Nie 04 Paź, 2015 22:33

Koszerne w wersji arabskiej ;)
Tamara - Pon 05 Paź, 2015 13:08

Ale to powinny być mole o rozmiarach krowy :twisted: i opancernione na skutek mutacji , z niemal samolotowymi skrzydłami :twisted:
Anaru - Pon 05 Paź, 2015 14:12

I koniecznie plujące ogniem, z pazurami jak u leniwca :twisted:
BeeMeR - Pon 05 Paź, 2015 14:22

Tamara napisał/a:
mole o rozmiarach krowy :twisted:
Już się boję jak będą... defekowały :paddotylu: