Seriale - "A droga wiedzie w przód i w przód..."
Admete - Nie 28 Lis, 2010 14:53
Za tydzień. Przed świątecznym hiatusem będą dwa odcinki. Potem nastepne chyba dopierow styczniu.
Anaru - Nie 28 Lis, 2010 18:34
A czemu, do licha, taka przerwa? W wampirach zreszta chyba też, bo sprawdzałam wczoraj i też posucha.
Admete - Nie 28 Lis, 2010 20:09
Zawsze tak było.
Anaru - Nie 28 Lis, 2010 23:47
| Deanariell napisał/a: | nie byłoby wskazane pozwolić oglądać go dzieciom, ze względu na scenę z mikrofalówką - no jak można było tak załatwić "Dzwoneczka"?! |
Tia, jak Dean mówił o nagiej kobiecie, to aż cofnęłyśmy z Cal akcję z Dzwoneczkiem, żeby się upewnić, że nie widziałyśmy
| AineNiRigani napisał/a: | | a ja wrocilam sie do V sezony - on jest taki... liryczny, a ja potrzebowalam lirycznego supernaturalnego natchnienia. |
Liryczny?
To mój najmniej ulubiony sezon, miałam dość demonów, demonów, apokalipsy, demonów...
Ten teraz jest o niebo ciekawszy, a przede wszystkim nie rozwleka akcji między odcinkami, tylko każdy z nich tworzy zwartą całość jak lubię. Piąty mnie już męczył pod koniec, na ten 6 czekam z niecierpliwością.
| BeeMeR napisał/a: | | Admete napisał/a: | Crowley to raczej hirołem nie jest | Jak nie jest, jak jest - moim też
To obecnie jedna z moich ulubionych postaci |
Moja też , ma dodatek przez Crowley'a nie tylko zerknęłam na filmografię Marka Shepparda, ale i obejrzałam już dwie pozycje, w tym "Bestię z głębin"
Agn - Pon 29 Lis, 2010 10:17
Naprawdę cię podziwiam, Anaru. Mnie by się nie chciało. Jakkolwiek podoba mi się postać Crowleya i uważam, że aktor, który go odtwarza, jest po prostu świetny, tak wszystkich horrorów z jego filmografii bym nie chciała zaliczać.
Anaru - Pon 29 Lis, 2010 11:50
| Agn napisał/a: | Jakkolwiek podoba mi się postać Crowleya i uważam, że aktor, który go odtwarza, jest po prostu świetny, tak wszystkich horrorów z jego filmografii bym nie chciała zaliczać. |
Ech, ja tak mam jak lubię aktora, staram się zobaczyć wszystko w czym grał. Horrory i inne dzieua obu Braci W też z Basią zaliczałyśmy, niektóre nawet w kinie.
Agn - Pon 29 Lis, 2010 12:21
Przy tobie czuję się taka niepoświęcająca się...
Admete - Pon 29 Lis, 2010 12:35
Też nie należe do poświęcających się. Mnie się ma podobac całość, a nie tylko aktor. Mam małą tolerancję na to, co mi nie podchodzi
Anaru - Pon 29 Lis, 2010 20:25
Ależ ja się nie poświęcam, mnie to sprawia frajdę. Kto powiedział, że muszę oglądać same wielkie dzieła, uznane za wielkie przez odpowiednie autorytety lub odpowiednią ilość zadowolonych widzów czy też megawidowiska, które po prostu należy obejrzeć (vide Harry Potter, którego za bardzo nie widziałam, ani nie czytałam, a którego ponoć trzeba jak się jest kulturalnym, w którymś tam wątku było) . No tom niekulturalna i oglądam również i głupoty jak mam ochotę .
Admete - Pon 29 Lis, 2010 20:38
| Cytat: | | Kto powiedział, że muszę oglądać same wielkie dzieła, uznane za wielkie przez odpowiednie autorytety lub odpowiednią ilość zadowolonych widzów czy też megawidowiska |
Ale kto powiedział coś o wielkich dziełach? Ja mam zasadę, ze jak mi sie nie podoba, to nie ogladam, a że mało rzeczy mi sie naprawdę podoba, to ciągle ogladam to samo Napisalaś, że lubisz ogladac filmy z aktorem, który ci sie spodoba. Ja tak nie mam. Jak zagra w czymś, co mi nie podejdzie, to nie obejrzę, żebym nie wiem jak lubiłą aktora. Ale to pewnie dlatego, że ja tak naprawdę lubie postacie, nie aktorów. Riella tak oglada wszystko z ulubieńcami, a poza tym, jak już coś zacznie oglądać, to MUSI skończyć. Ja nie muszę Wtedy zostawiam ją przy oglądaniu, a sama idę zająć się czymś innym Nie chcę jej denerować tekstami typu: "A może byśmy przewinęły?"
Deanariell - Pon 29 Lis, 2010 21:14
| Admete napisał/a: | | Nie chcę jej denerować tekstami typu: "A może byśmy przewinęły?" |
Normalnie wezmę i uduszę!
Agn - Nie 05 Gru, 2010 20:31
Dziewczyny, a wy co? Najnowszego odcinka nie widziały czy jak?
Chciałam zauważyć, że w dzisiejszym odcinku bohaterem numer jeden był Castiel. Najpierw zastanawiał się, dlaczego dostawca pizzy bije po tyłku opiekunkę do dziecka, skoro ją kocha. A następnie wykorzystał jego przykład, aż mu Meg dała piątkę z plusem.
Ale dziadzio Winchester to powinien się w piekle poniewierać i mam nadzieję, że tam trafi. Łowca z rodziny z tradycjami, a zachowuje się jak skończony kretyn. Obawiam się, że jak Dean go dorwie, to ręka, noga, mózg na ścianie.
Sama chętnie bym to zrobiła!
Admete - Nie 05 Gru, 2010 20:40
Oglądałam, ale weny nie mam do pisania. Odcinek mi się podobał. Momenty Castiela, to były boskie momenty. Ja go chcę na stałe w obsadzie, a nie tak z doskoku. Misha świetny jest. Dean miał świetną scenę rozmowy z wyrodnym dziadziem. Nowa Mag mi apsuje, natomiast to co się stało z Crowleyem Musi wrócić, bo będzie nudno.
Agn - Nie 05 Gru, 2010 20:42
Obawiam się, że nie wróci. Ale jak znam twórców, to nam załatwią gnoma większego kalibru. Może nawet sam Lucek wróci wraz z Michasiem i zaczną rozrabiać na maksa na ziemskim padole. Obaczym.
Admete - Nie 05 Gru, 2010 20:50
Ale ja lubiłam aktora...Chcę Crowley'a. Buuu...
Agn - Nie 05 Gru, 2010 20:53
Ja też lubiłam aktora, sprawił, że Crowley był ciekawą postacią. Sprytny i zły, ale fajnie zagrany i mamy - paluszki lizać. No ale...
Calipso - Nie 05 Gru, 2010 23:45
| Agn napisał/a: | | A następnie wykorzystał jego przykład, aż mu Meg dała piątkę z plusem. |
Meg wróciła ?
| Admete napisał/a: | | Ale ja lubiłam aktora...Chcę Crowley'a. Buuu... |
Crowley'a nie ma ?
Anonymous - Pon 06 Gru, 2010 00:58
a widzialy modego pape w w reklamie Playboya? Pojawia sie dosc czesto, a on tam wyglada naprawde smakowicie...
Deanariell - Pon 06 Gru, 2010 01:35
| AineNiRigani napisał/a: | | a widzialy modego pape w w reklamie Playboya? |
No nie... Ostatnio widuję jedynie zaspy śniegu zza okna...
| Agn napisał/a: | | Dziewczyny, a wy co? Najnowszego odcinka nie widziały czy jak? |
Niestety, ja nie widziałam, bo mi drogę do Admete zasypało - bez dziecka iść nie mam jak, a z dzieckiem też nie bardzo... Buuuu.
Aragonte - Pon 06 Gru, 2010 09:10
A nie masz własnych dojść do kanału Coco-Jumbo TV?
Agn - Pon 06 Gru, 2010 11:56
| AineNiRigani napisał/a: | a widzialy modego pape w w reklamie Playboya? Pojawia sie dosc czesto, a on tam wyglada naprawde smakowicie... |
GDZIE? GDZIE? GDZIE TO MOŻNA OBEJRZEĆ?!!!
*przekopała net* Dumna jestem dziś z siebie - nawet znalazłam. Sama!
http://www.youtube.com/wa...EGjghA4694&NR=1
Caitriona - Pon 06 Gru, 2010 12:54
Kurdę, dlaczego pozbyli się Crowley'a? Ja go tak lubiłam... Pewnie już nie wróci, a szkoda. Fajna postać, świetny aktor. Ech...
Momenty Cassa, cóż, jak dla mnie chyba ciutkę przesadzili. Dziadek mnie wnerwia i jak dla mnie Dean mogłby spełnić swoje obietnice. Meg wolałam tamta, ale w tym idcinku podobała mi się ta. I jak sobie nieźle poradziła z psami
Admete - Pon 06 Gru, 2010 12:57
Co do tej reklamy - tak mi się skojarzyło, że jest trochę do Mishy podobny. Mogliby zagrać starszego i młodszego brata
W jakimś nowym serialu
Anonymous - Pon 06 Gru, 2010 14:23
tez mialam to skojarzenie
W sumie grali przez moment braci
BeeMeR - Wto 07 Gru, 2010 18:52
Obejrzałam 6x10. Jak dla mnie słabszy odcinek niż kilka poprzednich, co nie znaczy że zły.
Dla mnie numerem odcinka był Sam i jego niezaprzeczalna umiejętność dialogu z demonami I dar przekonywania
Same demony, cóż... Fanką tej Meg nie jestem, i już raczej nie będę, za to Crowleya mi oddawać! To świetna postać była i fantastycznie zagrana
Takich Zuych lubię - działaniem, samych w sobie, a nie noszących zuo na gębie jak Darth Vader czy Scorius
Dean wyglądał pięknie Castiel ładnie, acz sytuacje miał przegiętą.
|
|
|