To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Bones (Kości)

Caitriona - Pią 21 Lis, 2008 15:52

Harry_the_Cat napisał/a:
fajnie będzie popatrzyć na zazdrosną Brennan. To byłaby zupełnie nowa dla niej sytuacja

Ta, to może być dobre ;) Ona czasami ma kłopoty z ukrywaniem tego co czuje ;)

Harry_the_Cat - Sob 22 Lis, 2008 21:55

David&Emily pcspam: http://merveille123.livej...731.html#cutid1
Admete - Nie 23 Lis, 2008 09:46

O sweet Lord of the Rings! Jaka z Emily przepiękna kobieta! Niech sie schowaja przy niej inne , głośniejsze hollywodzkie gwiazdy. Co tam Nicole Kidman, Keira Knightley, Scarlett Johannson! Przepiękna. A Dawid przystojniak z takim czarującym uśmiechem. Razem wyglądają jak para wszechczasów. Połowa sukcesu tego serialu wynika chyba z niewątpliwej chemii między tą dwójką aktorów.
Zróbcie mi jakieś avki...na przykład z tej sesji, gdzie Emily jest w czerwonej sukni - ładnie tam razem wyglądają. I Dawid w skórzanej kurtce :-) A potem na dole jest takie z poduszką Fox'a :-)
Zaczęłam się zastanawiać, co na to żona aktora...

Caitriona - Nie 23 Lis, 2008 18:55

Kurczę, czy tylko mi się tak wydaje czy ona w serialu nie jest aż tak atrakcyjna jak na tych fotkach?? Na większości z nich Emily wygląda naprawdę pięknie. A razem z Davidem tworzą parę idealną ;) Chemia, chemia! :D :D
Admete - Nie 23 Lis, 2008 19:04

W serialu aktorka nosi mocny makijaż. Może to ma coś wspólnego z sama postacią. Brennan chowa się za róźnymi fasadami. Prywatnie Emily potrafi pokazac się nawet zupełnie bez makijazu. Widziałam jedną jej fotkę w takim zwyczajnym stroju, wyglądała nadal ślicznie.
Anonymous - Nie 23 Lis, 2008 19:08

na początku Bones nie malowała się tak mocno... teraz rozkwita kobiecością...
Caitriona - Pon 24 Lis, 2008 14:13

Kiedy na tych fotkach ma zawsze bardzo mocno podkreślone oczy ;) Ale i lepiej ułożone włosy ;) Tak czy siak wygląda super :D
Anonymous - Pon 24 Lis, 2008 16:43

A figurę to już ma jak marzenie nie jest anorektyczna, ale bardzo łądnie wyglądająca
Harry_the_Cat - Wto 25 Lis, 2008 23:20

Obejrzałam kolejny odcinek Bones. Baaardzo mi się podobało. :mrgreen:
Lubię taki odejścia od znanego schematu (choć w sumie rozwiązanie też nieco schematyczne, ale nic to ;) ), jak tu - że cała sprawa musi być rozwiązana na pokładzie. Chociaż bardzo szybko odgadłam mordercę :mrgreen: Fajowa ta pasażerka była, co to siedziała obok Bootha. :mrgreen: (ale się dziś szczerzę...). No i jak Booth powiedział, że chce żeby Brennan zdjęła okulary, rozpuściła włosy i powiedziała "Panie Booth, czy wie Pan jaka jest kara za przetrzymanie książki..." :thud: :thud: :serce2: :serce2: :serce2: super! Noremalnie chyba sobie zaraz zarzucę jeszcze raz!

Caitriona - Wto 25 Lis, 2008 23:42

Harry_the_Cat napisał/a:
"Panie Booth, czy wie Pan jaka jest kara za przetrzymanie książki..."

Rewelacja! Normalnie rewelacja :D :D Booth rządzi :mrgreen:

Całe to Bzzzzzzz i wkradanie się do pierwszej klasy :lol: Booth przestraszony faktem, że Bones ma już dość pracy w terenie, ze iskierka zgasła, Caroline jako straszna pani prokurator, wszyscy ciągle biorą ich za parę, a Booth nie zaprzecza ;) I Sweets w cywilnym ubraniu :mrgreen: :mrgreen:

Harry_the_Cat - Wto 25 Lis, 2008 23:53

Sweets był cudny.
Ale nie lubię wątku Roxie i Angeli. Za bardzo lubię Hodginsa... :cry2:
Cait, fajny avek! Muszę zrobić tapetkę z Brennan i Boothem z tym całym tekstem :mrgreen:

Caitriona - Śro 26 Lis, 2008 00:37

Harry_the_Cat napisał/a:
Ale nie lubię wątku Roxie i Angeli. Za bardzo lubię Hodginsa...

Kurczę, już nic nie mówiłam bo nie chciałam wyjść na nietolerancyją osobę, ale zupełnie nie pasuje mi to jak toczy się historia Hodginsa i Angeli... Byli taką fajną parą...
Harry_the_Cat napisał/a:
Cait, fajny avek! Muszę zrobić tapetkę z Brennan i Boothem z tym całym tekstem

Dzięki! :D To była świetna scena :mrgreen: I zrób tapetę, również taką 1280x1024 ;)

Harry_the_Cat - Śro 26 Lis, 2008 00:55

Mi nie przeszkadza, że to jest dziewczyna. Mi przeszkadza, że w ogóle ktos jest. :?
Caitriona - Śro 26 Lis, 2008 12:33

Mnie również to nie przeszkadza, ale wolałam w ogóle o tym nie pisać ;)
Biedny Hodgins i jeszcze mu powiedziała że z nim to nie było prawdziwe... Może jeszcze Angie przejrzy na oczy.

Admete - Śro 26 Lis, 2008 14:26

Też mi żal Hodginsa :-( Ale z drugiej strony on jest dla Angeli za dobry ;-) Nie sądzę, żeby ktoś taki jak ona, kiedykolwiek się ustatkował. Zawsze będzie szukać czegoś innego.
Scenka z seksowną bibliotekarką już podczas oglądania zwiastunów bawiła mnie do łez. Jak to jest zagrane! Mina Booth'a , gdy mówi: "Nevermind" :lol: A końcówkę oglądałam kilka razy. Brennan chyba naprawdę zacznie się zastanawiać, dlaczego wszyscy postrzegają ich jako parę. Może nawet kiedyś zapyta Angelę, o co chodziło z tymi okularami i rozpuszczonymi włosami :-P

Anonymous - Śro 26 Lis, 2008 23:15

zamiast się uczyć oglądałam 10 odcinek ta chemią pomiędzy nimi powoli osiąga już apogeum tylko czekać aż wybuchnie. Bones w tych okluarkach była taka zezulcowata, że aż strach, Booth nadal w pogoni za hedonistycznymi burżuazyjnymi wynalazkami. A Angele jak zwykle ślepa, takiego Hodginsa ma a szuka niewiadomo czego, no gdzie ona ma oczy, ręce i piersi opadają... No i Seets :rotfl:
Admete - Czw 27 Lis, 2008 22:27

Właśnie skończyłam oglądać odcinek 11 Bones. Czy ja jestem normalna? Wzruszyłam się na końcu jak głupia. To już klasyka, że pod koniec odcinka otrzymujemy jakiś B&B moment, ale ten szczególnie zapadł mi w serce. Piękni są oboje :serce2: Odcinek porusza bardzo ważną sprawę - odpowiedzialności rodziców za swoje dzieci.
Wiecie co? Nie obchodzi mnie czy serial to przetrwa czy nie - ja chcę, żeby B&B byli razem...Nie wierzę, że chemia pomiędzy nimi by wygasła...Nie wierzę...

Ta piosenka jest na końcu;

http://www.youtube.com/watch?v=el8FgFDHlbA

"The sun will rise the sun will save me
The sun will change me change the way I feel
The day will make this heart a fortune from the fruit of a hundred orchards
From the water rivers bring

The sun will rise the sun will save me from the night the sun will change me
Change the way I feel
I've had enough of the hard and harder times are tough and I've drifted farther
Farther from myself

I won't dwell baby on my failures
It won't help baby it won't bring changes
I won't run baby when all I want is to run
I won't forget the morning's sure to come

The sun will rise the sun will save me from then night the sun will change me
Change the way I feel
The love I want the love I need is sure to come is sure to lead me
Lead me home again

The light is low the night is burning, my head is still but my mind is turning
Turning round again
If only I can make it through this lonely night if I can do this
If I can drift away

Then the sun will rise the sun will save me from the night the sun will change me
Change the way I feel"

Anonymous - Sob 29 Lis, 2008 22:51

Admete napisał/a:
Wiecie co? Nie obchodzi mnie czy serial to przetrwa czy nie - ja chcę, żeby B&B byli razem...Nie wierzę, że chemia pomiędzy nimi by wygasła...Nie wierzę...

dokłądnie.... To będzie naciągane jak oni nie będą razem. Mają być razem i już.
Odcinek 11 był niezły, Booth martwiący się wciąż o Parkera i pocieszająca go a w gruncie rzeczy jeszcze bardziej dobijająca Bones....

I skoro Max dostrzega chemię to muszą być razem...

Harry_the_Cat - Sob 29 Lis, 2008 23:58

Cait, zrobiłam tapetkę:

Twój rozmiar tu: http://aaania80.deviantar...paper-104969938

Admete - Nie 30 Lis, 2008 01:26

Śliczna tapetka. Harry stronę na deviancie tez masz? ;-)
Harry_the_Cat - Nie 30 Lis, 2008 01:47

Tak :lol: Ale to tylko dlatego, że duże tapetki nie wchodzą na Photobucket a za żabą nigdy nie przepadałam ;)
Caitriona - Nie 30 Lis, 2008 15:05

Tapetka super, choć ten biały troszkę bije po oczach :lol: Dzięki!
Bardzo fajna czcionkę użyłaś ;)

Harry_the_Cat - Pon 01 Gru, 2008 15:10

Uwielbiam być na urlopie :mrgreen:
Oglądam 4x11. Max rozmawiający z Boothem? OMG. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
"Are you gay?" "Is she not attractive enough?"

Biedny Booth... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Admete - Pon 01 Gru, 2008 15:40

Rozmowę Maxa z Booth'em oglądałam kilka razy pod rząd - jak go pięknie przyparł do muru. Zięcia sobie znalazł, przyzwolenie mu dał - a teraz możesz się zalecać do mojej córki :rotfl:
Harry_the_Cat - Pon 01 Gru, 2008 15:49

No ja też obejrzałam ją dwa razy :mrgreen: