Seriale - Księgarnia pod dwunastką
Trzykrotka - Wto 20 Cze, 2017 11:10
| BeeMeR napisał/a: | Możesz się tymi przemyśleniami z nami podzielić, wiesz? |
No wiesz, Dong Man to nie anestezjolog, żeby Ae Ra po nocy z nim nic nie pamiętała Ale istotnie, sam fakt spania na golasa w jednym łóżku oraz wyraźnie jakichś przytulanek przez sen musiał być dla nich szokiem. I jak on pięknie przebierał nóżkami, kiedy tylko złapała go za ... ucho! Widać było zresztą, że gdyby w hotelu nie było karaluchów, przyleciałby pod pretekstem, że są komary (w Producers bohaterka złowiła bohatera na komara ) albo że on się boi ciemności. Byle do jednego łóżeczka. I "nie oglądaj telewizji!" Spryciarz jeden.
| BeeMeR napisał/a: |
Oni żyją tak głęboko w zaprzeczeniu, jakoby łączyło ich coś więcej niż przyjaźń, że taka sytuacja powinna tylko dać mocnego kopa relacji |
O tak, tak, zdecydowanie! Mnie się w dynamice tego związku bardzo podoba rola Dong Mana, bo to on wyraźnie jest bardziej świadomy tego, co się miedzy nimi zmienia. A może tylko jego ciało reaguje czymś więcej niż "motylkami," choć i motylki są I może nie tyle, że jest bardziej świadomy, co bardziej to wokalizuje. Są ze sobą tak blisko i poufale jako przyjaciele, że nawet sensacje cielesno-duszne Dong Man relacjonuje głośno, pytając Ae Ra "czy ty też tak masz," co ją strasznie peszy (nie myśl tak głośno!)
Agn - Wto 20 Cze, 2017 11:35
| Trzykrotka napisał/a: | Dziewczyny kochane będę wdzięczna |
Ładuje się. Bardzo powolutku, ale się ładuje.
| Trzykrotka napisał/a: | | Co jednak potrafią zdziałać karaluchy. |
Karaluchy???
| Aragonte napisał/a: | | No i przez takie Trzykrotkowe zachęty Aragonte będzie musiała dzisiaj podejrzec dziewiąty odcinek. |
Koleżanka zdziwiona? Trzykrotka to mistrzyni marketingu!
Trzykrotka - Wto 20 Cze, 2017 11:38
Na dramabeans wymyślili letnie felietony na lato pod tytułem: co jest twoją kocimiętką? Chodzi o to, co nas w dramach najbardziej nęci i kusi. Ostatni felieton jest o noona romansach - ale są i inne. A to różnica wzrostu między bohaterami, a to podwójna tożsamość bohaterów. Podczytuję sobie czasami dla rozrywki.
http://www.dramabeans.com...noona-romances/
Trzykrotka - Wto 20 Cze, 2017 11:44
| Agn napisał/a: | | Trzykrotka napisał/a: | | Co jednak potrafią zdziałać karaluchy. |
Karaluchy??? |
Nie uwierzyłabyś pod jakim pretekstem facet może się kobiecie wpakować do pokoju
Trzykrotka jest wielbicielką golizny PSJ od chwili, gdy z rozmachem zdarł z siebie koszulkę, klęcząc nad Uhm Jung Hwą Ależ to była scena!
| Agn napisał/a: | | Ładuje się. Bardzo powolutku, ale się ładuje. |
BeeMeR - Wto 20 Cze, 2017 12:00
| Trzykrotka napisał/a: | Dong Man to nie anestezjolog, żeby Ae Ra po nocy z nim nic nie pamiętała | Racja
| Trzykrotka napisał/a: | Nie uwierzyłabyś pod jakim pretekstem facet może się kobiecie wpakować do pokoju | I łózka - no bo przecież jest podwójne
| Trzykrotka napisał/a: | Trzykrotka jest wielbicielką golizny PSJ od chwili, gdy z rozmachem zdarł z siebie koszulkę, klęcząc nad Uhm Jung Hwą Ależ to była scena! | Zacna
Z w/w dram mama tylko warzywniak - jakoby co - służę
Admete - Wto 20 Cze, 2017 12:03
To zapodajcie tę scenę A swoją drogą trochę świeżej krwi wpuścili do dramalandu ( jeśli chodzi o autorów scenariuszy ), bo scenarzysta od Voice, od Lookout i od MFW to w miarę świeżynki. Scenariusz do Secret forest napisał ktoś od scenariuszy filmowych.
BeeMeR - Wto 20 Cze, 2017 12:07
| Admete napisał/a: | To zapodajcie tę scenę | Nie pamiętasz czy nie widziałaś? Nevermind, przypomnieć można i tak słabiutka jakość niestety
https://www.youtube.com/watch?v=dqDfgtMFqu0
Admete - Wto 20 Cze, 2017 12:08
Nie widziałam, bo serialu nie oglądałam. Stara z młodym, więc nie teges
Trzykrotka - Wto 20 Cze, 2017 12:13
BeeMer, a tobie w miarę szybko się wrzuca na sierściucha?
| Admete napisał/a: | | A swoją drogą trochę świeżej krwi wpuścili do dramalandu ( jeśli chodzi o autorów scenariuszy ) |
A propos, to wraca pani od między innymi Faith, Healera i Story of a Man. Seguk King Loves, z Sierotkiem i Yoo Ną (tą w białym gieźle z K2) oraz ZUym księciem Yoo z ML ona napisała.
http://www.dramabeans.com...be-song-ji-nah/
| Admete napisał/a: | Nie widziałam, bo serialu nie oglądałam. Stara z młodym, więc nie teges |
No weź - wcale nie stara - tylko starsza od niego
Admete - Wto 20 Cze, 2017 12:14
Ta w białym gieźle źle wróży.
Trzykrotka - Wto 20 Cze, 2017 12:16
| Admete napisał/a: | | Ta w białym gieźle źle wróży. |
No niestety to samo pomyślałam. Nie nadaje się do seguka, jak Go Ara w Hwarangach. a poza tym grać nie umie.
Aragonte - Wto 20 Cze, 2017 12:27
| Trzykrotka napisał/a: | Admete napisał/a:
Nie widziałam, bo serialu nie oglądałam. Stara z młodym, więc nie teges
No weź - wcale nie stara - tylko starsza od niego |
A jaki PSJ był tam uroczy
Co do scen bezkoszulkowych z jego udziałem - uhm, mrrrrr, yesss
Trzykrotka - Wto 20 Cze, 2017 12:39
| Aragonte napisał/a: | A jaki PSJ był tam uroczy
Co do scen bezkoszulkowych z jego udziałem - uhm, mrrrrr, yesss |
Zabójcze połączenie pozornej niewinności i seksowności Jak przychodzi co do czego to widać, że niewinny to ona na pewno nie jest
Aragonte - Wto 20 Cze, 2017 13:48
| Trzykrotka napisał/a: | Zabójcze połączenie pozornej niewinności i seksowności Jak przychodzi co do czego to widać, że niewinny to ona na pewno nie jest |
On niewinny? Z żadnej strony
A jak wam się podobała scena w recepcji, kiedy Dong Man fantazjował, że na pewno nie mają wolnych pokoi poza jednym? I jak recepcjonistka z satysfakcją rozwiała jego (ich?) nadzieje?
Aragonte - Wto 20 Cze, 2017 13:56
| Admete napisał/a: | | Agn napisał/a: | | Czyli to nie jest taki prokurator jak w Whisper, że nie do końca święty? | Jakby ktoś obejrzał, to bym miała z kim się zachwycać - Aragonteee... |
Kto mnie wołał, czego chciał?
Prokurator to Secret Forest czy coś innego? Musiałabym zebrać początkowe odcinki i na to zerknąć, może bliżej weekendu mi się uda.
Trzykrotka - Wto 20 Cze, 2017 14:08
| Aragonte napisał/a: | A jak wam się podobała scena w recepcji, kiedy Dong Man fantazjował, że na pewno nie mają wolnych pokoi poza jednym? I jak recepcjonistka z satysfakcją rozwiała jego (ich?) nadzieje? |
Cudne to było! I jak w ogóle chętnie zabierał Ae Rę od wspólnego stołu, na pierwszą aluzję kolegów, że może już za dużo wypiła Inna rzecz, że to ona podsunęła mu ideę, kiedy chlapnęła przez telefon, że też nie zamierza spać dzisiaj w domu - aż mu jedzenie z buzi wypadło
Aragonte - Wto 20 Cze, 2017 14:10
Wyobraźnia mu chyba się rozszalała na to dictum Nie mógł uleżeć spokojnie, kiedy Ae Ra badała jego obolałe ucho
Trzykrotko, pytałaś o tinty - mam dwa i moim zdaniem nie są jaskrawe, obejrzę dokładniej w domu i najwyżej napiszę coś więcej w wątku kosmetycznym, ok? Agn też ma jednego tinta, więc może wystawić ocenę.
BeeMeR - Wto 20 Cze, 2017 14:35
| Trzykrotka napisał/a: | BeeMer, a tobie w miarę szybko się wrzuca na sierściucha? | Nie wiem, wrzucałam tyko napisy , ale mam dużo czasu do zmarnowania żeby się przekonać
Czyli Warzywniak wrzucić?
Mam małe wersje, z doramax.
Spróbowałam oglądać dalej SP - 17-18, ale drama już dla mnie nie gra, przeskakałam tylko - szkoda, tym bardziej, że tuż po kissu rzadko się to zdarza. No ale faktycznie, krok wstecz i zaprzeczanie super odważnej do tej pory prawniczki nijak się ma do dotychczasowych zdarzeń i postaci
PSJ w Wiedźmie jest m/w tak samo niewinny jak czebol z MSR
Trzykrotka - Wto 20 Cze, 2017 15:12
Ale przyznajcie, że w Wiedźmie wyglądał niewinnie jak kwiatuszek na wiosnę, póki się do całowania nie zabrał - czyli praktycznie ledwo pojawił się na ekranie A w następnej scenie już lądował z Wiedźmą w łóżku. Tja... Aj, mimo Polarnego Misia lubię tę dramę.
Bardzo proszę, niech będzie nawet mały Warzywniak, ale niech będzie W SP Ji Chang Wook nie ma już co grać, ale i tak go kocham i chcę obejrzeć coś z szczypiorkowych czasów.
SP niestety zmaścili przez zanudzenie wątku Głównych. Aktorzy biedni robią co mogą, ale sami nie wypełnią białych plam. Ostatnio JCW tak spektakularnie przestraszył się panny, która czyhała pod drzwiami łazienki, z której on wychodził w szlafroku, że aż żal, że tak mało ma podobnych scen.
Admete - Wto 20 Cze, 2017 16:09
No i oczywiście to ściema była mniejsza lub większa Ale chyba końcówka nam to wynagrodzi
Trzykrotka - Wto 20 Cze, 2017 16:14
| Aragonte napisał/a: |
Trzykrotko, pytałaś o tinty - mam dwa i moim zdaniem nie są jaskrawe, obejrzę dokładniej w domu i najwyżej napiszę coś więcej w wątku kosmetycznym, ok? Agn też ma jednego tinta, więc może wystawić ocenę. |
Bardzo cię proszę, napisz bo efekt u aktorek bardzo mi się podoba, usta wyglądają o niebo lepiej niż po zwykłej szmince. Kupiłabym sobie chętnie, ale nie nazbyt różowy, ani intensywny
Aragonte - Wto 20 Cze, 2017 16:39
| Admete napisał/a: | No i oczywiście to ściema była mniejsza lub większa Ale chyba końcówka nam to wynagrodzi |
Nawet wiem, jak
Admete - Wto 20 Cze, 2017 17:22
A tak nam to wynagrodzi:
https://www.youtube.com/w...Zdk&app=desktop
Ale w łóżku tez było ładnie :
https://www.youtube.com/watch?v=msVWoj31Lfc
Jasiek w wątku kosmetycznym i mi się zatęskniło:
https://www.youtube.com/watch?v=u8Mt9fJILmo
Aragonte - Wto 20 Cze, 2017 20:38
Jest sosik do 10. odcinka Fight for My Way, jakby psipadkiem kogoś to interesowało
Trzykrotka - Wto 20 Cze, 2017 23:53
Skończyłam 10 odcinek. Najpierw strasznie się śmiałam, a potem poryczałam. Jak oni ładnie manipulują uczuciami w tej dramie.
Powiedzcie mi - kim było to chłopię, na które Ae Ra miała taką alergię? Ten, który chciał ją podwozić do Seulu. Ewidentny stalker.
Bardzo ładna sytuacja całuśna, zadowolonam.
|
|
|